ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ 8 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ“ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ 8 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !

 IMG_5216IMG_5217

ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ “the barrister“ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΡΑΓΚΩΝ 3 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29-12-2899 (2015), Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, (ΚΕΝΤΡΟΥ, ΘΕΡΜΗΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ,ΕΥΟΣΜΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΟΥΜΠΑΣ – ΠΥΛΑΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ) ! ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ 8 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ 8 ΠΛΕΟΝ ΝΕΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ !

IMG_5215IMG_5218

………..

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ !
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ (1)ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ “ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ  ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ“ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“-“Ε.ΣΥ“ !
 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ !
 
ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !
 
ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ !
 
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ- ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ !
 
ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ! ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ- ΕΞΩΔΙΚΑ !
 
ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ !
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση