Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ! Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (NEW RADIO 26/1/2900) απομαγν/ση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Β ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: NEW RADIO 26-1-2016

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ & ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΜΕΝΑ , ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ !

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΑ !

Γ. ΤΑΡΑΣ: Βασίλη, σε πιάνουμε διαρκώς σε μια συνεχή εγρήγορση και προσπαθώ κι εγώ να σε έχω κάποια στιγμή στην εκπομπή. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία και σήμερα είμαστε εδώ να τα πούμε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπέρα σε όλους! Όλοι είμαστε σε εγρήγορση και κανείς δεν ησυχάζει. Όλοι είμαστε σε ένα κοινό αγώνα ο οποίος όσο πάει, εντείνεται και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Βλέπουμε ότι το καθεστώς έχει ξεγυμνωθεί τελείως, όσο θέλουν να το καλύψουν και να το προφυλάξουν οι υπηρέτες του, δεν γίνεται τίποτα πια.

Έχει αρχίσει όλος ο κόσμος να αντιλαμβάνεται ότι αυτό το πολιτικό καθεστώς  τελειώνει !

Ουσιαστικά, τόσα χρόνια είχε επικυριαρχήσει πάνω στους ανθρώπους άδικα και επειδή η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι μια έμφυτη Αξία την οποία έχουμε από την στιγμή που γεννιόμαστε, όλοι καταλαβαίνουμε ότι ζούμε σε ένα άδικο περιβάλλον. Η Αδικία είναι διάχυτη παντού, χωρίς να υπάρχει καμία Δικαιοσύνη και μόνο έτσι οι Επικυρίαρχοι μπορούν μέσα από τους δούλους τους, δηλαδή το πολιτικό καθεστώς, να περάσουν την πολιτική τους, όπως υπηρέτες των υπηρετών είναι αυτοί που βρίσκονται στις υπηρεσίες και ουσιαστικά μέσω αυτών, ασκείται η πολιτική του καθεστώτος και μέσω αυτών, που έρχονται σε επαφή με τον πολίτη, έρχονται οι Επικυρίαρχοι να δυναστεύσουν τις ζωές των ανθρώπων.

Έχουμε μια γενικότερη, σφαιρική εικόνα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που γίνεται είναι μια ΑΦΥΠΝΙΣΗ, μια Επανάσταση, γιατί οι Άνθρωποι καταλαβαίνουν, φεύγουν από το αδιέξοδο και από την απόγνωση που το πολιτικό καθεστώς τους είχε βάλει κι έρχονται στην ελπίδα, στο πραγματικό, στο αληθινό, να ενωθούν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια για να απελευθερώσουμε την χώρα μας.

Βέβαια, η Απελευθέρωση όπως είχαμε πει από την αρχή, θα έρθει μέσα από το σπάσιμο του χρέους, μέσα από την απελευθέρωση από αυτό το χρέος που μας έχουν επιβάλλει τόσο άδικα και τόσο ψευδώς οι δικτάτορες τραπεζίτες μαζί με τους πολιτικούς, οι οποίοι εξυπηρετούνται από αυτό το καθεστώς. Αυτοί νομίζουν ότι είναι βολεμένοι, αλλά πολύ γρήγορα θα καταλάβουν πόσο λάθος κάνουν. Πολλοί ήδη το έχουν καταλάβει, αλλά σε λίγο θα καταλάβουν κι αυτοί που είνα πιστοί στο καθεστώς, πόσο λάθος κάνουν, γιατί δεν υπάρχει κανένα στήριγμα.

Ουσιαστικά, είναι ένα ψευδές οικοδόμημα που έχει ήδη καταρρεύσει. Όσο και να προσπαθούν να το κρατήσουν σταθερό και όρθιο, δεν καταφέρνουν τίποτα! Έχουν τελειώσει! Κι όσο αφυπνίζεται ο κόσμος και ο Έλληνας, τόσο πλησιάζει η ώρα να ελευθερωθούμε όλοι και να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας κι επιτέλους, να ζήσουμε στην δική μας Πολιτεία, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Πραγματικά, ζούμε ιστορικές μέρες. Υπάρχει μια ανάπτυξη γεωμετρικής προόδου. Είναι σίγουρο ότι όλοι γνωρίζουν! Όλοι μας παρακολουθούν κι όχι μόνο μέσα στην χώρα μας, αλλά κι έξω από την χώρα μας. Γιατί αυτό που κάνουμε είναι μοναδικό και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Είναι το σχέδιο που όταν εμείς μείνουμε μέσα στα πλαίσια αυτού του αγώνα με ΝΟΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, τα οποία έχουμε, πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της προσπάθειας μας.

Εκεί θα αρχίσουμε μια άλλη προσπάθεια, αφού πάρουμε την χώρα στα χέρια μας ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Ο Άνθρωπος είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ μέσα σε μια Πολιτεία, ένας Ενεργός Πολίτης που κάνει πολιτική και παράγει πολιτισμό. Αυτός είναι ο Άνθρωπος, αυτή είναι η Θέση του, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έτσι λοιπόν εμείς στήσαμε τον διοικητικό μηχανισμό που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να είναι πράγματι ο Άνθρωπος μέσα στα πλαίσια της Ύπαρξης για να μπορεί να λειτουργεί, να ευδαιμονεί και να ανελιχθεί μέσα σε αυτές τις συνθήκες που έχουμε περιγράψει, όταν είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ, 18 ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.

Είναι αυτός ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ που καθορίζει το κάθε βήμα. Και το κάθε βήμα για τον Άνθρωπο είναι με ΝΟΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, και είναι η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Βέβαια το καθεστώς δεν θα παραδοθεί εύκολα και θα χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς του. Αυτούς που πάντα είχε, θα τους χρησιμοποιήσει κατά κάθε αλλαγής των συνθηκών και του περιβάλλοντος της χώρας μας.

Το ξέρουμε αυτό πολύ καλά και δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ξέρουμε ότι μέχρι τέλους δεν θα παραδοθούν και θα αντιστέκονται σε αυτό που είναι να γίνει. Κάθε αλλαγή πορείας, λόγω Φυσικών Νόμων έχει μια αντίδραση. Οπωσδήποτε, αυτό που κάνουμε φέρνει την αντίδραση του καθεστώτος. Αλλα΄αυτή η αντίδραση δεν έχει τίποτα αληθινό και υπαρκτό. Δεν έχει καμία Νόηση. Είναι ενστικτώδεις κινήσεις που ξεκινούν από την πηγή που παράγονται, που οπωσδήποτε δεν είναι καμία πηγή Νόησης, αλλά από ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί και να αντιπαρατεθεί με τον ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΝΟΥ και την πολιτική που έχει χαρακτεί κατά του καθεστώτος. Είναι μεγάλο το πλήγμα το οποίο, αυτή την στιγμή, κάνουμε εναντίον του καθεστωτικού τέρατος.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ !

Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αυτή την στιγμή με τα ΕΞΩΔΙΚΑ-ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ κτυπάμε καίρια το Θηρίο. Πρώτον, σταματάμε να το τρέφουμε. Σταματάμε να του δίνουμε ενέργεια, γιατί από εμας την παίρνει, εμάς φτωχοποιεί. Κι όταν παίρνει από εμάς την ενέργεια, δυναμώνει αυτό. Έτσι λοιπόν είπαμε να σταματήσουμε να του δίνουμε ενέργεια πια και αυτή την ενέργεια να την χρησιμοποιήσουμε για τον εαυτό μας. Για να περάσουμε αυτές τις ημέρες, μέχρι να αλλάξει η Πολιτεία μας.

Από την άλλη μεριά, αυτή η κίνηση με τα ΕΞΩΔΙΚΑ-ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ότι «ΚΥΡΙΟΙ, Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟ, ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ!»

