ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Ζαρόκωστας
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Ζαρόκωστας

Τακης Δημητρακοπουλος‎ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΙΚΟ !!!!!!
ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΙΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ” ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΟ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ !!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ (ΠΛΑΤΩΝΑ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ 24/12/2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΝΙΚΟ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΦΟΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!!
ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ -ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ”ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ- ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΗΡΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:
”ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙ ΕΠΕΙΓΟΝ….. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ……. ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ ΚΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΩ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ……
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ….”

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΙΩΤΗ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ…..
ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ….
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ……
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Η’ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ -ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ- ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ…….
ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ…….

ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ
ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….
ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΤΟΠΙΚΗ Ε.ΣΥ. !!!!
ΝΙΚΟ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ……..

………………………………………..

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ! ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !

Αλφειός: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ ! ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ !!!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ( ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ) Ο ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 125 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. , ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! 

ΗΛΕΙΟΙ !!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ;;;

Δείτε βιντεάκι…

https://www.facebook.com/100007597847066/videos/1626724044257508/

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΒΟΛΟΥ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 18 «ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΕΞΩΔΙΚΑ. «ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΛΛΑ… ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ Ή ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ; ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ «Ε.ΣΥ.»

ΚΕΝΤΡΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

Αφήστε μια απάντηση