Η Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

23.01.16 Η Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ…. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΕΧΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ………

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΦΑΣ ( ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ) ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ( Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ: «ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ» ).

ΕΜΕΙΣ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ………

ΥΓ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΑΘΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ…) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΒΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΕΚ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ζητούν εισαγγελέα στα μπλόκα (vid)

Οργή λαού σήμερα στο μπλόκο της Νίκαιας κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου VIDEO

Αφήστε μια απάντηση