Από την άλλη μεριά είναι η «Λυδία Λίθος» η οποιά ουσιαστικά μετράει τον Έλληνα κι αυτόν που έχει στο DNA του την Ελληνικότητα, που θα πάρει θέση. Σήμερα όλοι πρέπει να πάρουν μια θέση. Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Δεν υπάρχει μέση λύση, δεν υπάρχει φαιά γραμμή. Εδώ, τα πράγματα είναι απλά. Ή είσαι μαζί με τον Ελληνισμό, ή κατά του Ελληνισμού. Μέση θέση δεν υπάρχει.

Είναι μεγάλη στρατηγική λοιπόν αυτή η απόφαση να φέρουμε το καθεστώς μέσα από αυτήν την διαδικασία σε τόσο δύσκολη θέση. Για του λόγου το αληθές, επειδή έχει δημοσιευτεί μια απάντηση που είχαμε, εις απάντησιν των Εξωδίκων, που θα ήθελα να την διαβάσω και να δούμε πόσο μακρυά νυχτωμένοι αυτοί οι άνθρωποι. Πόσο πορωμένοι είναι μέσα σε αυτό το καθεστώς, το οποίο ουσιαστικά εξυπηρετούν και δεν μπορούν να καταλάβουν. Αυτά που λένε, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που λέμε εμείς. ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! Μιλάνε για να μιλάνε! Ουσιαστικά, δεν λένε τίποτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΟΥ

«Προς απάντησιν στην επιδοθείσα στις 7-1-2016 Εξώδικη δήλωση-Εντολή Εξουσιοδότηση..

Σε απάντηση της επιδοθείσας από αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στην υπηρεσία μας εξωδίκου δήλωσις σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Τα γενικώς αναφερόμενα στην ασκηθείσα και ασκουμένη κυβερνητική πολιτική και κυβερνητικό έργο, απηχούν τις απόψεις σας και αφήνονται ασχολίαστες και αναπάντητες όπως και οι διατυπούμενοι συναφείς προβληματισμοί και ερωτηματικά σας δεδομένου ότι δεν άπτονται των καθηκόντων μας.»

Πάρα πολύ ωραία! Εμείς ξυπνήσαμε ένα πρωί, είδαμε έναν τεράστιο εφιάλτη ότι υπάρχουν 3.500.000 άνεργοι, ότι έχουμε 20.000 αυτόχειρες, ότι όλοι οι μικρο-μεσαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες έχουν κλείσει, ότι αυτοί που εργάζονται έχουν να πληρωθούν 6 μήνες κι όλα αυτά είναι μια δική μας εντύπωση, την οποία επικαλούμαστε για να περνάει η ώρα.

ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

Δηλαδή, αυτά που λέμε είναι ένα όνειρο το οποίο είδαμε και πολύ ωραία, καλά όλα αυτά, αλλά δεν είναι ονειροκρίτες και δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν το όνειρο μας. Δηλαδή, πραγματικά, οι άνθρωποι ζουν εκτός πραγματικότητας. Δεν ζουν σε αυτή την κοινωνία. Δεν ζουν και δεν βλέπουν τους ανθρώπους σκυμμένους στους κάδους των απορριμάτων για να ψάχνουν κάτι να φάνε; Δεν βλέπουν που όταν μοιράζονται τρόφιμα, πώς πάνε να τα πάρουν; Ποιος; Ο Έλληνας;

Δεν είναι δυνατόν! Θέλουν πραγματικά τον Έλληνα, αυτό το Γένος με αυτή την ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ να τον υποτιμήσουν και να τον εξεφτυλίσουν.  Κι όσο και να λένε ότι αυτές είναι «απόψεις μας» κι ότι υποτιθέμενη κυβερνητική πολιτική και το κυβερνητικό έργο που κατηγορούμε είναι μια δική μας εντύπωση.

Τόσα γεγονότα, τόσα πράγματα έχουν γίνει! Έχει σηκωθεί ο Έλληνας και έχει ζήσει στο πετσί του, όσα δεν είχε ζήσει ποτέ στην ιστορία του.

Έχει απαξιωθεί τελείως η ζωή του. Έχει παραδοθεί η κυριαρχία μας στους τραπεζίτης. Δεν υπάρχει Εθνική Κυριαρχία με τα ΦΕΚ που έχουν υπογράψει! Και λένε ότι αυτό είναι δική μας εντύπωση!! Αν είναι δυνατόν! Λες και ζουν σε άλλον πλανήτη!

Αλλά, ουσιαστικά, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Γι αυτό είπα και προηγουμένως, ο καθένας, ασχέτως την θέση που έχει και υπηρετεί, θα πάρει θέση. Θα είναι ή με τους Έλληνες ή εναντίον των Ελλήνων! Δεν μπορεί να είναι στην μέση. Και σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε βλέπουμε πώς είναι αυτοί που είναι κατά των Ελλήνων.

Και συνεχίζει:

«Οι φορολογικές αρχές κατά την άσκηση της αρμοδιότητας τους…»

Οι φορολογικές αρχές; Μπα; ΠΟΥ ΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ; Είναι φορολογικές αρχές; Για να είναι «Αρχές», πρέπει κάπου να άρχουν! Σε τι άρχουν; Στον πολίτη; Μα, ο πολίτης είναι ο εργοδότης τους! Από αυτόν πληρώνονται! Είναι δυνατόν να άρχουν σε αυτόν που τους πληρώνει; Από που και ως πού «Αρχές»; Είναι ένα τεράστιο λάθος που υπονοεί μέσα το τι νομίζουν ότι είναι.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ! Είναι τελείως άτοπο και παρανοϊκό και παράλογο, να νομίζουν ότι άρχουν!

«…εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους…»

Μάλιστα, έγιναν και Συνταγματολόγοι και γνωρίζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους.

«…το δε κύρος και η νομιμότητα των πράξεων που εκδίδουν καθώς και οι ενέργειες και οι παραλείψεις τους ελέγχονται από τα αρμόδια δικαστήρια με την άσκηση των προβλεπόμενων ενδίκων μέσων και βοηθημάτων, όπως επίσης και η συνταγματικότητα των ίδιων των νόμων.

Οι υπάλληλοι των φορολογικών αρχών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται επίσης στο σύνταγμα και στους νόμους του κράτους και οι πράξεις ή παραλείψεις τους ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα και δικαστήρια.»

Πολύ ωραία! Ενώ ουσιαστικά παραδέχονται ότι οι Νόμοι κρίνονται στα δικαστήρια, γιατί ένας Νόμος που μπορεί να ψηφιστεί στην Βουλή, δεν σημαίνει ότι είναι συνταγματικός και δίκαιος. Ουσιαστικά, κρίνονται όταν υπάρξει ακροατήριο, κάτι δικάσιμο.

Αυτοί γίνονται και συνταγματολόγοι, και ξέρουν ό,τι κάνουν ότι είναι βάσει Συντάγματος και έχει συμβατότητα με τους νόμους που έχουν ψηφιστεί. Πολύ ωραία! Δηλαδή, αυτά που λέμε εμείς, είναι εκτός Συντάγματος;

Μα, τα έχει υπογράψει ο Παπούλιας, ο Υπουργός των Οικονομικών και ο Πρέσβης! Πόσο παράνομοι να είναι αυτοί οι παράγοντες, ώστε να μην ισχύει η συνταγματικότητα των όσων επικαλούμαστε εμείς και αυτή η κυρία να επικαλείται μια εφαρμογή του συντάγματος, τελείως αόριστη.

