ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. NEW RADIO 9/11/2899

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΑ

ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- NEW RADIO 9-11-2015

Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα είναι ένα θέμα που το άγγιξες Αρτέμη και προχθές, αλλά έχεις πολλά ακόμα να πεις για τα ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είπα τίποτα και ούτε μπορώ να πω και τώρα. Ουσιαστικά, έβαλα την θέση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όσον αφορά τα ΔΟΓΜΑΤΑ. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν δόγμα ή να το αναλύσω. Δεν μας πέφτει τώρα λόγος, αν το θέλετε, για να συζητήσουμε ή να διαφωνήσουμε ποιο δόγμα είναι καλό ή ποιο δεν είναι, όταν από το ίδιο λεξικό θα διαπιστώσετε ότι «ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ».

Η πρώτη ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ. Κι όχι η Λογική που ο καθένας λέει ότι έχει την δική του. Η Λογική είναι μία και δεν είναι πολλές. Όπως και στις Αξίες μας είναι η Αλήθεια και τοποθετούμαστε πολύ ξεκάθαρα τι είναι η Αλήθεια και τι είναι η Λήθη. Δεν υπάρχει καλή ή κακή Αλήθεια και δεν έχει ανάγκη η Αλήθεια από κανένα κακό ή από κακό. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Άρα, λοιπόν μιλάμε για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ για την οποία δεν έχουμε μόνο το θάρρος, αλλά αν θέλετε έχουμε την αποστολή να φτιαχτεί μια τέτοια Πολιτεία με ΑΞΊΕΣ, ΑΡΧΕΣ με ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι όχι για την Δημοκρατία που μιλούσαν στον πλανήτη στα τελευταία 2.500 χρόνια, η οποία ήταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ και χιλιάδες άλλα μορφώματα, προσπαθώντας να αλλοιώσουν ή να περιτυλίξουν την πραγματική Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, έχει μόνο δημόσια διοίκηση και εκτελείται από τους ίδιους τους Πολίτες, από τους ίδιους τους Έλληνες στον  κάθε Δήμο, γιατί εκεί είναι το Κρατείν του Δήμου.

Άρα, εγώ τοποθετήθηκα όσον αφορά την θέση της Πολιτείας μας, σχετικά με τα ΔΟΓΜΑΤΑ. Τίποτα παραπάνω και λιγότερο και θα το εξακολουθήσουμε όλο αυτό, γιατί αν θέλετε, ούτε μαθηματικά δεν βγαίνει, συζητώντας για την Πολιτεία και για την ζωή μας.

Σήμερα βλέπουμε ότι πάει να εξελιχθεί ένας Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα εξελιχθεί μέσα από την οικονομική διαδικασία. Ο πραγματικός πόλεμος είναι οικονομικός, αλλά δεν είναι αληθινός, γιατί όπως αποδείξαμε τα προηγούμενα χρόνια,  τα κράτη είναι πάμπλουτα. Αλλά βλέπουμε ότι όλοι οι πόλεμοι που έγιναν στην Συρία, στην Λιβύη, στο Ιράκ, στην Γεωργία και στην Ουκρανία και θα συνεχιστούν, βλέπουμε ότι είναι θρησκευτικοί.

ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΤΕ

Βλέπουμε λοιπόν ότι γίνονται τεράστιοι θρησκευτικοί πόλεμοι αλλά με τον ίδιο θεό των ανθρώπων και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Άρα, τα μεγάλα μηνύματα που έχουν ειπωθεί, όπως τοποθετήθηκα και σε άλλες μου εκπομπές, ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν ισχύει ολόκληρο. Ισχύει μόνο το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΣ, γιατί όπως το ανέλυσα Οικογένεια σημαίνει ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ και να το λέτε παντού. Κι όταν λέμε ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ δεν είναι μόνο η Οικογένεια σας, το σπίτι σας, η οικογένεια σας, ο πατέρας σας και τα παιδιά σας.

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Άρα, όπου είναι ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, όλου του Γένος και το Γένος είναι το Ελληνικό Γένος, όλο το DNA  του Γένους, είναι η Πατρίδα μας.

Η πατρίδα μας λοιπόν είναι η ΕΛΛΑΔΑ, όπως το έχουν χαράξει τελευταία γεωγραφικά και θα μείνουμε σε αυτό, για να μην ανοίξουμε γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά το θέμα και θα το δούμε. Βέβαια, όλος ο πλανήτης φωνάζει ότι είναι δικός μας, παντού υπάρχουν τα στοιχεία και οι αποδείξεις των Ελλήνων και των Ελλάνιων δυνάμεων και δυνατοτήτων από πάρα πολύ παλιά. Αυτό θέλουν να κρύψουν και να μην φαίνεται. Οπότε, η Πατρίς και η Οικογένεια είναι το ίδιο πράγμα, αλλά η Θρησκεία δεν μπορεί να ταυτιστεί με το Γένος ποτέ. Αυτό είναι ένα μεγάλο μύθευμα κι είναι αυτό που οι θρησκείες έκαναν πολιτική. Απαγορεύεται στις θρησκείες να κάνουν πολιτική και να μπαίνουν στις ζωές των ανθρώπων.

Δεν γίνεται λοιπόν ο χριστιανός ο οποίος είναι και Έλληνας, αλλά έχουμε και χριστιανό Κινέζο, Βούλγαρο, Αφρικάνο, Αμερικάνο, Φιλιππινέζο κι ό,τι άλλο θέλετε, επειδή η θρησκεία του χριστιανισμού είναι παγκόσμια και δεν την ξεχωρίζω από τον καθολικισμό και τις σέχτες του χριστιανισμού, τα βάζω όλα μαζί, εφόσον είναι παγκόσμια, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι ο Άνθρωπος, γιατί αυτός έχει δικό του Γένος.

Άρα, σε μια Ελλάδα που κάποιοι θέλουν να την κάνουν και πολυεθνική, δεν μπορεί να ειπωθεί το σύνθημα: «Οικογένεια, Θρησκεία, Πατρίδα» γιατί αν το φωνάξουν κάποιοι αυτό, μπορεί να το φωνάξει κι ο χριστιανός, αλλά μπορεί να το φωνάξει κι ο μουσουλμάνος. Αν πει λοιπόν κι ο μουσουλμάνος το ίδιο, μπορείτε να καταλάβετε τι θα συμβεί; Ο μουσουλμάνος λέει: «αν δεν προσκυνήσεις στον Αλλάχ, σε σφάζω!». Ο Εβραίος θα πει το ίδιο, που έχει μια δική του θρησκεία, ο Ιεχωβάς θα  πει το ίδιο, οι σατανιστές το ίδιο, οι πεντηκοστιανοί το ίδιο, όπως και οι προτεστάντες, οι καθολικοί. Στην Ελλάδα μας, μπορεί εσείς να μην τις έχετε δει, αλλά υπάρχει η Εκκλησία των Βαπτιστών, των Χιλιαστών, των Πεντακοστιανών, των Ιεχωβάδων. Όλοι αυτοί έχουν Εκκλησίες. Να ξέρετε ότι όλες είναι χρηματοδοτούμενες από εμάς τους ίδιους, γιατί αυτά δεν έχουν χρήματα. Δεν στέλνει χρήματα ούτε ο Χριστός, ούτε οι Εβραίοι. Όλοι αυτοί είναι άφραγκοι για να ξέρετε. Μην ξεχαστείτε ποτέ ότι αυτοί έχουν λεφτά.

ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΚΑΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΗΞΗ 

Δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν γη, δεν έχουν χρυσό, ούτε τίποτα. Όλα αυτά, στο όνομα του θεού, τα κλέβουν από εμάς. Στερούμαι εγώ την γη για να την έχει η Εκκλησία και η Εκκλησία του Βατικανού. Στερούμαι εγώ και δεν έχω λογαριασμό και αυτοί έχουν φουσκωμένους λογαριασμούς. Καμιά θεότητα δεν έχει λεφτά, καμία θεότητα δεν κάνει πολιτική και καμία θεότητα δεν κάνει τίποτα.

Είπα: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΡΑΒΑΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΗΞΗ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΟΤΗΤΑΣ.

Και επειδή δεν είναι Εκπρόσωποι της κάθε Θεότητας, αλλά είναι ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ και με ένα μεγάλο παραμύθι να κλέβουν και να δυναστεύουν ψυχές, πλούτο, σώματα, μυαλά, η Πολιτεία δεν θα τους επιτρέψει ξανά να κλέψουν πάλι συνέλληνες και τους ανθρώπους στον πλανήτη, γιατί ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ.

Οι θεότητες με οποιονδήποτε σεβασμό τους αρμόζει, δεν θα μείνω αν είναι αληθινές ή ψεύτικες, θα μείνω όπως έχει την πίστη ο κάθε άνθρωπος, συνέλληνας και συνάνθρωπος. Σέβομαι τον συνάνθρωπο για τον θεό που πιστεύει. Αλλά, έχετε σκεφτεί ότι αν γεννιόσαστε στην Αραβία, θα είσαστε μουσουλμάνοι; Αν παντρευόσουν σε μια οικογένεια Ιεχωβάδων τι θα ήσασταν; Χριστιανός ή Ιεχωβάς;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θα ήμουν Ιεχωβάς αναγκαστικά.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί θα ήσουν Ιεχωβάς; Γιατί γνώρισες τον πραγματικό θεό ή γιατί σε έκαναν Ιεχωβά;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Γιατί μου το επέβαλαν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά, σου λένε πρέπει να το κάνεις, γιατί δεν θα φας το μεσημέρι! Εγώ λοιπόν θυμάμαι από την αδερφή μου που η μάνα μου της έλεγε: «Αν δεν πας στο κατηχητικό, το μεσημέρι δεν τρως! Και σήκω το πρωί να πας στην εκκλησία». Άρα, πού να πιστέψει το κοριτσάκι; Αυτό είχε, δεν είχε κάτι άλλο. Άρα, θέλω να πω ότι στην Αραβία, θα ήμασταν Ιεχωβάδες, στην Αφρική θα ήμασταν Ζουλού, αν θα ζούσαμε γύρω στο 1500 θα είχαμε και τον Μανιτού… ο οποίος δεν είναι κι άσχημος, ο Μίνωας είναι, αλλά τέλος πάντων.

Άρα, λοιπόν αντιλαμβανόμαστε από το οικογενειακό μας περιβάλλον και από την χώρα που ζούμε, σύμφωνα με πόσο μεγάλο θρησκευτικό δίκτυωμα έχει, αρχίζεις να λες ότι αυτή είναι η πραγματική θρησκεία, αλλιώς θα γίνει χαμός!

Εμείς όμως πάμε να φτιάξουμε ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, κι ο Πολίτης σημαίνει Πολιτισμένος, που σημαίνει Άνθρωπος. Εγώ θα σεβαστώ όλες τις θρησκευτικές οντότητες. Θέλω να κάνω μια διαπίστωση. Ζούμε στον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος και βλέπω πολύ καλύτερα, πώς αντιμετωπίζουν οι χριστιανοί Έλληνες την θρησκεία που είναι οι μανάδες μας, οι θειές μας, οι φίλοι αλλά και οι Έλληνες του εξωτερικού. Ξέρουν ότι οι εκπρόσωποι κλέβουν, ξέρουν ότι οι εκπρόσωποι δεν κρατούν και δεν πληρούν το καταστατικό το δικό τους που έχουν υπογράψει. Παράδειγμα, δηλώνουν στο καταστατικό τους ότι αφήνουν τα εγκόσμια, τις απολαύσεις, ότι πάνε στην ταπεινότητα, να μην έχουν καμία επιστήμη, γιατί είναι σατανική, να μην πίνουν, να μην τρώνε κτλ. πάνε στον μοναχισμό και αφιερώνονται στον Θεό. Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; Βλέπετε ότι κάθε μέρα οι εφημερίδες είναι γεμάτες! Ξέρετε, ότι για να φύγει μια είδηση στην εφημερίδα, από ένα ιερατείο, της ξεφεύγει ενώ κρατούν πάρα πολλά μυστικά πίσω. Εσείς καταλαβαίνετε τι γίνεται εκεί μέσα; Υπάρχουν τεράστια σκάνδαλα με μητροπολίτες, με καλόγερους, με παπάδες και ανθρώπους των εκπροσώπων του θεού. Είναι δυνατόν; Εγώ έχω βάλει μια υπηρεσία μου συνέλληνες που έχουν μαζέψει πάνω από 20.000 σκάνδαλα. Μην σας τρομάζει αυτό, γιατί οι Έλληνες τρομάζουν να μην τους πειράξουν τον Χριστό και την Παναγία.

Μα, δεν μπορούν να πειραχθούν αυτές οι τεράστιες μορφές γιατί έχουν φτιαχτεί και είναι  στις ψυχές των ανθρώπων. Έχει ανάγκη τώρα ένας Χριστός, ή μια Παναγία, ή ένας Αλλάχ από την Πολιτεία την δική μας; Είναι δυνατόν να μιλάμε για τον πνευματικό κόσμο και χώρο, αλλά αυτό να το μεταφράζουμε με λεφτά, με εικόνες, με χρυσό; Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε μια εικόνα και να εξαγοράζεις; Δηλαδή, απευθύνεσαι σε μια οντότητα, ή μια υπεροντότητα, αν το θέλετε, για κάποιος και να την εξαγοράζεις: «κάνε μου καλά το πόδι και εγώ θα σου φέρω μια χρυσή εικόνα!». Εκεί υπάρχει ένα παζάρι! «Κοίτα, φέρε μου με δύο κιλά χρυσό, όχι ένα!» ή «δεν πέτυχε το θαύμα, έλα να σου δώσω παραπάνω!».

Αυτά όμως δεν τα έχει κάνει ούτε ο Χριστός, ούτε η Παναγία, ούτε ο Αλλάχ, ούτε ο Βούδας. Θέλω να πω ότι υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι απατεώνες, αυτόκλητοι, οι οποίοι σου κλέβουν την γη, κλέβουν τους ανθρώπους, δηλαδή είναι εναντίον των θρησκευτικών τεράστιων προσωπικοτήτων! Αυτοί δεν σέβονται ούτε τους ανθρώπους που πιστεύουν, αλλά έχουν εμπορευματοποιήσει και τον άνθρωπο αλλά και τις Θεότητες!

ΕΊΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ !

Είναι δυνατόν γη, θάλασσες και ποτάμια και τεράστιες περιουσίες, η γη των δικών μου προγόνων, να είναι σε αυτόκλητους ανθρώπους, είτε του Βατικανού, είτε της εκκλησίας εδώ, είτε του Πατριαρχείου κι όλοι αυτοί να είναι «φορτωμένοι» με γη; Με ποιανού την εντολή; Του θεού τους; Αυτό να το δω γραμμένο!

Ξέρετε, έχει σημασία όταν κάποιος λέει ότι είναι «εκπρόσωπος του θεού» και πρέπει να ξέρετε, γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται και σε αυτό το ράσο βλέπει θεότητα, δεν υπάρχει τίποτα αυτή. Υπάρχει ένα τεράστιο άσυλο το οποίο πρέπει ο κόσμος να το αντιληφθεί και φυσικά, όποιος μπαίνει σε ένα τέτοιο μυστικά, δεν μιλάει κανένας, γιατί απλά είμαι μεγάλη μπίζνα και χρήμα, το οποίο δεν έχει καμία θεότητα μέσα του. Είναι δυνατόν να μιλάς για πνευματικό κόσμο, αλλά να είσαι έμμισθος; Τότε για ποια πνευματικότητα μιλάς; Τότε, ποια διαφορά έχει η Λίτσα η Πατέρα, η οποία μιλάει για τα άστρα; Είναι δυνατόν να μιλάμε για μπίζνες, για λεφτά, άρα σημαίνει ότι τα βαπτίσια είναι χρήμα, οι κηδείες είναι σοβαρή μπίζνα, γιατί μετά την κηδεία έχει τα μνημόσυνα για να πάει καλά στον παράδεισο. «Έλα εδώ να διαβαστείς, πάρε ένα ευχέλαιο, πάρε κι έναν αγιασμό…». Όλα αυτά είναι λεφτά! Άρα, δεν είναι μπίζνα; «Αυτή είναι η θαυματουργή εικόνα, αυτή δεν είναι…». Τι λέτε; Εδώ μιλάμε για πνευματικό κόσμο!

Μιλάω για μια μεγάλη συμμορία η οποία κλέβει τον πολίτη μου και κάνει και πολιτική. Τώρα βλέπεις όλους τους εβραίους πολιτικούς τους προωθούν οι εκκλησίες. Τι δουλειά έχει η εκκλησία για να πει αν αυτός είναι ο καλός; Πού το ξέρεις εσύ; Τι καλό έχει κάνει; Είναι δυνατόν οι μητροπολίτες να κάνουν πολιτική; Καταλαβαίνετε τι κάνουν;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ναι, προεκλογικά φωτογραφίζονται με κάποιους για να τους προωθήσουν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε; Άρα, όλα θα τα δείτε εγγράφως, γιατί όλα έχουν πιστοποιηθεί εγγράφως και με υπογραφές του Άρειου Πάγου, θα δείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη. Αν δείτε στο εξωτερικό, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Υπάρχει τέτοια εντολή να μαστιγώνεται ο κόσμος για να είναι καλός χριστιανός; Δηλαδή, χάσαμε τις πολιτείες, χάσαμε την Νόηση, χάσαμε την ΛΟΓΙΚΗ; Είπα εγώ να μην πιστεύεις στις καλές θρησκευτικές οντότητες; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΝΩ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ  ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ-ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ …

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.

Πόσο μεγάλη τιμωρία είναι όταν πας σε έναν άνθρωπο που πεθαίνει, πάλι έχουμε πολλά στοιχεία από όλον τον πλανήτη και αυτή την στιγμή υπάρχει μια οργάνωση των σκεπτόμενων ανθρώπων πώς θα φύγουμε από αυτήν την διαδικασία, των απατεώνων, των κυρίων απατεώνων. Βεβαίως, θα σεβαστούμε κάθε καλό άνθρωπο που πρεσβεύει και αντιλαμβανόμαστε το κομμάτι της ψυχής του  και της πίστης του, ο οποίος όμως το δίνει με ΑΦΘΟΝΙΑ, με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, το δίνει με ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. Αλλά όχι όμως, με όλα αυτά τα παγκόσμια γαϊδούρια, εγκληματίες θα τους πω, Μακκαβαίους, Εβραίους…

Είναι δυνατόν τώρα να συζητάμε, να κάνουν πολιτική, να έχουν χρήματα, να έχουν τράπεζες, να έχουν την γη μου, να χαράζουν πολιτική και να διοικούν τα δικαστήρια και να φτιάχνουν νόμους.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ, Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ! Στον Μεσαίωνα έδιναν συγχωροχάρτια για να αγοράσεις τις αμαρτίες που έκανες κι αυτές που θα κάνεις. Η Γελοιότητα του Πάπα έχει ξαναπεράσει, επειδή ο κόσμος έχει αδύνατη μνήμη και δεν θυμάται. Σήμερα, δεν έχει διαφορά αυτό το χαρτί του Πάπα που έδινε επίσημα και δίνανε χρήματα, από τον Μεσαίωνα που είχαν κάνει τον κόσμο ζώα, αλλά και τώρα το ίδιο είναι! Έχουμε μαζέψει τουλάχιστον 100 περιπτώσεις, πριν τον θάνατο μέσα στα γηροκομεία, να υπάρχουν συμβόλαια του γέρου, του ανθρώπου της τρίτης ηλικίας να του δηλώνουν ότι «γράψε μας την περιουσία, για να σε παραλάβει ο θεός και να σε βάλει σε καλή θέση στον παράδεισο». Αυτά είναι και μαγνητοφωνημένα και με μαρτυρίες κι έχουμε δει περιουσίες τώρα τεράστιες να γράφονται την ώρα του θανάτου στο νοσοκομείο. Για αυτό οι παπάδες πάνε πάντα στα νοσοκομεία και για αυτό έχουμε και γηροκομεία! Γιατί νομίζετε ότι έχουμε γηροκομεία; Επειδή σέβονται την τρίτη ηλικία; Ξέρετε ότι τα γηροκομεία είναι ιδιωτικά; Και αν ποτέ έχεις και χαρτί από την Πρόνοια, η Πρόνοια πληρώνει αντί εσού;

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Πόσο τεράστιο, θεϊκό αν το θέλεις και θα ήταν και του κάθε θρησκευτικού προσώπου, την ώρα που κάποιος γεράκος δεν έχει άλλους συγγενείς, παιδιά, σκυλιά, να βγάλει μια αγγελία ή να πάει μέχρι το Δήμο και να πει: «επειδή πεθαίνω και δεν έχω κληρονόμους, βρείτε μου έναν συνέλληνα που δεν έχει σπίτι να του δώσω το σπίτι μου». Δηλαδή, ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ Η ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; Αυτό θα σε στείλει σε κανέναν παράδεισο, από το να δώσεις σε έναν συνέλληνα που θα μείνει, γιατί όλοι εδώ ήρθαμε ξεβράκωτοι χωρίς σάβανο; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ. Και μέχρι πότε;

Ποιος θα βάλει το τέλος βρε Συνέλληνες; Όλα αυτά τα ζώα που ασχολούνται με περιουσίες και λεφτά σου τρώνε όλη σου την ζωή. Έφαγες ολόκληρη την ζωή σου, δεν έκανες τίποτα, ήρθε η ώρα να πεθάνεις, και σε εκμεταλλεύονται ακόμα και τώρα. Την πολιτική σου, τα παιδιά σου, το μέλλον σου, τα πάντα!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ;

Προσέξτε ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΌΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !

Άρα, εγώ θα φτιάξω μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στην οποία θα είναι ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ που δεν μας πειράζει που πιστεύουν, σε ποιο δόγμα, αλλά οι ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ με ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. Έγινα κατανοητός;

Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ! Δεν υπάρχει ΚΑΝΈΝΑ  θρησκευτικό θέμα! Σήμερα, με 6.500 θρησκείες, η ΕΝΩΣΗ που κάνω είναι της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και βεβαίως οι αγκαλιές της Ελλάδας είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε Φιλέλληνα.  Τώρα κάποιος που δεν γουστάρει την Ελλάδα, την βρίζει και καίει την σημαία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!  Εάν είναι μέσα στην χώρα μου άνθρωπος ο οποίος καίει σημαία και ο οποίος δεν σέβεται τα ιδανικά μου, τα ελληνικά μου, τα ιδεώδη μου, την Ελληνικότητα μου, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΠΟΤΕ! Είμαι ξεκάθαρος και το ίδιο κάνουν όλες οι χώρες! Θα πας στην Αμερική, θα κάψεις την σημαία και θα ξαναμπείς εκεί μέσα; Σοβαρά; Για τράβα…. Θα πας στον Ισραήλ, θα κάψεις σημαία και θα μείνεις εκεί μέσα; Σήμερα μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει;

ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άκουσα τον Φίλη να λέει ότι δεν υπάρχει γενοκτονία; Μα δεν υπάρχει των Ποντίων, της Σμύρνης και υπάρχει των Εβραίων; Η γενοκτονία η δική μας που είναι; Να αναγνωρίσουμε την γενοκτονία της Σκυθόπολις, να αναγνωρίσουμε την γενοκτονία των Γερμανών, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ πόσοι πέθαναν για να έχετε εσείς την πατρίδα σας και να κάνετε αυτό που πρέπει.

Δίνω τον λόγο στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να τοποθετηθεί και να το αναλύσει περισσότερο για να γίνει πιο ξεκάθαρη η εικόνα της γραμμής στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο Βασίλης έχει πάρα πολύ μεγάληα γνώση στα δόγματα. Μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε πάρα πολλά θέματα γιατί είναι γνώστης και πάρα πολλών θρησκειών. Αυτό είναι για να αντιμετωπίσουμε εμείς αυτούς τους «αυτόκλητους» ανθρώπους που λένε ότι έχουν χρίσμα από τον θεό τους. Όμως να ξέρετε ότι για να γίνει κάποιος ιερωμένος, επειδή το γνωρίζω, έχει μόνο μια σελίδα δέκα γραμμές, που έχουν μαζευτεί άλλοι τρεις αυτόκλητοι ιερωμένοι, χειροτονούν, του δίνουν την «ρασοευχή», κι αφού την δώσουν: Αν χρωστάς στην εφορία; Δεν πειράζει παιδί μου, είσαι ιερώμενος. Αν έκανες κανένα φόνο ή πιάτσα στην Συγγρού, πάλι δεν πειράζει. Αν έκανες και τίποτα ενέσεις και ήσουν πρεζόνι, πάλι δεν πειράζει! Ο θεός είναι μεγάλος!

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟ. Το να γίνεις λοιπόν ιερωμένος είναι μια «ρασοευχή» δηλαδή, δέκα γραμμές. Σε χειροτονούν τρεις και γίνεσαι. Σε χειροτονούν τρεις που είναι του ίδιους είδους, από τό ίδιο υλικό ύφασμα κι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του αυριανού θεού σου; Αυτοί εκπροσωπούν και βγαίνουν έξω και δίνουν ευχές;

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ

Όποιος εκπρόσωπος δεν έχει απόδειξη ότι εκπροσωπεί κάποιον θεό, είναι αυτόκλητος, υπηρετεί κάπου αλλού, με μεγάλο αφεντικό, κι όλο αυτό το παγκόσμιο συννεφόκαμμα, όλο αυτό το μόρφωμα δεν έχει από πίσω του τον Χριστό. Είναι σίγουρα μαύροι σκοτεινοί αποστάτες, που ήδη σκοτώνουν τον πλανήτη, όχι τώρα, αλλά πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και σήμερα διαλύουν τα πάντα.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς από τις 4 Σεπτεμβρίου έχουμε καταθέσει το καταστατικό μας και την διακήρυξη μας. Είμαστε ένας πολιτικός φορέας και μιλάμε πολιτικά. Για αυτό και στην διακήρυξη μας καταγγέλλουμε τα κόμματα, τα έχουμε διώξει από πάνω μας και τα έχουμε απαξιώσει. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για δόγματα. Αν κοιτάξετε την διακήρυξη δεν μιλάει καθόλου για δόγματα. Γιατί το δόγμα δεν είναι θέμα πολιτείας, είναι θέμα προσωπικής άποψης του καθενός και ιδιοσυγκρασίας. Δεν μπορεί να έχει σχέση με δόγμα. Η Πολιτεία είναι αυτή που έχει την δράση, την πρακτική της καθημερινότητας, του μέλλοντος, έχει τον προγραμματισμό. Τι ρόλο μπορούν να παίξουν τα δόγματα σε αυτό; Πριν λίγο καιρό γράψαμε και τις προγραμματικές μας δηλώσεις. Άραγε, που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος τα δόγματα; Στην βιομηχανική πολιτική που έχουμε θέσει; Στην Ιθαγένεια; Στο Υπουργείο Εξωτερικών ή στην Παιδεία που τώρα τα έχουν μπλέξει πάρα πολύ άσχημα. Το δόγμα είναι και κάτι που καλό θα ήταν να το αναλύσουμε.

Κατ’ αρχήν, σήμερα είθισται να μιλάμε για «θρησκεία». Αν ανοίξουμε ένα λεξικό θα δούμε ότι θρησκεία είναι η σχέση μεταξύ του ανθρώπου και του θεού. Επομένως, μιλάμε για την σχέση του ανθρώπου με κάτι το υπερβατικό, το οποίο ονομάζουμε Θεό και λέμε ότι η Θρησκεία είναι ουσιαστικά αυτή που δίνει την γνώση του θεού στον άνθρωπο. Δηλαδή, αν υπάρχει ένας θεός, ο οποίος δίνει την γνώση στον άνθρωπο, πώς δικαιολογούνται όλες αυτές οι θρησκείες; Εκτός αν πρόκειται για έναν θεό που είναι λίγο διαιρεμένη προσωπικότητα και να δίνει σε άλλους ανθρώπους, άλλη γνώση από ό,τι σε άλλους, που σημαίνει εφόσον υπάρχει ένας θεός, δημιουργός του ανθρώπου, πρέπει η γνώση που μεταφέρεται στον άνθρωπο μέσω θρησκείας να είναι ενιαία.

Μήπως λοιπόν αυτοί που έχουν δημιουργήσει αυτή την γνώση και την έχουν παρουσιάσει στον άνθρωπο ότι είναι από τον θεό, είναι οι εκπρόσωποι του υποτιθέμενου θεού, αυτοί οι αυτόκλητοι, οι οποίοι δημιουργούν τα δόγματα, και με τον τρόπο αυτόν διαιρούν τους ανθρώπους; Γιατί ο άνθρωπος αν είχε ένα θεό και έδινε γνώση στον άνθρωπο ο ίδιος ο θεός, η γνώση θα ήταν ίδια και δεν θα μπορούσε να ήταν διαιρεμένη με αυτόν τον τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το οποίο έχουμε ως γνώση ως σήμερα, ουσιαστικά είναι αυτά που μας παρουσιάζουν οι αυτόκλητοι, τα ιερατεία, τα οποία μέσω του τρόπου αυτού, μπορούν και διαιρούν τους ανθρώπους και τους διαχειρίζονται; Και το παράξενο είναι ότι αν δούμε λίγο αυτό που δίνουν για θρησκευτική γνώση, μιλάει μόνο για την ύπαρξη του θεού, για την γνώση περί θεού, τα δικαιώματα του θεού. Γιατί άραγε δεν μας λένε τι γνώση πρέπει να έχουμε για τον εαυτό μας; Πώς πρέπει να είναι ο άνθρωπος, πως γίνεται ο άνθρωπος και τι σχέση έχει με αυτόν τον θεό; Ποια είναι η ύπαρξη του ανθρώπου; Κανένα θρησκευτικό δόγμα δεν μιλάει για τον άνθρωπο.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ

Ο άνθρωπος όμως είναι το νοήμον όν. Είναι μια πολύ δυνατή οντότητα, που έχει μεγάλη σχέση με τον δημιουργό του. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν, η γνώση η οποία μεταφέρεται με την θρησκεία να μην αναφέρει ποιος είναι ο άνθρωπος, για να μπορέσουμε να ξέρουμε και εμείς ποια είναι η θέση μας σε σχέση με τον δημιουργό μας. Ξέρουμε και παρουσιάζονται τα δικαιώματα του θεού και τι επιρροή έχει πάνω στον άνθρωπο, το κάθε δόγμα με διαφορετικό τρόπο και ο άνθρωπος ποιος είναι; Ο άνθρωπος ως νοήμων όν, ως ελεύθερης βούλησης ον, ποια είναι η θέση του; Να υπακούει και να είναι δούλος και από την στιγμή που γεννιέται, να παρουσιάζεται ότι χρωστάει τα πάντα; Τότε πώς είναι ελεύθερο ον και να έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ; Όλα αυτά όμως για να μπορέσουν να περάσουν στον άνθρωπο κι επειδή όλα αυτά δεν μπορούν να εξηγηθούν με λογική, έχει σχηματιστεί  ένα περιβάλλον όπου προβάλλεται ο όρος ΠΙΣΤΙΣ.  

Αυτό σημαίνει ότι εξαρχής έχουμε βγάλει την λογική μας, γιατί δεν μπορεί ένας θεός να είναι ο δημιουργός του ανθρώπου και να παρουσιάζεται με διαφορετική γνώση, δηλαδή μέσω διαφορετικής θρησκείας, σε πολλές ομάδες ανθρώπων. Δεν μπορεί ένας θεός να σου λέει ποιος είναι αυτός, αλλά να μην λέει ποιος είσαι εσύ που είσαι το δημιούργημα του! Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά έχουν γίνει για έναν λόγο. Να ξεχάσεις ποιος είσαι ως άνθρωπος, να μην ξέρεις την ύπαρξη σου και την οντολογική σου θέση. Οπότε, όταν μιλάμε για πίστη, δεν μπορεί να είναι συμβατός  ο όρος ΛΟΓΙΚΗ, γιατί όταν μιλάς για Λογική, δεν μιλάς για Πίστη, γιατί διαφορετικά έχει φύγει η Λογική από την μέση. Ταυτόχρονα όμως βγάζοντας την λογική από την μέση, αρχίζουν όλες οι Αξίες οι οποίες είναι έμφυτες στον άνθρωπο –κι εδώ είναι και κάτι που θα ήθελα να θίξω: ενώ λέμε ότι όλες οι Αξίες είναι έμφυτες στον άνθρωπο και τελικά ο άνθρωπος για να περάσει στο Αξιακό σύστημα, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά να γνωρίσει τον εαυτό του, μέσα από τις Αξίες, όλα αυτά, ενώ τα έχει  ο άνθρωπος δεν έχει καμία θρησκευτική συνειδητότητα από την στιγμή που γεννιέται.

