ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. ΕΝΤΟΛΗ/ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 29/12/2899 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10672046_982963221776246_1849722211407415437_nΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  -ΕΝΤΟΛΗ/ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 29/12/2899(2015)

Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα! Ξέρουμε ότι τρέχεις αυτές τις ημέρες, βέβαια είσαι  η μοναδική που μπορεί να μας δώσεις και τις λύσεις. Σήμερα, θα ήθελα να συντονιστούμε λίγο και να βάλουμε μια σειρά στις διαδικασίες μας που από ό,τι βλέπω τρέχουν.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έχετε παρακολουθήσει τις τελευταίες δύο εκπαιδευτικές συνάξεις που έχουμε κάνει στην διαδικτυακή πλατφόρμα που έχουμε φτιάξει για όλα τα γραφεία των Ε.ΣΥ. Όμως θέλω να κάνουμε και σήμερα μια εν τάχει παρουσίαση τι ακριβώς είναι οι ΕΝΤΟΛΕΣ οι οποίες κατετίθενται εξωδίκως στις διάφορες Υπηρεσίες και επίσης ποια είναι η διαδικασία έτσι ώστε να νιώθει ο καθένας σίγουρος ότι κάνει τα σωστά και δεν μπλέκεται να κάνει έγγραφα που τα εκτυπώνει και δεν είναι σωστά στο τέλος.

Τα πρώτα έγγραφα που έχουμε κυκλοφορήσει είναι ένα για τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, που αυτές είναι ο,τιδήποτε αφορά την ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το δημόσιο.

Μετά είναι ο δεύτερος Φάκελλος που είναι για τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ που είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, οπότε απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση από ό,τι το Δημόσιο.

Ο τρίτος φάκελλος  που θα κυκλοφορήσει μπορεί και απόψε μέσα στην σελίδα των Κεντρικών και μετά θα κάνουμε και μια εκπομπή ειδικά για αυτόν, είναι η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Άρα, έχουμε τρία διαφορετικά έγγραφα που μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά είναι το καθένα για διαφορετικό σκοπό.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ έχει δύο σκέλη. Το ένα είναι η αποπληρωμή των ιδιωτικών οφειλών και το άλλο είναι η εξαγορά του δημοσίου χρέους, εξωτερικού και εσωτερικού, το οποίο ανα κεφαλή αντιστοιχεί στον καθένα από εμάς.

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ανακοινώνεται οποιοδήποτε δημόσιο χρέος πάντα λένε πόσα είναι κατά κεφαλήν το άτομο. Στην Ελλάδα, επειδή δεν έχει κανείς ιδέα για την εικόνα του δανεισμού, γιατί από την μια ακούμε για 330δισεκατομμύρια, μετά πάει στα 500 δις και αφήνουμε στην άκρη ότι είναι επαχθές το χρέος, βλέπουμε ότι αλλάζει και το ποσό κατά το δοκούν. Το έχουμε δει να συμβαίνει τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια με μια αυξητική πορεία. Επίσης, συνέβη και το κούρεμα των ομολόγων που το έριξαν κάτω 100 δισεκατομμύρια σαν να μην έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά τα οποία είχαν κάνει.

Άρα, αναλογικά σήμερα ο καθένας από την γέννηση του φέρει ένα χρέος στο ιδιωτικό του όνομα μέσω του ΑΦΜ του. Παλαιότερα, ο καθένας από εμάς έπαιρνε ΑΦΜ όταν άρχιζε μια επιχείρηση και στα 18 του χρόνια.  Σήμερα όμως, έχουμε ΑΦΜ από την γέννηση του. Έχουν τιτλοποιήσει τον άνθρωπο, όπως έχουν κάνει και σε άλλες κοινωνίες, όπως είναι η Αμερική κτλ. όπου ο άνθρωπος από την γέννηση του ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Κι επειδή έχουν μετατρέψει και την Ελλάδα σε ένα εταιρικό σχήμα πλέον το οποίο είναι χρεωμένο και είναι κατοχυρωμένο υπέρ των δανειστών μέσω όλων αυτών των προδοτικών ενεργειών που είχαν γίνει από το παρελθόν μέχρι σήμερα, το κάθε νεογνό μετά την γέννηση του αποκτά ΑΦΜ κι έχει αναλογία στο χρέος από την ώρα που γεννιέται. Αυτό πρέπει όλοι να το καταλάβουμε. Ο,τιδήποτε χρωστάει το δικό μας Δημόσιο, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Έτσι, εάν δούμε την ΕΝΤΟΛΗ και την κατανοήσουμε προς το Δημόσιο, λέει μεν ότι αποπληρώνουμε κάθε οφειλή, η οποία είναι επικυρωμένη προς το Δημόσιο και βεβαιωμένη. Το «ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ» το βάζουμε γιατί εμείς πρέπει να αποδεχόμαστε κάτι που είναι ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ με αποδείξεις τέτοιες που δεν αίρονται και δεν προσβάλλονται, άρα, είναι πραγματικές. Οπότε, αυτός που μας κοινοποιεί φέρει την ευθύνη της Βεβαίωσης, εμείς βέβαια θα ελέγξουμε, αλλά άσχετα με αυτό λέμε: «πάρτε τα σήμερα και θα τα βρούμε αργότερα». Οπότε η πρώτη μας ΕΝΤΟΛΗ είναι να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα και να τα εκταμιεύσουν από το ταμείο που δημιουργήθηκε από τον Αρτέμη Σώρρα με όλες αυτές τις προτάσεις που έχει κάνει. Έχουμε επικεντρωθεί μόνο στις δύο, δηλαδή τα 600 δισεκατομμύρια δολλάρια που έχουν καταχωρηθεί σε ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο όνομα Της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δηλαδή, στο όνομα ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ όπου ο Αρτέμης Σώρρας έχει δώσει μια εντολή να αποπληρωθεί το δημόσιο χρέος. Υπάρχει όμως και η Εντολή προς τον Κυρίαρχο Λαό που ο Κυρίαρχος Λαός σήμερα είμαστε ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Εμείς τώρα ερχόμαστε και δίνουμε δική ΕΝΤΟΛΗ μέσω αυτού του λογαριασμού να εκταμιευθεί το αναλογούν ποσό το οποίο εμείς οφείλουμε στο Δημόσιο Χρέος και είμαστε εμείς νόμιμα οι Δικαιούχοι.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Να το διευκρινήσουμε αυτό: είτε εμείς χρωστάμε ή όχι, είμαστε χρεωμένοι.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι πέραν της χρέωσης που φαίνεται στο ΑΦΜ μας. Αυτή είναι δεύτερη χρέωση. Δηλαδή, αν εσείς χρωστάτε λόγω της εργασίας σας, ή λόγω των φορολογικών σας αναλογιών που σας εκχωρεί το Δημόσιο, υπάρχει και μια άλλη χρέωση από την γέννηση μας που είναι κάτι χιλιάδες εκατοντάδες ευρώ ανά κεφαλή. Σήμερα αναφέρουν 33.000 ευρώ. Ακόμα και το νεογνό και ακόμα ο ηλικιωμένος, μηδενός εξαιρουμένου. Άρα, αν πούμε ότι εμείς δεν χρωστάμε σε ιδιωτικό επίπεδο, το σίγουρο είναι ότι χρωστάμε στο δημόσιο, γιατί το δημόσιο έχει εκταμιεύσει χρήματα έναντι ημών για την λειτουργία του δημοσίου για τα έξοδα που αυτοί έχουν αποφασίσει, άσχετα αν αυτό είναι νόμιμο ή παράνομο, εμείς τα χρωστάμε όπως φαίνονται στα δημόσια έγγραφα.

Οπότε η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ: ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΧΡΕΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτοντας τον φάκελλο των 600 δις κι όλων των άλλων προτάσεων και η κυβέρνηση το αγνόησε και αντί να προχωρήσει στην πρόταση η οποία θα απελευθέρωνε πραγματικά την χώρα και από το κόστος, αλλά και από τα μνημόνια και θα είχε αναπτυξιακή πορεία και φορά η χώρα, αποφάσισε να προχωρήσει στην υπογραφή του 2ου και 3ου μνημόνιου.

Άρα, ερχόμαστε εμείς ως Κυρίαρχοι Έλληνες αυτού του λογαριασμού και του λογαριασμού που έχουμε επίσης στα Καταπιστεύματα που είναι και το επόμενο πακέτο.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 600 Δις ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Και τον περιγράφουμε κι αυτόν αναλυτικά ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 115 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλάδας που εδώ είναι ο χρυσός και μετά είναι η ΑΤΕ, η ALPHA, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, Η ΓΕΝΙΚΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Αυτό είναι ένα δείγμα και βεβαίως από τότε εμείς έχουμε εκχωρήσει τους λογαριασμούς του 2007. από τότε οι λογαριασμοί και οι τράπεζες επειδή έχουν απορροφηθεί και ενσωματωθεί η μια στην άλλη, έχουν αλλάξει οι λογαριασμοί, όπως επίσης αλλάζονται κατά καιρούς, επειδή έχουν το δικαίωμα οι τράπεζες να το κάνουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις άκρη μέσω των κωδικών αυτών να τους βρεις. Αυτοί είναι θυγατρικοί λογαριασμοί, είναι δεύτεροι λογαριασμοί. Οι Πρώτοι λογαριασμοί είναι αλλού καταχωρημένοι και βρίσκονται μέσα στις μαύρες οθόνες κάτω από την CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED  που είναι μία Τράπεζα μέσα στην Τράπεζα της FEDERAL RESERVE όπου εκεί κρατιούνται τα «μαύρα βιβλία» κι όχι μόνο εκεί, αλλά είναι καταχωρημένα σε πολλά μέρη του πλανήτη, αλλά μην μπούμε σε αυτά.

