ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠ.ΟΙΚ.: “ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ” … ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ… ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‎Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-32215.. ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ 27-3-2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ??? ( σημ: το συμβάν είναι πραγματικό ! ) …

τσα-κω-λωτος1
τσα-κω-λωτος !!! http://alfeiospotamos.gr/?p=16613

… ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…… “ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ” ……
ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ … ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ????
“Ο.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΦΑΞ” … ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ….

ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕΕΕΕΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ !!! … ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/12/2899)

……………………………………..

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. … «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !» … ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

………………………………..

Αφήστε μια απάντηση