ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

1o1-18-63811

10452433_819138171440027_1731228808276338854_n1
Αθανασία Γεωργοσοπούλου Δικηγόρος

Nanci Georgossopoulou Πρώτο πρωινό λειτουργίας του γραφείου μας της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ και είχαμε την τιμή να ενημερώσουμε 7 συμπολίτες μας , οι τρείς εκ των οποίων έμποροι , για την δυνατότητα που τους προσφέρουμε ΑΤΕΛΩΣ να αποπληρώσουν οριστικά τις οφειλές τους απ’ τον κληρονομικό μας πλούτο , στον οποίο όλοι οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς είμαστε συνδικαιούχοι !!!!!!!!!!!
Εφτά άτομα έγιναν μέλη της ΜΚΟ με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ Ε.ΣΥ. 
Εφτά άτομα έφυγαν με τα εξώδικα στο χέρι και αναζητούν συνάδελφο δικηγόρο για περαιτέρω συμβουλές….  ( Συνάδελφοι , εμείς θα σας στέλνουμε πελάτες… Ενημερωθείτε , θα σας χρειαστεί ) . 

Ο κόσμος αδέλφια μου διψάει για ενημέρωση … Διψάει να ακούσει από έναν συνέλληνά του την Α-ΛΗΘΕΙΑ… Διψάει να ακούσει ότι υπάρχει απτή δυνατότητα αποδέσμευσης απ’ τα μνημόνια , αρκεί να την διεκδικήσει . 

Διψάει να δει στα μάτια ενός συνανθρώπου του τη φλόγα της διεκδίκησης , τη φλόγα της ζωής , τη φλόγα της διαβεβαίωσης του αδελφού προς τον αδελφό , ότι πια δεν παλεύει μόνος του το κτήνος … Να αισθανθεί την ασφάλεια ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! 

Κι αυτό το φώς που λάμπει στα μάτια των συνανθρώπων μας είναι η κινητήριος δύναμη της δικιάς μας προσφοράς……
Η δική μας προσωπικά ικανοποίηση , που δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!
Γιατί μέσα απ’ τις Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ ”ΔΕΣΜΟΙ ΕΞ’ ΑΙΜΑΤΟΣ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς σας υποσχόμαστε ότι κάθε ημέρα θα είμαστε εκεί αδέλφια μου , στα γραφεία τα δικά μας , ημών των Ελλήνων μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας , που είναι η ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΆΣ…. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” !!!!!!!!!!!!!!

……………………………………………..

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΣΠΑΣΕ !!! 

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !!!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ !!! 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ !!!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

…………………………………

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )

ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!

……………………………………..

10277166_1642215742706830_4483394426625512202_n

1928835_933224610095810_2098222101491083290_n

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

Αφήστε μια απάντηση