Πάμε να δούμε πού εφαρμόζει το Σύνταγμα; Γιατί αυτή η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, επαναλαμβάνω, «ΥΠΗΡΕΣΙΑ», στην οποία βρίσκεται, έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί για να μπορεί να εισπράττει αυτά που χρωστάει ο πολίτης. Ποια είναι η αντισυνταγματικότητα, όταν έρχεται ο πολίτης στην Υπηρεσία που έχει διοριστεί να εισπράττει τους φόρους και λέει:

«Επειδή εγώ δεν έχω, αλλά γιατί ουσιαστικά το κράτος που ζω δεν είναι δικό μου, γιατί είναι ένα κράτος καταπίεσης και απαξίωσης και εξεφτελισμού του Έλληνα και επειδή μου τα έχετε πάρει όλα, αν θέλεις να εισπράξεις έχω έναν άλλο λογαριασμό κάπου αλλού, και σου δίνω εξουσιοδότηση, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να πας, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ!  Επειδή ζεις και εσύ σε ένα περιβάλλον στο οποίο είσαι αιχμάλωτος και επειδή και στο κεφάλι σου επάνω υπάρχει ένα χρέος, το οποίο είναι περίπου 47.000 δολάρια, – για να μην πω τα υπερδιπλάσια, γιατί θα φτάσει η εποχή που θα βγουν και αυτά που έχουν κρυφά ως χρέος –σου λέω, πάρε τα χρήματα και αυτά που είναι καταλογισμένα στο κατακεφαλήν χρέος, τράβηξε τα κι αυτά και βάλτα στο Λογιστήριο του Κράτους  ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. Και σου λέμε εσένα, που είσαι διορισμένηι από εμάς και υπηρετείς την Πολιτεία και τον Πολίτη,μέσα από αυτή την φοροεισπρακτική υπηρεσία, σου λέμε λοιπόν ότι εκεί πέρα που σου υποδεικνύουμε, υπάρχουν συγκεκριμένοι λογαριασμοί και συγκεκριμένα κεφάλαια και σου λέμε βάσει αποδείξεων που σου ενεχυριάζουμε και στις έχει φέρει δικαστικός επιμελητής και κάτσε διάβασε τα προσεκτικά, σου λέμε ότι σε αυτά έχουμε μερίδιο. Και βάσει αυτής της συνθήκης σου λέμε να τα κατεβάσεις κι αυτά και να τα βάλεις στο Λογιστήριο του Κράτους. Για να σταματήσουν όλοι να λένε ότι η Ελλάδα χρωστάει. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΕΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ Ο,ΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ».

Γιατί τα μέτρα αυτά που έχουν πάρει, δεν είναι τίποτα άλλο από το να μαζέψουν κι ό,τι ιδιοκτησία ο Πολίτης. Ο Πολίτης βρίσκεται μέσα στην χώρα του, μέσα στην Εστία του, βρίσκεται εδώ που γεννήθηκε και βρίσκεται διωκόμενος, γιατί ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Επειδή οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

Πρέπει λοιπόν ο Έλληνας να είναι κυνηγημένος, να νομίζει ότι ζει σε μια «ψωροκώσταινα» που χρωστάει από την ώρα που γεννιέται και πρέπει να παρακαλάει να παίρνει μόνο δάνεια. Να ικετεύει και να εκλιπαρεί να του δίνουν βοήθεια! Ποιος να δώσει βοήθεια στον Έλληνα;

Αυτά αναπαράγονται με αυτές τις σκέψεις και με αυτή την άσκηση των υπηρεσιών που έχουν σε αυτές τις υπηρεσίες, αυτοί που είναι διορισμένοι από εμάς. Συνεχίζει λοιπόν:

«Ενόψει των ανωτέρω είναι προφανές ότι τυχόν συμμόρφωση των υπαλλήλων της φορολογικής αρχής..» Επιμένουν στην «Αρχή».

«… προς τις προκλήσεις σας θα είχαν τον χαρακτήρα πειθαρχικώς και ποινικώς κολάσιμης υπηρεσιακής ανυπακοής και μη υπηρεσιακών νόμιμων ενεργειών ή παραλείψεων και επομένως είναι αυτονόητο ότι δεν θα συμμορφωθούμε..»

Μάλιστα! Όσον αφορά εμάς, είναι «Αρχή», όσον αφορά προς την Υπηρεσία είναι υπακοή, οπότε εμάς μας άρχουν ως «φορολογικές αρχές», αλλά αν γίνεται μια κολάσιμη πράξη, ανυπακοή αυτό είναι κατά της υπηρεσίας, που σημαίνει ότι είναι υπηρέτες ενός καθεστώτος, ενός κράτους, το οποίο ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με τον πολίτη. Γιατί παρουσιάζεται ότι άρχει των Πολιτών, αλλά υπηρετεί το καθεστώς.

Ενώ, πρέπει να λέει ότι υπηρετεί τον Πολίτη, για αυτό είναι φοροεισπρακτική υπηρεσία που είναι και μπορεί να άρχει στις υπόλοιπες υπηρεσίες, ή στην δομή ή στην ιεραρχία τους, εδώ παραδέχεται ότι είναι υπηρέτης ενός καθεστώτος και αυτός ο υπηρέτης θέλει να άρχει στον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ. ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΘΑΓΕΝΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ. Αν είναι δυνατόν! Πόσο έξω από την πραγματικότητα είναι! Μόνο που εκφράζεται και γράφει έτσι, είναι τελείως εκτός πραγματικότητας και δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα.

«Τέλος ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις πράξεις της φορολογικής αρχής που αφορούν τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και η εκπλήρωση η η των εν λόγω υποχρεώσεων σας ανάγεται αποκλειστικά μόνο στην σφαίρα των επιλογών σας και της στάθμισης των συμφερόντων σας.»

Μας δίνει και την δυνατότητα επιλογών για το τι θα κάνουμε!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ! «ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ !!!» ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.

Εμείς δεν χρειάζεται, γιατί το καθήκον μας το έχουμε εκτελέσει. Εμείς έχουμε φερθεί, χωρίς να λέμε ότι δεν πληρώνουμε, αλλά από εκεί που υπάρχουν, γιατί εμείς δεν έχουμε άλλα! Αλλά και να είχα, δεν θα σου έδινα, γιατί αν έχω σήμερα, επειδή υπηρετείς ένα καθεστώς, το οποίο με έχει στοχοποιήσει, με έχει βάλει στο στόχαστρο και σημαδεύει και είναι έτοιμο να πατήσει την σκανδάλη, να με τελειώσει, αν μπορώ σήμερα να καλύψω τις υποχρεώσεις μου, αύριο δεν θα μπορώ. Έτσι γίνεται σταδιακά και αυτό σημαίνει ότι δεν κερδίζω τίποτα, παρά λίγο χρόνο, αλλά ουσιαστικά, θα έχω το ίδιο θάνατο. Ξέρω από τώρα το αποτέλεσμα, οπότε σταματάω να πληρώνω από τα δικά μου χρήματα και «ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ! ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΜΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ: «ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ!».

Βλέπουμε λοιπόν ότι όλα αυτά που παρουσιάζονται από το καθεστώς, πόσο εκτός πραγματικότητας είναι! Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι όλα δικά μας! Πρέπει να καταλάβουμε την δύναμη που έχουμε! Πρέπει να φύγει η αμφιβολία από πάνω μας. Να φύγει η φοβία από πάνω μας, γιατί είμαστε ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

Πρέπει λοιπόν πολύ γρήγορα και πολύ σαφώς και με ένταση να ενημερώσουμε όλους τους Συνέλληνες μας, γιατί όλοι μαζί είμαστε στοχοποιημένοι. Όλοι μαζί είμαστε στο στόχαστρο των Επικυριάρχων. Όλοι μαζί πρέπει να αποκηρύξουμε αυτό το πολιτικό καθεστώς, αυτή την Κομματοκρατία που μας κυνηγάει από την πρώτη στιγμή που απελευθερώθηκε η Ελλάδα από τους Τούρκους.

Επιτέλους, ας την πετάξουμε από πάνω μας.

