ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΞΩΔΙΚΑ Χωρίς κατηγορία

SYMBASH 1

Nanci Georgossopoulou Κύριοι της Κυβερνήσεως , Προιστάμενοι των Υπηρεσιών του Δημοσίου , Υπάλληλοι των Τραπεζών , σας ενημερώνουμε ότι αν δεν εκτελέσετε την εντολή που σας δίνουμε μέσω των εξωδίκων μας , προκειμένου να αποπληρώσουμε κάθε βεβαιωμένη οφειλή μας απ’ τις δύο περιουσίες που περιγράφουμε ακριβώς στα εξώδικά μας (600 δις και καταπιστεύματα) θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος της γενοκτονίας σε βάρος μας (πλην όλων των υπολοίπων του κοινού ποινικού δικαίου) ……

Οι Έλληνες Πολίτες πλέον γνωρίζουμε και ενωνόμαστε για να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στην ζωή , καθώς και να προστατέψουμε τις γενιές των απογόνων μας απ την λαίλαπα της εγκληματικής σας δράσης σε βάρος μας……
…………………
Οι Έλληνες Πολίτες ενωνόμαστε κάτω απ την εθνική μας ταυτότητα , κάτω απ’τον οντολογικό μας προσδιορισμό , ως Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και διεκδικούμε από όλους εσάς , τους διαχειριστές της εξουσίας , την εθνική μας κυριαρχία , που δολίως , ως μη οφείλατε , απωλέσατε συμβατικά -αμετάκλητα και άνευ όρων- και σας δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε πριν μας παραδώσετε την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας……
Εκτελέστε την εντολή μας ή παραιτηθείτε τώρα ανθέλληνες γενοκτόνοι σε αποστολή κατά των ανθρώπων !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΟΠΟΥ ΓΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

…………………

Σύμβαση για την Πρόληψη και Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας 
Ιδού η Σύμβαση για την Πρόληψη και την Καταστολή της Γενοκτονίας του Ο.Η.Ε. της 9ης Δεκεμβρίου 1948 , όπως κυρώθηκε απ’ το Ελληνικό Κράτος δυνάμει του Ν.Δ. 3091/1954 και ισχύει….
Στην Σύμβαση αυτή προσδιορίζεται για πρώτη φορά νομικά η έννοια της γενοκτονίας είτε εν καιρό πολέμου , είτε εν καιρό ειρήνης.Έτσι λοιπόν στο άρθρο 2 προβλέπεται ότι
Εις την παρούσαν Σύμβασιν , ως γενοκτονία νοείται οιαδήποτε εκ των κατωτέρω πράξεων , ενεργουμένη με την πρόθεσιν ολικής ή μερικής κατασρτοφής ομάδος , εθνικής , εθνολογικής , φυλετικής ή θρησκευτικής ως τοιαύτης:
Άρθρο 2 …..
α/ Φόνος των μελών της ομάδος
β/ Σοβαρά βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητος των μελών της ομάδος.
γ/ Εκ προθέσεως υποβολή της ομάδος εις συνθήκας διαβιώσεως δυναμένας να επιφέρωσιν την πλήριν ή την μερικήν καταστροφίν αυτής.
δ/ Μέτρα αποβλέποντα εις την παρεμπόδισιν των γεννήσεων εις τους κόλπους ορισμένης ομάδος.
Δυνάμει της ως άνω Συμβάσεως τιμωρούνται τόσο η διενέργεια της γενοκτονίας , όσο και η ηθική και η φυσική αυτουργία σε γενοκτονία, τα άτομα δε που διενήργησαν την γενοκτονία τιμωρούνται είτε είναι κυβερνώντες, είτε υπάλληλοι , είτε ιδώτες… Η δε τέλεση των εν λόγω αδικημάτων , μη θεωρούμενη ως πολιτικό έγκλημα δεν αποτρέπει την έκδοση των κατηγορουμένων σε άλλη χώρα για να δικαστούν απ το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…..

………………………………………………………………………………………………………

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

…………………………………

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )

ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!

……………………………………..

1928835_933224610095810_2098222101491083290_n

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

 

 

Αφήστε μια απάντηση