Άρα έχουμε μια Ανάλυση των λογαριασμών και τις Τράπεζες και λέμε στις Υπηρεσίες ότι: «ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ:

Α) βάσει του Συντάγματος θεμέλιον του πολιτεύματος είναι η ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Β) και ότι ΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ όπως καθορίζεται στο άρθρο 1 και στην παράγραφο 2 και 3 του Συντάγματος

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ τον οποίο έχουμε προανάφερει και έχουμε επεξηγήσει.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Παρομοίως γίνεται και προς τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, αλλά στα Ταμεία δεν συζητάμε για το θέμα της Αποπληρωμής του Δημοσίου χρέους γιατί ως στο Δημόσιο ως τελικός αποδέκτης είναι το Υπουργείο Οικονομικών και άμεσα συνδεδεμένο με τις Εφορίες, ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν είναι το ίδιο Υπουργείο. Ενημερώνουμε όμως και το Υπουργείο το οποίο αφορά το οποιοδήποτε Ταμείο είμαστε, αλλά συγχρόνως ενημερώνουμε και το Υπουργείο Οικονομικών που λέμε για ο,τιδήποτε χρωστάμε και πάλι είναι βεβαιωμένο.

Το ΤΡΙΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, όσον αφορά το θέμα των ΤΡΑΠΕΖΩΝ, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, γιατί η Τράπεζα ως ιδιωτική εταιρεία την οποία χρηματοδότησε το κράτος, δηλαδή, όλοι εμείς τις χρηματοδοτήσαμε κι εκείνες έχουν ασυλία θεωρητικά της Τράπεζας Ελλάδος. Αλλά η Τράπεζα Ελλάδος είναι η υπεύθυνη για όλα όσα έχουν συμβεί και στις τράπεζες, χρησιμοποίησαν αυτή την ασυλία για να μην έχουν κανένα πραγματικό έλεγχο, ακόμα κι όταν εμείς χρηματοδοτούμε. Γιατί όταν είσαι ο χρηματοδότης μιας νομικής οντότητας, όπως είναι οι τράπεζες στις εταιρείες, ελέγχουν τις εταιρείες. Δεν υπάρχει τράπεζα που θα σου δώσει χρήματα και να μην προβάλλει ότι θα ελέγχει και την εταιρεία σου. Τον ίδιο κάνει και ο δανειστής της Ελλάδας για την Ελλάδα, δηλαδή λέει: αφού σου δίνω χρήματα, θέλω να ελέγχω τι κάνεις!». ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και φτάνουμε σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς για τα πέντε χρόνια που συζητάμε, έφτασαν τα 500 δισεκατομμύρια, δηλαδή μισό τρισεκατομμύριο. Πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα δεν ξέρει κανείς και δεν υπάρχουν αποδείξεις, πέραν ότι τα ξόδεψαν για δικούς τους λογαριασμούς και δικές τους ενέργειες, ερχόμαστε εμείς τώρα ως πολίτες να χρηματοδοτούμε τις Τράπεζες.

Αρα, δίνουμε τώρα ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ η οποία είναι απλή με την προϋπόθεση ότι χρωστάμε, άρα λέμε κάθε «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ» και το ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ σημαίνει και πάλι να υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά που θα με χρεώσεις εγώ τα οφείλω. Δηλαδή, δέχομαι αυτά που θα μου πεις, αλλά πρέπει  να δω την εκκαθάριση. Άσχετα με αυτό, λέμε ότι « ΚΑΘΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ και εδώ θα συμπεριληφθούν και οι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, στο LEASING, ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ κτλ. τα οποία τηρούνται σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Εδώ όμως έχουμε και το επόμενο βήμα που είναι ότι η Τράπεζα, αφού της καταθέσουμε αυτό το πρώτο έγγραφο που είναι η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ για ό,τι αποδεδειγμένα χρωστάμε, ερχόμαστε με ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ανάλογα και πώς θα κινηθεί και η Τράπεζα βέβαια, που είναι για την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ γιατί ναι μεν εμείς αποδεχόμαστε αν και εφόσον χρωστάμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και με αυτόν τον τρόπο αποπληρώνουμε τα πάντα και εμείς δεν θέλουμε να αποποιηθούμε των ευθυνών μας, αν και εφόσον τις έχουμε,  με την ίδια τακτική, ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. Είναι κατανοητό ότι έχουν κάνει κάθε ασυδοσία μέσα στον κράτος της Ελληνικής κυβέρνησης. Αυτό είναι σε συνέπεια με την Τράπεζα της Ελλάδος και την ίδια στιγμή και μαζί με τους διοικούντες της δικής μας κυβέρνησης, οι οποίοι δεν έκοψαν όταν έπρεπε όλα αυτά τα οποία εξελίχθηκαν μέσα στην χώρα, γιατί αυτά δεν συμβαίνουν χωρίς την συνέργεια τους.

Για αυτό τώρα, έρχεται ο Έλληνας να λάβει τα ηνία στα χέρια του και να αποφασίσει για την ζωή του, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχουμε μια υποχρέωση ακομα και στους προγόνους μας, αλλά και στους απογόνους μας. Δεν είναι δική μας η Ελλάδα για να την κάνουμε ό,τι θέλουμε. Είναι η Ελλάδα που μας δόθηκε και η Ελλάδα που πρέπει να παραδόσουμε. Η Ελλάδα δεν είναι χωράφι κανενός, η Ελλάδα είναι Υποχρέωση μας, είναι Τιμή μας και Καμάρι μας, είναι το Σπίτι μας και πρέπει να το προστατεύσουμε με κάθε τρόπο και με υπευθυνότητα. Γιατί μέχρι σήμερα και οι Πολίτες της Ελλάδος, από την μια λόγω της μη ύπαρξης πληροφόρησης και από την άλλη, όλων των προβλημάτων που πέρασε η Ελλάδα και ο Έλληνας τα προηγούμενα χρόνια και εκατονταετίες. Ο Έλληνας άρχισε να βυθίζεται σε μια λήθη, να μην αντιμετωπίζει και να μην μπορεί να δει την Αλήθεια και έτσι κοντέψαμε να ξεχάσουμε τις ρίζες μας, να απομονωθούμε από την Θεία μας Γενιά και να μην βλέπουμε ποια είναι η σωστή πορεία για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από όλους αυτούς. Αυτοί δεν είχαν ποτέ υπόψιν τους να αφήσουν την Ελλάδα να παραμείνει στις επάλξεις και να έχει την δύναμη που αρμόζει στους Έλληνες. Μας έχουν περάσει όλα αυτά τα δόγματα και τα κόμματα, τα χρώματα.

Έχουμε μάθει ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι στα τέσσερα και να είναι δούλος, να τον χτυπάς από το ένα μάγουλο και να γυρίζει από το άλλο και να λέει ευχαριστώ. Έτσι μας έχουν μάθει και εμείς θεωρούσαμε ότι αυτό είναι το σωστό, γιατί είμαστε μεγάλες ψυχές και έπρεπε να το ανεχτούμε και να μετατρέπουμε το κακό σε καλό. Δεν είναι έτσι όμως! Η πραγματικότητα είναι άλλη και πρέπει τελικώς Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θέλω να ρωτήσω, αν κάποιος έχει κάνει διακανονισμό στο δάνειο, δηλαδή, έχει πάει δεύτερη φορά για να του μειώσει το δάνειο ή τις δόσεις, αυτός μπορεί να κάνει εξώδικο;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βέβαια, μπορεί ο καθένας. Για αυτό σας είπα ότι δεν έχει να κάνει! Ακόμα και δεν χρωστάς ούτε ένα σεντ, είτε στο κράτος, είτε στην Τράπεζα, είτε έχεις κάνει διακανονισμό, είτε έχεις κάνει παύση, από την στιγμή την οποία χρωστάς στο Δημόσιο χρέος, μπορείς να κάνεις το εξώδικο-εντολή για να εισπράξουν τα χρήματα για ο,τιδήποτε οφείλεις και ο,τιδήποτε οφείλεις και με αποδείξεις.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ:

Η Ελλάδα δεν πτώχευσε από τις οφειλές που χρωστάει ο πολίτης στην Εφορία. Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί τα δισεκατομμύρια που έχει λάβει, τα έχει δώσει στις τράπεζες και  αυτή την στιγμή έχει χάσει μέσω αυτών των πολλαπλών ανακεφαλοποιήσεων των τραπεζών, των δανειοδοτήσεων των τραπεζών που έχουμε δώσει τους κρατικούς πόρους που είναι και χρήματα και εγγυήσεις, την ίδια στιγμή δεν έχουν ληφθεί δεν έχουν παρθεί και οι ανάλογες εξασφαλίσεις αν η τράπεζα πτωχεύσει ή η τράπεζα δεν πληρώσει, άρα είμαστε και ακάλυπτοι. Έχουμε φορτωθεί διάφορες ζημιές και του Τ.Χ.Σ, αλλά και νωρίτερα που διάφορες ζημιές τραπεζών τις φοράνε στο κεφάλι μας, η χώρα έχασε την ρευστότητα της. Γιατί, όταν σας λέω για 500 δισεκατομμύρια σε εγγυήσεις και ρευστό, αφού το χρέος της Ελλάδας σήμερα είναι 310 δις, σημαίνει ότι είναι το 100% του δανείου που έχει λάβει η Ελλάδα συν 200 δισεκατομμύρια και σας μιλάω μόνο για αυτά που εύκολα βρήκαμε, από τους πρόχειρους λογαριασμούς τα πέντε τελευταία χρόνια με λογαριασμούς που αναδεικνύονται μέσω των ισολογισμών του κράτους κι όχι κάτι που φανταστήκαμε.

Είναι μια σειρά από εγγυήσεις, ομόλογα και χρηματοδοτήσεις προς ΤΧΣ και Τράπεζες και το σύνολο αυτών μέχρι σήμερα βγαίνει 500 δισεκατομμύρια μέσα σε 5 χρόνια.