Ας πετάξουμε τους ξενόφερτους πράκτορες που δεν εργάζονται για εμάς, αλλά για τα αφεντικά τους και να αναλάβουμε εμείς την Πολιτεία στα χέρια μας. Είναι καθήκον μας, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, γιατί αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Είμαστε υποχρεωμένοι και ως προς το Γένος μας, του οποίου είμαστε η παρούσα γενιά, αλλά και στους απογόνους μας. Φέρνουμε τεράστια ευθύνη για τις επόμενες γενέες, γιατί σε εμάς έλαχε αυτό. Εμείς έχουμε το προνόμιο να τελειώνουμε με αυτό το καθεστώς και να φέρουμε την επόμενη γενιά σε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, σε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Να κάνω μια παρέμβαση. Ο Τάκης ο Δημητρακόπουλος ανάρτησε ένα έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που φέρνει ημερομηνία 31-7-2013 με αριθμό Πρωτοκόλλου 1712 ΦΔ Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Νομικό γραφείο του Νομικού Συμβούλου Φορολογίας.

Θέμα: « Οδηγίες προς τις ΔΟΥ». Αξίζει να το μεταφέρω, όπως το έκανα και στην εκπομπή μου το πρωί, και τώρα βέβαια ηχογραφούμε και θα μείνει και στο βίντεο που θα ανεβάσουμε.

Λέει : «ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ» που είναι το ίδιο που διαβάσαμε λίγο πριν και το υπογράφει ο Προϊστάμενος τότε, Αλέξανδρος Καραγιάννης, νομικός σύμβουλος του κράτους.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, η ίδια απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών που δεν έχει το σθένος να απαντήσει το ίδιο και βάζει Υπαλλήλους για να το κάνει. Είναι μια απάντηση που αναπαράγουν και θα αναπαράγουν, αλλά είναι από την αρχή μέχρι το τέλος, ένα λιβέλημα της Νόησης. Είναι πραγματικά ένα σκουπίδι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό, το οποίο κάνουμε. Είναι μια κάλυψη, η οποία ουσιαστικά τους αφήνει απόλυτα εκτεθειμμένους. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική Εντολή που δίνουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε λίγο παρακάτω, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά. Ο κάθε άνθρωπος, πέρα από την θέση που πρέπει να πάρει, όσον αφορά τον Ελληνισμό ή όχι, από την απόφαση του αν είναι με τους Έλληνες, ή κατά των Ελλήνων, γιατί όπως είπα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο!

ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ. Αυτό θέλω να το τονίσω. ΟΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΜΕΝΟΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Εδώ θα ήθελα να φέρω, αυτό που έγινε μετά τον Β’ παγκόσμιο Πόλεμο στην Νυρεμβέργη, όταν δικάστηκαν οι ναζιστές, οι οποίοι ισχυρίστηκαν, αυτά ακριβώς ισχυρίζεται ο προιστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, όπως και η Προισταμένη της ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, ότι στα πλαίσια των καθηκόντων τους, υπόκεινται στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους! Στις εντολές που παίρνουν από το καθεστώς!

Όταν κάνουν υπέρβαση της Συνείδησης τους, δεν υπάρχει κανείς νόμος να τους καλύψει. Θα κληθούν πάρα πολύ γρήγορα, γιατί, ενώ υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα, γιατί πραγματικά ο Έλληνας είναι πάμπλουτος, γιατί αυτοί τον θέλουν τόσο φτωχό και εξαθλιωμένο; Γιατί έχουν στα χέρια τους το αίμα τόσων αυτοχείρων; Γιατί να υπάρχουν 3.500.000 άνεργοι στην χώρα μας, σε αυτή την χώρα που μπορεί να δημιουργήσει ο,τιδήποτε;

Έχουν σταματήσει, έχουν βάλει φραγή και έχουν απαγορέψει καθε δημιουργικότητα και δημιουργία που μπορεί να κάνει ο Έλληνας! Βλέπουμε ότι έχουμε μια χώρα που έχει σφικταγκαλιαστεί από τεράστια δεσμά, που θέλουν να μας σφίξουν τόσο πολύ, ώστε να σταματήσουμε να αναπνέουμε, γιατί όσο αναπνέουμε, κινδυνεύουν!! Θέλουν να μας εξαθλιώσουν πιο πολύ!

Εδώ, εμείς πρέπει να σταματήσουμε ό,τι γίνεται!

Πραγματικά, επειδή εμείς υπηρετούμε την Αλήθεια, επειδή γνωρίζουμε την Αλήθεια και γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι έχουμε, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να πούμε: ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αυτό το ξεκινήσαμε με αυτή την απόφαση που πήραμε, ότι πρέπει να σταματήσουμε να τρέφουμε το τέρας και να του δίνουμε ενέργεια. Θα αισθανθεί την δύναμη μας κι όσο αυτό αισθάνεται την δύναμη μας, τόσο ξεψυχάει και τόσο εμείς ενδυναμώνουμε, βλέποντας αυτό να τελειώνει.

Για αυτό πρέπει να το συνεχίσουμε με πολύ σθένος και να εντείνουμε την δράση μας. Πρέπει να έρθουν μαζί μας όλοι οι Έλληνες να υπογράψουν την ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, να πάνε να εισπράξουν από τα Ταμεία, τα οποία είναι τόσο τεράστια και μεγάλα. Μέσα από αυτή την διαδικασία, η χώρα θα απαλλαγεί από τους τοκογλύφους και επικυρίαρχους και θα μπορέσουμε στην συνέχεια, να στήσουμε την πραγματική μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Να εγκαθιδρύσουμε την δική μας Πολιτεία, γιατί μόνο με αυτή την Πολιτεία μπορεί να αλλάξει όλος ο πλανήτης. Έχουμε τεράστιο χρέος. Έχουμε τεράστια υποχρέωση να εκτελέσουμε αυτή την διαδικασία. Όσο πιο γρήγορα την εκτελέσουμε, με μεγαλύτερη ακόμη δράση, θα συντμήσουμε τον χρόνο και θα τελειώσουμε με αυτό το βρώμικο καθεστώς. Πραγματικά, έχει πολύ άσχημα σχέδια για την πατρίδα μας και θα πρέπει να προλάβουμε ο,τιδήποτε άσχημο γίνει. Πρέπει να πάρουμε επειγόντως την Ελλάδα στα χέρια μας.

Γίνεται λοιπόν αυτή η προσπάθεια και βλέπουμε ότι υπάρχει τεράστια δράση. Κάθε μέρα ιδρύονται καινούργιες Ε.ΣΥ σε πολλά μέρη. Ξεκίνησε μία και συνεχίζουν οι νέες περιφερειακές. Αυτό γίνεται σε όλη την χώρα μας. Δημιουργούνται οι νέοι οργανισμοί οι οποίοι είναι οι πυρήνες που θα εξυγειάνουν όλον τον Εθνικό ιστό που σήμερα είναι δεσμευμένος. Σήμερα, είναι κρυμμένος μέσα σε αυτό το θολό καθεστώς των επικυριάρχων που έχουν περάσει μέσα σε τόσες γενιές ότι «οι Έλληνες είναι φτωχοί! Ζουν σε μια χώρα η οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτα και εμείς πρέπει να συντηρούμε τους Έλληνες!». Αυτοί να συντηρούν τους Έλληνες;

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι εμείς τους συντηρούμε όλους και με δικά μας παγκόσμια κεφάλαια έχει γίνει ο,τιδήποτε υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη. Τρέμουν αυτή την αποκάλυψη, η οποία έχει βγει από το αβγό κι έχει διαχυθεί προς τα έξω κι αυτό έχει αρχίσει αν γίνεται γνώση στους ανθρώπους.

Και πραγματικά, όταν ο άνθρωπος καταλάβει ποιος είναι και τι έχει, οι επικυρίαρχοι κι όλο αυτό το πολιτικό και δογματικό καθεστώς κι όλοι αυτοί που κυριαρχούν μέσα από τον χρηματισμό, δεν έχουν κανένα μέλλον. Όταν καταλάβουμε εμείς ποιοι είμαστε, έχουν αμέσως τελειώσει! Είναι στο χέρι μας κι έχουμε πραγματικά την δυνατότητα να τελειώσουμε με αυτή την διαδικασία.

