ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12418778_10205840622240048_3753493956949466728_o

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ !!! 

………………………….

Αλφειός: … ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ … 

Μαρία Γαβριηλιδου says:

Ύστερα από 5 ημέρες από την επίδοση τι εγινε?

… ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ , ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. Η ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ! 

Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ… 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ says:

ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ. ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ, (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΙ). ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΙΟΡΙΑ ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΙ: «ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ« ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ«. ΚΑΛΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΩΠΟΥΝ… (ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ)…ΑΡΑ; ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΒΑΘΕΙ….! ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ «ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ«, «ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ«, «ΦΟΒΑΜΑΙ«, «ΑΜΦΙΒΑΛΩ«, «ΜΑΚΑΡΙ«… ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ; ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΣ; ΕΛΕΟΣ !

………………………….

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ! ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. «Μακάρι να είναι αλήθεια» … «Μακάρι εκείνο» … «μακάρι το άλλο» … ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΡ-ΙΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ !!!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΕΞΩΔΙΚΑ. «ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΛΛΑ… ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ Ή ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ; ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !

Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Μικρές αλήθειες , μεγάλα ψέμματα (από δημοσιογράφους και καθεστωτικά μέσα)….

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΒΟΛΟΥ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 18 «ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 7 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

Αφήστε μια απάντηση