Άρα, αφού σήμερα το δάνειο της Ελλάδας είναι 320 δις έτσι που μας το παρουσιάζουν στους ίδιους ισολογισμούς, σημαίνει ότι πέραν των δανείων που έχουμε δώσει στις Τράπεζες, δηλαδή πήραμε το 100% των δανείων από το εξωτερικό που είναι αυτό που μας πτώχευσε και το έχουμε δώσει στις τράπεζες και την ίδια στιγμή έχουμε πάρει από την δική μας τσέπη που δεν είναι τα δάνεια αλλά είναι το ΑΕΠ μας , το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, άλλα 200 δις και τα έχουμε δώσει κι αυτά στις τράπεζες. ΣΥΝΟΛΟ 500 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 500 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Και αν δούμε με έναν πρόχειρο υπολογισμό τι έκαναν τα χρήματα και πόσα χρήματα επενδύθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ώστε να δικαιολογούν αυτά τα 500 δις που έχουμε βρει στα βιβλία και αφήστε στις καταθέσεις που υπήρχαν άλλα τόσα μέσα στους λογαριασμούς. Πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά, όταν στην Ελλάδα και μόνο, χρηματοδοτήθηκαν τα κόκκινα δάνεια που δείχνουν μέχρι και σήμερα και με όλες τις αλχημείες που κάνουν για να φουσκώνουν τα νούμερα και περνάνε από τον έναν λογαριασμό στον άλλον και από τράπεζα σε τράπεζα, δείχνουν ότι έχουν περίπου 78 δισεκατομμύρια στην τοπική αγορά. Αν αφαιρέσω στην θαλασσοδάνεια, στην Ελλάδα δεν έχουν επενδυθεί σε ιδιώτες και επιχειρήσεις πάνω από τα 25 δις. Τι έχουν γίνει όλα αυτά τα χρήματα;

Μπορείτε να καταλάβετε ότι όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα: ότι η χώρα έχασε σταδιακά την ρευστότητα, έχασε την πιστοληπτική της ικανότητα, έχασε την αξιοπιστία της, συρθήκαμε στα μνημόνια και υποχρεωτικώς στην ΤΡΟΙΚΑ για να μας δείχνει με το δάκτυλο ότι εμείς είμαστε τα κακά παιδιά και θα μας πούν πώς θα λειτουργεί η χώρα μας, έχουμε φορτωθεί ένα επαχθές επονείδιστο χρέος που είναι κατά κεφαλήν από το βρέφος πλέον επιβαρυνόμαστε ο καθένας μας γιατί είμαστε μέρος του συνόλου των Ελλήνων οι οποίοι εγγυούνται την ζωή τους και τιτλοποιούν την ζωή τους υπέρ της πληρωμής του χρέους για όλα αυτά τα αντισυνταγματικά μνημόνια και οδηγηθήκαμε πλέον σε μια ατέρμονη διαδικασία από την οποία δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ. Οι επιχειρήσεις σταμάτησαν να μπορούν να επιβιώνουν. Δεν μπορεί να επιβιώσει επιχείριση στο σαθρό περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Έχει καταστραφεί όλος ο κοινωνικός ιστός και έχει καταστραφει ολοσχερώς και ανεπιστρεπτί κάθε παραγωγική δύναμη στην χώρα. Άρα, μείναμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι συμβαίνει και πρέπει να το σταματήσουμε.

Αυτό το εφόδιο το οποίο έχουμε δημιουργήσει το οποίο είναι μια ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Στην διαδικασία αυτή, πρέπει να θυμάστε επίσης ότι θα δείτε μέσα στο Εξώδικο που αφορά το Δημόσιο, αν πάτε στην σελίδα 6 στην τελευταία παράγραφος λέει ότι: δεδομένου ότι: α) θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και β) όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα (αρθρο 1 παράγραφος 2&3και επειδή καμία από τις προαναφερθείσες προτάσεις δεν έχει εισέτι εκτελεστεί εις όφελος μου, είτε από την σημερινή, είτε από τις παρελθούσες κυβερνήσεις χωρίς να αναφέρουν κάποιον λόγο προς τούτο  και χωρίς να απορρίψουν και χωρίς να απαντήσουν στις έγγραφες οχλήσεις που τους έχουν κοινοποιηθεί επομένως έχουν διαπράξει τις ποινικά κολάσιμες πράξεις παραβάσης καθήκοντος, της κακουργηματικής απιστίας και της εσχάτης προδοσίας υπεισέρχομαι εγώ ως ο πυρήνας της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας, φορέας της εξουσίας και τελικός αποδέκτης αυτής και σας ΕΝΤΕΛΛΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.

Εδώ βλέπετε ότι εμείς ως ο πυρήνας της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας που είμαστε κι ο Φορέας της Εξουσίας και ο τελικός αποδέκτης αυτής της περιουσίας εντέλλουμε και δίνουμε το πληρεξούσιο να εισπραχτεί στο όνομα μας και για λογαριασμό μας ό,τι αποδεδειγμένα οφείλουμε και για τον δημόσιο και για το ιδιωτικό μας χρέος.

Έχουμε διαβάσει λοιπόν πώς εμείς εντέλλουμε τους υπηρεσιακούς λειτουργούς να εισπράξουν αντί ημών. Μετά πάμε στο αρθρο 120 που υπογραμμίζει ρητά ότι η τήρηση συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.

Μετά από αυτό στην σελ. 9 λέει: Επειδή κατά τις οδηγίες του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σύμφωνα με υπ. αρ. 4/2012 Εγκύκλιο του, οφείλουν οι Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας να προβούν άμεσα στις ενέργειες, ώστε να συλληφθούν άπαντες οι δημόσιοι λειτουργοί που διέπραξαν το αυτόφωρο κακούργημα. Δεδομένου δε, οτι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι αυτόφωρο κακούργημα και διαρκές έγκλημα –άρα και διαρκές αυτόφωρο- για την δίωξη και δεν απαιτείται άδεια από την Βουλή κατά το άρθρο 62 εδάφιο 4 του Συντάγματος.

Εδώ πρέπει να το θυμάστε. Ο κάθε λειτουργός είναι υπεύθυνος και πιο πάνω εξηγούμε τι σημαίνει αυτόφωρο και πότε υποχρεούται να το λάβει υπόψη του ο λειτουργός όταν δεν υλοποιήσει μια εντολή με ποιον τρόπο δημιουργείται αυτό το βάρος στον κάθε λειτουργό που υπογράφει κάτι και δεν υλοποιεί μια πράξη την οποία εμείς εντέλλουμε ή υποχρεούται να το κάνει.

Οπότε θα διαβάσετε ξανά όλα τα «ΕΠΕΙΔΗ» και πρέπει να τα θυμάστε για να μπορείτε και εσείς να καταλαβαίνετε που θα πατάτε σε περίπτωση που βρεθείτε μπροστά σε κάποιον υπάλληλος, ο οποίος θα κινηθεί σε οποιανδήποτε κατεύθυνση και εσείς θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να απαντήσετε και να είσαστε συγχρόνως «ετοιμοπόλεμοι», για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε αυτό το οποίο εσείς έχετε δώσει εντολή να υλοποιήσει.

Είναι σημαντικό επίσης για να γίνουν σωστά οι εγγραφές θα πρέπει να καλέσετε όλους τους Έλληνες στα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις, Ε.ΣΥ για να μπορέσουν να έχουν και την σωστή πληροφόρηση. Γιατί εμείς έχουμε το δεδομένο ότι είμαστε πολλοί και συγχρόνως χρησιμοποιούμε την μεταφορά της πληροφορίας μεταξύ μας να ενημερώσουμε τον καθένα προσωπικά, αυτό σημαίνει ότι είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι κι έχουμε αμεσότητα στην παρέμβαση για ό,τιδήποτε πάει συμβεί. Για αυτό κι εσείς πρέπει να καλέσετε τους συνέλληνες να σας γνωρίσουν στα γραφεία, να μπορέσουν να νιώσουν την άνεση, ότι εκεί δεν συμβαίνει κάτι παράξενο και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να λέμε μόνο την Αλήθεια, ότι έχουμε σηκωθεί και έχουμε αρχίσει να ενεργοποιείται ο δικός μας ο πυρήνας, εμείς οι ίδιοι για να μπορέσουμε να αμυνθούμε από την μια και να αντισταθούμε και από την άλλη να επιτεθούμε εκεί που πρέπει για να λυθούν τα προβλήματα, όπως και να ετοιμαστούμε εμείς για να μάθουμε πώς αρχόμαστε και πώς άρχουμε και πώς θα εκπροσωπηθούμε σωστά σε μια ορθή πολιτική, ώστε να λάβουμε μέρος στις εκλογές, οι οποίες έρχονται και συντονιζόμαστε με αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν όντως με βούληση λαού κι όχι με εντολές οι οποίες δίνονται από τρίτους με τις οποίες γινόμαστε πειθήνια όργανα για να εκτελέσουμε.

Εμείς είμαστε ελεύθεροι, έχουμε μια εξελιγμένη λογική, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίζουμε αυτά τα λεγόμενα, να διαβάζουμε, να τα μελετάμε και να έχουμε οι ίδιοι άποψη και πατώντας στην λογική μας να έχουμε την σωστή ενέργεια και εκτέλεση σε ο,τιδήποτε πάμε να κάνουμε. Είναι δεδομένο ότι αν ο ΄Ελληνας συνδεθεί με τον Έλληνα, δεν υπάρχουν όρια στο πόσο θα μεγαλουργήσει και πόσο μπορεί να μεγαλουργήσει και εξάλλου η ιστορία μας το απέδειξε πάρα πολλές φορές. Άρα, όλοι οι συνέλληνες, όλοι οι Έλληνες πρέπει να μαζευτούν στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις, να ενημερωθούν και να γίνουν οι ίδιοι εκείνοι μεταδότες της πληροφόρησης, να ανοίξουν και τα δικά τους γραφεία, να μπουν δηλαδή στην διαδικασία και να ενεργοποιηθούν και με άλλες ομάδες, να ανοίξουν νέα γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις. Τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ανοίξουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε κάθε γειτονιά και πρέπει να είμαστε παντού κι ο Έλληνας να μάθει ότι έχει δύναμη και οι πολιτικοί χρησιμοποιούν την δική του δύναμη. Δεν έχουν δική τους, εμείς έχουμε την δύναμη. Αλλά για να το πράξουμε αυτό πρέπει να ενωθούμε και να ενεργούμε ομόνοα. Να έχουμε σωστή πολιτική και σωστή στρατηγική και να συντονιζόμαστε σε ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ όπως είναι η πολιτική και η διοίκηση που έχουμε χαράξει βάσει του καταστατικού της ίδρυσης μας και μπορεί κανείς να τα δει όλα αυτά και στο θέμα της δημιουργίας των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις και στο θέμα του Πολιτικού Φορέα.