Σήμερα έχουμε τα πάντα. Έχουμε τον πλούτο, έχουμε την στρατηγική και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή από όλες τις πλευρές. Το σύμπαν μας περιμένει να εκτελέσουμε την διαδικασία.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Είμαστε καθημερινά σε ένα καθεστώς πολέμου. Κάθε μέρα δίνονται μάχες. Το καθεστώς αντιδρά, αλλά η αντίδραση του είναι σπασμωδικότατη, χωρίς Νόηση, ενστικτώδη. Μια αντίδραση η οποία ουσιαστικά την κοιτάμε και λέμε, «αν είναι δυνατόν αυτοί που εκπροσωπούν την νομική υπηρεσία ενός Υπουργείου να λένε τόσο άτοπες λέξεις και εκφράσεις;» Αν είναι δυνατόν, αυτοί να ελέγχουν και να καθορίζουν τις τύχες μας! Αν είναι δυνατόν, αυτοί να βρίσκονται σε θέση κλειδιά στην Πολιτεία μας!

Βέβαια, αυτή η Πολιτεία υπάρχει σήμερα, δεν είναι δική μας. Αυτοί έχει εγκαθιδρυθεί από τους συμμορίτες πολιτικούς κομματάρχες και ουσιαστικά έχει ιδρυθεί για να διαιωνίζει αυτή την επικυριαρχία κατά των Ελλήνων πολιτών.

Αλλά, όπως όλα φτάνουν σε ένα σημείο που δεν μπορούν να κρυφτούν πια, έτσι και έτσι η κατάσταση αυτή έχει φτάσει σε ένα σημείο που όλο αυτό το καθεστώς έχει εκτεθεί. Έχει φτιάξει ένα τέρας που δεν μπορεί να ελέγξει. Και επειδή ουσιαστικά η παγκόσμια οικονομική κατάσταση ελέγχεται από το τέρας, το τέρας έχει αρχίσει να τρώει τα παιδιά του και δεν υπάρχει σταματημός. Για να εκτελέσουμε εμείς το καθήκον μας, γιατί είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε, πρέπει να σταματήσουμε αυτό το τέρας τώρα! Να του δώσουμε μια τεράστια μαχαιριά για να σταματήσει και να μην κινδυνεύσει η χώρα μας. Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Μπορούμε να το κάνουμε κι είναι έτοιμες οι συνθήκες να το κάνουμε. Το μόνο που μας μένει είναι να ενημερώσουμε τους συνέλληνες μας, να ενωθούμε μαζί τους και να προχωρήσουμε σε αυτή την διαδικασία.

Επειδή το τηλέφωνο μου είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο για όλες αυτές τις πληροφορίες, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι έχω τουλάχιστον 50 τηλεφωνήματα την ημέρα. Οι άνθρωποι ζητάνε πληροφορίες και άνθρωποι που είναι ενημερωμένοι. Καταλαβαίνω από τις ερωτήσεις τους ότι είναι ενημερωμένοι και για την Υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής και  για τα 600 δις και για τα Παγκόσμια Κεφάλαια που θα χρησιμοποιήσουμε, γιατί ουσιαστικά είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Και ήρθε η ώρα, όλοι οι Έλληνες είναι σήμερα στην γωνία του ρινγκ που σφυροκοπάει το καθεστώς. Θέλουν να απαλλαγούν από αυτό και καταλαβαίνουν ότι η μόνη λύση είναι να έρθουν μαζί μας. Όλοι μαζί ενωμένοι να τελειώσουμε την διαδικασία και να ελευθερώσουμε την χώρα μας. Πρέπει πραγματικά να σπάσουν αυτά τα δεσμά του χρέους και να σπάσουν από εμάς! Γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Πρέπει εμείς να τα σπάσουμε! Κι έχουμε ξεκινήσει αυτό το σπάσιμο! Πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας μέχρι να τα διαλύσουμε και να τα σπάσουμε όλα. Να εξαφανιστεί αυτό το βρώμικο καθεστώς και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας!

Η ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ !

Έτσι λοιπόν έχουμε ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ: η μία δράση είναι να φέρουμε καινούργια μέλη στις υπάρχουσες Ε.ΣΥ και να τις γεμίσουμε τόσο, ώστε να χρειαστεί να κάνουμε δίπλα άλλη μία Ε.ΣΥ. Τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα, η πυκνότητα του πληθυσμού που ενδεχομένως στο κάθε χιλιόμετρο να χρειάζεται κι ένα γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Γιατί, όσο πάει και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδος, αυτή  η αφύπνιση και προσέλευση των πολιτών, τόσο και εμείς πρέπει να είμαστε χρηστικοί και να μπορέσουμε πραγματικά να τρέξουμε τις διαδικασίες τις οποίες έχουμε αρχίσει και να εκτελέσουμε αυτή την αποστολή που έχουμε λάβει. Έχει αρχίσει και κινείται και η Αθήνα και πολύ γρήγορα αυτό το περικύκλωμα που κάναμε από την περιφέρεια, σφίγγει την Αθήνα και άρα, αρχίζει και αφυπνίζεται.

Μόλις φτάσει σε ένα ικανοποιητικό βαθμό αφύπνισης, τότε θα δούμε πώς όλο το καθεστώς έχει τελειώσει. Πραγματικά μετρούν μέρες και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Αλλά και εμείς πρέπει να εκτελέσουμε την διαδικασία. Είναι καθήκον μας και προορισμός μας αυτός. Να δυναμώσουμε τις Ε.ΣΥ να φέρουμε καινούργια μέλη, να μεγαλώσουμε τον αριθμό των Ε.ΣΥ και να προχωρήσουμε σε αυτές τις ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για να σπάσουμε το χρέος, γιατί με αυτό μας επικυριαρχούν και έχουν υποβαθμίσει τις ζωές μας. Γιατί επικαλούνται ουσιαστικά ένα χρέος που δεν υπάρχει, όλα είναι εικονικά, μας το έχουν περάσει και βλέπετε πώς έχουν εργαστεί και ταΜΜΕ. Πόσο δουλικά και υπηρετικά είναι στο καθεστώς! Αλλά και αυτά γρήγορα θα πάρουν την θέση που πρέπει να πάρουν, γιατί όλοι μα όλοι, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται, θα έρθουν αντιμέτωποι με το ερώτημα: «Με τους Έλληνες ή ενάντια των Ελλήνων;» και θα πρέπει πραγματικά να δώσουν απάντηση.

Αυτή η ερώτηση έχει αρχίσει να γίνεται και ο καθένας παίρνει την θέση που θέλει να πάρει και εδώ δεν υπάρχει πισωγύρισμα! Πήρες την θέση; Τελείωσε! Πάμε έτσι να εκτελέσουμε την αποστολή μας και να μπούμε μέσα στην δράση που αφορά αυτή την στιγμή.