Η θρησκευτική συνειδητότητα είναι επίκτητη. Ενώ η ηθική υπάρχει στον άνθρωπο, ενώ ξέρουμε ποια είναι η σωστή συμπεριφορά, ποιες είναι οι Αξίες του ανθρώπου, δεν υπάρχει καμία θρησκευτική συνειδητότητα στον άνθρωπο. Γιατί άραγε; Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κάτι έμφυτο στον άνθρωπο αυτό. Είναι επίκτητο, ενώ οι πραγματικές Αξίες είναι έμφυτες στον άνθρωπο. Ενώ λοιπόν αυτή η έμφυτη αξία, το  χαρακτηριστικό των νοήμονων όντων που είναι η Λογική, αντικαθίσταται από την πίστη, τότε όλο το οικοδόμημα των Αξιών που είναι έμφυτο στον άνθρωπο, καταπίπτει. Για αυτό βλέπουμε ότι ο άνθρωπος επειδή χάνει την λογική του και περνάει την παρουσία του και την ύπαρξη τους στην πίστη, δεν έχει ελευθερία. Δεν ξέρει ως άνθρωπος και ως νοήμον ον τι θα πει Ελευθερία. Αυτό που παρουσιάζεται ως Ελευθερία σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική Ελευθερία που έχει ο άνθρωπος από την στιγμή που γεννιέται, γιατί γεννιέται ως ένα ελεύθερο Νοήμων Ον. Κι όταν εκχωρείται η λογική, δεν μπορεί να έχει την πραγματική γνώση της ύπαρξης του. Έχει την θρησκευτική άποψη της ύπαρξης ενός θεού χωρίς να ξέρει ο ίδιος ποιος είναι. Το βασικότερο είναι ότι φεύγει από την Αλήθεια της Ύπαρξης του και μπαίνει σε έναν λήθαργο, σε μια λήθη και ξέρουμε ότι ο ύπνος είναι ο αδερφός του θανάτου. Εκεί οδηγούν αυτοί οι οποίοι βγάζουν τον άνθρωπο από την οντολογική του θέση.

Αν αναλύσουμε την λέξη «ύπνος» σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση υπό του νοός, δηλαδή δεν υπάρχει νοητική λειτουργία. Όταν ξυπνάς και φεύγεις από αυτή την κατάσταση, αυτό που ουσιαστικά γίνεται είναι να λειτουργεί ο νους. Όταν μιλάμε για την οντολογική θέση του ανθρώπου και για λήθη και για ύπνο, ουσιαστικά, αν δεν καταλάβουμε ποιοι είμαστε, αν δεν λειτουργήσει το νους μας και εκχωρήσει την λογική μας στην πίστη, ουσιαστικά περνάμε από την κατάσταση της ύπνωσης, στην κατάσταση του θανάτου της συνειδητότητας μας. Είναι πολύ βασικό να καταλάβουμε ότι η Αλήθεια της ύπαρξης μας είναι αυτή που ενεργοποιείται και ενεργοποιεί τον νου για να φύγουμε από την ύπνωση κι όταν λέμε ύπνωση, σημαίνει την συνειδησιακή μας καταδίκη, δηλαδή τον συνειδησιακό μας θάνατο.

Επειδή ο άνθρωπος είναι νοήμον ον, πρέπει να γίνεται διαχείριση από τα ιερατεία για να μπορέσουν να τον κρατήσουν. Ο άνθρωπος έχει την κατανόηση του περιβάλλοντος του. Όταν πεθαίνει κάποιος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο ίδιος με τον άνθρωπο που πέθανε και πρόκειται να πεθάνει κι αυτός. Κι επειδή στο περιβάλλον του που βρίσκεται, βλέπει αυτά τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει, κάνει σκέψεις και λειτουργεί νοητικά, πώς θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί και πώς θα μπορέσει να επιβιώσει από το περιβάλλον και πάντα σκέπτεται την αυριανή μέρα. Υπάρχουν λοιπόν νοητικές λειτουργίες, οι οποίες είναι στον άνθρωπο έμφυτες και γίνονται πάντα. Το θέμα είναι ότι για να μπορέσουν να κρατήσουν τον άνθρωπο σε μια θέση τέτοια, ώστε να μην καταλάβει ακριβώς ποιος είναι, αλλά να έρχεται μόνο με την διανοητική λειτουργία διαχειριζόμενη από αυτούς, η γνώση της ύπαρξης του είναι ελεγχόμενη και η αυτογνωσία του ανθρώπου έχει αντικατασταθεί πλήρως με τα ιερατεία, με την θρησκεία, με την γνώση του θεού. Αυτή η γνώση όμως είναι οπωσδήποτε ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα κι έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μην μπορεί ο άνθρωπος να φτάσει την πραγματική Αρετή, η οποία  είναι η γνωσιακή υπεροχή για την ύπαρξη του κι έτσι να μένει πάντα εκτός της πραγματικής οντότητος του.

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ θα συμπληρώσω κάτι σε αυτό. Ιδιαίτερα ο φόβος, ο φόβος στην πολιτική. Οι πολιτικοί κρατούν όλους τους πολίτες με τον φόβο. Με τον φόβο μήπως  κοπεί και η λίγη σύνταξη που τους δίνουν. Με τον φόβο μήπως το κόψουν και τα λίγα φάρμακα. Προσέξτε τι λέω τώρα: «να μας κόψουν» ποιοί; Αυτοί που δουλεύουν για εμάς! Πού φτάσαμε ρε παιδιά; Με τον φόβο, μήπως δεν θα έχει δουλειά… με τον φόβο μήπως τους βάλει ΕΝΦΙΑ, με τον φόβο…με τον φόβο… Ουσιαστικά, θέλω να πω και το έχω ξαναπεί και θα το πω πάλι, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. Εκτός του ότι όλα τα κόμματα είναι δογματισμένα και φυσικά όλοι οι πολιτικοί είναι μασόνοι. Η Μασονία είναι μια επίσημη θρησκεία, ίσως μεγαλύτερη κι από τον χριστιανισμό, αγκαλιάζοντας βέβαια ότι διαόλια θέλεις! Βέβαια, διαλύονται τώρα κι αυτοί να ξέρετε, γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος. Τα δικαστήρια άκουγαν πάντα τους μασόνους, έπαιρνε τηλέφωνο ο μάγιστρος. Στο μεταξύ είναι δύο μασόνοι στην Γαλλία και άλλος σε μια άλλη πόλη και τσακώνονται για το ποιανού χατήρι θα χαλάσουν. Δεν γίνεται! Αν τους κάνεις όλους παπάδες, τότε ποιους θα κυβερνήσεις; Άμα γίνεται όλοι μασόνοι, τι να διοικείστε;

Ουσιαστικά, όλο αυτό ξεκίνησε, από τους ταγματασφαλίτες, τα τάγματα του θεού και της θεότητας –δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου, προσπαθώ να είμαι ευγενικός, αλλά κάποιες φορές δεν μπορώ- οπότε, τώρα γίνονται όλοι μασόνοι, οπότε τι θα εξυπηρετήσουν; Αν ντυθούμε όλοι παπάδες, τι θα κάνουν οι παπάδες μετά; Πάει! Μετά; Θα πρέπει να φαγωθούμε μεταξύ μας! Δεν υπάρχει λοιπόν καμία ισορροπία, δεν υπάρχει και νόηση στον αριθμό, ούτε στην αρίθμηση, τι θέλετε να κάνετε, τι θέλετε να γίνετε…

ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; 

Δογματίστηκαν όλοι και κάποια στιγμή στον πλανήτη συνέβει και το εξής: δεν ήταν ότι ο καθένας είχε το δόγμα του και τσακώνονταν, αλλά ο καθένας έχει δυο-τρία δόγματα. Βλέπεις κάποιον να είναι και ιεράρχης, και μακκαβαίος και σιωνιστής και μασόνος, έχει κάνει και στο θιβέτ! Έκανε και λίγο στο παπικό… τι γίνεται; Επτά-οκτώ θρησκείες μαζεμένες. Α, είναι και Ναΐτης …ειναι γελοία τα πράγματα…έτσι; οπότε, τώρα δεν έχουν τι να κάνουν και μπαίνει ο καθένας μέσα σε όλους και γίνεται χαμός!  Αυτοί θα σφαχτούν μόνοι τους. Πάντως, εγώ λέω ότι αν το λύσουμε παγκόσμια το θέμα, γεμίζουμε ένα κράτος με αυτά τα ζώα. Θα βάλουμε όλα αυτά τα ζώα μαζί για να τα βρούνε. Να δούμε τι θα βρούνε! Τους βάζετε σε ένα τραπέζι μαζί για να δείτε τι θα δείτε σε αυτό το τραπέζι; Οπότε, η κάθε θρησκεία είναι συνδεδεμένη με έναν φόβο. Από την ώρα που γεννιέσαι, το πώς θα πεθάνεις και το τι θα γίνεις, όταν πεθάνεις. Δηλαδή, από την ώρα που γεννιέσαι, διαχειρίζονται τον θάνατο σου. Ακόμα δεν έχεις ζήσει…. Θυμάμαι τον τρόπο που βαπτίζουν τα παιδιά, 6-7 μηνών, γιατί του έχει πει η θρησκεία, αν δεν προλάβει να βαπτιστεί το παιδάκι, δεν πάει στον παράδεισο. Είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι ψεύτες! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει;

ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Άρα, αγαπητοί συνέλληνες, είναι ο φόβος αυτός που σε κρατάνε. Σου έχουν διοχετεύσει τον φόβο, που αυτός ο φόβος είναι δικός τους κι όχι δικός σου. Σου έχουν βάλει τον φόβο και τις ενοχές, πρέπει να είσαι πάντα ένοχος για κάτι. Η Πολιτεία μου όμως δεν μπορεί να στηθεί με θρησκευτικά τερτίπια και μια πολιτική που έρχεται από τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό, πέρα από τους φόρους. Όλα τα δόγματα είναι παγκόσμοι εγκληματίες, ακόμα κι αυτοί που έχουν πεθάνει, ακόμα κι αυτοί που συνεχίζουν. Έχουν εγκληματίσει κατά την πολιτεία των ανθρώπων. Σε αυτή την φάση, η Πολιτεία η δική μας ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Εγώ δεν θα τοποθετηθώ μόνο για τον χριστιανισμό που είναι πολύ κοντά μας, αλλά να μάθετε, αν δεν ξέρετε, ότι έχουμε και 2 εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Έλα που έχουμε 500.000 ιεχωβάδες… τελικά είναι εβραϊκό το θέμα ή θέμα Πολίτη; Πρέπει να το λύσουμε το θέμα και η Πολιτεία λύνει όλα αυτά τα θέματα κι η ένωση μας τώρα θα γίνει χωρίς θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεν μπορεί η Πολιτεία να ανεχθεί και να ασχοληθεί με θρησκευτικές πεποιθήσεις. Μπορεί όμως να ενωθεί σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ) και σαν ΠΑΤΡΙΔΑ. Να ενωθούμε όλοι χωρίς κόμμα και χωρίς δόγμα, γιατί για ποιο κόμμα θα μιλήσουμε;

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ γιατί έχουμε γραφεία και στο εξωτερικό και γίνεται μια μεγάλη ένωση παντού, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.

