ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ! 75 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
 
ΕΣΥ ΘΕΡΜΗΣ ΕΞΩΔΙΚΑΕΣΥ ΘΕΡΜΗΣ ΕΞΩΔΙΚΑ 1
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 75 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΥΤΕΡΑ , ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , 60 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ VIDEO ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ζ’ ΕΦΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ , Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ , ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΚΑΙ 5 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑ !
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 10 ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤ’ ΕΦΟΡΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΠΕΜΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ Δ’ ΔΟΥ , ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΕΡΜΗΣ ! (ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΣΤ΄ , ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ Δ’ ,  ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 38 – ΠΛΑΤΕΙΑ ODEON).
-> ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !
-> ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 18-01-2900 (2016) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΟΥ Δ’ , Ε΄ , ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ , ΝΕΑΠΟΛΗΣ , ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , (ΚΕΝΤΡΟΥ , ΘΕΡΜΗΣ , ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ , ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ , ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ , ΝΕΑΠΟΛΗΣ) , ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !

………………..

IMG_5252
 
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ “the barrister“ (ΦΡΑΓΚΩΝ 3 ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) … 12-1-2900 (2016) , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ !
Η ΚΑΤΩ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Η ΕΠΑΝΩ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΜΑΤΗ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Ε.ΣΥ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΣΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΗΔΗ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ !
ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
…………………………………………….

Viky Charalambous ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΑ 120 ΠΡΩΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ , ΔΗΛΑΔΗ 6 ΚΟΥΤΙΆ ΑΠΟ 10 , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!!

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ… ΠΗΓΕ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΟΙ , ΣΤΟ 2ο ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ , “ΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ , ΠΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ; “

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ: “ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ , ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ , ΘΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΛΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 120 ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ…”

ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…

ΠΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ.

………………………………………………..

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ: «Διαβιβάσαμε την εξώδικη εντολή σας στο ΥΠΟΙΚ λόγω αρμοδιότητας για περαιτέρω ενέργειες» !!! ΑΝΤΙ… «τι είναι αυτά κύριε; πληρώστε κύριε» !!!

…………………………………….

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

…………………………………

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )

ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!

……………………………………..

10277166_1642215742706830_4483394426625512202_n

1928835_933224610095810_2098222101491083290_n

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

Αφήστε μια απάντηση