Και θα ήθελα να ενθυμήσω ότι είχαμε ξεκινήσει πολύ δυνατά με ένα ψήφισμα με το οποίο παίρναμε τις υπογραφές των πολιτών που ήθελαν να χρησιμοποιηθούν τα 600 δις από την κυβέρνηση. Είναι καλό αυτό να μην το σταματάμε. Είναι καλό να το συνεχίζουμε παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη δράση που έχουμε, γιατί κάποια στιγμή όλα αυτά τα Ψηφίσματα είναι Απόδειξη της θέλησης των πολιτών. Θα έρθει η ώρα που θα χρησιμοποιηθούν. Οπότε, μένουμε μέσα σε αυτή την διαδικασία και τις υπογραφές των ψηφισμάτων, για το τι θέλει ο πολίτης, γιατί τίποτα δεν περισσεύει και όλα χρειάζονται! Η ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Γ. ΤΑΡΑΣ: Δεν ξέρω αν ήθελες να σχολιάσεις κάτι για την γενικότερη κινητοποίηση που υπάρχει τώρα στην Ελλάδα, με τους αγρότες και γενικά, με όλους τους επαγγελματικούς φορείς που διαμαρτύρονται. Διαπιστώνουμε όλοι μας ότι αυτή η διαμαρτυρία δεν θα βγει πουθενά και βλέπουμε επίσης οτι οι συνδικαλιστές δεν αφήνουν τους συνέλληνες να ενημερώσουν για την κυριαρχία τους, για τον πλούτο τους και τα δικαιώματα τους γενικότερα.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι γεγονός ότι όταν μια κατάσταση φεύγει από την πραγματικότητα, είναι σαν να πετάς ένα νόμισμα στον αέρα, δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, πώς θα καθίσει στο έδαφος. Όλα αυτά είναι υποκινούμενα από το ίδιο καθεστώς, γιατί μέσα από αυτά εκτονώνει την πίεση που νιώθουν οι άνθρωποι μέσω της αδικίας που νιώθουν απο το καθεστώς.

Καθοδηγούνται από τους ίδιους τους πολιτικούς μέσα από τα συνδικαλιστικά όργανα, που είναι όλα κομματικά να κάνουν αυτές τις κινητοποιήσεις για να εκτονωθούν και μετά, με ένα δήθεν συμβιβασμό που τον έχουν ήδη προγραμματίσει, να γυρίσουν πάλι πίσω.

Άρα, έχουμε την εκτόνωση της κατάστασης, ξανάερχεται πάλι μια ηρεμία και έτσι, το πολιτικό καθεστώς  μπορεί πάλι να συνεχίσει ξανά τον προγραμματισμό του κατά των πολιτών και κατά των αγροτών.

Το θέμα είναι ότι σε μια τέτοια κατάσταση, όπως είναι το νόμισμα στον αέρα, πολύ εύκολα, μέσα από έναν πλάγιο άνεμο ή μέσα από απρόβλεπτες συνθήκες, που θα έλεγα εγώ ότι θα μπορούσαν να διαμορφωθούν κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις, να μην καθίσει, όπως περιμένουν να καθίσει. Επειδή, μπορεί οι συνδικαλιστές ουσιαστικά να καθοδηγούν ό,τι γίνεται, αλλά κι οι αγρότες βρίσκονται κάτω από μια τεράστια πίεση κι αυτά που έχουν σχεδιάσει εναντίον τους, έχουν μια σταδιακή εφαρμογή, έχουν αρχίσει και αισθάνονται αυτή την τεράστια πίεση που τους έχουν επιβάλλει.

Και μπορούν να καταλάβουν ότι αυτή η τεράστια πίεση, όσο πάει θα αυξάνει, γιατί τα μέτρα τα οποία έχουν ήδη ψηφίσει, γίνονται κάθε χρόνο σκληρότερα.

Είναι μέσα από μια διαδικασία με την οποία προσπαθούμε και προσπαθούν πάρα πολλοί Συνέλληνες να είναι κοντά στους αγρότες και να τους ενημερώσουν, ότι αυτά που τους λένε οι συνδικαλιστές είναι όλα ψέμματα και τους καθοδηγούν και θέλουν απλά να εκτονώσουν την κατάσταση για να γυρίσουν πίσω, να συνεχίσει το πολιτικό καθεστώς το έργο του.

Μέσα  σε αυτή την Αφύπνιση που γίνεται και έχουμε δει και βίντεο από πολλούς Συνέλληνες μας που έχουν μπει μέσα στα μπλόκα κι αυτή η ενημέρωση πιάνει τεράστιο τόπο. Αυτή η ενημέρωση πραγματικά αφυπνίζει κι όλα αυτά που γίνονται, γίνονται, γιατί πρέπει να αλλάξει η Συνειδητότητα του Ανθρώπου.

Πρέπει να καταλάβουν κι αυτοί να σταματήσουν οι αγρότες να είναι υποχείρια των κομματικών συνδικάτων και πρέπει πραγματικά να κοιτάξουν αυτό που σαν πολίτες κι αυτοί εχουν συμφέρον και είναι για αυτούς δομημένο και δεν θα εργάζονται για  να εξυπηρετούν ένα καθεστώς το οποίο, έχει ουσιαστικά προγραμματίσει για να τους καταστρέψει την ζωή.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΑ.

Πρέπει να καταλάβουν οι αγρότες, που κάποτε η αγροτική τάξη ήταν τεράστια στην χώρα μας κι έπαιζε έναν σπουδαίο ρόλο σε αυτή την πρωτογενή παραγωγή. Η χώρα μας ήταν αυτάρκης. Πρέπει να καταλάβουν ότι μέσα από τις διαδικασίες τους έχουν απαξιώσει κι αφού ουσιαστικά τα πάντα εισάγονται, δεν παίζουν κανένα σημαντικό ρόλο για το καθεστώς. Τους δίνουν κάποιες επιδοτήσεις που κι αυτές τώρα σταματάνε και μετά, τους αφήνουν ξεκρέμαστους τελείως, μέσα σε αυτό το νεοταξικό ευρωπαϊκό περιβάλλον που έχει τους δικούς τους σκοπούς και σχέδια.

Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν στα χέρια τους έναν πρωτογενή τομέα ο οποίος έχει μεγάλη σημασία για την χώρα μας και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την αυτοτέλεια και αυτοδυναμία για την χώρα μας. Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή την γη που καλλιεργούν, την έχουν ήδη εκχωρήσει και μπορεί σε μια εκτροπή, να μην έχουν πια γη να καλλιεργούν.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτά όλα βέβαια, είναι παράνομα, γιατί η γη παραμένει εκεί και δεν πρόκειται να φύγει. Όλοι αυτοί οι νόμοι έχουν ψηφιστεί από μια Βουλή που ουσιαστικά θα δικαστεί για κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος, γιατί η μήνυση υπάρχει κι όσο και να την βάζουν μέσα στο συρτάρι, αυτή υπάρχει και δεν μπορεί να φύγει από την μέση. Κι εφόσον υπάρχει, θα έρθει η ώρα που θα ανασυρθεί από το συρτάρι και θα προχωρήσει στην ακροαματική διαδικασία. Για αυτό άλλωστε έχει συνταχτεί αυτή η μήνυση. Ξέραμε από την αρχή, ότι δεν πρόκειται να την τρέξουν! Κι αυτοί οι δικάστες συνάδουν αυτή την στιγμή με το πολιτικό καθεστώς, αλλά θα έρθει η ώρα όμως που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα έρθει η ώρα που θα καταλάβουν ότι πρέπει να είναι πραγματικά με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τότε πραγματικά θα ανασυρθεί αυτή η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτοί οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί, θα πρέπει να περάσουν να αποδείξουν αν δεν είναι υπόλογοι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Κι επειδή, από τότε έχουν εκτραχυνθεί τα πράγματα και έχει εξαθλιωθεί πολύ η ζωή των Ελλήνων και από τότε, έχουμε μπει σε μια διαδικασία γενοκτονίας, αυτή η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΗΝΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Θα αποδοθεί η Δικαιοσύνη γιατί, όταν ο Αρτέμης Σώρρας τους έστελνε συνεχή εξώδικα και τους προειδοποιούσε ότι αυτό που πάνε να κάνουν είναι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Τους είχε δώσει όλα τα στοιχεία, για να περάσουν μέσα από την διαδικασία των 600 δις και να πετάξουν από την χώρα μας τους τοκογλύφους!

Όμως κώφευσαν και εθελοτυφλούσαν και έφεραν τον Ελληνικό λαό σε αυτή την κατάσταση. Αυτό δεν θα περάσει έτσι! Θα περάσουν την διαδικασία, την βάσανο του δικαστηρίου και έτσι πρέπει να αποδοθεί η Δικαιοσύνη.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΡΘΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.  

