ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!! ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

046

ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!! ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!! ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ , Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τ. ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ , ΑΓΡΟΤΕΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ !!! 

042025039034029021

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[… Από πλευράς ΕΣΥ Βεροιας χαιρετισμο απηυθηνε ο Καραμπειδης Σακης ενω ηταν και πολλα μελη οπως ο Φ Τιμινης η Μ Τσιακιρη και αλλοι Παραβρεθηκαν επισης ο Δημαρχος Βεροιας Κ Βοργιαζιδης με τον Αντιδημαρχο Τ Ασλανογλου προεδροι τοπικων κοινοτητων προεδροι συνεταιρισμων αγροτες επαγγελματιες βιοτεχνες της Ημαθιας…] http://ammosimathia.blogspot.gr/2015/11/blog-post_33.html ( ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΑΤΟ ΩΣ… “Ο Γ Μεταξας νεος στην ηλικια εκανε καλεσμα σε ολους τους Ελληνες να ενωθουν στην σκεπη της ΕΣΥ” )

……………..

mv2Xat4rzYJDwHTbpS0V63LIAdEjC8ce-ycbDrCJvN9Zjq4eSA358nYzUWMEKg07wΒέροια: Ομιλία του Αρτεμη Σωρρα – Με τον Ελλάνιο όρκο ολοκληρώθηκε η εκδήλωση (βίντεο) http://www.verianet.gr/post/36002:beroia:-omilia-toy-artemi-sorra-me-ton-ellanio-orko-oloklirothike-i-ekdilosi-(binteo)

Με τον Ελλάνιο όρκο ο οποίος δόθηκε με κάθε τελετουργική διαδικασία, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των “Ελλήνων Συνέλευσις” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Αιγές” στη Βέροια.

6er8luRhypV5JLg19cAKkSQHTtDszoBa-quMSaeofAN9Uzc8vWmpJCZjQ6s437wx0EowFrDGU6udPabXHBxMf1c3I0AsT5hpY-EHhZ7Wswfe9SGINoQmDvVc6Pd3U8YKpA

Την πρόσκληση για τον όρκο απηύθυνε ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος ήταν ο τελευταίος και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος της Ε.ΣΥ  Βέροιας, Σάκης Καραμπείδης.

Τοποθετήσεις και ανάλυση έκαναν οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Μεταξάτος.

Ακολούθησε ομιλία του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι ο αέρας της παλιγγενεσίας απλώνεται παντού.

Έγινε μεγάλος πόλεμος για να χαθεί η αυτογνωσία μας, τόνισε ο ομιλητής. “Πληρωμένοι” επιστήμονες πρόβαλαν την θεωρία της προέλευσης του ανθρώπου από τον πίθηκο. Οι Έλληνες είναι το γένος του ανθρώπου, είπε.

Καταφέρθηκε με πολύ σκληρό χαρακτηρισμό για τους δημοσιογράφους των μεγάλων ΜΜΕ.

Στη συνέχεια ανέλυσε το “μεγάλο μυστικό” που δεν είναι άλλο από μεγάλους καταπιστευματικούς λογαριασμούς που υπάρχουν και παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν τα όσα είπε και ποιοι τα υπογράφουν.

Έθεσε ερωτήματα για τις πτωχεύσεις στις οποίες οδηγήθηκε η χώρα.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του απευθύνοντας κάλεσμα για να δοθεί όρκος και ακολούθησε το τελετουργικό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιατζίδης και ο αντιδήμαρχος οικονομικών, Στέλιος Ασλάνογλου, μετά από σχετική πρόσκληση που απηύθυνε η Ε.ΣΥ Βέροιας.
Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της εκδήλωσης προγραμματίστηκε συνέντευξη τύπου η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα δεν εμφανίστηκαν εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.

………………………………..

Αφήστε μια απάντηση