Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 2 . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11215852_939673236054632_6825640574764667056_n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 2

Ο <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ‘Η <<Ε.ΣΥ.>> ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ .
ΤΗΝ 4η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ <<Ε.ΣΥ.>> (…πρόσφατα συνδέθηκε και αναπόφευκτα ταυτοποιήθηκε άμεσα με θρησκευτική κατεύθυνση..) ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΗ-ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>.

Ο <<Ε.ΣΥ.>> ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Ο <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛλΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ <<ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ>>
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ <<Ε.ΣΥ.>>.

Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ Ο ΦΟΡΕΑΣ <<Ε.ΣΥ.>>.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ‘Η ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ <<Ε.ΣΥ.>>.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ <<Ε.ΣΥ.>> ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………….

Αφήστε μια απάντηση