ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ (Ράδιο Ενημέρωση 92,2 11/12/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΡΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11-12-15 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΥΓΕΝΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

(τελευταία τρία λεπτά)

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

Αρτέμης Σώρρας: Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο για μένα αγαπητέ Παπαδόπουλε. Άλλωστε από την ώρα που ξεκίνησα θέλω να θυμηθείτε και να βρείτε ένα βίντεο που έχω πει κάτι διαφορετικό ή που έχω αλλάξει ένα χιλιοστό στην γραμμή, στην πλεύση, στην πορεία. Δεν έχω αλλάξει πουθενά και δεν θα αλλάξω, είναι μέχρι το τέλος.

Το σχέδιο είναι να απελευθερωθεί η Ελλάδα, ο Έλληνας, να ξαναβρεί ο Ελληνισμός όλη του την άιγλη, την πραγματική την αληθινή ιστορία. Και γι αυτό θα το φτάσω μέχρι το τέλος.

Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Δεν φτάσαμε εδώ επειδή είμαστε φτωχοί ή επειδή είμαστε τεμπέληδες. Υπόσχομαι ότι όποιος έχει μιλήσει άσχημα για τον Έλληνα, όλα αυτά τα ζώα στον πλανήτη έχω πει ότι θα τα κυνηγήσω έως την άβυσσο και θα το κάνω. Όλα αυτά τα ρακένδυτα παιδιά, τα παραδόπιστα, τα γελοία, θα με βρούνε μπροστά τους. Όποιος είπε για την Ελλάδα, για τον Έλληνα, για τον Ελληνισμό και δεν σεβάστηκε το μεγαλείο, ένα τέτοιο έθνος, όχι μόνο που έχω δώσει τα πάντα αλλά που έχω πει και μπορώ να αποδείξω ότι ανήκει ο πλανήτης σε αυτό!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ

Σήμερα είναι η εποχή που πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν τι ακριβώς τους λέμε. Έλα να διοικήσεις και να διοικηθείς από τους δικούς σου νόμους. Άσε αυτά τα ζώα να τα βάλουμε στο τσίρκο. Έλα να καταλάβεις, να πας στα δικά σου γραφεία, δικά σου είναι τα γραφεία, δικιά σου η πολιτική, δικιά σου η Ελλάδα, δικά σου τα λεφτά, δικά σου τα δικαιώματα. Αν δεν θέλεις και δεν τα πάρεις, είναι ελεύθερη η βούληση μην το κάνεις. Αν θέλεις αυτό, έλα μαζί, ενώσου με τους Έλληνες, όχι με τον Σώρρα. Και αν δεν σου κάνει ο Σώρρας; ψηφοφορία έχουμε βάλε όποιον θέλεις. Έλα όμως να μάθεις γιατί ο Σώρρας δεν θα είναι πάντα εδώ. Τώρα είναι εδώ. Μπορεί σε λίγο καιρό να μην είναι ή αύριο να μην είναι. Αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Ωστόσο όμως δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό που είσαι Έλληνα και σε αυτό που πρέπει να κάνεις.

Έλα να τους δείξουμε λοιπόν ότι εμείς ήμασταν πάντα εδώ και ξέραμε τι να κάνουμε. Και μην ξαναγονατίσει κανείς. Έχουνε γονατίσει παντού, έχουνε γονατίσει σε κάτι πολιτικούς, σε κάτι ζωντόβολα, έχουνε γονατίσει σε κάτι καθηγητές, σε κάτι δήθεν μορφωμένους οι οποίοι είναι ανόητοι. Φέρτε τους λοιπόν μπροστά στην οθόνη να μας πούνε τι λένε, να μας αποδείξουνε αυτά που λένε. Και σε χιλιάδες συγγραφείς γεμάτοι ανοησία, εγκάθετοι όλοι, πάντα σε έναν στόχο και με έναν σκοπό, τον αφανισμό, την διάλυση της νόησης, την ανύπαρκτη λογική. Παρά μόνο συναίσθημα και ένστικτο, αν είναι δυνατόν ο άνθρωπος.

Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν. Ιδιαίτερα στο τεράστιο κομμάτι της κοσμοθέασης της Ελληνικής η οποία είναι απ΄ αρχές κόσμου και όχι χίλια χρόνια, ούτε δυο χιλιάδες, αλλά εκατομμύρια χρόνια πίσω.

Αυτό ας το καταλάβει ο Έλληνας και ας σηκωθεί και να ενωθεί. Να ενωθεί και ας μη σου αρέσουν τα μούτρα τα δικά μου, ας μην σου αρέσουν του άλλου, ας έχουμε διαφορετικό κόμμα, χρώμα, εμείς θα ενωθούμε στην πολιτεία σαν Έλληνες. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση