12/12/2899/Ω:23.30 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ(Ε.ΣΥ.) ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ASTRA TV

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ

12390929_950176865061505_1721017297462370458_nΝικητας Καραγιαννης ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23:30 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ(Ε.ΣΥ.) ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ASTRA TV… !!!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!! http://www.astratv.gr/live-streaming/

Βασίλης Μπαντίδης : Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11.30 το βράδυ, ζωντανά, στον Κώδικα Μυστηρίων -Astratv- Astratv.gr- θα …μπούμε στα… “βαθειά…” για το μυστηριώδες εύρημα , στο ηλιακό σύστημα, τον αποκαλούμενο … “Μαύρο Ιππότη…” Τι είναι αυτό …;; Έχει σχέση με… μη γήινη τεχνολογία; Ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε τροχιά στο διάστημα και θυμίζει… δορυφόρο του οποίου όμως κανείς δεν γνωρίζει την .. προέλευση;; Μήπως , είναι το απομεινάρι ενός προηγμένου πολιτισμού , μακριά από τον πλανήτη Γη .. και η παραδοχή ότι είναι όντως αυτό, προκαλεί σοκ στο παγκόσμιο κατεστημένο;; Ακόμη, θα εξετάσουμε την προηγμένη τεχνολογία της προιστορίας και από που ,τελικά, μπορεί να προήλθε ο πολιτισμός;; Ποιά τα μηνύματα για τους σημερινούς Έλληνες;; Τέλος, θα ακούσουμε τις απόψεις ερευνητών για την επιρροή των Ρότσιλδ, σε Αμερική και Ελλάδα… Τι συμβαίνει με την οικονομία και τις κρίσεις; Ποιοί δημιουργούν … προβλήματα στους λαούς και πως ανιχνεύεται η δράση οικογενειών πλουσίων στο ρού της ιστορίας , που στοχεύουν στην εγκαθίδρυση μίας , μυστηριακής, νέας τάξης πραγμάτων. Στοιχεία για την επιρροή της ελίτ , στα σύγχρονα γεωπολιτικά και οικονομικά δεδομένα. Για πρώτη φορά, πανελλαδικά, θα δούμε ποιός ήταν ο Ευστάθιος Μάλιν , Αμερικανός ερευνητής ο οποίος κατά πολλούς θεωρείται πρωτοπόρος στην έρευνα για το αποκρυφιστικό – συνωμοτικό παρασκήνιο της .. New World Order !!!! Ομιλητές : Βασίλης Θεοδωρόπουλος Γενικός Γραμματέας “Ελλήνων Συνέλευσις” , Saman Lycan Αρχισυντάκτης Invisible Lycans , John Kountouris Ελληνoαμερικανός μεταφραστής για το υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αλλά και για την Apple , ο οποίος θα βγεί μάλιστα από τος Λος Άντζελες σε απευθείας σύνδεση.

……………………………………..

Αφήστε μια απάντηση