ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ < ΠΡΩΤΗ > ΑΠΟ 17 / 9 / 2015 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ <ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ> ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10/2015 ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΕΙ: «Στην περιοχή της Αλυκής, εδώ στο Αίγιο, από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου ε.ε. τα μελή ενός μάλλον σατανιστικού Συλλόγου του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα ” Ελλήνων Συνέλευσις “……… Δευτέρα και Τρίτη βράδυ και ώρα δώδεκα και ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα ….. με θρησκευτική ευλάβεια έγιναν οι κύκλοι , ένας διάβαζε τις επικλήσεις και οι υπόλοιποι επαναλάμβαναν, ώστε επιτυγχάνοντας τον καλύτερο συντονισμό, να ατυχούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση ενεργείας “…..Προς ποιον απευθύνονται οι προσευχές σας; Το όνομα του Σωτήρος Χριστού δεν ακούσθηκε: Επομένως μόνο στον Σατανά, τον Εωσφόρο Διάβολο ήταν η αναφορά σας».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

Ο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ή «Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΤΗΝ 4Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ «Ε.ΣΥ.» ΩΣ «ΣΥΛΛΟΓΟ» ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ «ΜΑΛΛΟΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΠΑΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΦΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ.

Ο «Ε.ΣΥ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ «ΟΤΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ» ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;

Ο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ.».

Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ Ο ΦΟΡΕΑΣ. ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΒΟΛΟΣ Η ΔΙΑ – ΒΑΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΙΑ» ( ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΙΑΝΟΗΣΗ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ……………ΚΛΠ ) ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ , Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.

Η ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΑΤΙΣΜΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

12119086_1715254535364718_2785827019991624027_n

12115779_1715254648698040_1798173066915212502_n

Αφήστε μια απάντηση