ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 00.00.01 ΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ-ΖΕΥΣ-12

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 00.00.01 ΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ [ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ [ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ] ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ [ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ] ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ]

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ [ ΚΛΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ] ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ [ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΟΝΟΩΝ ΨΥΧΩΝ ] ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ????? ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ?????

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΑΠΑΡΙΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΒΟΥΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΚΕΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΜΩΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ [ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ] Η ΛΗΘΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΚΟ

ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣ ΟΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

………..

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΡΚΟΥ.
ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΟΝΟΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΘΕΟΓΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΜΕΘΕΚΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

Ο ΟΡΚΟΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ» ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

Ο ΟΡΚΟΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΘΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ .

Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ – ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΩΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΟΥΣ – ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ , ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ – ΝΟΜΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΖΩΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ , ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ , ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ .

ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.

ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΝΟΜΟΙ – ΟΡΚΟΙ , ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ , Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ( ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ).

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.

Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ -ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΟΥ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.

ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣ.
ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ.
ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ.
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
ΓΕΝΟΙΤΟ.!!!!!!!!!!

………………………………………………………..

Ελενα Αλεξιου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ-ΝΟΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ… ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ 11.30ΜΜ ( ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ )

Αφήστε μια απάντηση