Εγώ θα πω το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι στην Γερμανία, είναι στην Αυστρία, είναι στην Γαλλία, στην Ιταλία είναι σε όλον τον πλανήτη που δεν μιλάνε ελληνικά, αλλά το DNA τους είναι ελληνικό, ξέμειναν εκεί και τους έμαθαν με την βία, άλλα πράγματα, πάλι με τον φόβο και με τον νόμο, όπως κι εδώ με νομοθετικό πλαίσιο. Σήμερα είδα μια ανάρτηση, στο βιβλίο της γ’δημοτικού στα θρησκευτικά, που διδάσκουν θρησκευτικά στα παιδιά μας… γιατί να υποχρεωθεί όμως ο άλλος που δεν έχει την ίδια θρησκεία με σένα να μάθει την δική σου θρησκευτική διαδικασία; Σε ποια πολιτεία μπορεί να γίνει αυτό; Το βιβλίο λέει: «η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άντρα, όπως ο άντρας υπακούει τον κύριο ημών Ιησού, Χριστό». Τι λέτε ρε παιδιά; Τι πολιτεία θα φτιάξουμε; Ουσιαστικά, δηλαδή, γίνεται ο Χριστιανισμός, μουσουλμανισμός; Θα ρυθμίσουν τα θρησκευτικά, τέτοια παιδεία που η γυναίκα είναι κατώτερη του άντρα; Να σκοτώνουμε τον άνθρωπο; Πώς; Εμείς οι Ελλάνιοι; Οι Έλληνες με την τεράστια κοσμοθέαση μας και μιλάμε για άντρες και γυναίκες; Είναι δυνατόν; Εμείς μιλάμε για μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. Επίσης, έχουμε πει ότι όλες μας οι Αξίες είναι Θηλυκού γένους.

Άρα υπάρχουν τεράστια, όχι ατοπήματα, αλλά στοχευμένες και εγκάθετες διαδικασίες, πώς να λιώσουν την κοινωνία, την ιστορία μας και πώς να βάλουν τον κόσμο σε έναν τεράστιο φόβο, αλλά και σε μια αλλοίωση της πραγματικότητας και της αλήθειας του και να είναι πάντα στην λήθη του.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ “ΘΡΗΣΚΕΙΑ”

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να πω ότι στην γραμματεία μας, δεν υπάρχει η λέξη θρησκεία. Αν ανατρέξουμε να δούμε τι σημαίνει θρησκεία, είναι πολύ δύσκολο να το ορίσουμε. Άλλοι λένε από το «άνω θρώσκω», αλλά σε καμία θρησκεία δεν θρώσκουν προς τα πάνω, όλοι θρώσκουν προς τα κάτω. Άλλοι λένε από το «θροΐζω» κι άλλοι λένε από το «θράσσα» που προέρχεται από την Θράκη και από τις γυναίκες τις Θρακιώτισσες που έπαιρναν μέρος στα Καβείρια μυστήρια. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία που υπάρχει σήμερα. Η λέξη «θεολογία» είναι αυτή που εξετάζει επισταμένως την συμπεριφορά της πίστης του ανθρώπου σε σχέση με τον θεό. Παραπέμπει πάλι στην πίστη. Δεν υπάρχει ο όρος θρησκεία. Εμείς οι Έλληνες πρέπει να δούμε την διαχρονικότητα μας και την ιθαγένεια μας, είναι το γένος μας, είναι το αίμα μας, αυτό που είναι το μοναδικό σημείο αναφοράς της πολιτείας μας. Θα είναι μόνο αυτό, ο Ελληνισμός και η Ελληνικότητα. Δεν μπορεί καμία θρησκεία να είναι η αναφορά της ένωσης μας, παρά μόνο η Ιθαγένεια μας και το Γένος μας, η Οικογένεια μας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Προσπάθησαν να κτυπήσουν θρησκευτικά, γιατί να ξέρετε, αυτή την στιγμή που όπως τοποθετήθηκε ο Βασίλης ο Θεοδωρόπουλος, ναι, είναι τιμή για την Πολιτεία και επειδή δεν έχουμε κανένα αντίπαλο πολιτικά, σύμφωνα και με την διακήρυξη μας και με το πρόγραμμα μας. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που αποδεικνύουμε με τεράστιες αποδείξεις από που είναι τα χρήματα και που είναι τα χρήματα και τι ακριβώς θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Είναι η μοναδική τοποθέτηση παγκοσμίως και ανατρέξτε στην οποιαδήποτε κίνηση πολιτική ή κομματική για να δείτε τα προγράμματα τους, που λένε κάθε φορά το τι θα κάνουν. Είναι όλα αστήρικτα.

Όλοι οι Έλληνες λοιπόν ψήφιζαν κάτι το οποίο δεν υπήρχε. Για αυτό και ποτέ δεν έγινε τίποτα από τις προγραμματικές τους δηλώσεις, ούτε από τα προγράμματα των κομμάτων. Η δυνατότητα λοιπόν είναι ως εξής: ότι όλη μας η Πολιτεία είναι στηριγμένη μόνο σε αλήθειες, μόνο σε Αξίες, είμαστε οι μόνοι που βάλαμε status τι σημαίνει Αξία, ποιες και πόσες είναι οι Αξίες με τα 33 πρωτόκολλα που όχι μόνο τα έχουμε υπογράψει, αλλά έχουν γίνει αποδεκτά και έχουν επικυρωθεί από τον Άρειο Πάγο. Έτσι θα πορευτούμε και είναι το μόνο που δεν μπορούν να το κτυπήσουν στις ρίζες του, στα γραφόμενα μας. Προσπάθησαν όμως να μας πολεμήσουν θρησκευτικά. Αλλά να πολεμηθούμε εμείς θρησκευτικά; Για ποιον λόγο; Αφού στην Πολιτεία μας δεν μας ενδιαφέρουν τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός, που είναι πολύ προσωπικά δεδομένα, και τα θρησκευτικά του πιστεύω και τα σεξουαλικά του.

ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΔΩΣ; ΑΡΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν είναι δυνατόν να προβάλλει κάποιος τα σεξουαλικά του, προσβάλλοντας εμένα, που είναι προσωπικά του δεδομένα. Όταν μιλάμε για «προσωπικά δεδομένα» για να καταλάβετε, σημαίνει τα δεδομένα που είναι προσωπικά, όπως η σεξουαλική σου συμπεριφορά και η σεξουαλική σου ζωή. Όποιος την βγάζει όμως στον αέρα, με προσβάλλει. Γιατί την βγάζει στον αέρα; Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ό,τι και να είναι. Γιατί την βγάζεις στον αέρα; Γιατί σε αυτό το επίπεδο η Πολιτεία δεν μπαίνει στην αιδώ; Δεν είναι προσωπικά σου δεδομένα τα γεννητικά σου όργανα; Γιατί μου τα δείχνεις; Έχουμε όλοι συμφωνήσει να έχουμε μια Αιδώ. Πού είναι η αιδώς της Πολιτείας; Υπάρχει νόμος τώρα που όταν κάποιος θέλει να αυνανιστεί, πηγαίνει στο παγκάκι κι όταν περνάω εγώ με το μωρό μου στην Σουηδία και σε όλες τις χώρες αυτές που νομίζετε ότι είναι πολιτισμένοι; Για ποιον λόγο; Δεν με σέβεσαι εμένα; Πού είναι τα προσωπικά μου δεδομένα; Γιατί να δω λοιπόν εσένα;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αυτό έχει να κάνει με την σεξουαλική απελευθέρωση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποια σεξουαλική απελευθέρωση; Ας ξεβρακωθούμε όλοι λοιπόν και να γίνουμε το γένος των ξεβράκωτων στον πλανήτη και όπου θα βλέπουμε τρύπα να τον καρφώνουμε. Τελείωσαν οι πλάκες κι οι βλακείες των γαμοσιωνιστών και έτσι θα εκφραστώ! Τι δουλειά έχουν με εμάς; Ας βγει ένας νόμος να είμαστε όλοι ξεβράκωτοι… αυτή είναι η απελευθέρωση; Έλα που δεν γίνεται έτσι! Δεν αντιλαμβάνομαι τον νόμο έτσι όπως βγαίνει! Που είναι η ΑΙΔΏΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥΣ; Άρα, για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάμε; Γιατί θα πρέπει ο καθένας να μου λέει τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει στον αέρα; ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Σωστά; Άρα, είσαι στοχευμένος, γιατί όμως ο νόμος δεν εκτελείται όπως έχει βγει; Δεν είναι προσωπικά, τα προσωπικά δεδομένα; Απαγορεύεται ή δεν απαγορεύεται; Γιατί δεν εκτελείται ο νόμος κύριοι; Γιατί θα πρέπει να βγαίνει κάποιος gay να μου λέει πώς περνάει και τι θέλει να κάνει; Γιατί δεν βγάζουν εμένα ή κάποιον άλλον για να μιλήσω για την ίδια την φύση; Τα πράγματα είναι πολύ στοχευμένα. Άρα, οι νόμοι δεν εκτελούνται και σήμερα έχουν έρθει και σου έχουν διαβρώσει όλη την κοινωνία. Γιατί θα πρέπει όλοι στην τηλεόραση να είναι gay; Δεν υπάρχουν straight άνθρωποι; Αυτό θέλετε να μου πείτε; Ή μήπως πρέπει να μου παρουσιάσεις ότι αν είσαι gay έχεις επιτυχία; Είναι μεγάλη ανακάλυψη αν έχεις μεγαλύτερη της διατομή της οπής σου; Για να καταλάβουμε δηλαδή. Τι ανακαλύψατε λοιπόν; Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί σε όλο το πάνελ δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι; Δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, με νόηση και πρέπει να είναι όλοι τόσο άλογοι;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Οι σοβαροί είναι στην αφάνεια.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι στοχευμένο όλο αυτό, γιατί εμείς το αφήσαμε! Εμείς νομίσαμε ότι αυτά είναι δικά τους κανάλια, αλλά δεν είναι δικά τους κανάλια, αλλά δικά σου. Δεν σου κάνει εντύπωση που όλες οι εκκλησίες ευλογούν αυτή την παραφύσει διαδικασία; Αφού είναι προσωπικό δεδομένο, γιατί μου το φέρνεις στον αέρα; Εγώ σου μιλάω για Πολιτεία, εσύ γιατί μου μιλάς για Χριστό, Παναγία και Μωάμεθ; Αφού δεν με ενδιαφέρει. Άρα, ξαναμπαίνω σε μια θέση και λέω: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΟΥ. Κάνε το με το ψυγείο, με την σόμπα, βάλε μέσα σου το τραίνο Λαρίσης, γιατί εμένα να με ενδιαφέρει; Μετά, αν γονατίζεις πολύ ή πας να προσευχηθείς στο υπόγειο, πάλι ως Πολιτεία δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ξεκάθαρος. Βέβαια, οποιαδήποτε θρησκευτική προσωπικότητα, πάλι δεν με ενδιαφέρει.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΆΡΑ, ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο τίμιο; Είναι καθήκον μου να φτιάξω και να φτιάξουμε να μην πειράξει κανένας νόμος, κανένα ελεύθερο πλάσμα και κανένα ελεύθερο πλάσμα, άνθρωπος, οντότητα, κανένας δεν θα πειράξει την Πολιτεία μου! Συμφωνείτε; Όλα τα άλλα στο τραπέζι.

