ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ … ”ΘΕΣΜΟΥΣ”. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ… ΚΑΛΩΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Ιωαννης Καζακος ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ … ”ΘΕΣΜΟΥΣ”. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ…. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ…. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ”ΑΑΑΛΛΑΑΑΑΑ” ΩΣ ΣΚΟΠΟ…. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ…. ΚΑΛΩΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ….. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ….. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΛΕΜΕ…. ΚΙ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ…. ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ …. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ?

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΙΑ…. ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ Π-Α-Ρ-Ο-Υ-Μ-Ε…. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΥΓΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΘΑ…. ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ??? ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ?

………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΜΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.1

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ «Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙΚΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΜΑΣ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

 

Αφήστε μια απάντηση