Γιάννης Καλογερόπουλος: Ψάχνουμε ελληνικές ψυχές που θα δουλέψουν με ανιδιοτέλεια

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΧΡΟΝΟΣ» ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΑΡΤΙΔΟΥ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!

Περίπου 150 Κομοτηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρέμειναν υπομονετικά πάνω από 2.30 ώρες να ακούσουν τους ομιλητές που ήταν διεξοδικοί και πειστικοί στο ξενοδοχείο Αχίλλειο την Κυριακή το απόγευμα με αφορμή το άνοιγμα που κάνει ο Αρτέμης Σώρρας και τα στελέχη του ανά την Ελλάδα για την αφύπνιση του ελληνικού λαού σε σχέση με το ελληνικό χρέος και την  αποπληρωμή του υπό προϋποθέσεις. 

Στο πάνελ ήταν ο Γιάννης Καλογερόπουλος, η Ελένη Κίτσου  από Ξάνθη, ο Γιάννης Μόμτσος  από Καβάλα δίνοντας πολλά στοιχεία για την όλη κίνηση καλώντας τους παρευρισκόμενους σε μια ιδιότυπη ορκωμοσία στην συμπαντική συνειδητότητα, μακριά από δόγματα κόμματα και χρώματα, για την αλήθεια, το δίκαιο, την αρμονία, την αφθονία, την αρετή κα.  Προϋπόθεση όσοι εντάσσονται να δουλέψουν με ανιδιοτέλεια για την ελληνική ψυχή  και φυσικά ότι δεν θα προδώσουν τους Έλληνες.  

Προηγουμένως ομάδες  είχαν κινηθεί στο κέντρο της πόλης  μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια για  το πως σκέφτονται να προχωρήσουν στην εξάλειψη του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους με την παρέμβαση του Αρτέμη Σώρρα αλλά πρωταγωνιστές τους πολίτες του κάθε Δήμου. Η Ελλήνων Συνέλευσης αποκτά οντότητα σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας πυρήνες δουλειάς.  

Ακούστηκαν πολλά για την προδοσία των σύγχρονων πολιτικών που άφησαν μια χώρα πτωχευμένη και κατασχεμένη να  διοικείται από τα διευθυντήρια  του ευρωπαϊκού ταμείου του Λουξεμβούργου,   για την αναγνώριση επισήμως της εκκλησίας του Σατανά, για την CIA που οι υπάλληλοί της πληρώνονται από το ελληνικό κράτος για τις ισορροπίες που κρατά ο Σώρρας ενημερώνοντας Ομπάμα, Πούτιν πρωθυπουργό Ελλάδας και πρόεδρο κοινοβουλίου για τις ενέργειές του και άλλα πολλά. 

Με τα χρήματα που θα δοθούν υπό προϋποθέσεις θα απελευθερωθούμε από το σημερινό καθεστώς  όπου βιώνουμε μια τεράστια σκλαβιά ήταν το επιστέγασμα της όλης προσέγγισης.

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=101040

…………….

Αλφειός: ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ-ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!

Νίκος Αντωνόπουλος

Διεξοδικοί και πειστικοί ε; Πού είναι τα 600 δις; Τα λεφτά για τους δήμους;Οι μετοχές της Ανατολής;.Μόνο μπούρδες έλεγαν

…………….

ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ !!! ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; http://alfeiospotamos.gr/?p=6436

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;http://alfeiospotamos.gr/?p=7392

Η ομιλία του Κατρούγκαλου στην Βουλή για την Τράπεζα της Ανατολήςhttp://alfeiospotamos.gr/?p=20367

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) ! http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ. http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. http://alfeiospotamos.gr/?p=19235
………………………
ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ… (απάντηση σε σχολιαστή στο δημοσίευμα της εφημερίδας)
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !

Υ.Γ. ( ώρα 19.45 της 30/1/2900 ) ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! Η ΜΑΝΔΑΜ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ !!! 

………………………………………………….

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ 28/1/2900 (βίντεο – φωτογραφίες)

Αφήστε μια απάντηση