Η υπουργός ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ προτρέπει να τρώμε ρύζι για να πληρώνουμε χαράτσια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Η ίδια παίρνει περίπου 7.500 € τον μήνα…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΦΩΤΙΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ

Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ… ( με περίπου 7.500  το μήνα … ειρωνεύεται κατάφορα … και βεβαίως καλά κάνει … διότι ΕΣΥ Έλληνίδα και Έλληνα το επιτρέπεις … ) 

………………….

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» (βίντεο)

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» (βίντεο)

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΔΙΑΛΕΞΤΕ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ… ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

…………………

Αφήστε μια απάντηση