ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12282950_10207994336086791_954108751_n

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ! ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ !

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕΣΩΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 27/11/2015 !!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ” (ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015) ΑΠΟ 30 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ !!

Η Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΩΣ ΜΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ. Η Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ΔΟΓΜΑ , ΟΜΑΔΑ Η΄ ΚΙΝΗΜΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ NA ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΗ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!.

ΤΟ Δ.Σ. Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Αφήστε μια απάντηση