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι όσο και να κρυφτούν, δεν πρόκειται να το πετύχουν. Ήρθε η ώρα που ο Έλληνας πρέπει να πάρει την θέση που πρέπει να έχει. Ήρθε η ώρα να δικαιωθεί ο Έλληνισμός και ο Ελληνισμός θα δικαιωθεί, τώρα στην εποχή μας! Είμαστε εμείς οι προνομιούχοι που τρέχουμε αυτή την διαδικασία και πρέπει να την ολοκληρώσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Επί την ευκαιρία, να θυμήσω και λίγο, μέσα από τα πολλά που ακούγονται από τον Βαρουφάκη, είπε και μια αλήθεια ότι: «Αν οι πολίτες καταλάβουν τι έχει συμβεί, θα πρέπει να θυμώσουν και όχι μόνο, να εξεγερθούν!»,

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιάννη, χρησιμοποιεί λάθος χρόνους! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΥΜΩΣΑΝ! Έχουν ήδη θυμώσει! Και αν ξέρει ο κύριος Βαρουφάκης ότι αυτό το τσουνάμι που έρχεται, δεν θα τον αφήσει χωρίς να τον ακουμπήσει, γιατί κι αυτός δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας υπηρέτης του καθεστώτος. Έφερε τα πράγματα  να είναι έτσι, ώστε να είναι απαραίτητη η υπογραφή. Ως ηθοποιός, έπαιξε έναν ρόλο, αυτό που έπαιξε καθ’όλη την διάρκεια της Υπουργείας του. Δεν τον σώνει τίποτα κι αυτόν, γιατί δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να υπηρετεί τους Επικυρίαρχους. Αν ήθελε, όταν ήταν Υπουργός Οικονομικών, μπορούσε να βάλει την υπογραφή του και να φωνάξει τον Αρτέμη Σώρρα και να έχει μέσα σε λίγες ώρες, τα 600 δις μέσα στο Λογιστήριο του Κράτους.

Αλλά, πήρε την θέση κι αυτός κατά του Ελληνισμού. Οπότε, ό,τι και να πει, δεν υπάρχει σωτηρία. Ήταν σε θέση- κλειδί που θα μπορούσε να κάνει το αυτονόητο. Να κάνει αυτό που θα έκανε κάθε Έλληνας για το γένος του και την πατρίδα του, για κάτι που ξέρει ότι υπάρχει, γιατί έχει όλα τα στοιχεία. Αλλά, πρόδωσε τον Ελληνισμό και θα καταδικαστεί κι αυτός για Εσχάτη Προδοσία από την Δικαιοσύνη. Ας ξεμπερδέψει μαζί μας!

ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, αν είναι έτοιμα και πρόκειται να τα έχουμε εντός των ημερών.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το Εξώδικο προς τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ είναι έτοιμο εδώ και καιρό. Είναι όμως τόσος μεγάλος ο φόρτος που έχει πέσει με τα Εξώδικα που δίνουμε για τις ΔΟΥ και τα για τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ κι έτσι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τις τράπεζες.

Για αυτό λέμε ότι πρέπει να έρθουν πολλοί περισσότεροι ακόμη, για να γεμίσουν οι Ε.ΣΥ,για να μπορούμε να εξυπηρετούμε αυτούς που έρχονται και να ανοιχτούν νέες Ε.ΣΥ!

Αυτό που αναμένουμε, είναι ΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ! Πρέπει να προλαβαίνουμε τοςυ πολίτες που έρχονται για να ενταχθούν στις ομάδες μας. Και θα πρέπει να κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για να μπορέσουμε να το πετύχουμε αυτό. Και πράγματικά, εδώ είναι το στοίχημα αν θα κερδίσουμε!  Είναι τρόπος του λέγειν «το στοίχημα», δεν θέλω να παρερμηνευτώ για αυτό ! Όσο πιο γρήγορα τρέξουμε την διαδικασία να γεμίσουμε τις Ε.ΣΥ να εντάξουμε μέλη και να δημιουργήσουμε καινούργιες Ε.ΣΥ, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε και θα ενωθούν οι Έλληνες για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ… ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…

Οπότε, πάντα ο στόχος μας είναι να ενωθούν οι Έλληνες. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ! Αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο της επιτυχίας μας. Και η ένωση μας γίνεται μέσα από τους  ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Πρέπει όσο πιο γρήγορα αυτοί οι οργανισμοί να επανδρωθούν από τοπικούς πολίτες και να δημιουργηθούν καινούργιες Ε.ΣΥ, οργανισμοί ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.  

ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΗΔΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Πρέπει να αρχίσουμε να το βιώνουμε από τώρα, παρά το ότι ζούμε σε αυτό το βρώμικο προδοτικό καθεστώς. Όταν είμαστε μεταξύ μας προάγουμε τις ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Έχουμε τον ίδιο σκοπό, έχουμε την ίδια αφετηρία και θέλουμε τα ίδια. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλά να μας ενώνουν κι έχουμε έναν Κοινό Αγώνα.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟΙ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ.

Πρέπει να αρχίσουμε να βιώνουμε από τώρα την Πολιτεία μας για να μπορέσουμε να έχουμε μια σταδιακή εφαρμογή στην χώρα μας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Και κάτι ακόμα. Βλέπω πολλούς Έλληνες στις ομιλίες μας και πολλές Ορκωμοσίες.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Φυσιολογικό δεν είναι; Όταν έχουμε συνεχώς νέες Ε.ΣΥ. που φυτρώνουν σε όλη την χώρα μας. Αυτές τις Ε.ΣΥ. τις επανδρώνουν αρχικά, τα ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ τα οποία είναι ορκισμένα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε συνεχώς Ορκωμοσίες και νέα μέλη που εντάσσονται και παίρνουν ένα ενεργό ρόλο, ιδρύοντας τις Ε.ΣΥ.

Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ.  είναι αυτός που είναι η Παιδεία. Είναι ο τρόπος δράσης ο οποίος είναι αποτελεσματικός και είναι συντεταγμένος, είναι οργανωμένος, έχει στρατηγική και δύναμη. Είναι μια ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. Αυτό,μπορούμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την ΣΥΝΕΝΩΣΗ μας και να φέρουμε τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το να ιδρυθεί πια μια Ε.ΣΥ. υπάρχει εμπειρία και υπάρχει γνώση, γιατί έχει γίνει πολλές φορές.

Επειδή όμως υπάρχει συνέχεια ανάγκη στην καθοδήγηση για το πώς δημιουργείται ένας καινούργιος Οργανισμός Ε.ΣΥ. είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει ένα ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ που θα έχει όλες τις πληροφορίες για κάποιον που θέλει πραγματικά να δημιουργήσει μια Ε.ΣΥ. από την αρχή μέχρι το τέλος.

Θα περιλαμβάνει το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΕΡΕΣΘΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΦΟΥΜΕ , ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.

Να υπάρχει δηλαδή, μια ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ, και το κάθε γραφείο μας να είναι αναγνωρίσιμο ότι ανήκει στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Αυτά λοιπόν θα διανεμηθούν και θα μπορεί όποιος θέλει να δημιουργήσει μια Ε.ΣΥ, γιατί είναι πολλοί που ενδιαφέρονται στον τόπο να ξεκινήσουν αυτή την διαδικασία, θα υπάρχουν όλες οι οδηγίες, όλες οι λεπτομέρειες για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση. Να είναι καθαρά τα πράγματα, για να γίνεται αποτελεσματικότερα, αυτή η Ιδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Γ. ΤΑΡΑΣ: Είδα τώρα μια ανάρτηση ότι επισκέφτηκε το ΙΚΑ την Ελλήνων Συνέλευσις στα Γιαννιτσά.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, πολύ ωραία! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Τίποτα! Πήγαν να επιβεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει κάποιος υπάλληλος που δουλεύει και δεν αμοίβεται!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα μεταξύ μας και από την άλλη μεριά, είναι ευκαιρία ο ελεγκτικός μηχανισμός να μπαίνει μέσα στην διαδικασία και να μαθαίνει, αν και θα έλεγα από την γνώση που έχω από το περιβάλλον μου, ότι οι δημόσιες υπηρεσίες, ειδικά η ΔΟΥ κι ενδεχομένως και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, μέσα στα γραφεία τους και στα κτίρια τους, αυτό που κάνουμε είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης.

