Βουλευτές και Δικαστές στο επίκεντρο της διαφθοράς στην Ελλάδα! Φαντάζεστε όταν το αναλάβει ο ΟΗΕ τί έχει να γίνει. Θα αδράξουμε την ιστορική ευκαιρία να επανιδρύσουμε το Ελληνικό Κράτος του Αυτόχθονος Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους;

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

united-nΜιλτιάδης Αναστασιάδης Το βλέπετε; Έρχεται…
Εμείς θα είμαστε παρόντες ή θα λείπουμε; Θα αδράξουμε την ιστορική ευκαιρία να επανιδρύσουμε το Ελληνικό Κράτος του Αυτόχθονος Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους στο μέγεθος και την πολιτισμική ισχύ που του αναλογεί και δικαιούται;
Χωρίς Κόμμα, χωρίς Δόγμα, χωρίς Χρώμα, η Ελλάδα του Ελληνικού Έθνους, με την πλήρη υποστήριξη του ΟΗΕ και όλων των Διεθνών Οργανισμών.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Ελέγξτε το έγγραφο που εσωκλείεται. Η είδηση είναι αληθινή, τα στοιχεία είναι υπαρκτά, η διαδικασία κινείται.
Φαντάζεστε όταν το αναλάβει ο ΟΗΕ τί έχει να γίνει. Εκεί ακριβώς είναι που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ! Ελληνικό Έθνος, επίσημα διεθνώς αναγνωρισμένο, με σαφή γεωγραφικά σύνορα, ανυπέρβλητη οικονομική ανεξαρτησία, παγκόσμιας πολιτισμικής αξίας, όλα ιστορικά και ρεαλιστικά τεκμηριωμένα.

……………….

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» , ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ! ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ , ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ , ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

………………………………………………….

99667543839ed32e2947c3e04bcc3b5a_XLΒουλευτές και Δικαστές στο επίκεντρο της διαφθοράς στην Ελλάδα!

Με μία έκθεση-καταπέλτη, για το ποιοί ευθύνονται, κυρίως, για την διαφθορά στην Ελλάδα, η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι, στο επίκεντρο της εκτεταμένης διαφθοράς στην Ελλάδα, βρίσκονται οι βουλευτές, οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

Η διαφθορά λέει η έκθεση, πού πρόκειται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα, αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση και στην συγκάλυψη και επέκταση της, συνέβαλλαν τα μέγιστα εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, υπερψηφίζοντας παράνομες αποφάσεις απαλλαγής και διαγραφής ευθυνών καθώς και δικαστές και εισαγγελείς, με αδιαφανείς νομοθετικές διαδικασίες.

Καλώντας την Ελλάδα, «να διασφαλίσει την ακεραιότητα στο κοινοβούλιο και στο δικαστικό σώμα», η έκθεση της GRECO, υπογραμμίζει ιδιαίτερα ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα κανόνες που να διασφαλίζουν τον έλεγχο της παράλληλης δραστηριότητας βουλευτών, των δωρεών που λαμβάνουν από «αγνώστους» επιχειρηματικούς κύκλους για την προώθηση των συμφερόντων τους καθώς και για τον έλεγχο των σχέσεων τους με «ομάδες συμφερόντων».

Η Ελλάδα βρίσκεται «σε πολύ πρώιμο στάδιο», στο θέμα του ελέγχου της ακεραιότητας των βουλευτών, τονίζεται στην έκθεση.

Η έκθεση καλεί επίσης την Ελλάδα να επανεξετάσει το σύστημα των βουλευτικών ασυλιών και να θεσπίσει κανόνες δεοντολογίας για τους βουλευτές, προκειμένου οι τελευταίοι να μην καμώνονται πως δεν γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι δικαστές και εισαγγελείς υπόκεινται σε μηχανισμούς που σχετίζονται με την καριέρα και τους διαδικαστικούς κανόνες που προστατεύουν την ακεραιότητά τους, η Ελλάδα επιβάλλεται να κωδικοποιήσει τους κανόνες δεοντολογίας και να εξορθολογίσει τη γενική εποπτεία επί των δικαστών και των εισαγγελέων, επισημαίνεται στην έκθεση.

Οι σοβαρές καθυστερήσεις στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων είναι εκ του πονηρού, υπονοείται, εμμέσως πλην σαφώς, στην έκθεση, στην οποία τονίζεται ότι πρέπει, επιτέλους, το δικαστικό σύστημα να αξιολογηθεί συνολικά για την λειτουργία του και να καταστεί υπόλογο για τις εκάστοτε αποφάσεις του.

Πρέπει ακόμη να επανεξετασθεί, η διαδικασία επιλογής δικαστών, για τις ανώτερες θέσεις του Δικαστικού και Εισαγγελικού Σώματος, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ανεξαρτησία τους από την εκτελεστική εξουσία.

Με την έκθεση απευθύνονται, ούτε μία ούτε δύο αλλά δεκαεννέα (19) συστάσεις προς την Ελλάδα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πάταξη της διαφθοράς σε βουλευτές, δικαστές και εισαγγελείς.

Δείτε στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο όλη την έκθεση της Greco

Νίκος Ρούσσης

Στρασβούργο

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Greco-Greece.pdf (261 download)

Πηγή: reporter.gr
…………………………………………………………..
 

Αφήστε μια απάντηση