Είναι οι δύο παράλληλοι λεωφόροι που και οι δύο βασίζονται στους ομόκεντρους κύκλους και βασίζονται στην βούληση του λαού, βασίζονται στην Λογική, στην Αλήθεια, στην Δικαιοσύνη και στις Αξίες και Αρχές και στους Νόμους τους οποίους έχουμε περιγράψει.

Θέλω να μιλήσω για το τεχνικό θέμα για το πώς θα συμπληρωθούν σωστά τα έγγραφα και μετά, θα απαντήσουμε τις οποιεσδήποτε απορίες σας έχουν θέσει.

Το μόνο πράγμα που κάνουμε είναι να ενημερώσουμε γιατί δεν είναι όλοι γνώστες, το τι κάνουμε. Οπότε, υπάρχει ένα έγγραφο που λέγεται ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ. Είναι η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, όπου περιγράφουμε τι είναι η πράξη.

Το δεύτερο είναι ένα δείγμα του Εξωδίκου προς το Δημόσιο. Αυτά είναι δύο έντυπα και μπροστά από αυτά, πρέπει το κάθε γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις να βάλει το δικό του έγγραφο όπου να δείχνει τα στοιχεία και να λέει την διεύθυνση του γραφείου, έτσι ώστε όποιος λαμβάνει αυτό το πακέτο με τα έγγραφα, είτε με ηλεκτρονική μορφή, είτε δια ζώσης, είτε με οποιονδήποτε τρόπο, θα έχει στα χέρια του πού να βρει την πιο κοντινή επαφή για να μπορέσει να συμπληρώσει τα έγγραφα του.

Άρα, το πρώτο πράγμα είναι να ενημερώσουμε και αφού ενημερωθεί ο ενδιαφερόμενος θα βρεί το πιο κοντινό του γραφείο των Ε.ΣΥ και το γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις βοηθά να συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του.

Εδώ έχουμε δύο τρόπους και έχουμε ετοιμάσει δύο έγγραφα. Το ένα με ηλεκτρονική μορφή και θα μπει κάποιος στο κομπιούτερ και θα το συμπληρώσει ή μπορεί να το κάνει κι ο ίδιος μπροστά σας, ή να εκτυπώσετε το δεύτερο αρχείο που είναι το PDF και θα το συμπληρώσει με το χέρι και θα υπογράψει στην τελευταία σελίδα. Όμως, η υπογραφή θα πρέπει να γίνει στα ΚΕΠ. Όταν παραδοθεί στην Υπηρεσία, η υπογραφή μας πρέπει να είναι επικυρωμένη. Ο

Οπότε, τα έγγραφα θα τα συμπληρώνουν στο γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις.

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ … ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι θέλετε να πάτε στην Εφορία.

Α. Χρειαζόμαστε: 5 έγγραφα εξώδικα προς Εφορία.

Ένα αρχείο για την Εφορία. Θα εκτυπώσετε δεύτερο αρχείο για την χρήση του ιδιώτη που ενδιαφέρεται και θέλει να το κρατήσει. Το τρίτο αρχείο που θα δοθεί στο Υπουργείο, τέταρτο αρχείο αυτό που θα κοινοποιηθεί στον Αρτέμη Σώρρα και πέμπτο αρχείο αν και εφόσον πάει με επιμελητή,  για τον επιμελητή.

Β. Χρειαζόμαστε 2 ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ (1-5)

Το αρχείο προς την Εφορία θα έχει σχετικά.

Το αρχείο προς το Υπουργείο θα έχει σχετικά.

Το αρχείο για τον Αρτέμη δεν χρειάζεται τα σχετικά,

Το αρχείο του ενδιαφερόμενου, αν θέλει τα σχετικά, ας τα κάνει φωτοτυπία, το αρχείο προς επιμελητή έχουμε κανονίσει να μην χρειάζεται, γιατί αναφέρονται όλα στα ίδια σχετικά, άρα δεν χρειάζεται να εκτυπώνουμε κάθε φορά για τον επιμελητή.

Άρα, με λίγα λόγια, θα εκτυπώνετε τέσσερις φορές ή πέντε αν έχουμε επιμελητή, το έγγραφο του εξωδίκου, ενώ τα σχετικά μόνο δύο, ένα πακέτο σχετικών για το Υπουργείο και ένα πακέτο σχετικών προς την Υπηρεσία.

Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

1ο . ΒΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ Κ.Ε.Π. –ΜΟΝΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Ο πρώτος φάκελος που πάει στην Εφορία για παράδειγμα:

Θα πάρουμε το έγγραφο που έχουμε συμπληρώσει για την Εφορία και για τον Αρτέμη και για το δικό του το ιδιωτικό και θα πάει στο ΚΕΠ.

(Αυτό που θα πάει στο Υπουργείο και αυτό που θα πάει στον επιμελητή, δεν χρειάζεται το γνήσιο υπογραφής στα ΚΕΠ.)

Πάμε στο ΚΕΠ και επικυρώνουμε στην τελευταία σελίδα που είναι η υπογραφή ολογράφως στα εξώδικα που θα πάνε στην Υπηρεσία, σε αυτό που θα κρατήσουμε και σε αυτό που θα πάει στον Αρτέμη. ΜΟΝΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

2ο ΒΗΜΑ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ

Α’ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)

Αφού τελειώσει αυτό, επιστρέφουμε στα γραφεία της Ε.ΣΥ και δημιουργείται Ένας Φάκελος,  όπου θα βάλουμε μέσα  για την Υπηρεσία, όπως είπαμε:

το Εξώδικο υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τα ΚΕΠ, όπως είπαμε, συν τα 5 σχετικά που είναι ένα πακέτο από 80 σελίδες.

Κλείνουμε τον φάκελο με  το όνομα του να φαίνεται καθαρό, έτσι ώστε να μην παραπέσει και να μην εξαφανίζεται. Εμείς θέλουμε να γίνει ένας όγκος όλο αυτό που να κατατίθεται στις Υπηρεσίες και στα Υπουργεία και να είναι συγυρισμένα, επικυρωμένα και να μην χάνονται.

Ο Ενδιαφερόμενος πάει να καταθέσει στην Εφορία τον φάκελο και πρέπει να πάρει έναν Αριθμό Πρωτοκόλλου.

Αυτός ο Αριθμός Πρωτοκόλλου θα επιστραφεί πίσω στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις.

Β’ ΦΑΚΕΛΟΣ  ΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Επιστολή Επικύρωσης από την Ε.ΣΥ-Δήλωση ενδιαφερόμενου-Εξώδικο επικυρωμένο από τα Κ.Ε.Π και πάνω του το Πρωτόκολλο από την Υπηρεσία) -Ετικέτα

1η Επιστολή Επικύρωσης από την Ε.ΣΥ

Εκεί θα υπάρχει μια άλλη Επιστολή η οποία συμπληρώνεται και είναι για τον Φάκελο προς τον Αρτέμη Σώρρα και λέει ότι: «Η Ελλήνων Συνέλευσις που παρίσταται ως μάρτυρας λέει ότι τα έγγραφα τα οποία έχει προσαρτίσει μέσα στον φάκελο ο ενδιαφερόμενος Χ είναι τα ορθά και δεν τα έχει αλλάξει..». Δηλαδή, εσείς ως Ελλήνων Συνέλευσις, λέτε ότι δεν χρειάζεται να σταλούν στον Αρτέμη Σώρρα κι έχετε εσείς επικυρώσει. Θα έχετε εσείς μια σφραγίδα και μια υπογραφή, ως Ελλήνων Συνέλευσις και υπογράφει και ο ενδιαφερόμενος.

Επομένως, γίνεται μια επιστολή Επικύρωσης από την Ελλήνων Συνέλευσις που επικυρώνει ότι όλα τα έγγραφα τα οποία έχουν προσαρτηθεί στον φάκελλο κατάθεσης στην Εφορία είναι όλα όσα εσείς γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να σταλούν στον Αρτέμη Σώρρα.

Ο Αρτέμης Σώρρας θα λάβει το εξώδικο και αυτή την επιστολή.

2η Επιστολή Δήλωσης του Ενδιαφερόμενου

Πέρα από αυτή την επιστολή, υπάρχει και μια άλλη, δεύτερη επιστολή που είναι η Δήλωση του ενδιαφερόμενου ότι δεν έχει παρέμβει στα έγγραφα και ο,τιδήποτε έχει λάβει από την Ελλήνων Συνέλευσις έχει κρατηθεί στην μορφή την οποία του είχε δοθεί. Άρα δύο επιστολές που είναι αυθεντικές και μπαίνουν στον φάκελλο του Αρτέμη Σώρρα.

Άρα, στον Αρτέμη Σώρρα θα στείλουμε το εξώδικο και ήταν επικυρωμένο με σφραγίδα στα ΚΕΠ, μονογραφή σε κάθε σελίδα και τις δύο επιστολές. Μία της Ελλήνων Συνέλευσις που επικυρώνει ότι τα έγγραφα είναι τα ορθά και την δεύτερη του ιδίου του ενδιαφερόμενου που λέει ότι δεν έχει παρέμβει στα έγγραφα. Αυτά είναι τα τρία πακετάκια που θα είναι μέσα στον φάκελλο του Αρτέμη Σώρρα. Αυτός ο φάκελλος θα κλείσει και θα μπει απέξω η ετικέτα που θα λέει: «Από τον……. τάδε προς τον Αρτέμη Σώρρα»

Αυτόν τον Φάκελο του Αρτέμη Σώρρα τον βάζουμε στην άκρη!

Γ’ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

Ο Γ’ Φάκελος είναι αυτός που πηγαίνει στο επιμελητή στην Αθήνα ή αν είναι στην Αθήνα, θα πάει με τον επιμελητή στο Υπουργείο Οικονομικών. Μέσα θα έχει τα εξής:

α) Το εξώδικο που θα κρατήσει ο επιμελητής.

Β) το εξώδικο που θα πάει στο Υπουργείο

Γ) και τρίτον το πακέτο των 5 σχετικών που θα πάει στο Υπουργείο.

Άρα, αυτός ο Φάκελος έχει 2 εξώδικα και ένα πακέτο με τα σχετικά και κλειδώνουμε αυτόν τον Φάκελο. Αυτός ο Φάκελος όταν «κλειδώσει» βάζετε απέξω προς Επιμελητή.

Εχουμε δηλαδή και ετοιμάσει δύο φακέλους. Έναν κλειστό φάκελο για τον Αρτέμη  και έναν κλειστό φάκελο για τον επιμελητή που θα το πάει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Όταν η Ε.ΣΥ βρίσκεται στην Επαρχία:

Αυτούς τους δύο φακέλους τους συνδέετε μεταξύ τους, τους κάνετε πακέτο  και βάζετε ετικέτα  την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. Αυτό μας λέει ότι η Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ θα λάβει το πακέτο που θα έχει μέσα 2 φακέλους. Έναν που θα δοθεί στον Αρτέμη Σώρρα και ένα που θα δοθεί στον επιμελητή που θα επιδόσει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η διεύθυνση της Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ είναι: Οδός Καματερού 79 Καματερό ΤΚ. 13451 στην Αττική. Αυτό φαίνεται και πάνω στο ίδιο το Εξώδικο! Για να γλυτώσουμε λίγο το θέμα του χρόνου που είναι οι 5 μέρες για να μην χάνονται στην πορεία του κούριερ που θα το πάρει και πότε θα φτάσει και πότε θα επιδοθεί στο Υπουργείο Οικονομικών, έχουμε πει ότι είναι καλύτερα, όταν είναι έτοιμοι οι ενδιαφερόμενοι να πάνε στην Εφορία και είναι όλα έτοιμα, να στείλει η Ε.ΣΥ της επαρχίας πρώτα τον φάκελο αυτό που είναι του Αρτέμη Σώρρα και του επιμελητή, να μεταφερθούν από την πόλη σας στην Αθήνα, να ενημερωθεί ο επιμελητής, να λάβει τον φάκελο. Να τον ετοιμάσει και την άλλη μέρα θα επιδόσει. Άρα, χάνουμε τρεις περίπου μέρες στην πορεία του φακέλου από την επαρχία στην Αθήνα μέχρι να επιδόσει ο επιμελητής στο Υπουργείο εξωτερικών. Όποτε στείλετε τον φάκελο με Courrier θα συνεννοηθείτε τηλεφωνικά με την Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ότι ο φάκελος έφτασε και την ίδια μέρα που θα πάει να επιδόσει ο επιμελητής στην Αθήνα, θα πάει και ο ενδιαφερόμενος να καταθέσει στην εφορία.

Αρχικά σας είχα πει ότι πρέπει να έχει τον αριθμό πρωτοκόλλου το εξώδικο στου Αρτέμη για να τον δώσετε στον επιμελητή. Ο επιμελητής δεν χρειάζεται τον αριθμό πρωτοκόλλου, για αυτόν τον λόγο μπορείτε να το κάνετε την ίδια μέρα. Ο αριθμός πρωτοκόλλου χρειάζεται μόνο να μπει στον φάκελο στου Αρτέμη Σώρρα πάνω στην επιστολή της Ε.ΣΥ η οποία υπογράφει ότι «τα έγγραφα που έχουμε δώσει είναι τα σωστά με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε…», όταν ανοίξουμε να ελέγξουμε τον φάκελο του Αρτέμη Σώρρα, εσείς θα πρέπει να έχετε στείλει ένα e mail στην Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ή να τους ενημερώσετε όπως θα συνεννοηθούμε, για να δοθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου και να μπεί πάνω σε αυτό το έγγραφο. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ!

Να κλείσετε τα πακέτα όπως έχουμε πει και δεν θέλουμε να αφήνουμε πράγματα μισοτελειωμένα. Γιατί όταν θα φτάσουν στην Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ να μην τους φορτώνουμε, γιατί δεν φτάνει που θα τρέξουν όλο αυτό τον φόρτο εργασίας για τον έλεγχο των εγγράφων του Αρτέμη που πρέπει να αποθηκευτούν,  πρέπει να φυλαχθούν, θα πρέπει να ελέγξουν ότι είναι τα σωστά έγγραφα που φτάνουν και μετά να συντονίσουν τον επιμελητή κτλ. δημιουργείται μια τεράστια εργασία την οποία πρέπει να την σεβαστούμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε κι αν χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα να πάνε άτομα να βοηθήσουν. Αν χρειαστούν βέβαια, θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας μας της Κεντρικής Ε.ΣΥ. άρα, το δεύτερο πακέτο θα είναι αυτό που θα κατατεθεί και έχοντας το δεδομένο ότι παραδόθηκε στο Υπουργείο την μια μέρα και παραδόθηκε και στην Υπηρεσία την ίδια μέρα, μετράνε οι 5 μέρες. Αν δεν τα καταφέρετε την ίδια μέρα, δεν έχει σημασία. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι σταθερά για όλους. Θα δούμε πώς θα το χειριστούμε όταν θα γίνονται πολλές οι αιτήσεις και για το θέμα των επιμελητών και για το θέμα της παράδοσης κτλ.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Από την ημέρα που θα το καταθέσουμε στην Εφορία, την επομένη να το στείλουμε για τον επιμελητή;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είπαμε ότι είναι καλύτερα να φύγει πρώτα για την Αθήνα για να κερδίσουμε αυτές τις τρεις μέρες που κάνει για να φτάσει στην Αθήνα, να μετρήσετε πότε παραδίδεται που σημαίνει ότι την άλλη μέρα θα πάει ο επιμελητής. Άρα και εσείς πρέπει να ετοιμαστείτε να πάτε την ίδια μέρα στην Εφορία. Εσείς θα το συντονίσετε. Δεν θα σας το πουν από την Αθήνα αυτό. Θα παρακολουθήσετε πότε παραδίδεται ο φάκελος, θα ενημερωθείτε από τον επιμελητή που θα γνωρίζετε το τηλέφωνο του και θα τον ρωτήσετε πότε θα παραδόσει και θα συντονιστείτε και εσείς να παραδόσετε την ίδια μέρα.

Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε οι Υπηρεσίες να δίνουν την πληροφορία εσωτερικά να την δίνουν υποχρεωτικώς, αλλά εμείς ξέρουμε και δεν εμπιστευόμαστε ούτε τους χρόνους, ούτε το τι θα κάνουν, ούτε που θα τα πετάξουν ή που θα μας καταλήξουν τους φακέλους για αυτό τα παραδίδουμε και με πρωτόκολλο για να ξέρουμε ότι παραδόθηκε και δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Έχω ακούσει άτομα που δεν μπορούν να πληρώσουν καν τον επιμελητή  για την Αθήνα, ή το Courrier, παιδιά μην ανησυχείτε! Κάνετε ό,τι μπορείτε! Σε περίπτωση που μερικοί από εσάς δεν μπορείτε με επιμελητή να πάει στην Αθήνα, υποχρεούνται να τον φέρουν μέσω της Υπηρεσίας που θα καταθέσετε, απλώς εμείς θα θέλαμε να παραδοθεί και στην Αθήνα με επιμελητή προς το Υπουργείο Οικονομικών. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μαζέψετε τους φακέλους που δεν καταφέρνουν να τα στείλουν με επιμελητή να τα καταθέσει, να έρθει ένα άτομο στην Αθήνα μαζεύοντας πολλούς φακέλους και να πάει να καταθέσει ο ίδιος στο Υπουργείο και να πάρει Πρωτόκολλο κατάθεσης και αυτό το πρωτόκολλο κατάθεσης θα είναι κι αυτό που θα μπει και στον φάκελο του Αρτέμη Σώρρα τελειώνοντας!

Οπότε, αν δεν τα καταφέρνετε, δεν θα αγχωθείτε, διότι είναι πολλοί φάκελοι και αν έκανε κάποιος λάθος, δεν χάνεται το σύμπαν, αλλά οι Υπηρεσίες υποχρεούντα να τα παραδώσουν, αφού γράφει επάνω «κατά του Ελληνικού Δημοσίου εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Οικονομικών και Προϊστάμενο της ΔΟΥ». Εκ των πραγμάτων και 2 φακέλους να καταθέταμε στην ΔΟΥ, πρέπει αυτή να τα μεταφέρει, αλλά επειδή δεν τους εμπιστευόμαστε, κάνουμε αυτό ακριβώς από μόνοι μας.

Έτσι έχουμε τους φακέλους που θα κατατεθούν προς ΔΟΥ και το ίδιο στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Και εκεί θα κάνουμε το ίδιο, θα καταθέσουμε τοπικά. Εκείνο θα κινηθεί εσωτερικά εκεί που πρέπει να πάει και μετά θα πρέπει να πάει Φάκελος στο Υπουργείο Οικονομικών για να κατατεθεί με νέο Πρωτόκολλο για αυτά που είπαμε.

ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τώρα, όσον αφορά τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

ΤΟ 1ο  ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Αυτό θα κατατεθεί στην Τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε. Δεν θα ασχοληθούμε να δώσουμε οπουδήποτε αλλού για την ώρα. Θα περάσει το πενθήμερο και για αυτό θα πρέπει να είναι πολύ καλά όλοι συντονισμένοι στα γραφεία μας και να είμαστε κι εμείς έτοιμοι με πληροφόρηση, ώστε να μπορούμε να δίνουμε τις σωστές πληροφορίες. Πέντε (5) μέρες είναι οι μέρες που τους δίνουμε να απαντήσουν.

Την 6η μέρα θα έχουμε ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, με το οποίο θα μπορείτε να ΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ:

Α.. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΑΣ –

Β. ΑΡΣΗ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ-

Γ. ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ αν έχουν δώσει τρίτοι-

Δ.  ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ότι έχει πληρωθεί το δάνειο και δεν οφείλεις, άρα να σβηστεί το όνομα από τον Τειρεσία.