Αφήστε με να σας δείξω την ύπαρξη την ίδια και πώς λειτουργεί μια Πολιτεία και αν δεν σας αρέσει, συνεχίστε ρε παιδιά, αυτό το κοινόβιο που έχετε. Άρα, δεν αντιλαμβάνομαι! Αυτά όλα που κάνουμε, ποιον πειράζουν;

Ζούμε με την Αξία της Δικαιοσύνης. Δίκαια δουλεύει το κορμί μας. Αν η καρδιά μας δεν στείλει το αίμα, παθαίνουμε ανακοπή. Αν η πίεση μας γίνεται υπόταση, λιποθυμάμε, αν γίνεται πίεση, παθαίνουμε εγκεφαλικά. Δουλεύουμε μια χαρά στην ΜΕΣΟΤΗΤΑ. Αφού όλα αυτά είναι δίπλα μας. Υπάρχει άφθονο νερό, πιες! Κάνε ό,τι θέλεις! Έχεις γεννηθεί με αυτές τις ΑΞΙΕΣ. Κάποιος μου πήρε την Αφθονία μου! Αυτή θα την ξαναπάρω πίσω από οποιοδήποτε αυτόκλητο έχει πάρει κι ό,τι έχει κάνει, τα οποία κι αυτός έχει δικαίωμα στην Πολιτεία. Άρα, αυτή η σημερινή Πολιτεία τα έβαλε με όλους τους ανθρώπους, μας έκλεψε όλους μαζί! Ζωή, νερό, αέρα, πλούτο, πολιτική, κράτη, μας πήραν την δικαιοσύνη μας…

ΚΥΡΙΟΙ , ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ !

ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ! ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. Όποιος μπαίνει απέναντι, δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει, αλλά το κάνει τεχνιέντως και εγκάθετα από ανθελληνισμό ή από στόχο.

Τι θέλει; Ας μου πουν τι θέλουν! Γιατί αυτή την στιγμή δεν κάνουν τα κανάλια ένα ρεπορτάζ πολύ συγκεκριμένο; Τώρα, που τα έχουν ακόμα, καλά κάνουν! Σας δηλώνω όμως και σε όλους αυτούς: «Κύριοι κάντε ο,τιδήποτε, θέλετε από τα δικαστήρια, θέλετε από τις τηλεοράσεις, από τα δόγματα, από τις στοές, κάνετε να μην περάσω. Γιατί όταν περάσω-γιατί θα περάσω και δεν είμαι εδώ για πλάκα, είμαι εδώ για να περάσω- κύριοι, θα βελάξετε!» Το δηλώνω επίσημα! Ή είσαστε μαζί με τους Έλληνες ή είσαστε απέναντι. Όποιος δεν είναι μαζί μας τώρα, δεν αξίζει να είναι μετά. Κύριοι, θα βελάξετε!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήθελα να πω ότι λόγω της διαχρονικότητας του Ελληνισμού είναι λάθος να λέμε Αρχαίοι Έλληνες και Νεοέλληνες! Είμαστε οι Έλληνες. Οι Έλληνες τώρα έχουμε ιδρύσει τον Πολιτικό μας Φορέα, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που θα εγκαθιδρύσει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αυτή η Πολιτεία είναι στηριγμένη πάνω σε ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ που είναι η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Τα δόγματα, σε αυτή την Πολιτεία δεν έχουν να παίξουν κανένα ρόλο. Σεβόμενοι απόλυτα ως Φορέας την ατομικότητα του καθενός και το πού πιστεύει. Άλλωστε, ποτέ ούτε ο Χριστός, ούτε η Παναγία δεν θα επέμβει στην Πολιτεία μας. Το πρόβλημα είναι αυτοί που δηλώνουν εκπρόσωποι αυτών κι έρχονται πάντα μέσα στην Πολιτεία και σήμερα έχουμε ενδείξεις όπου στις ιδρυόμενες Ε.ΣΥ. μπλέχτηκε το δόγμα, υπήρξε πρόβλημα. Υπήρξε από μια μη κατανόηση, να γίνει αγιασμός από κάποιο δόγμα και μόλις μπλέκτηκε το δόγμα, υπήρξε πρόβλημα. Μια μικρή μικρογραφία στην Ε.ΣΥ, πόσο μάλλον στην Πολιτεία μας, δεν γίνεται να υπάρχει μια δογματική παρέμβαση.

Είναι απόλυτη η θέση μας ως Φορέας, απέναντι στα δόγματα, ότι είναι προσωπική απόφαση του καθενός,  το πού θα πιστεύει,  το τι κάνει σπίτι του, πού θα προσκυνάει και που θα λατρεύει. Μέσα από αυτό έρχεται ο σεβασμός στο που πιστεύει ο καθένας και στην οντότητα που πιστεύει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε σε αυτό να έχει κάποια παρέμβαση στην Πολιτεία μας. Η Πολιτεία μας είναι για τους Πολίτες, για την Πόλη, για τον Πολιτισμό μας, κι είναι αυτή που παράγεται από τους Πολίτες. Το δόγμα είναι προσωπική απόφαση και επιλογή του καθενός, αλλά η Πολιτεία μας δεν μπορεί να επηρεάζεται από καμία παρέμβαση ή πεποίθηση, ή αντιπροσωπεία, ή εκπροσώπηση. Αυτό είναι δεδομένο και ουσιαστικά, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ εναντίον καμίας θρησκευτικής οντότητας. Σεβόμαστε απόλυτα την προσωπική και ατομική άποψη του καθενός, από την άλλη μεριά όμως, δεν θέλουμε με κανέναν τρόπο να επέμβουν μέσα στην Πολιτεία μας, οι εκπρόσωποι οποιασδήποτε πιστευόμενης οντότητας. Πρέπει οι πολίτες να πάρουν την θέση που πρέπει να έχουν. Πρέπει να αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον τους και την ζωή τους και αυτό το κάνουν μέσα από τις ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ. Δεν μπορούν θεοκρατικοί από ανθρώπους νόμοι να μπαίνουν μέσα στην πολιτεία μας και να μας αλλάζουν την ζωή. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, για να είναι ξεκάθαρη η θέση μας.

Όταν ο Άνθρωπος καταλάβει ποιος είναι, όταν καταλάβει από πού προέρχεται, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται και ποιον προορισμό έχει, αμέσως θα πάρει την θέση αυτή που πρέπει να έχει σε σχέση με την κοσμοθέαση και με αυτό που πρέπει να βρίσκεται υπαρξιακά. Έχουμε πει μέσα από το πρόγραμματα μας ότι ο άνθρωπος πρέπει να ζει στο περιβάλλον του κι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από όλες τις απόψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι ο άνθρωπος να εμπίπτει μέσα στο περιβάλλον του και μέσα σε αυτό θα ανιχνεύσει πόσο μέρος του περιβάλλοντος αυτού είναι και πόσο σεβασμό δείχνει σε αυτό τον ανάλογο θα πάρει και από το περιβάλλον του. Τα άλογα όντα είναι μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή με αυτό, δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που υπάρχουν γύρω τους και τις ενέργειες που υπάρχουν στην γη. Δεν μπορούν να γίνουν ένα με το περιβάλλον, δεν μπορούν να αισθανθούν αυτά που τους προσφέρει το περιβάλλον. Ο άνθρωπος όμως μέσα από την λογική του και μέσα από την νόηση του, αυτά που αισθάνεται μπορεί να προσδιορίζει μέσα από την λογική του επεξεργασία την κοσμοθέαση του και να καταλάβει το περιβάλλον του. Εντάσσεται μέσα σε αυτό και μέσα από αυτό μπορεί να προσδιορίσει την ύπαρξη του. Έχει σημασία ο Άνθρωπος να καταλάβει ποιος είναι. Να καταλάβει οντολογικά ποια είναι η θέση του και μετά ας πιστεύει όπου θέλει, αρκεί να καταλάβει το τι πραγματικά είναι ως οντότητα.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΤΟ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο θρησκευτικό κομμάτι. Αν το θέλεις και καλά να κάνουμε, αλλά εγώ εντοπίζω ένα πιο μεγάλο πρόβλημα. Εντοπίζω ένα κλάμπ σιωνιστικό που είναι πολύ πιο κρυφό και είναι καταδικασμένο κι από τον ΟΗΕ και εντοπίζω ότι εκεί ανήκουν κι όλα τα ιερατεία, οι μητροπολίτες και τα ηγετικά στελέχη, οι αυτόκλητοι πάντα βέβαια, μέχρι να μου αποδείξουν πώς εκπροσωπούν την κάθε θεότητα. Μπορούν με έγγραφο, με μια φωτογραφία της θεότητας; Πρέπει αυτοί να βρουν τον τρόπο. Για παράδειγμα, αν έρχεται κάποιος και σου λέει οτι μιλάει με τον Δία, θα πρέπει να στο αποδείξει αυτό ή αν μιλάει με τον διάολο, ας μας το αποδείξει. Μπορεί; Αν δεν υπάρχει κάποια απόδειξη, γιατί να πιστέψουμε κάποιον που λέει ό,τι λέει και σου ζητάει να κάνεις αυτό ή εκείνο; Λάθος το αντιλαμβάνομαι; Δηλαδή, έρχεται ένας αφαιρεμένος και μου λέει ότι μιλάει με τον Ομπάμα… δεν θα του ζητήσω κάποια απόδειξη; «και μου είπε να σου πω να κάνεις αυτό!». Ε, δεν πρέπει να του ζητήσουμε μια απόδειξη; Μου λέει κάποιος ότι μιλάει με τον Πούτιν και του είπε να μας πει να κάνουμε αυτό… δεν πρέπει να μας το αποδείξει;

Εάν μου το αποδείξει αυτό, θα πρέπει να μου δείξει τις γραφές, όχι των υπαλλήλων, ούτε των γραμματέων, ούτε των φαρισαίων, ούτε των Εβραίων εγκάθετων! Θα μου δείξει της θεότητας! Είπε αυτή η θεότητα να κάνουμε αυτό; Πού τα έγραψε αυτή η θεότητα και πώς έγινε θεότητα; Καταλαβαίνετε τι λέω; Πάντως, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Ελληνική Κοσμοθέαση να έχει γράψει ο Δίας κάτι, ή η Αθηνά ή κάποιος από τους πρόγονους των Ελλήνων. Όλοι όσοι είπαν απέδειξαν με λογική τι μπορεί να συμβαίνει και κάποιοι το ακούμπησαν πολύ κοντά, και κάποιοι πιο μακρυά. Δεν λατρεύτηκε κανένας θεός. Λατρεύτηκε η Γνώση. Δεν υπήρχε κανένας ναός χιλιάδες χρόνια λατρείας. Οι ναοί ήταν κωδικοί και για την αποκατάσταση και το καλό του ανθρώπου. Έμπαινες μέσα στον ναό και συντονιζόσουν. Παλιά είχαμε δαιμονισμένους; Όχι ποτέ! Τους αφαιρεμένους σήμερα τους λέμε δαιμονισμένους; Δηλαδή, αν κάποιος έχει τρελαθεί γιατί του έχουν σπάσει τα νεύρα, τον λέμε δαιμονισμένο;  Ας έρθουμε στα συγκαλά μας για να δούμε τι γίνεται. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά της γής.

