“ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2” ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ” !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12112223_972270439502965_7479657864234750801_n

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ…

——————————————————————-
Χρήστος Μαυρίδης
ΤΡΟΪΚΑ – ΔΑΝΕΙΑ – ΧΡΕΗ – ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ – ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΛΟΥΚΕΤΑ – ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ – ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΙΣΡΟΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ – ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ – ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ??

ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ !!

ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ !!
ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ !!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ !!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!

—————————————————————–

( ΥΓ: ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ )

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

http://www.enimerosi922.gr/

http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live

…………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση