ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

10169403_10204709151322250_8483410197177786225_n

Vasilis Theodoropoulos ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;

ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΘΝΟΥΣ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Η ΙΔΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ‘ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ; «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ) ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ (Π.Χ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ)».

ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ. 

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ. ΑΝΑΓΚΑΙΟ Η΄ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ «ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ…. ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΣ…» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΕΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ :
ΤΟ «ΟΜΟΙΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ»

……….

To dikaion tōn ethnōn ē archai tu physiku nomu … books.google.gr 1831 ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση