ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΓιάννης Καλογερόπουλος12388_1426029690975516_1288559917_n ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ … ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΥΣ ….
ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

ΟΙ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΙΝΑΙ :
α) ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΟΥΝ 2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 2.000 ΕΩς 3.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
και

β) ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ – ΑΓΡΟΤΕΣ – ΑΜΕΑ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ – ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ – ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ – ΨΑΡΑΔΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ….. κλπ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥΣ !!!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ….. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ … ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ … ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ( όπως έχουν και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ) ΟΛΟΙ /ΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ …..
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ
2ον ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 2.000 η 2.500 η 3.000 η 3.500 χιλιάδων ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ …ΜΕΣΟ ΟΡΟ … 3.000 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ 360 < ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ >
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 144αρων ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ !
ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 360 ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 144 ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ 3ον ΚΥΚΛΟ !

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ . . ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ .. ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ !

………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (βίντεο)

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 600δις$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !! ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

…………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ , ΜΑΧΗΤΗΣ , ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΕΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ . ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΜΥΑΛΑ , ΜΕ ΨΥΧΕΣ , ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ . ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ 33 . ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ . Ο,ΤΙ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ . ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ .

ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ : ΕΝΑΝ ΑΜΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ . ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΕΝΑΝ ; ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ! ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ . ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !

ΑΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ . ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ ! ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ , ΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ‘ΡΘΟΥΝΕ ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ , ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ! ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΒΙΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΚΟΣ .

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ( ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ , ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ , ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .

ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ , “ΕΓΩ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ” . ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ . ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ . ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ . ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ , ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !

ΚΥΡΙΟΙ , ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕ ΤΑ ! ΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝΕ . ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . 700 , 600 , 1000 , ΚΑΙ ; ! ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΖΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ . ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ .

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ! ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ , ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

ΧΡΗΜΑΤΑ ; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ !!! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ; ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ; ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ , ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ! ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;

ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ , Ε , ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ , ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΑΤΥΡΑ ! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ , ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΤΥΡΑΣ ! ΚΑΜΙΑ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ… ΠΟΡΝΟ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΧΕΔΟΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ , ΑΛΛΑ ΣΑΤΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΤΥΡΑ , ΠΟΥ ‘ΧΕΙ ΔΕΚΑ ΤΑΙΝΙΕΣ , ΔΕΝ ΓΕΛΑΣ ! ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ !

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ; ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ …

ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ , ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ . ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ . ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ !

ΑΛΛΩΣΤΕ , ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ! ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΙΣΟΝΟΜΙΑ , ΙΣΗΓΟΡΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ! ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ! Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ , ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ! ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ , ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΦΤΑΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΛΕΕΙ , Α… ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ; !!! ΤΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ; !!! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ !!! 

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ … “ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ” ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ , ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΡΘΙΟΙ   ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΠΟΤΕ , ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;; ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!!ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ! 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ : Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

( από το 16ο λεπτό του βίντεο και μετά )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μ” ΕΞΙΤΑΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ !

ΞΥΠΝΑΑΑ

Αφήστε μια απάντηση