Νίκος Μάνος Ιδρυτικό μέλος της Ε.ΣΥ. Βέροιας προς… “Χατζηβεροιώτη”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
http://www.veriotis.gr/2015/11/blog-post_717.html
http://www.veriotis.gr/2015/11/blog-post_717.html

Maria Tsiakiri Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

ΠΑΨΤΕ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

…………………..

Nikos Manos Χατζηβεροιώτη!!!!!!!!! δεν είναι το όνομά σου είναι ο αυτοπροσδιορισμός σου μέσω του ψευδονύματος σου!!
Ειμαι Ελλην πολίτης δημότης Βέροιας και θα ήθελα περισσότερο σεβασμό ως πολίτης από το μέσο που διαχειρίζεσαι. Χατζηβεριώτη κλήθηκες ως μέσο ΜΕ(ξαπάτησης) να παραστεις σε μια συνέντευξη τύπου της Ελλήνων Συνέλευσης ,ενός πολιτικού φορέα , που τον εκπροσωπει ο Αρτέμης Σώρρας και δεν εμφανίστηκες γιατί υποτίμησες τους συμπολίτες σου που υποτίθεται ότι έχεις την ευθύνη της ενημέρωσης. Γιατί? Αντίθετα κρίνεις υποκειμενικά τον Δήμαρχο γιατί παρέστει σε μια εκδλήλωση ενημέρωσης στην οποία προσκλήθηκε από συνδημότες του που κάτι έχουν να πούν αλλά θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να σε ρωτήσει!!!!! Τί κρίμα!! Οποία έπαρση!!! Ποιος είσαι ? γιατί νομίζεις ότι οφείλουν κάτι σε όποιον επικαλείται το «ΧΑΤΖΗ» και να επιζητούν την επιβεβαίωση για την ύπαρξή τους απ’αυτούς? Ότι και να εκπροσωπείς μας είναι αδιάφορο ! Εμεις η ΕΣΥ (Ελλήνων συνελευσις) έχουμε να σου πούμε πολλά και ενδιαφέροντα έχεις τα κότσια να παρακολουθήσεις την πορεία μας ? Σε περιμένουμε στα γραφεία μας (είμαι σίγουρος ότι ξέρεις που είναι )
Η εκτίμησή μου θα εκφρασθεί και θα είναι ανάλογη με την δική σου εκτίμηση στην προσπάθεια των συμπολιτών σου
Νίκος Μάνος
Ιδρυτικό μέλος της ΕΣΥ Βεροιας

…………………………………..

ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!! ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

Η Ε.ΣΥ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ «ΚΤΗΜΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΒΕΡΟΙΑΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση