ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12495201_1027141347308419_6828674479749233897_n

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

Τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο είναι το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των πολιτών που σπεύδουν στα πάνω από 130, κατά τόπους γραφεία των Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, αρχικά προς ενημέρωση και κατόπιν στην συμπλήρωση και κατάθεση ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, προς τους φορείς της εξουσίας, οι οποίοι αδυνατούν πλέον να αποκρύψουν την αλήθεια και τον αμύθητο πλούτο που όλοι οι Έλληνες είμαστε συνδικαιούχοι.

Το πολιτικό κατεστημένο, παρά την δυνατότητα που επανειλημμένως του δόθηκε να εξοφλήσει άπαξ και δια παντός, το Δημόσιο και ιδιωτικό χρέος, προκλητικά και απροσχημάτιστα, δεν αξιοποίησε μέχρι σήμερα τις κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις που έχουν παντιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωριστεί και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η Ελληνική αλλά και η παγκόσμια νομοθεσία, ως προς την εγκυρότητα , γνησιότητα, αξία και ισχύ, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο Έθνος, να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία από τους τραπεζίτες και τους δανειστές. ‘’ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ’’ στα Ελληνικά χρονικά, οι Έλληνες αντιδρώντας με νόηση, ως κυρίαρχοι πολίτες της χώρας τους, μέσω του Εθνικού φορέα των Ελλήνων, αρνούνται τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό, του έως τώρα άβουλου ‘’ΥΠΗΚΟΟΥ’’ , δηλαδή υπάκουου και δεκτικού πολίτη, αναλαμβάνουν δράση και γίνονται ισότιμα μέλη στoν κατά τόπους,’’ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ’’ οργανισμό, ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και αξιοποιούν την μέγιστη δυνατότητα που τους δίνεται, να ‘’ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ’’ κάθε βεβαιωμένη οφειλή τους, προς το ΔΗΜΟΣΙΟ, τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, αλλά και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως αυτό ‘’κατά κεφαλήν’’ αναλογεί εις τον κάθε έναν Έλληνα πολίτη ξεχωριστά και να διασώσουν, τόσο τις περιουσίες τους όσο και την ίδια την Ελλάδα.

Κατέστη απόλυτα σαφές και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το ανθελληνικό καθεστώς δεν επιθυμεί την λύση της ομηρίας μας και γι’ αυτό οι Έλληνες πολίτες,’’ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ’’, διεκδικούμε, ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, που αφορά την χρήση του πλούτου μας, που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, υπό την κηδεμονία των ολίγων διαχειριστών. Όλα τα γραφεία των Ε.ΣΥ, της Ελλάδος και του εξωτερικού, αναλαμβάνουν ‘’ΑΤΕΛΩΣ’’ την εποπτεία, τον έλεγχο και την επιμέλεια, της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων. Προμηθεύουν τα σχετικά έγγραφα και συντονίζουν την επίδοση των σχετικών εξωδίκων προς κάθε Δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ‘’ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ’’ ΚΑΙ ΤΑ ‘’ΜΑΚΑΡΙ’’

ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Αλ. Χωνού 26 Τηλ. 2332 301123

……………

Αυτόχθων Ελλην ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ” ΝΑΟΥΣΑΣ.

……………………………………….

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ: «Διαβιβάσαμε την εξώδικη εντολή σας στο ΥΠΟΙΚ λόγω αρμοδιότητας για περαιτέρω ενέργειες» !!! ΑΝΤΙ… «τι είναι αυτά κύριε; πληρώστε κύριε» !!!

…………………………………….

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

…………………………………

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )

ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!

……………………………………..

10277166_1642215742706830_4483394426625512202_n

1928835_933224610095810_2098222101491083290_n

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

 

Αφήστε μια απάντηση