Όλα αυτά θα τα κάνουμε την 6η μέρα. Εκεί θα δούμε πώς θα αντιδράσει η Τράπεζα. Ανάλογα προς θα αντιδράσει θα κινηθούμε παράλληλα.

2ο ΕΞΩΔΙΚΟ

Υπάρχει κι ένα 2ο Εξώδικο το οποίο είναι κι αυτό έτοιμο και είναι όλες οι παρανομίες της Τράπεζας, από αυτά που λένε και από αυτά που δεν λένε, που αποδεικνύεται η Ανακεφαλοποίηση, αποδεικνύονται ένα σωρό νομοθεσίες και πράξεις που έχουν κάνει και οι οποίες είναι παράνομες και επιβαρύνουν εμάς, οπότε έχουμε σχέση και για αυτό επεμβαίνουμε.

Θα τα δείτε με μεγάλη ανάλυση για αυτό και θα έχουμε κι άλλη εκπομπή και θα είναι πολύ προσεγμένη για αυτό το θέμα ειδικά για να εξηγήσουμε το 2Ο ΕΞΩΔΙΚΟ.

Οπότε στην ΤΡΑΠΕΖΑ θα πρέπει να επιδοθεί η ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΩΣ με ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, γιατί στην Τράπεζα να μην μπορέσετε να μπείτε διαφορετικά και για να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

Οπότε, το ΕΞΩΔΙΚΟ που κατατίθεται στην τράπεζα, πάει ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΩΣ με ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

Στο 1ο ΕΞΩΔΙΚΟ θα πάει μόνο στην Τράπεζα που μας ενδιαφέρει.

Το 2ο ΕΞΩΔΙΚΟ όμως θα πάει:

Α) και στα κεντρικά τους και

Β) στο ΤΧΣ και

Γ)στην κεντρική Τράπεζα και

Δ)στο Υπουργείο Οικονομικών που είναι σχετικοί και

Ε)στην ΤΡΟΙΚΑ, γιατί άπτονται όλου επί του θέματος και μέσω του ΤΧΣ είναι όλοι συνδεδεμένοι.

Εκεί θα πάμε διαφορετικά. Όμως θα δούμε στην πορεία, πώς θα ελλιχθούμε πάνω σε αυτό το θέμα και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι. Κάθε τι που θα συμβεί να κοινοποιούμε γρήγορα, το τι λάβαμε ως ενδεχόμενη απάντηση ό,τι και να συμβαίνει και να μπορούμε γρήγορα και προσεκτικά να τα χειριστούμε, διότι πολλά μπορούν να γίνουν και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι πριν από αυτούς πάντα, για να αντιμετωπίσουμε ό,τι συμβεί.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

Το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς δεν είμαστε νομικό γραφείο για να δίνουμε νομική υποστήριξη. Αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Από την πολλή μας χαρά και υποστήριξη που θέλουμε να δίνουμε προς τρίτους το λέμε και επειδή ξέρετε ότι έχετε υποστήριξη, ειδικά τα μέλη, πάντοτε έχει γνωμάτευση κτλ.

Όμως, επειδή εμείς δεν είμαστε γραφεία νομικών, δεν δικαιούμαστε να πούμε ότι έχουμε νομική υποστήριξη και θα βγεί λάθος. Εμείς δεν έχουμε νομική υποστήριξη. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι ότι καθένας μας το κάνει με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ο καθένας μόνος του, ως φυσικά πρόσωπα.

Τα  γραφεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ.

Όμως, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πέραν αυτού, έχει και τα στοιχεία, έχει και την οργάνωση, έχει τα μέλη της, έχει τον συντονισμό και τόσα πολλά άλλα. Άρα, είναι το σπίτι μας, είναι ο χώρος που όλοι είμαστε ένας και για αυτόν τον λόγο θα κινηθούμε πολύ πιο καλά και αυτό πρέπει να γίνει καθαρό.

ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΩΣ ΟλΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και πρέπει αυτό να το ξεκαθαρίσετε, γιατί πολλά μπορούν να πουν πάλι και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά τα θέματα και Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ.

Αυτό είναι το θέμα μας, αν έχετε απορίες και κάποιες άλλες ερωτήσεις μπορώ να τις ακούσω. Όσο για την αφίσα που βγήκε λάθος, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, θα διορθωθεί με κάποιες λέξεις ή θα βάλουμε ένα sticker.

Μην ξεχνάτε ότι όλοι εσείς εργάζεστε καλόβολα, κάνετε όλοι με ζήλο όλον αυτό και το τι προσφέρετε στους συμπολίτες σας στο γραφείο σας. Είσαστε όλοι άξιοι θαυμασμού! Και να γίνεται κάποιο λάθος δεν είναι και το τέλος του κόσμου, να το δέχεστε και να το διορθώνετε και όχι να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον. Δεν γίνεται με κακή θέληση, αν γράφτηκε κάτι άλλο. Αφού ξέρετε πολύ καλά, ότι ακόμα και τις αφίσες τις φτιάχνετε εσείς για εσάς, οπότε και να γίνει λάθος, είμαστε εδώ για να το διορθώσουμε για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα τουλάχιστον στους νομικούς όρους, ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ο Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος κάνει μια ερώτηση: «τι γίνεται με τις δεδικασμένες υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών του Ν3869 /2010 όπου το δικαστήριο Ειρηνοδικείο έβγαλε απόφαση καταβολής δόσεων;»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ούτως ή αλλιώς, σας είπα, τα πάντα. Είτε έχει αποφασιστεί, είτε δεν έχει αποφασιστεί, είτε είναι προς απόφαση, οποιαδήποτε οφειλή υπάρχει, για αυτό βάζουμε την ‘ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ», «ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ» εμπίπτει μέσα σε αυτή την διαδικασία. Οπότε τα πάντα μπορείτε να συμπληρώσετε με τον ίδιον τρόπο. Υπάρχει μια ερώτηση που μου έχουν θέσει: «να κοιτάξουμε το θέμα με το capital control που έχουν βάλει έναν όρο ότι απαγορεύεται η αποπληρωμή, η ολοσχερής των δανείων και τι γίνεται με αυτό». Εμάς, δεν μας ενδιαφέρουν όλα αυτά. Εμείς τους δίνουμε ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ Η ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. Αυτό δεν μας αφορά, αφήστε το να προκύψει. Άλλωστε και τα capital control είναι μια παράνομη πράξη που δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Εμείς είμαστε αυτοί που λέμε ότι θα αποπληρωθεί το εξωτερικό χρέος της χώρας ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ και δεν είναι κάτι που χωρά αμφισβήτηση, γιατί θέλουμε να το κάνουμε! Θα δούμε πώς θα αντιδράσουν! Έτσι κι αλλιώς, για την κάθε απάντηση τους υπάρχει τρόπος ελλιγμού. Για αυτό μην βάζετε τα μικρά αυτά μπροστά. Αφήστε τα, θα έρθει η ώρα που θα δείτε την κάθε κίνηση που θα γίνεται και θα την κουμπώνουμε κάθε φορά με τον τρόπο που θέλουν να ελλιχθούν.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Υπάρχει ερώτημα ότι την οφειλή την ορίζει το Ειρηνοδικείο, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του Ειρηνοδικείου;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για αυτό σας είπα ότι στα έγγραφα μας βάλαμε την λέξη «ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ», οπότε αυτή η λέξη σημαίνει ότι είναι κάτι το οποίο δεν αίρεται και δεν μπορεί να το προσβάλλει κανείς, αφού έχει βεβαιωθεί. Σημαίνει ότι έχει τελειώσει.

Άρα, όλες οι πράξεις που αίρονται και είναι υπό αμφισβήτηση θα το βρούμε στην πορεία. Δεν θα κάτσουμε σήμερα να κάνουμε δικαστήρια, γιατί αν κάνουμε δικαστήρια για να τα δούμε όλα αυτά, ποιο είναι το ορθό ή το μη ορθό, δεν τελειώνουμε το πρώτο μας θέμα που είναι Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Για αυτό εμάς δεν μας πειράζει και λέμε: «ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ Μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ.

Για την ώρα δεν πειράζει! Ας τα λάβουν, και ας μη τα χρωστάμε. Δεν σημαίνει ότι όμως ότι χρωστάμε! Αυτοί απλώς ασκούν την εξουσία τους και κάνουν την εκτέλεση της πράξης. Εμείς, από εκεί και πέρα θα δούμε.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ο Αντώνης λέει ότι « Έχω εταιρεία και έστειλα τα εξώδικα. Σε περίπτωση που θα πρέπει να πάμε σε δικαστήριο ποια θα είναι η θέση μας».

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό είναι ΕΦΟΔΙΟ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ πάνω στο οποίο θα μπορέσει να πατήσει ο νομικός σας σύμβουλος για να πει: «ενώ σας έχουμε δώσει την ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ με περιουσία η οποία είναι καταχωρημένη και επικυρωμένη, εσείς δεν το πράξατε!»

Από εκεί και πέρα ο δικηγόρος δεν θα αμύνεται, όπως έκανε μέχρι τώρα, αλλά να επιτίθεται. Έχει μεγάλη διαφορά.