Αυτό το γνωρίζω πολύ καλά από προσωπική μου εμπειρία και πραγματικά, αυτό που κάνουμε δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Μας παρακολουθούν όλοι, και χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αισιόδοξος, αλλά τα σχόλια που ακούγονται και οι απόψεις που εκφράζονται είναι με Νόηση και κατανόηση. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι που θα έλεγα ότι είναι οι «ευνοημένοι του καθεστώτος», παρόλα αυτά, όταν το τέρας αρχίζει και τρώει και φάει τις σάρκες, στρέφεται κατά των σαρκών των δικών του παιδιών, έχουν αρχίσει κι αυτοί να αισθάνονται την πίεση. Κι αν δεν την έχουν αισθανθεί μέχρι τώρα, ξέρουν πολύ καλά ότι θα την αισθανθούν πολύ γρήγορα. Βλέπουν ότι αυτό το καθεστώς είναι αδιέξοδο κι έχει τελειώσει. Στην αναζήτηση, ενός νέου μέλλοντος και μιας καινούργιας προοπτικής, πραγματικά δεν βρίσκουν και δεν υπάρχει κάτι άλλο, πέραν από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Οπότε, αυτό τους καθιστά να είναι πολύ προσεκτικοί και να  ενημερώνονται και να βρίσκονται στην διαδικασία να μας παρακολουθούν. Πραγματικά, όλοι θα πάρουν μέρος σε αυτήν την διαδικασία, γιατί όλοι κάποιοι στιγμή και μάλιστα πολύ γρήγορα, θα πρέπει να πουν: «Ή ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ» Η «ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»!

Οπότε, εν κατακλείδι, αυτό που κάνουμε ως δράση είναι η σύνταξη αυτών των ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ. Αυτό πρέπει να ενταθεί και πρέπει πραγματικά να γίνει τσουνάμι. Να μην καταστεί ένα ποτιστήρι που απλώς τρέχουν σταγόνες στα φύλλα των φυτών, αλλά να γίνει ένα τεράστιο τσουνάμι και να ταρακουνήσει το καθεστώς, γιατί μόνο έτσι πραγματικά  τα καθεστώτα καταρρέουν! Επειδή έχουμε την δύναμη να το κάνουμε αυτό, έχουμε τα πάντα, πρέπει να το κάνουμε!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Γ. ΤΑΡΑΣ: Και να κλείσω, πάνω σε αυτό που λες, ότι καταρρέει όντως! Ο ΟΑΕΕ καταρρέει από τις ρυθμίσεις που έχει κάνει κι όχι από τα χρήματα που δεν έχει εισπράξει!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αποφεύγω να μιλήσω για όλα αυτά, τα λογιστικά και τα οικονομικά. Είναι σαν να μπαίνω σε διαδικασία να συγκρίνω ή να λέω πόσο άσχημα είναι τώρα, ενώ πρώτα…. Δεν υπάρχει τίποτα! Αυτό που γίνεται σήμερα, έχει ξεκινήσει να γίνεται πριν από πολλά χρόνια. Κι ό,τι γίνεται σήμερα είναι προγραμματισμένο. Ο,τιδήποτε υπάρχει, είναι εναντίον μας! Είναι παράλογο, αλλά όλα παράλογα είναι! Το να τονίζεις ότι κάτι είναι παράλογο, δεν σημαίνει τίποτα.

Είναι παράλογο, γιατί όταν άρχισε αυτή η κρίση, τα χρέη των ιδιωτών προς την Εφορία, τα ληξιπρόθεσμα, ήταν γύρω στα 30 δις. Σήμερα, με τα μέτρα που έχουν πάρει κατά της φοροδιαφυγής, με τα μέτρα που έχουν για να ληστεύουν τους φόρους των ανθρώπων, τα ληξιπρόθεσμα έχουν φτάσει στα 75-80 δις. έχουμε κάθε μήνα 1-1,5 δις ληξιπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια μηχανή χρέωσης χωρίς αντίκρισμα. Απλά χρεώνουν! Αφού δεν εισπράττουν! Αφού έχουν αδρανοποιήσει όλη την παραγωγή της χώρας μας, πώς να εισπράξουν; Αυτό το καταλαβαίνει κι ένα παιδί της πρώτης τάξης δημοτικού. Αφου δεν κινείται τίποτα και δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα, πώς είναι δυνατόν να παραχθεί εισόδημα και να εισπρακτεί ο φόρος από τον εισπρακτικό μηχανισμό. Απλά, χρεώνουν! Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν πολύ καλά με τους νόμους που ψηφίζουν, ότι δεν πρόκειται να εισπράξουν αυτά που λένε και απλά χρεώνουν. Κι αυτό το κάνουν μόνο και μόνο για να βρίσκουν το έρισμα για να απεμπολείται η Εθνική μας Κυριαρχία και να απεμπολείται και η Εθνική και η Ιδιωτική περιουσία.

Μέσα από αυτό το καθεστώς και μέσα από αυτές τις συνθήκες, δεν είναι τελείως παράλογο, να λέει μια προϊσταμένη της ΔΟΥ ότι «αυτό που λέτε, είναι δική σας άποψη κι ότι εγώ δεν μπορώ να εισπράξω από εκεί»;. Μα αφού εγώ σου δίνω την Εντολή. Εσύ υπηρετείς εμένα και έχεις διοριστεί για αυτόν τον λόγο! Εγώ σου λέω λοιπόν να πας εκεί και να εισπράξεις.

Τα πάντα είναι έτσι φτιαγμένα από το καθεστώς αυτό για να μην βρεθεί λύση και διέξοδο, αλλά απλώς να αφανίσουν το κράτος και τους πολίτες μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή  για να απαλλαγούμε από το καθεστώς.

Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να την αδράξουμε και να την πάρουμε στα χέρια μας και να διαμορφώσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να έχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει να έχουμε.

Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να εκτελέσουμε την διαδικασία. Όλοι μαζί στην δράση για να μεγαλώσουμε τις Ε.ΣΥ, να ιδρύσουμε νέες και να καλέσουμε και να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες να ξεχρεωθούν με μια ΕΝΤΟΛΗ από όλα τους τα χρέη.

Είναι καλό να έχουμε μια επικοινωνία κι αν υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες, κάποιες ερωτήσεις να εκφράζονται.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Εγώ βλέπω ότι όλοι οι Συνέλληνες σε όλα τα γραφεία των Ε.ΣΥ έχουν ενεργοποιηθεί. Μπορεί να τους έχω χάσει από ακροατές, αλλά έχουν κερδίσει με την συμπεριφορά τους και την διαγωγή τους από την ενημέρωση που κάνουν πολλούς Έλληνες. Βλέπω τόσες πολλές ομιλίες-ενημερώσεις, δεν έχει κάνει κανένα από τα κόμματα στην Ελλάδα και πριν τις εκλογές. Πρέπει να κατέχουμε ρεκόρ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε αυτόν τον αγώνα μας, δεν υπάρχουν χαμένοι και νικητές. Είμαστε όλοι μαζί συναγωνιστές και πάμε να νικήσουμε το καθεστώς. Προσπαθούμε ο καθένας να στηρίξει τον άλλον, για αυτό και ορκιζόμαστε. Να συμπαραστεκόμαστε στους Συνέλληνες μας και να κάνουμε ο,τιδήποτε καλύτερο μπορούμε για τον Ελληνισμό και για την Ελληνικότητα. Καλή ανατολή και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους τους Έλληνες.

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση