Η EKΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ 22/11/2899 Sorras T.V

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ( ΖΥΡΙΧΗ 22/11/2899[2015] : “ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ !! Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΗ !! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ Μ’ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΧΑΙΝΟΥΜΕ . ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ . ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ !!! ΤΙΠΟΤΑ !!! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !! ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.”

ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ … ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

… ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥ !!!…….

…….. 

…..

…..

Αφήστε μια απάντηση