Ερχόταν ένας φιλόσοφος κι έλεγε: «να σας αποδείξω αυτό». Σύμφωνα με τα γραπτά που δεν τα έχουμε τώρα, γιατί δηλώνω ότι δεν έχουμε κανένα γραπτό πρωτότυπο επίσημα, αν θέλετε να το βγάλετε. Δείξτε μου ένα πρωτότυπο του Αριστοτέλη ή του Πλάτωνα. Δεν έχουμε κανένα μα κανένα κείμενο. Εδώ σκοτωνόμαστε ακόμα και για την γλώσσα μας. Κάποιοι πιστεύουν επειδή πέρασαν τα χρόνια ότι τα μικρά γράμματα και όλες οι ψιλές, δασείες και περισπωμένες κι όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια που έβαλαν στην γλώσσα, υπήρχαν… και την έκαναν σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Άη Βασίλη… ο Άγιος Βασίλης… από τον Βόρειο Πόλο ο Άη Βασίλης που είχε και εργοστάσιο και κάτι ταράνδους και έφτιαχνε παιχνίδια… που θα φτάσουμε; Φτάνει ρε παιδιά! Δεν το βλέπετε όλο το παιχνίδι; Τελικά ο Άη Βασίλης ήταν στην Καππαδοκία ή στον Βόρειο Πόλο; Δεν γίνεται, κάτι πρόβλημα υπάρχει. Εντωμεταξύ για να ξέρετε, ο Άγιος Βασίλης είχε κάνει τρία κακουργήματα κι αυτά τα ξέρουμε, τώρα, πόσα άλλα δεν ξέρουμε….

ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Το ζήτημα λοιπόν είναι ως εξής: δεν γίνεται να σου λέει κάποιος ποιος είναι και να μην σου το αποδεικνύει και σε αυτό να σέρνονται ψυχές. Για φέρτε μας λοιπόν τις αποδείξεις. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι; Τι θέλουν απο εμάς και αυτό το έργο που επιτελούν που τους πληρώνεις τόσα χρήματα κι έχουν αφορολόγητο, ποιος επωφελείται; Υπάρχει κάποιος θεότητα που επωφελείται; Όλοι αυτοί χρειάζονται όλα αυτά τα πλούτη και τους ανήκει και ειδικά του πάπα και στα δικά μας πατριαρχεία τεράστιες εκτάσεις γης, πλούτη, τράπεζες, μπίζνες; Είναι εντολή θεού αυτή; Ποιανού θεού; Του καλού Χριστού, της Παναγίας, ή του καλού του Αλλάχ που μεριμνεί για όλον τον κόσμο; Σήμερα, ο κόσμος πεινάει! Τι κάνει; Γιατί πεινάει ο κόσμος; Και συνεχίζει και κάνει πολιτική για να σου πει πόσα ευρώ θα βγάλεις;

Εγώ λοιπόν βλέπω ένα άλλο μεγάλο κομμάτι, στο οποίο όλοι οι ιεράρχες για να γίνουν ιεράρχες, πρέπει να είναι μασόνοι. Ξέρετε, ότι η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ! Ξεκαθαρίστε τα! Άρα, λοιπόν πριν, είπα ότι «Θα βελάξετε!». Κάποιοι μπορεί να μην τους άρεσε, αλλά ξέρετε γιατί το είπα; Γιατί τα πρώτα πρόβατα, είναι αυτοί που είναι ομαδοποιημένοι σε κλαμπ, λέσχες και στοές, μασονίες και ιερατεία που απαρτίζουν τις κορυφές των ιερατείων τα οποία δεν μπορούν και να ξεφύγουν. Δεν λέω «πρόβατο», έναν άνθρωπο ή που λένε ότι οι Έλληνες είναι πρόβατα. Έχει πολύ μεγαλύτερη αξία ο Έλληνας ο οποίος είναι σκεπτόμενος και σήμερα είναι φτωχός, ενώ είναι πάμπλουτος, απλά του στερούν τα πλούτη του, από έναν άνθρωπο που είναι στοχευμένος και αγκυλωμένος σε μια στοά, ή σε μια δόγμα. Το πρώτο πρόβατο είναι αυτό! Αυτός που είναι ήδη «πρόβατο», προσπαθεί να βάλει κι άλλους και να τους κάνει  πρόβατα. Το «βελάξετε» δεν έχει λοιπόν να κάνει με τους Έλληνες, αλλά με αυτά τα πρόβατα, τα οποία είναι ήδη προβατοποιημένα και ομαδοποιημένα, χωρίς να ξέρουν καν που είναι, είτε μέσα σε ιερατεία, αλλά τα ιερατεία είναι μια μεγάλη Μασονία κι σε άλλα κλαμπ που έχουν άλλα ονόματα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

Άρα, αυτοί είναι τα πρώτα πρόβατα κι όχι ο κόσμος που νομίζουν. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, ο κόσμος είναι πλανεμένος, θα βρει τον δρόμο του, είναι η ώρα που ο κόσμος θα βρει τον δρόμο του, σιγά-σιγά, τον βρίσκει. Εμείς δυναμώνουμε πάρα πολύ και παντού κι αυτό φοβούνται. Έχει μεγαλύτερη δύναμη ένας Συνέλληνας που καταλαβαίνει, με ένα πρωθυπουργό σήμερα ή ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν σκέπτεται, δεν διοικεί, του γράφουν τι θα λέει, πώς θα σκέπτεται κι αν κάνει κάτι παραπάνω, θα τον εκτελέσουν κιόλας. Άρα, αυτός ο άνθρωπος είναι πρόβατο, κι όχι ο συνέλληνας που θα κάνει όλη την ανατροπή. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες οι σκεπτόμενοι, που δεν είναι αγκυλωμένοι αυτοί θα κάνουν την ανατροπή κι αυτά τα πρόβατα δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί είναι μόνο προβατοποιημένοι υπάλληλοι. Άρα, το «βελάξουν» είναι για αυτούς και θα βελάξουν γιατί είναι τα πρώτα πρόβατα που προσπαθούν μέσα στην καταδίκη τους να κάνουν και τους άλλους προβατοποιημένους.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στους συνέλληνες, να σκεφτούν λογικά. Να κάνουν μια σκέψη: Μαθαίνουν από θρησκευτική γνώση ότι για να κληρονομήσει κάποιος την βασιλεία του Θεού πρέπει να είναι φτωχός, γιατί ο πλούσιος είναι τόσο δύσκολο να περάσει στην Βασιλεία του Θεού, όσο είναι να περάσει η τριχιά από μια τρύπα βελόνας. Αυτό πώς το αντιλαμβάνεται το DNA τους; Πώς το καταλαβαίνει ο νους του; Είναι δυνατόν ο άνθρωπος να είναι ρακένδυτος, να είναι φτωχός, να είναι επαίτης, ζητιάνος, για να πάρει πραγματικά την θέση που είναι προορισμένη από τον δημιουργό του; Δηλαδή, θέλει ο θεός να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να είναι ζητιάνοι;

Πώς είναι δυνατόν να συνάδει με την λογική του και την ύπαρξη του ότι αν φάει ένα σκαμπίλι από την μια να γυρίσει από την άλλη; Πού είναι η ισχύς και η δύναμη του Ανθρώπου; Και πού είναι η θέση του Ανθρώπου μέσα στο περιβάλλον; Πώς είναι δυνατόν να έχεις σωφροσύνη και φρόνηση, όταν είναι απαξιωμένη η Γνώση; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…». Ναι, αλλά αν δεν έχει Γνώση, αν δεν έχεις αυτογνωσία, πώς είναι δυνατόν να ξέρεις ποιος είσαι, ώστε να έχεις φρόνηση και να έχεις σωφροσύνη. Ας κάνουν αυτές τις ερωτήσεις για να καταλάβουν με τον εαυτό τους, για να εκχωρούν την λογική τους και να μπαίνουν σε μια πίστη που τους βγάζει από την ΛΟΓΙΚΗ και τους υπνώνει! Ουσιαστικά τους οδηγεί σε μια συνειδησιακή κατάσταση που είναι μακριά από την ύπαρξη τους.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλη η κοινωνία κοιτάει να είναι δυνατότερη, δηλαδή, δεν μπορείς να κόψεις την φορά και την ροή του ανθρώπου. Όλοι θέλουν να είναι πλουσιότεροι, ο ένας περισσότερο από τον άλλον, και φυσικά όχι με το να κλέβεις, αλλά να είσαι πλούσιος με τις αξίες σου, όλοι θέλουν να είναι εξυπνότεροι κι όλοι κοροϊδεύουν τον βλάκα και τον ηλίθιο. Όλοι θέλουν να έχουν Κάλλος και να είναι όμορφοι, να είναι περιποιημένοι… όλα αυτά τα δόγματα γιατί σε θέλουν έτσι; Για να πάρεις την βασιλεία; Και τελικά, αν θέλουν να σε βάλουν στην βασιλεία θα σε βάλουν τόσο ρακένδυτο; Να γυρίζεις το μάγουλο, να σε σκίζει όποιος θέλει; Όλος ο Ελληνισμός και η Ελληνικότητα έχει αυτές τις Αρχές, να έχεις Κάλλος, να έχεις Υγεία… για να έχεις όμως Υγεία, πρέπει να προσέξεις και την διατροφή σου… έχετε καταλάβει ότι αν είχαμε την Ελλάνια διατροφή δεν θα ήμασταν έτσι όλοι, με αυτές τις αηδίες των χαζάρων που μας δίνουν να τρώμε και να πίνουμε; Και μας έχουν βάλει κάτι γελοίες διατροφές με τις οποίες ζαλίζεται ο κόσμος; Δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να φάει, θέλει απλά να πάει να πεθάνει; Τι νομίζετε; Ότι όλα αυτά είναι για το καλό του ανθρώπου; Τελικά, αυτά τα κράτη που είναι χριστιανικά, γιατί τσακίζουν τα άλλα;

Εγώ προσωπικά θα προσφέρω σε όλα τα δόγματα απλόχερα, όλες αυτές τις διδαχές τους. Εγώ προσωπικά είμαι αυτός που μπορώ να φτιάξω τα δόγματα, 100% όπως ορίστηκε από την αρχή του καταστατικού τους. Προσωπικά, σας ορκίζομαι ότι τα δόγματα θα περάσουν στο θεόπνευστο κομμάτι που ήταν! Τρία μέτρα θα έχετε να φυτεύτε… με αυτά θα φάτε. Δεν θέλετε παραπάνω! Αυτό λέει ο θεός σας!

Τέλος οι λογαριασμοί και οι μεγάλοι λογαριασμοί! Τι να τους κάνετε; Εσείς πηγαίνετε για την Βασιλεία του θεού που τόσες χιλιάδες χρόνια διδάξατε στον κόσμο και τον διώξατε… παπαδαριά και ρασοφόροι κι όλοι! Θα περάσετε από κάποια ειδικά χέρια και θα νιώσετε το θεοκρατικό ποίημα που εκφράσατε στον πλανήτη σε όλο του το μεγαλείο. Θα μας μάθετε κι εμάς και την Βασιλεία του Θεού. Εμείς θα πάρουμε την δύναμη να πάμε σε άλλη Βασιλεία και το χρήμα και τον πλούτο, και το κάλλος και την ισχύ και θα σας αφήσουμε μόνους. Όσο για τα σκαμπίλια, θα βάλουμε έναν να σας δίνει και δύο σκαμπίλια για να γυρίσετε και στο άλλο μάγουλο. Θα πας κατευθείαν στην Βασιλεία σας. Όλα τα ρασοφόρα παιδιά θα τους κεράσω το καταστατικό του θεού τους! Φαγητό; Ό,τι παράγει από αυτά τα τρία μέτρα…

Καταλαβαίνετε πόσο αηδία είναι τα πράγματα; Μόνο έτσι μπορώ να τοποθετηθώ. Φανταστείτε λοιπόν να παράξουν οι ίδιοι, αυτό που έλεγαν και λένε στους άλλους. Ας μας το δείξουν! Δεν φοράς μίτρες στο κεφάλι και γυρίζεις γύρω-γύρω, έχεις ένα σκασμό λογαριασμούς, πανάκριβα αυτοκίνητα που αλλιώς δεν μπαίνεις… τίποτα από όλα αυτά! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι από εδώ και πέρα, στις ημέρες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κι επειδή πιστεύω στο θεόπνευστο κομμάτι και πιστεύω ότι θα κάνουν τεράστια αλλαγή στις ψυχές των ανθρώπων, με το γαϊδουράκι θα είναι… όπως ήταν στην Ιερουσαλήμ. Κινητό; Επιτρέπεται; Τίποτα! Μηνύματα θεού κατευθείαν! Αν αναλύσεις το θέμα είναι πολύ γελοίο.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 

Εγώ κλείνω εδώ! Σας λέω ότι οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Καλώ όλον τον Ελληνισμό, όλους τους Έλληνες κι όλους τους ανθρώπους του πλανήτη. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό που ξεκίνησε. Έχει ρίζες κι ας μας πολεμούν όλα τα ΜΜΕ, όλα τα κλάμπ, όλες οι στοές κι όλα τα ιερατεία. Σας λέω ότι ο κόσμος θα πάρει αυτό που του ανήκει. Οι άνθρωποι θα αφυπνιστούν και θα συνδεθούν με όλα τους τα σώματα, με τις πραγματικές δημιουργίες και υπάρξεις. Είναι ευκαιρία οι άνθρωποι να πάρουν τον πλούτο τους, γιατί είναι πιο πλούσιοι από ποτέ, όπως έχω τοποθετηθεί και αποδείξει άλλωστε, δεν το είπα μόνο. Όλα τα παγκόσμια ταμεία είναι των Ελλήνων, των ανθρώπων, των Ιταλών  κτλ. Όλος ο πλανήτης είναι σε μαύρο χάλι, για αυτό το θέμα είναι πλανητικό, δεν είναι της Ελλάδας, όπως έχω ξανατοποθετηθεί. Όλοι γνωρίζουν και για αυτό μας κυνηγάνε μεγάλα παιδιά, έξω από τον Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε σε ένα πολύ καλό τέλος, είμαι σίγουρος κι ας βλέπετε όλη αυτή την αντίδραση. Είναι κάτι πρωτόγνωρο που έρχεται για πρώτη φορά. Αγκαλιάστε το! Είναι δικό σας! Η Ελλήνων Συνέλευσις, ο  πολιτικός φορέας είναι των Ελλήνων. Όλοι  μπορούν να ανοίξουν την Ε.ΣΥ. ό,τι κάνουμε εμείς, γίνεται και στο εξωτερικό. Ήδη έχουμε πολλές κλήσεις κι από το εξωτερικό. Όλοι ξέρουν τι κάνουμε σιγά-σιγά. Υπάρχει πολύ μεγάλη ύπνωση, όπως είπε κι ο Βασίλης, αλλά νομίζουν ότι οι άλλοι είναι δυνατοί, αλλά σπάνε σιγά-σιγά. Πιέστε, κάντε τα μέγιστα! Είμαστε πολύ κοντά, αλλά και στην αρχή του αγώνα μας. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε κάτω από αυτές τις γραμμές που είπα, αλλιώς δεν μπορούμε να ενωθούμε, δεν μπορούμε να το κάνουμε, δεν μπορούμε να έχουμε Πολιτεία, δημοκρατία, ανάπτυξη και μέλλον. Μόνο με αυτό τον τρόπο που είναι τόσο τίμιος και δεν μπορείς να παράξεις κακό, αλλά ούτε να σου κάνουν. Είναι τόσο στην μεσότητα και στο αξιακό!

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Έρχονται πολλά όμορφα πράγματα για τον άνθρωπο, μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα ζώα στο πάτο του κουβά μόνα τους. Ας ανέλθουμε εμείς ως άνθρωποι. Ο πλανήτης είναι των ανθρώπων και μπορεί να συμβιώσει με αληθινές πολιτείες και κοινωνίες. Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα. Μην σταματήσετε ποτέ. Η Ελλάδα είναι στους Έλληνες και δεν είναι του Σώρρα. Δεν είναι ο Σώρρας, αλλά η Ελλάδα κι οι Έλληνες, είναι όλη η απελευθέρωση μας. Η απελευθέρωση μας έρχεται από εμάς τους ίδιους. Καλώ όλους τους Έλληνες να πολιτευτούν στην Ελλήνων Συνέλευσις, να ανοιχτούν γραφεία σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους καποδιστριακούς δήμους. Να είναι ενεργοί, να είναι πυρήνες, να μάθουν να συμβιώσουν μέσα σε πραγματική πολιτεία και με πραγματικό πολιτισμό. Όλα τα άλλα, στο τραπέζι! Οι γραμμές είναι ξεκάθαρες, δεν έχουμε δικαίωμα και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, να πειράξουμε καμία θρησκευτική οντότητα. Και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά ούτε αυτοί μπορούν να κάνουν σε εμένα. Γιατί το θέμα είναι των ανθρώπων και θα του λύσουν οι άνθρωποι. Δεν είναι θεών το πρόβλημα! Οι θεοί θα τα λύσουν μόνοι τους. Εμείς θα το λύσουμε μόνοι μας. Η ζωή ειναι δική μας και την χαράζουμε εμείς.

Όλες οι προφητείες και θυμηθείτε το, είναι ή της CIA, ή των σιωνιστών ή των ιερατείων ή των στοών. Προφητεία θεού δεν έχει έρθει ποτέ, όλα αυτά είναι δικά τους! Και τους είπα: «θα ακύρώσω τις γραφές» κι αυτό γίνεται κάθε μέρα. Τα βρωμοκάναλα τους δεν τα δείχνουν! Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα. Πρέπει να είσαστε παρόντες σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα της απελευθέρωσης. Το χρωστάμε στο γένος και στην ύπαρξη μας. Όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι άνθρωποι. Άνθρωποι και Έλληνες είναι το ίδιο πράγμα, σε όλον τον πλανήτη, έτσι όπως ξεκινήσαμε. Θα φανούν πολλά πράγματα στις ημέρες, αρκεί να είσαστε ανοιχτοί για να τα αντιληφθείτε, να τα αγκαλιάσετε και να τα μοιράσετε.

Μοιραστείτε το μήνυμα! Έχασαν, τελείωσαν όλα! Διαλύθηκαν τα πάντα, κοιτάξτε γύρω σας. Πάνε οι πολιτικές τους, πάνε τα πάντα, πάνε οι τράπεζες τους σε ένα χρονικό, σε ένα χωροχρόνο που είναι όλοι οι άνθρωποι στην γη πιο πλούσιοι και είναι η πρώτη φορά που είμαστε και 7,5 δισεκατομμύρια. Μπορούμε να τους πνίξουμε, πριν μας σκοτώσουν! Πρέπει να κάνετε την αλλαγή τώρα! Αυτά τα ζώα σε κλουβί, σε τσίρκο, είναι λίγα! Όλα μαζί θα τα μαζέψω σε ένα μικρό κρατιδιάκι και θα γελάμε με όλα αυτά τα ζώα που θέλουν να επικυριαρχήσουν στον άνθρωπο. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, καλό βράδυ από εμένα.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Ελλήνων Πολιτεία είναι μονόδρομος! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε! Δεν είναι μονόδρομος, αλλά κι ένας στόχος που θα επιτευχθεί γρήγορα, γιατί είναι η Θέση του ανθρώπου να είναι μέσα σε αυτό. Ο κύριος μηχανισμός του καθεστώτος είναι τα δόγματα. Όπως τόνισε ο Αρτέμης, δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα, με καμία πιστευόμενη οντότητα, είναι όλες σεβαστές. Από εκεί και πέρα, όταν είναι εμπόδιο κάποιοι ιερατικοί εκπρόσωποι στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας, είναι εναντίον των ανθρώπων. Έχουμε έναν πόλεμο των ανθρώπων εναντίον αυτών που δεν θέλουν να υπάρχουν άνθρωποι. Εμείς έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε το γένος μας και το ανθρώπινο γένος και αυτό κάνουμε! Δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά να υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη μας.

Αυτοί έχουν άσχημα σχέδια για εμάς. Το θέμα είναι ότι είναι αδύνατοι και υπάρχουν ακόμα γιατί εμείς το επιτρέπουμε. Εμείς τους δίνουμε την άδεια να υπάρχουν. Αν καταλάβουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε να τους δίνουμε την άδεια, και να καταλάβουμε, ποιοι είμαστε, τι έχουμε και τι μπορούμε να κάνουμε, αυτομάτως έχουν εξαφανιστεί! Είναι πάρα πολύ εύκολο αυτό, αν καταλάβουμε ότι η δύναμη είναι δική μας. Η ενέργεια που χρησιμοποιούν είναι δική μας. Αν σταματήσουμε να την δίνουμε σε αυτούς, τότε αυτομάτως έχουν φύγει από την μέση και έτσι θα κάνουμε την δική μας Πολιτεία όπου είναι και η νομοτελειακή θέση του Έλληνα ανθρώπου να ζει.

Αυτές οι μέρες είναι πολύ κρίσιμες κι είναι πραγματικά προνόμιο για όλους μας, που τις ζούμε, γιατί έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στον Ελληνισμό και στην Ελληνικότητα. Έχουμε την δυνατότητα να αποκαταστήσουμε το Γένος μας, ώστε να είναι Κυρίαρχο, όπως αυτή είναι η πραγματική του θέση και πρέπει αυτό σαν καθήκον και ως ιερά υποχρέωση να το εκτελέσουμε μέχρι τέλους.

Ο Φορέας μας έχει ιδρυθεί και μέσα από αυτόν θα προχωρήσουμε στην Συνένωση μας και θα δημιουργήσουμε την κυβέρνηση της Ελλάδος. Έχουμε τον παράλληλο φορέα των τοπικών Ελλήνων Συνελεύσεις που μπορεί να προχωρήσει για Εθνοσυνέλευση. Έχουμε όλες τις περιπτώσεις καλύψει για να προχωρήσουμε στην εγκαθίδρυση της Πολιτείας μας.

Από εδώ και πέρα, πρέπει να ενωθούμε για να πάρουμε αυτά που είναι δικά μας. Πρέπει να ενωθούμε και να εκτελέσουμε την διαδικασία. Αυτά ήθελα να πω! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση