ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Γλυφάδα 25/9/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΓΛΥΦΑΔΑ 25 9 2899

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 25-9-2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες, καλησπέρα στην Γλυφάδα. Όλοι μαζί αδέρφια, όλη η Ελλάδα γίνεται ένα. Ποιος δεν το έχει καταλάβει; κοιτάξτε, πριν από δύο χρόνια δεν υπήρχαν αυτά. Σ’ όλη την Ελλάδα έχουμε 90 γραφεία και σ’ όλο τον κόσμο, 5 στο εξωτερικό και 85 στην Ελλάδα. Είναι τεράστιος ο αριθμός που συστρατεύονται οι Έλληνες όσο κι αν σε κάποιους δεν φαίνεται καλά. Αγαπητοί συνέλληνες είναι θέμα ελληνισμού και μόνο. Ας το πάρουμε απόφαση οι Έλληνες πρέπει να συσατρατευτούν, πρέπει να καταλάβουν ποιοι είναι. Πρέπει να καταλάβουν τι σκοπό έχουν που γεννήθηκαν Έλληνες. Είναι μοναδικό έθνος. Είπα σε κάποιους: «Πέστε μου ένα άλλο έθνος εκτός από τους Έλληνες». Οι Έλληνες έχουνε καταγωγή. Δεν θέλω να ξεχάσετε ποτέ ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε προγόνους και μάλιστα οι πρώτοι πρόγονοί μας είναι οι Θεοί πρόγονοι. Έχουμε θεούς προγόνους, μόνο οι Έλληνες το έχουν. Ας το μάθουν όλοι καλά! Ας μας πούνε οι άλλοι ποιοι είναι οι πρόγονοί τους.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κάποιοι μας έκαναν να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Αν ξεχάσουμε το παρελθόν δεν θα ξέρουμε στο παρόν ποιοι είμαστε, πως τοποθετούμαστε. Όλοι οι ιστορικοί, όλοι οι φιλόλογοι, όλα τα ιδρύματα δουλέψανε ενάντια στον Έλληνα. Αλλοίωσαν την πραγματική μου ιστορία. Αλλοίωσαν τις ημερομηνίες μου. Αλλοίωσαν τις ημερομηνίες του Τρωϊκού πολέμου, της Κνωσού, σε όλους τους αρχαίους τόπους. Γιατί το έκαναν; με ποιο συμφέρον; Τι ήθελαν; Σας λέω λοιπόν ότι ακόμα και στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το μόνο έθνος που κρατάει τον οργανισμό ακόμα ανοικτό είναι οι Έλληνες και θα το αποδείξω αν και ήδη το έχω αποδείξει.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ήδη άψογοι συνεργάτες συνέλληνες στα μικρόφωνά μας σας ενημέρωσαν και σας εξήγησαν τα πάντα. Από δω και πέρα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η χώρα δεν είναι δικιά μου είναι, είναι δικιά σας, είναι όλων μας. Η πολιτεία που χτίζεται είναι όλων των Ελλήνων. Μην με βλέπετε λοιπόν σαν πρόεδρο, δεν είμαι πρόεδρος διορισμένος, θα πάμε σε εκλογές. Άλλωστε εμείς θα ακολουθήσουμε όλη την πραγματική δημοκρατική διαδικασία. Και μην ξεχάσετε ότι έχω πει. Η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα κύριοι, την ξέσκισαν στον πλανήτη την πραγματική δημοκρατία που είναι των Ελλήνων. Δημοκρατία είναι η εκτελεστική εξουσία δηλαδή είναι εκτός της ουσίας. Η ουσία είναι οι πολίτες, οι Έλληνες, οι άνθρωποι της κάθε κοινωνίας. Αυτή είναι η εξουσία, εκτός της ουσίας, έξω από την ουσία και όχι το μεγάλο φινάλε που λένε εξουσία. Η εξουσία είναι η δημοκρατία, δηλαδή είναι εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που η ουσία, ο λαός θα πάρει. Ας καταλάβουμε πλέον για τι μιλάμε. Η πραγματική δημοκρατία είναι αυτή. Ο λαός έχει πάρει τις δημοκρατικές αποφάσεις ο οποίος έχει ψηφίσει τους εκπροσώπους του και η εξουσία που εσείς θα πείτε ποιος θα σας εκπροσωπεί θα εκτελέσει ακριβώς τις εντολές τις δικές σας. Εάν δεν τις εκτελέσει την ίδια ώρα παύει να υπάρχει. Αυτή είναι η δημοκρατία, αυτή είναι η πολιτεία. Έτσι θα λειτουργήσει κύριοι. Φτάσαμε στον πλανήτη να μιλάνε όλοι για δημοκρατία. Εγώ στις μέρες μου είδα πολέμους να κάνουνε για την ίδια την δημοκρατία. Για ποια δημοκρατία; για την αριστερή; για την σοσιαλιστική; για την δεξιά; κύριοι είχαν το θράσος οι Μογγόλοι να φτιάξουν και κουμμουνιστική δημοκρατία. Δεν είναι δυνατόν. Η δημοκρατία είναι μία, και είναι της Ελλάδος. Οι Έλληνες την φτιάξανε και σήμερα θα επανεγκαθιδρυθεί και η πολιτεία και η δημοκρατία.

ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Έχουμε μία μεγάλη ιστορία το τι έχει γίνει σύμφωνα με τις δημοκρατικές διαδικασίες του σήμερα. Ψηφίζουμε μωρέ κόμμα, ιδεολογίες στην βουλή μας; Το εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην δημοκρατία είναι το ποιος συνέλληνας από τους εκπροσώπους θα εκτελέσει τις αποφάσεις της Βουλής, και όχι να ψηφίσουμε μία ψευτοιδεολογία ξενόφερτη να μου έρχεται ως δημοκρατία και να γίνεται ένας πόλεμος ποιος θα επικρατήσει για να κάνει τι; Σήμερα όλα τα κόμματα, σήμερα τους βλέπετε που είναι όλοι αγκαλιά δεν βλέπετε ότι είναι η μεγάλη ώρα; φτιάξαμε την μεγάλη λεωφόρο. Τόσο καιρό μιλάγανε γιατί ο Σώρρας δεν έκανε ένα κόμμα, μα γιατί να κάνει κόμμα ο Σώρρας; Ο Σώρρας δεν θέλει ένα κομμάτι της κοινωνίας, που αυτό είναι το κόμμα. Είμαστε αυτοί είτε δόγμα είτε κόμμα. Παράγωγα των δογμάτων είναι τα κόμματα όπου με μια ψεύτικη ιδεολογία χωρίς καμία θεμελιώδη αρχή να διαχειριστεί την κοινωνική ομάδα για να μπει στην βουλή. Σοβαρά; δηλαδή η κοινωνική ομάδα του ΚΚΕ έχει κάτι άλλο από τον Έλληνα της Νέας Δημοκρατίας; ή από την Χρυσή Αυγή; ή από το ΠΑΣΟΚ; Βλέπετε κύριοι τι έχει γίνει;

Τελικά δεν είναι θέμα Ελλήνων; Δεν μπορούμε εμείς να διοικήσουμε την Ελλάδα μας; Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε τον πλούτο μας τον Ελληνικό; Δεν μπορούμε εμείς να διαχειριστούμε την ζωή μας ή το μέλλον μας; Ακόμα και αν χάσουμε, κι αν πέσουμε έξω να πέσουμε μόνοι μας. Θα μας δείξουν αυτοί;

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέλληνες εδώ δεν δοκιμάζετε τίποτα, είναι όλα δεδομένα, χαραγμένα, έχουν ήδη πετύχει αλλού. Που σημαίνει ότι έρχονται να εφαρμοστούν εδώ. Έχουμε την τεράστια λεωφόρο των Ελλήνων, έχουμε ήδη κάνει διακήρυξη αξιών και αρχών. Θέλω τώρα εδώ μέσα να μου πει κάποιος ποιο κόμμα ή ποιο δόγμα έχει αξίες και αρχές.

Κοινό: Κανένα !!

Αρτέμης Σώρρας: Τότε τι θέλουν; που κινούνται; σε ποιον άξονα; Λοιπόν, οι Έλληνες έχουν αξίες, οι Έλληνες έχουν αρχές, οι Έλληνες έχουν πολεμιστές, έχουνε ήρωες, έχουν ημίθεους, έχουν ιστορία, έχουν τα πάντα, έχουν τον πλανήτη και είναι αυτοί που πρέπει. Ας το καταλάβουν όλοι και πιο πολύ εσείς, γιατί εσείς θα διοικήσετε. Γιατί χωρίς εσάς δεν υπάρχω. Όπου είμαι εγώ είστε εσείς, όπου είστε εσείς είμαι εγώ. Ας δοκιμάσουμε λοιπόν άλλη μία φορά. 2500 χρόνια έχει να γίνει. Πριν 2500 χρόνια περίπου όταν έγινε τελευταία φορά κατακτήσαμε τον πλανήτη, απελευθερώσαμε τους πάντες. Τώρα ποια διαφορά νομίζετε ότι έχει η εποχή του Αλεξάνδρου με σήμερα; Και τότε σκοτεινοί δαίμονες σκότωναν τον κόσμο και τότε διέλυαν τα πάντα και αναγκάστηκε να γίνει η μεγάλη συνέλευση. Βλέπετε στον πλανήτη κάποιο κράτος καλό; βλέπετε στον πλανήτη μια πολιτική καλή; μία οικονομία, όλα τα κράτη χρωστάνε, που; ας μας δείξουν σαν ποιο κράτος θέλουν να γίνει. Όλος ο πλανήτης περιμένει πως θα βάλουμε τα θέμελα στην καινούρια πολιτική. Η πολιτική που χτίζουμε την πολιτεία των Ελλήνων, αύριο όλοι θα έρθουν κοντά μας. Γιατί όλη την δύναμη του κράτους είστε εσείς. Το κράτος έχει την δύναμη, γι’ αυτό λέμε τον νίκησα κατά κράτος. Τι σημαίνει; η δύναμη του λαού. Σήμερα λοιπόν ας την δείξουμε. Τέλος τα κλαμπ, τέλος οι λέσχες, τέλος οι στοές, όλα στο φως όπως εμείς μιλάμε δημόσια. Και προκαλώ τους πάντες να μου πούνε ποιοι είναι τι θέλουν από εμένα. Εμείς αποδείξαμε τον πλούτο τον Ελληνικό που είναι χίλια χρόνια να κάθεστε κύριοι δεν θα φάτε αυτά που έχετε!! Δεν χρειάζεται να ξανά δουλέψετε άμα το θέλετε και έτσι.

Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Τα τρις που υπογράφουν από τα παγκόσμια ταμεία άρα τι έρχονται όλοι αυτοί οι παλιάτσοι να διαχειριστούνε το χρέος; Πώς να διαχειριστούμε ένα χρέος, με ποια ανάπτυξη; είδα έναν πολιτικό λόγο, λέει: « αν με ψηφίσετε, θα αφαιρέσω το ΕΝΦΙΑ» , μα αφού εσύ το έβαλες ρε . Βρε το έβαλες εσύ το ΕΝΦΙΑ και τώρα θα το βγάλεις για να σε ψηφίσω; Καλά είναι λογική αυτό; μα γίνεται πλάκα; είναι δυνατόν να μου έχουν επιβάλει αυτά τα μέτρα;

Κύριοι πρέπει να καταλάβετε ότι είστε αυτόχθονες, ότι είστε οι σπουδαιότεροι στον πλανήτη και γι’ αυτό θέλουν να σας λιώσουν. Θέλω να σκεφτείτε, πρέπει να ανοίξετε τα μυαλά σας. Πρέπει να πάρετε τα μικρόφωνα και αυτό που κάνω εγώ, να μην γίνω μαϊντανός, να το κάνετε εσείς, έχει δύναμη η δικιά σας η φωνή. Να έρθετε να μιλήσετε γι’ αυτό. Να ‘ρθείτε να μιλήσετε για τα προβλήματά σας να μας πείτε πως θέλετε την ζωή σας. Σήμερα ο φορέας ο ελληνικός είναι δικός σας. Γιατί εγώ πήρα από 85 γραφεία εντολή να ανοίξω το φορέα των Ελλήνων άρα ο Ελληνικός φορέας, ο Ελλήνων συνέλευσις Ε.ΣΥ. είναι δικός σας, δεν είναι δικός μου. Εγώ πήρα εντολή να τον ανοίξω και εσείς θα ψηφίσετε τα καινούρια προεδρία και το συμβούλιο των 9. Πολύ καλά θα κάνετε να διαβάσετε την διακήρυξη η οποία είναι η μοναδική αληθινή και από δω και πέρα η διακήρυξη στον Άρειο Πάγο ενδεχομένως να απασχολήσει με διατριβή κάποιο πανεπιστήμιο γιατί ποτέ δεν έχει βρεθεί κάποια τέτοια. Σας προκαλώ, σας ζητάω να ενωθείτε να ανοίξετε τα δικά σας γραφεία. Στην Ελλάδα τα γραφεία των Ε.ΣΥ. είναι των συνελλήνων δεν είναι δικά μου. Να καταλάβουν όλοι, σε μια μονάδα, σε ένα σώμα, έναν νου ότι μόνο έτσι θα πετύχουμε. Πάντα έτσι πετύχαμε. Όταν ενωθήκαμε ήμασταν πάντα ανίκητοι. Αφήστε τα ΜΜΕ τα δικά τους να κάνουν ότι θέλουνε, εμείς πάμε στην βάση. Σε όλη την Ελλάδα να ανοιχτούν τα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευση αλλά και κάτι άλλο, προκαλώ όλους τους Έλληνες και τους προσκαλώ στην Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. για την Ελλήνων πολιτεία να πολιτευτούν. Σήμερα μπορεί ο οποιοσδήποτε να πολιτευτεί στην Ελλήνων πολιτεία. Να ανοίξει το δικό του γραφείο με δημοκρατικό καταστατικό. Να εκλεγεί μέσα από μία διαδικασία δημοκρατική και να έρθει στην κεντρική σκηνή. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα δίνω το μήνυμα. Ελάτε να πολιτευτείτε στον δικό σας Ελληνικό φορέα να εκπροσωπήσετε τον δήμο σας, την περιοχή σας, το κρατείν του δήμου, εκεί που πηγάζει η πραγματική δημοκρατία χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Απεναντίας στην νίκη των Ελλήνων όποιος πολιτευτεί μαζί μας θα του καλύψουμε όλα τα έξοδα.

ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

Είναι τιμή μου και έχω πει έχω αδέρφια και δεν έχω οπαδούς. Είστε όλοι αδερφοί μου, χωρίς εσάς δεν μπορώ να νικήσω. Μαζευτείτε όλοι, μεταλαμπαδεύστε το μήνυμα απ’ άκρη σε άκρη και ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ο πλούτος μα περιμένει και θα τον πάρουμε, να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που μας λιώσανε χωρίς λόγο και αιτία, αυτούς που μας έκαναν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε. Ξέρουμε από πού προερχόμαστε, σιγά σιγά μεταλαμπαδεύει. Όλο αυτό έχει φουντώσει σε όλη την Ελλάδα γινόμαστε τεράστιοι, αρχίζουν και με φοβούνται. Είναι η πρώτη φορά που σπάγανε τα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις. Μας έχουνε σπάσει 10 γραφεία στην Ελλάδα, ποιος ο λόγος; γράφουνε υποσημείωση τρομοκρατικό χτύπημα οι αναρχικοί. Βρε παιδιά συγνώμη αφού εμείς είμαστε οι αναρχικοί αυτοί τι θέλουνε; αφού εμείς είμαστε οι αντικαθεστωτικοί το λέμε στην διακήρυξη. Ποιοι είναι αυτοί οι αναρχικοί που χτυπάνε εμάς;

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΟΥΝ

Επειδή είναι θέμα Ελλάδας και ελληνισμού θέλω το ελληνικό αίσθημα ψηλά οι Έλληνες κύριοι κινδυνεύουν, τους Έλληνες θέλουν να αφανίσουν, ούτε χριστιανούς ούτε μουσουλμάνους, αυτοί τα πάνε καλά, τους Έλληνες θέλουν να αφανίσουν. Έχουμε φτιάξει έναν όρκο και θέλω να ανεβάσω όλο το ελληνικό αίσθημα να ορκιστούμε σε όλους τους συνέλληνες ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και ακόμα παραπέρα. Μας περιμένουνε πολλά στην δικιά μας ελληνική λεωφόρο. Υπάρχει ένας όμορφος τέλειος όρκος για τα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και για τους Έλληνες να ορκιστούνε ότι πλάτη με πλάτη, σώμα με σώμα θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Προκαλώ λοιπόν μία ορκωμοσία στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, ας ακουστεί λοιπόν παντού αυτός ο όρκος που τον φοβούνται τόσο. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα στον ελληνικό λαό να ορκιστεί; ας έρθει μπροστά. Ελάτε να διαβαστεί όλος ο όρκος να τον καταλάβουμε όλοι να φουντώσει το λαϊκό αίσθημα!! Ελάτε συνέλληνες. Στο αίμα μας κυλάει μόνο η Ελλάδα ελάτε να το δείξουμε λοιπόν!! Είναι σημαντικό οι Έλληνες να ομονοήσουν και δεν ομονοούν αν δεν τους ενώνει τουλάχιστον ένας όρκος.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση