ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ “ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ”… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12033743_1675921419360807_1116861196_nΑννα Γκιουλου ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ , ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ , ΘΥΜΩΜΕΝΗ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΓΓΟΥΣ !!!
ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ “ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ” , ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ , ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ !!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ !!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!
ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! `Η ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ !!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ , ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ !!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ !!! ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ !!! ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ , ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ !!! ΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΡΑΤΤΕΙ ΔΙΚΑΙΑ !!!
ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ !!! ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ !!! ΑΝΤΙΔΡΑ !!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ !!!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΕ , ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ , ΡΩΤΑΣ , ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ , ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ , ΚΟΥΦΟ , ΜΟΥΓΓΟ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΕ !!! Ν Ο Μ Ο Σ !!!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΘΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ !!!

Ε Λ Λ Η Ν Α ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ Φ Ω Σ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ Φ Ω Σ ΕΙΝΑΙ Ζ Ω Η !!!!
Ε Λ Λ Η Ν Α ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΔΟΓΜΑΤΩΝ , ΧΡΩΜΑΤΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΙΣΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!
Ε Λ Λ Η Ν Α ΣΕ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ο Υ Ν !!!! ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ Η Θ Η !!!
Ε. Σ Υ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!

………………………………….

 

Αφήστε μια απάντηση