ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΒΟΛΟΥ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12373343_10206691506423703_8687095081131200625_n

Χρήστος Κουτμάνης ΣΗΜΕΡΑ 21/12/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΛΟΥ ΜΕΤΑΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ .
ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΒΟΛΟΥ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΣΤΟ 6937437123 ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .

……………..

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. 

……………..

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. … «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !» … ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ «Ε.ΣΥ.»

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ! ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 18 «ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΛΕΞΑΚΟ… ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ !

Αφήστε μια απάντηση