ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ” , ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ-ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Παρέμβαση στο New Radio 1/12/2899(2015) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Artemis Sorras : ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.” ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΦΟΡΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΤΛ… ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ….! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ! ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ!

………………………………………………….

Παρέμβαση Αρτέμη Σώρρα στο NEW RADIO την 1.12.2015

“ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ” ! ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ-ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, μια τοποθέτηση θα ήθελα να κάνω, μία μικρή παρέμβαση. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι μια και δια παντός, δεν είναι ακριβώς μήνυμα, είναι πραγματικότητα. Και δεν το λέμε εμείς, το λένε όλοι οι φορείς και οι αξιωματούχοι κάθε χρόνο όλων των κυβερνήσεων, και όχι μόνο της Ελλάδας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ

Έχει σημασία να ακούσετε τα λόγια ακριβώς έτσι όπως τα λέω, και όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά 204 κρατών. Δηλαδή οι Έλληνες ή όποιος έχει δει το βιβλίο των παγκόσμιων ταμείων εκεί είναι όλες οι χώρες και οι υπογραφές όλων των αξιωματούχων με όλα τα ποσά. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι κοινοί. Είμαστε συνδικαιούχοι σε αυτό τον λογαριασμό, είτε είσαι 10 εκ. πληθυσμός είτε είσαι 50, είτε είσαι 100. Στην Ελλάδα εν προκειμένω, όσοι είναι οι Έλληνες καταγεγραμμένοι, διαιρείς τον λογαριασμό ότι έχει μέσα επί όσοι Έλληνες είναι, τόσα μπορούν να πάρουν.

Στην περίπτωση λοιπόν, εφόσον είναι και οι υπογραφές κάθε χρόνο του ισολογισμού από τους αξιωματούχους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον υπουργό οικονομικών και τον Πρέσβη του Ο.Η.Ε. που έχουμε στα Ηνωμένα Έθνη, κάθε χρόνο υπογράφεται ο εξής ισολογισμός, ότι αληθή είναι τα νούμερα. Διότι γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός είναι αλληλόχρεος. Αλληλόχρεος είναι ο λογαριασμός ο οποίος κινείται. Κάθε χρόνο μας βάζουν 4% διότι αυτοί τα διακινούν και μας δίνουν εμάς έναν τόκο, όπως και να έχει όμως είναι αλληλόχρεος. Άρα μιλάμε για έναν υπαρκτό λογαριασμό που τον επισημοποιεί η ίδια η Βουλή και η κυβέρνηση και η ανώτατοι αξιωματικοί της χώρας μας. Άρα δεν μιλάς και τους δίνεις έναν λογαριασμό οποιονδήποτε.

Άλλωστε όλες οι τράπεζες έχουνε λογαριασμούς παγκόσμιων ταμείων, δηλαδή τους λογαριασμούς των Ελλήνων. Άρα αύριο με την νομική φόρμα τους δίνεις τον δικό σου λογαριασμό που είσαι συνδιαχειριστής και συνδικαιούχος και σε εκπροσωπούν νόμιμα η κυβέρνηση η εκάστοτε, δηλαδή όποιο κυβερνητικό σχήμα υποτίθεται, ψηφίζει ο λαός, σε εκπροσωπεί και έχει πρόσβαση στα παγκόσμια ταμεία και γι’ αυτό υπογράφουν τον ισολογισμό. Άρα τουτέστιν είσαι συνδικαιούχος και είσαι ιδιοκτήτης του Έθνους και του λογαριασμού αυτού.

Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ !

Αύριο λοιπόν με μια πολύ εξειδικευμένη ειδική νομική φόρμα όπου θα επικαλείται και τους νόμους μέσα, τους δίνεις όλους τους λογαριασμούς όπου είναι της Alpha, της Εθνικής, της Αγροτικής, και αυτές που κλείσανε και αυτές που υπάρχουνε και τους κάνεις ουσιαστικά μία εξουσιοδότηση και τους λες: «πάρτε ο,τιδήποτε χρωστάω ή είναι στο Α.Φ.Μ. μου ή είναι στο ασφαλιστικό μου ταμείο», γιατί έχουμε και εισφορές έτσι.

Φανταστείτε έναν άνθρωπο που έχει εργοστάσιο και χρωστάει 1 εκατομμύριο στο Ι.Κ.Α. , ας πάει με τους λογαριασμούς και από το δικό του λογαριασμό να τα πάρουν από εκεί. Άλλωστε απευθύνεστε στο κράτος, που το κράτος είναι υπεύθυνο και χειρίζεται αυτούς τους λογαριασμούς δεν απευθύνεται σε έναν ιδιώτη. Αύριο λοιπόν να πάει όποιος χρωστάει στο Τ.Ε.Β.Ε. το ασφαλιστικό ταμείο και να του πει: «τι σου χρωστάω; Ωραία, σου κάνω εξουσιοδότηση να πάρεις τα χρήματα αυτά από τον λογαριασμό μου και δώσε μου απόδειξη τι ακριβώς έχεις πάρει», γιατί μπορεί να πάρει και παραπάνω, να πάρει όσα θέλει, έτσι; Είναι τόσο απλό και τόσο ιδιοκτησιακό το καθεστώς των Ελλήνων.

Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, το κάνεις όμως συντονισμένα για να έχει μεγάλη απήχηση. Εσένα δεν σε νοιάζει αν το καθεστώς θα τα πάρει ή δεν θα τα πάρει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ !

Αν σε πάει σε οποιοδήποτε δικαστήριο, δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο να μην σε δικαιώσει κατά την άποψή μου και αν είναι και μαζικές οι μηνύσεις διότι του λες του δικαστή: «κύριε δικαστά, εγώ να πληρώσω θέλω, ορίστε». Του δίνω λοιπόν λογαριασμό να πάρει τα χρήματά του, δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλει; Χρήματα δεν είναι και εκείνα; Πιστοποιημένα δεν είναι; Με Φ.Ε.Κ. δεν είναι; Ή τα 600 με απόφαση δεν είναι; Και τα 600 δεν είναι του Σώρρα είναι της Ελληνικής δημοκρατίας, τι λέτε Σώρρα και Σώρρα; Η Ελληνική δημοκρατία έχει 600 δις τα οποία είναι εξ αδιαιρέτου σε όλους τους Έλληνες. Άσε τον Σώρρα, το τι θα κάνει είναι δικιά του δουλειά. Άρα λοιπόν τώρα οι Έλληνες έχουν εξ αδιαιρέτου τα 600 πιστοποιημένα με δικαστική απόφαση αλλά εκτός τούτο έχουν και τα παγκόσμια ταμεία με αριθμούς λογαριασμών όπως ακριβώς είναι υπογεγραμμένα και από την διεθνή αγορά αλλά και από την Εθνική διαδικασία αλλά και από τους αξιωματούχους. Πιο καλή πληρωμή εγγυημένη δεν υπάρχει!! Ποια είναι η καλύτερη επιταγή; Από το ήδη μετρητό του λογαριασμού που είσαι συνδικαιούχος και δεν μπορεί σε κανένα δικαστήριο να πει ο δικαστής: «δεν ξέρω τι μου λέτε». «Δεν ξέρεις τι σου λέμε;».

Σε αυτήν την περίπτωση πίσω από την νομική φόρμα, θα είναι πέρα από το Φ.Ε.Κ. 315 που προκύπτει, και το εξώδικο που εγώ προσωπικά έχω ενημερώσει τρεις φορές τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και άλλες τόσες στον γενικό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το τελευταίο εξώδικο που έγινε στην τελευταία κυβέρνηση είναι 1500 σελίδες. Τους δίνω όλους τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς των Ελλήνων, τους δίνω την διαδικασία πως μπορώ να τα κατεβάσω εγώ, αλλά και οι Έλληνες όλοι.

ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ , ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ !

Αν αύριο μαζευτούν οι Έλληνες τα πήραν, δεν χρειάζεστε εμένα ούτε την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση εκπροσωπεί το λαό. Αν αύριο ο λαός θέλει να κάνει μόνος του την δουλειά, της κυβέρνησης δεν της πέφτει λόγος. Αν αύριο μαζευτούν οι Έλληνες δεν χρειάζονται την κυβέρνηση. Κάνεις δεν κάνεις καλά την δουλειά σου θα τα βρούμε, τώρα άντε στο καλό. Αν λοιπόν αύριο όλοι οι Έλληνες καταθέσουν στην εφορία να πληρωθούνε τα χρέη τους από τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς, αύριο εκτελεί ο λαός δεν χρειάζεται να εκτελέσει η κυβέρνηση. Πόσο ακόμα θα μας εξαντλεί η κυβέρνηση; Φτάνει μέχρι εδώ είναι!!

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι έχετε δικά σας χρήματα και αύριο το πρωί μπορείτε να εξοφλήσετε ό,τι θέλετε. Αν καλώς ή κακώς τα εξοφλήσατε ή καλώς ή κακώς τα χρωστάτε είναι αλλουνού διαδικασία και θα την βρούμε στην Ελλήνων πολιτεία το τι ακριβώς θα γίνει. Έχουμε νομικό πλαίσιο και το οποίο δεν το καταργούμε έτσι όπως είναι τώρα. Που σημαίνει κύριοι ότι έχετε χρήματα δικά σας. Αύριο ο κόσμος μπορεί να ξεχρεώσει. Να πάει στην τράπεζα που χρωστάει το εργοστάσιό του, το σπίτι του, τα πάντα. Πάει στην τράπεζα, δεν περιμένει να έρθει η τράπεζα σε αυτόν!! Λέει: «κύριε θέλω να εξοφλήσω», και το κάνει με πρωτόκολλο, και καλύτερα ακόμα με ένα εξώδικο!!

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Τώρα λοιπόν που ο Άρειος Πάγος που έχει ενημερωθεί τρεις φορές για τα παγκόσμια ταμεία και για τα 600 εάν υπήρχε κάτι μεμπτό ο Άρειος Πάγος θα με είχε λειώσει πριν βγω από την πόρτα. Θα μου είχε ήδη στείλει μηνυτήρια αναφορά, μήνυση, κακούργημα, ο,τιδήποτε. Τώρα να μην μου λέει ο Άρειος Πάγος τίποτα; μα τι να σου πει; Αφού του δίνεις τις υπογραφές της κυβέρνησης, να σου απαντήσει να σου πει τι δηλαδή; Μα καλά του στέλνω τα 600 τα οποία τα δίκασε η δικαιοσύνη, άρα εκεί είναι, της Ελληνικής κυρίαρχης δημοκρατίας, τι να σου πει ο Άρειος Πάγος; Ουσιαστικά η σιωπή του Άρειου Πάγου και το γεγονός ότι δεν σου στέλνει οποιοδήποτε έγγραφο είναι η αποδοχή του και μόνο. Άρα λοιπόν έχει αποδεχθεί η Ελληνική δικαιοσύνη και τα παγκόσμια ταμεία ότι υφίστανται και τα 600.

Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο δικαστήριο, πάει η τράπεζα τον πολίτη να του πει ο,τιδήποτε για τους αλληλόχρεους λογαριασμούς του που υφίσταται, σ’ αυτό το κράτος το δικό μας αλλά και στο εξωτερικό, αλλά ας μιλήσουμε για τους δικούς μας που είναι 750 τρις δεν μπορεί να τον δικάσει παρά μόνο να υποχρεώσει το ταμείο ή τον χρεώστη να πάρει τα χρήματα από τον λογαριασμό. Διότι αν δεν πληρώσεις την εφορία ή την τράπεζα όπου σου βρει λογαριασμό σου κατάσχει ό,τι βρει. Τώρα λοιπόν τους υποδεικνύεις τον τρόπο να ακουμπήσει και να πάρει τα χρήματα σε άπλετο χρήμα. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέω και είναι πάρα πολύ δυνατό.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ “ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ” !!!

Οι Έλληνες αύριο το πρωί ας σηκωθούν κάτω από την ομπρέλα «ξεχρεώνουμε όλοι». Μπουνιά σε όλο το καθεστώς το οποίο δυναστεύει την χώρα μου και δη όλο τον κόσμο.

Είναι αλληλένδετα συνδεδεμένο με την παγκόσμια κοινωνία, διότι όλες οι χώρες έχουν. Και η Πορτογαλία έχει το ίδιο πρόβλημα και το Παρίσι έχει το ίδιο πρόβλημα, όλες οι χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ας δώσει η Ελλάδα, έχει τα φόντα, έχουμε εργαστεί πάρα πολύ σ’ αυτήν την στρατηγική και σε αυτό το δρώμενο που συνεχίζεται και γίνεται.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

Αύριο αν όλοι οι Έλληνες ενωθούνε κάτω από το: «να ξεχρεώσουμε τα πάντα». Τα σπίτια, τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, την ζωή τους, τις κάρτες τους. Και να πάνε αυτοί με τα έγγραφα που θα παραδώσουμε που θα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα σε όλες τις υπηρεσίες να ξεχρεώσουν την χώρα.

Είναι τεράστιο το μήνυμα.

Βάζουμε ένα μεγάλο τέλος στην δυναστεία

Με πραγματικά λεφτά. Πιο πραγματικά από αυτά που υπογράφει η κυβέρνηση και οι αξιωματούχοι και είναι μέσα στους λογαριασμούς των τραπεζών δεν υπάρχουν. Μην ψάχνετε παιδιά, είναι πιο σίγουρα από αυτά τα λεφτά που έχεις στην τσέπη σου.

Αυτό το μήνυμα είναι ξεκάθαρο που θέλω να δώσω και αυτή είναι η παρέμβασή μου.

Απομαγνητοφώνηση ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΕΠΤA: από 43:14 έως και 52:32

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………………………………..

 

Πάνος Σώζος
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΙΚΑ Ο ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ……..ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ……ΟΧΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ………ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ…….. ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΣ ΑΡΤΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ……..ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ε.ΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ…….ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ……… ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ …….ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ε.ΣΥ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ …….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ?? ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ?????
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση