ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. !!!!!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

12360118_430195007186669_8450593889020922097_n1

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. !!!!!!!

O ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΣΤΑ (ΒΟΙΩΤΙΚΑ), ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΗΒΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΙΔΑΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ‘ΕΚΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ‘ΩΓΥΓΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΤΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΩΓΥΓΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ……..
«ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΣΠΑΣΕ ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ. ΠΡΟ ΑΥΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΑΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΩΥΣΗΣ». (ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ, ΒΙΒΛΟΣ Μ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 3)

ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. !!!!!!!

ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑ (ΒΟΙΩΤΙΚΑ 5, 1 – 10), ΗΡΟΔΟΤΟ (Α, 2), ΔΙΟΔΩΡΟ (ΒΙΒΛΟΣ Μ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 3), ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Α, Β, Γ) Κ.Α., ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΓΥΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΔΜΕΙΟΙ, ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΔΜΕΙΑ Η ΘΗΒΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΗΣ, Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ Η ΑΛΛΩΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΚΝΩΣΟ, ΜΥΚΗΝΕΣ Κ.Α.) ΚΑΙ Η ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΣΤΗΝ ΚΑΔΜΕΙΑ Η ΘΗΒΑ.

ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. !!!!!
«ΟΙ ΔΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΊΠΠΑΡΧΟΥ, ………………… ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΔΕ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝΤΕΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ)» ΗΡΟΔΟΤΟΣ, TΕΡΨΙΧΟΡΗ 57 – 5

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. !!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. !!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. !!!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. !!!!!!!

………………………………………..

Αλφειός: ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Α” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ…

ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1844 ΕΠΙ ΟΘΩΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ «πρέπει να είναι πολίτης(;) του δόγματος της Ανατολικής Εκκλησίας.» ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;

Αφήστε μια απάντηση