Αυτό το εργαλείο να μην το υποτιμήσει κανείς. Είναι εργαλείο μεγατόνων, γιατί ο ίδιος ο νομικός σας σύμβουλος, ο δικηγόρος πρέπει να κατανοήσει ότι: δεν είναι κάποιο χαρτί που καταθέτουμε απλά! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ. Ό,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ. Και δεν είναι απλό, όταν έρχεται από όλη την Ελλάδα και από όλους τους Έλληνες. Θα πρέπει να απαντήσουν με λόγο, γιατί δεν το έκαναν. Δεν θα πηγαίνετε όπως σήμερα που είσασταν στην άμυνα και προσπαθούσατε να προστατευτείτε, γιατί σας χτυπούσαν από παντού, έστω και αν δεν χρωστούσατε. Στην ουσία, δεν έχουμε ιδιωτικό χρέος, γιατί τα έχουμε πληρώσει στις τράπεζες. Εμείς σήμερα, αντί να χρωστάμε στις τράπεζες, χρωστάμε στο κράτος. Αυτή είναι η ουσία. Αλλά άσχετο με αυτό, το πόσο χρωστάμε και τι χρωστάμε, γιατί η πραγματική μας θέση είναι η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Γιατί η Ελλάδα αν απελευθερωθεί και πληρωθεί το δημόσιο της χρέος από εκεί και πέρα όλα τα άλλα έπονται.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ο Αντώνης λέει ότι είναι ήδη σε δικαστική διαμάχη με τράπεζες και ΙΚΑ.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εντάξει! Οι περισσότεροι Έλληνες το ίδιο είναι! Για αυτό θα προχωρήσετε σταθερά, γιατί κερδίζετε ένα εργαλείο που εχθές δεν το είχατε και αυτό θα σας δώσει την δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας, να μπορέσετε να πολεμήσετε κι όχι να αμυνθείτε. Είναι πλέον ένα υπερόπλο το οποίο εξαρτάται από την δική σας θέληση να το χρησιμοποιήσετε σωστά κι όταν γίνεται συντονισμένα έχει καλύτερη απόδοση και είναι πιο σωστό στην όλη διαδικασία.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Για τους πολίτες του εξωτερικού που όμως κάνουν φορολογική δήλωση στην Ελλάδα, πώς μπορούν να καταθέσουν την ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε με την ίδρυση των Ε.ΣΥ του εξωτερικού που ήρθε μια εντολή προς κάποιον να εκπροσωπήσει το άτομο του εξωτερικού, δόθηκε δηλαδή σε ένα λογιστή ή σε ένα δικηγόρο η εξουσιόδότηση να τον εκπροσωπήσει υπέρ της πράξης.

Θα δώσει την εξουσιοδότηση την οποία θα σφραγίσει είτε στην Πρεσβεία του εξωτερικού, είτε την σφραγίδα της Χάγης, έτσι ώστε η υπογραφή κάποιου τρίτου για αυτόν να είναι νόμιμη και θα κατατεθούν από άλλο άτομο, συγγενικό του πρόσωπο ή από κάποιο δικηγόρο υπέρ του και ένα από τα γραφεία των Ε.ΣΥ θα συντονίσουν την όλη την διαδικασία.

Όσον αφορά την πληρωμή του Επιμελητή, θα πρέπει να δοθεί ένας λογαριασμός του, όπου θα κατατίθενται εκεί κάθε φορά τα χρήματα που θα συμφωνήσετε. Πριν το τέλος του χρόνου είναι ένα ποσό, μετά το τέλος του χρόνου είναι ένα άλλο ποσό, αλλά έχουμε φτάσει σε κάποιες συμφωνίες που μπορούμε να τις ανακοινώσουμε, αφού τελειώσουμε και μπορεί να βρήκαμε μια καλύτερη συμφωνία για να κατατίθενται με μικρότερο κόστος.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε και επειδή προσπαθούμε για κάτι το οποίο είναι μαζικό, ίσως να έχουμε και καλύτερη προσφορά από τους επιμελητές. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε καταλήξει για το μετά.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αν μπούμε σε δικαστική διαμάχη με τις τράπεζες, για τις τράπεζες θα είναι  εύκολο με τους δικηγόρους που διαθέτουν, εμείς θα έχουμε πρόβλημα με τις αμοιβές.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μπορούμε να συστήσουμε και με τους δικηγόρους τους οποίους συνεργαζόμαστε ανά την Ελλάδα, οι οποίοι δεν το κάνουν  για την τσέπη τους, αλλά ως Έλληνες πολίτες που προσπαθούν κι εκείνοι για το καλό. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βρεθεί το ελάχιστο ποσό που είναι αυτό του παραβόλου. Αλλά ακόμα και το κείμενο είναι φτιαγμένο και τα έχουμε όλα φτιαγμένα και θα βρίσκουν βοήθημα ακόμα κι οι δικηγόροι που δεν είναι μαζί μας και δεν συνεργάζονται. Θα βρίσκουν μεγάλο αριθμό δεδομένων, άρα δεν θα έχει κόστος να κάτσουν να μελετήσουν την υπόθεση σε βάθος, γιατί στην ουσία αυτό το εργαλείο που φτιάξαμε, φεύγει από το εξειδικευμένο πρόβλημα του καθενός αν χρωστάει 5 και 10 ευρώ, μπαίνει στην ουσία, δηλαδή ότι ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!

Άρα, έχει να πατήσει πάνω σε κάτι άλλο και δεν θα μπούμε στην ανάλυση το πώς δημιουργήθηκε το χρέος και γιατί χρωστάει και αν χρωστάει. Αυτό θέλει άλλου είδους προσέγγιση, είναι ιδιωτικό για τον καθένα κι εκείνο θα μπαίνει επιπρόσθετο. Η ουσία είναι άλλη ΌΤΙ ΕΝΩ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ! Εκεί είναι που θα επικεντρωθούμε!

ΆΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ! ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ!

Οπότε, ακόμα και για το θέμα των δικηγόρων, με τους σωστούς συντονισμούς με τα σωστά άτομα, ακόμα κι αυτό μπορεί να γίνει με το σωστό τρόπο και σιγά-σιγά.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Είναι αυτό που λες! Να μην το δούμε μεμονωμένα, ο καθένας μόνος τους.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι και για αυτό, επειδή τα κείμενα τα έχουμε πάνω-κάτω τα έχουμε κυκλοφορήσει και υπάρχει και 2ο ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, μην το υποτιμήσετε. Θα δείτε ότι αυτό θα δώσει μια σφαλιάρα! Είναι άλλο να μαζέψεις όλες τις παρανομίες σε ένα και είναι άλλο να έχεις τους περισσότερους δικηγόρους που συνήθως αφήνουν πάντοτε μια διφορούμενη έννοια για να τους έχουμε ανάγκη μέσα στα δικηγορικά έγγραφα και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Μιλώ για τους περισσότερους δικηγόρους και λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά χρησιμοποιούν την θέση τους για να έχουν καλή σχέση με τις τράπεζες, δηλαδή ο δικηγόρος αντί να προστατεύσει τον πελάτη του, προστατεύει στο τέλος την τράπεζα.

Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να είμαστε σωστοί, να κάνουμε την κίνηση μας όπως πρέπει, εμείς να μην κάνουμε λάθη και μετά ο δικηγόρος θα πρέπει απλώς να εκτελέσει κατά εντολή του πελάτη του, κάποια θέματα που θα ακολουθηθούν, όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Βλέπω εγώ μια ερώτηση από τον Ιωάννη Καζάκο: «σε ποιον υπάλληλο της τραπέζης παραδίδει ο δικαστικός επιμελητής; Υπάρχει κάποιος αρμόδιος;»

Ο επιμελητής γνωρίζει που θα πάει. Θα πας καταρχήν στον υπάλληλο τον οποίο γνωρίζεις και έχεις την σχέση. Αν δεν το δεχτούν εκεί, υπάρχει είσοδος που από εκεί υποχρεούνται να το παραδώσουν στην διεύθυνση.

Θα πας στην γραμματεία, και σε όποιο τμήμα της τράπεζας πάει κανείς, θα σε κατευθύνει κι η ίδια η τράπεζα. Γιατί στα μικρά καταστήματα, μπαίνεις μέσα και βρίσκεις τον διευθυντή απέναντι, αλλά στα πιο μεγάλα καταστήματα, περνάς σε επίπεδα. Ανάλογα με την περίπτωση. Αν είναι μικρά, πας στον ίδιο τον διευθυντή, αν είναι μεγάλα, πηγαίνεις στην γραμματεία. Ο επιμελητής ξέρει τι θα κάνει, οπότε μην ανησυχείτε. Θα καταλήξει ούτως κι αλλιώς στην διοίκηση. Ο σκοπός είναι ότι θα φτάσει και στα κεντρικά, άρα δεν μπορεί να το πάρει κάποιος και να το εξαφανίσει. Για εμάς από την στιγμή που πέρασε την πόρτα της τράπεζας κι έγραψε παραδόθηκε, τελείωσε!

ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ…

Να πω και κάτι επίσης για τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Επειδή, όπως είναι ο νόμος, δεν γνωρίζουν όλες οι υπηρεσίες και οι αστυνομικοί που είναι στο δρόμο κι έχουν εντολή να παίρνουν τις πινακίδες και έτσι και να τους το δείξουμε ότι έχει γίνει η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΛΗΞΑΣΑ, μπορεί λόγω της απειρίας, ή της άγνοιας να σας πάρουν τις πινακίδες και μετά, να πρέπει να πληρώσεις για να τις πάρεις και να γίνει δύσκολο. Ενδεχομένως, σε αυτή την περίπτωση για να είμαστε πιο καλυμμένοι, μπορεί να προχωρήσει κανείς να κάνει την πληρωμή του 1 ευρώ, να έχει δηλαδή την απόδειξη ότι πληρώνει και να κάνει και το δεύτερο που είναι αυτό και να τα κρατάει και τα δύο στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να έχετε αποδείξεις ότι «εγώ προσπαθώ να είμαι τυπικός και από την άλλη, έχω δώσει εντολή που δεν υλοποιήθηκε και για αυτό τον λόγο, είναι αυτό το έγγραφο και για μένα θεωρείται ότι η πράξη έχει λήξει».

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ … ΑΦΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ !!!

Επίσης να πω για το θέμα για τα παιδιά που είναι ανήλικα. Οι γονείς μπορούν φτιάξουν το ΑΙΤΗΜΑ-ΕΝΤΟΛΗ για τα παιδιά τους, οπότε να το πράξουν κι αυτοί!

Κάποιοι με ρώτησαν για το θέμα του Δημοσίου Χρέους. Είπαμε ότι όσοι δώσουν την Εντολή δεν το κάνουν, γιατί χρωστάνε κάπου μόνο, είπαμε ότι πρέπει να το κάνει ο κάθε Έλληνας, όποιος και να είναι, όπως και για τα παιδιά μας ακόμα που πρέπει να ασχοληθεί ο κηδεμόνας, ο πατέρας, η μητέρα. Ο καθένας μπορεί να το κάνει και πρέπει να το κάνει!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.

Ελάτε όλοι, διαβάστε το και κατανοήστε το για να κινηθούμε γρήγορα. Πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Το έγγραφο προς το Δημόσιο πρέπει να το υπογράψουν οι πάντες.

Πρέπει να δοθεί από όλη την Ελλάδα η εντολή να εισπρακτούν τα χρήματα για την αποπληρωμή του χρέους, γιατί από εκεί έρχεται η απελευθέρωση της Ελλάδος. Μην καθυστερήσουμε άλλο! Είναι μονόδρομος. Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Βρείτε τα κοντινά γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις και ενημερωθείτε και αιτηθείτε με τους υπόλοιπους. Δεν στοιχίζει κάτι, δεν θα χρεωθείτε με ο,τιδήποτε, είναι τα πάντα έτοιμα! Σταματήστε να πληρώνετε από ίδια κεφάλαια, γιατί αυτά έχουν στερέψει την αγορά και έρχονται πολύ άσχημα πράγματα.

Έχουν οργανώσει  πολύ άσχημα πράγματα για τον Ιανουάριο μήνα και είναι στο χέρι μας να τα ανατρέψουμε όλα αυτά, αν συνδεθούμε όλοι ομόνοα και βάλουμε τέρμα και σκοτώσουμε όπως λέει ο Αρτέμης, το θηρίο.

Είναι η μόνη μας ευκαιρία. Ας λάβει ο καθένας μας τις ευθύνες του, ας σταματήσουμε να μεμψιμοιρούμε. Είμαστε Έλληνες, είμαστε περήφανος λαός και απαγορεύεται να κλαίμε την μοίρα μας. Πρέπει να σηκωθούμε επάνω, πρέπει να πούμε «μέχρι εδώ και μη παρέκει!». Ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση.

Η Ελλάδα είναι δική μας, είναι το νταμάρι των θεών και εμείς είμαστε γόνοι θεών και υποχρεούμαστε και έχουμε καθήκον να σηκωθούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να φέρουμε την ισορροπία στην ζωή μας, στην Ελλάδα, στον Ελληνισμό γενικότερα. Αυτά έχω να πω.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχουμε και κάποιες ερωτήσεις ακόμα:

«Τι θα έχει μέσα ο φάκελος του προϊσταμένου και ο φάκελος για το Υπουργείο Οικονομικών;»

Παρόλο που την έχω απαντήσει, θα το ξανακάνω.

Είπαμε λοιπόν για τους φακέλους: Πρώτον,  ένας φάκελος που έρχεται προς τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, έχει το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ με τις ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ την μία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και την άλλη της Δήλωσης του ενδιαφερόμενου και έτσι κλειδώνει ο φάκελος του Αρτέμη.

ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ για τον Υπουργείο Οικονομικών θα φύγει ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ που θα κρατηθεί από τον Επιμελητή, ένα αντίγραφο Εξωδίκου που είναι για το Υπουργείο και ένα σετ σχετικών που θα προσαρτηθούν σε αυτόν τον φάκελο προς το Υπουργείο Οικονομικών. Άρα, ο Επιμελητής θα λάβει ένα  Εξώδικο για τον εαυτό του και ένα Εξώδικο από το Υπουργείο με τα σχετικά του.

2η ερώτηση: Επειδή η μητέρα μου δεν θα είναι παρούσα τις ημέρες που θα καταθέσουμε στην εφορία, μπορεί να μου κάνει εξουσιοδότηση, να καταθέσω εγώ αντί αυτής;». Ναι είναι η απάντηση!

3η ερώτηση: Για το θέμα των παιδιών, όπως συμπληρώνουμε για το Δημόσιο το αίτημα Αποπληρωμής των οφειλών το ίδιο, στο όνομα του παιδιού, μπορεί να ετοιμαστεί το ίδιο έγγραφο που το παιδί θα ζητά ό,τι οφείλει για το Δημόσιο χρέος να πληρωθεί και έτσι να απαιτηθεί με την ίδια Εντολή από κάθε παιδί να αποπληρωθεί το κατακεφαλήν χρέος που του αναλογεί.

Αυτό ισχύει ακόμα και για το βρέφος και επειδή εννοείται ότι αυτό δεν μπορεί να γράψει  μόνο του, το γράφει ο κηδεμόνας, ο πατέρας, η μητέρα στο όνομα του παιδιού, γιατί όπως σας είπα αυτή την στιγμή υπάρχει ΑΦΜ στο όνομα του παιδιού, άσχετα που δεν το γνωρίζετε. Τώρα έχεις ΑΦΜ από την ώρα που γεννιέσαι!

4η ερώτηση: Για τα ταμεία που θα καταθέσουν στην επαρχία στον έναν φάκελο βάζουμε την διεύθυνση της κατά τόπους περιοχής ή από τα κεντρικά;»

Όταν ο φάκελος κατατίθεται, εκεί που κατατίθεται θα είναι και η διεύθυνση σας. Αν καταθέσεις στο Ασφαλιστικό Ταμείο της περιοχής τάδε, βάζεις την διεύθυνση της περιοχής τάδε. Εσείς πηγαίνετε στο γραφείο που γνωρίζετε, που είσαστε καταχωρημένοι, το οποίο βεβαίως θα το στείλουν μόνοι τους στα κεντρικά και δεν χρειάζεται να τους πείτε εσείς, τι να κάνουν.

5η ερώτηση: «Εμείς που δεν έχουμε γραφείο πώς θα καταθέσουμε τα εξώδικα;»

Αν δεν έχετε γραφεία κοντά σας και δεν μπορείτε να συντονιστείτε μέσω ενός κοντινού γραφείου, θα πρέπει να συνδεθούμε μέσω skype να σας βοηθήσουμε να τα συμπληρώσετε, να κάνετε το ένα και μετά, θα δούμε πώς πρέπει να φτάσει κι ο φάκελος και στην Αθήνα. Θα υπάρξει βοήθεια από εμάς ή κάποια Ε.ΣΥ. Με όποια Ε.ΣΥ συνεργάζεστε μπορείτε να συνδεθείτε μέσω skype και να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα έγγραφα και να πάρει κάποια Ε.ΣΥ την ευθύνη για το τι βάζετε στον φάκελο, ό,τι είδε και σας βοήθησε να τα συμπληρώσετε σωστά.

Γ. ΤΑΡΑΣ: «Στην τράπεζα πάμε στον υπάλληλο που γνωρίζουμε; Γιατί νόμιζα ότι θα πήγαιναν στα κεντρικά με επιμελητή!» ρωτάει η Άννα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Υπάρχουν πολλοί που είναι στην επαρχία, για να μην τρέχετε στα κεντρικά, γιατί είναι υποχρεωμένοι εκείνοι να το περάσουν, μην ξοδεύεστε! Ο,τιδήποτε έχετε να κάνετε με την τράπεζα το καταθέτετε τοπικά. Βάλτε το εκεί! Αν έχετε τα χρήματα να το στείλετε στα Κεντρικά, κάντε το, γιατί η υπόθεση είναι να πάει στα κεντρικά. Γιατί, αν σας δυσκολεύει το θέμα της μεταφοράς και της κατάθεσης στα κεντρικά, αν και είναι προτιμητέο, μπορείτε να το πάτε και στο τοπικά. Εμείς στην λίστα που θα στείλουμε για να επιλέξετε την κάθε τράπεζα, η επίδοση γίνεται στην έδρα της, όμως αν δεν μπορείτε, δεν θα χαλάσει ο φάκελος σας, αν κατατεθεί επί τόπου. Υποχρεούνται να το στείλουν εσωτερικά. Πάντοτε, όταν υπάρχει θέμα αναφοράς που θα χρησιμοποιηθεί σε δικαστήριο, πρέπει να είναι πάντοτε στην έδρα. Επειδή όμως το θέμα είναι ιδιαίτερο, η Εντολή δίνεται εκεί που είσαστε, αν δεν μπορείτε, αλλά προτιμητέο είναι να πάει στα κεντρικά με επιμελητή.

Εγώ δεν έχω άλλες ερωτήσεις, αν και ξέρετε πού θα μας βρείτε. Νομίζω ότι έχει γίνει αρκετή ενημέρωση και υπάρχουν και στην σελίδα των κεντρικών της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, και για τα άτομα που δεν είναι μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να βρουν τα κοντινότερα γραφεία, τα οποία να επισκεφτούν, να ενημερωθούν, να λάβουν τα έγγραφα, ανάλογα με το τι θα αποφασίσουν να κάνουν και να τα συμπληρώσουν.

Μετά, μέσω των γραφείων, θα μπορέσουν να συντονιστούν και να κάνουν αυτό που είπαμε με όλους τους υπόλοιπους συνέλληνες.  

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ευχαριστώ για τον χρόνο να είσαστε όλοι καλά.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….

Να επισπεύσετε τις διαδικασίες, να μην αφήνετε να περνάει ο χρόνος, να είσαστε όλοι στις επάλξεις, να μεταδίδετε την πληροφορία με κάθε τρόπο. Να εκτυπωθούν φυλλάδια, θα μιλήσετε στο δρόμο, θα βγείτε με ντουντούκες, θα βγείτε στις αγορές και στις γειτονιές, θα βγάλετε ανακοίνωση στις εφημερίδες και ο καθένας από εσάς να μιλάει καθημερινώς στα ραδιόφωνα και σε όποια εκπομπή. Βγείτε και ανακοινώστε το! Δώστε σύνθημα:

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΟΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ.

Όλα αυτά μην τα ξεχνάτε. Κάντε τα δικά σας. Ο καθένας πρέπει να περάσει την πληροφορία στον δίπλα του. Έχετε συγγενείς, έχετε φίλους και συχνάζετε σε καφετέριες, τρώτε σε εστιατόρια, πάτε σε σούπερ μάρκετ, στις αγορές, στο δρόμο, στο μετρό σε οποιαδήποτε Μέσα Μεταφοράς. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! Έχουμε ακούσει πάρα πολλές δικαιολογίες και δεν μπορούμε να ακούσουμε άλλες πλέον! Εμείς είμαστε στην διαδικασία! ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση