ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ
Κύριε Κουτσογιάννη
Στις 30-03-2015 και με αριθμό πρωτοκόλλου 8052/2015 , σου καταθέσαμε αίτημα πολιτών ζητώντας από εσένα να μελετήσεις προσεκτικά το υψίστης σημασίας αίτημα 202 πολιτών που είχε γίνει το 2014 , προς τον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Καραμπατζό και να μας απαντήσεις αφού πρώτα γίνει σαφές και πλήρως κατανοητό το θέμα από εσένα και την νομική σου ομάδα .

Πληροφοριακά για τους αναγνώστες , θα αναφέρω ότι το αίτημα αφορούσε την πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Νάουσας από το παγκόσμιο ταμείο , από τα χρήματα των Ελλήνων , με εγγυητή τον κ. Αρτέμιο Σώρρα . Ο Δήμος Νάουσας , χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ , χωρίς να ενεχυριάσει δημόσια περιουσία , χωρίς να διακινδυνεύει τίποτα απολύτως , είχε την δυνατότητα να φέρει την ευημερία στους πολίτες του , εξοφλώντας αρχικά το Δημοτικό και ιδιωτικό χρέος , δημιουργώντας ανάπτυξη και ανοικοδόμηση , εξαλείφοντας δια παντός την ανεργία και την μιζέρια που μαστίζει γενικά τον τόπο και την χώρα μας . Παρ’ ότι είχε ενημερωθεί κατ’ ιδίαν , ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών , από ειδικά στελέχη , πάνω στο τεραστίων διαστάσεων θέμα , είχε την υποχρέωση , όταν εξελέγη , να το φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και αφού ενημερωθεί και το Δ.Σ. , να αποφασίσουν θετικά ή αρνητικά δικαιολογώντας φυσικά , την απόφασή τους .

Κύριε . Κουτσογιάννη 1) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΗΔΗ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.

2) ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ , ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν συζητείται το σοβαρότερο θέμα του αιώνα ; Έχεις κάποια εντολή από το Δημοτικό συμβούλιο , που σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίζεις μόνος σου ; Μήπως υπάρχει κάποιος ‘’ΚΟΦΤΗΣ’’ που δεν επιτρέπει την ανάπτυξη αυτού του θέματος ; Δεν μας απαντάς και το άτιμο το μυαλό μας γεννά διάφορες και περίεργες ιδέες .

Είμαι αναγκασμένος να επισημάνω ότι , η απαθής και ελλιπής στάση που παρουσιάζει ο θεσμός της Νάουσας , που ονομάζεται ‘’ΔΗΜΑΡΧΟΣ’’ δεν συνάδει με την λογική και την νομιμότητα που χαρακτηρίζει έναν άρχοντα της πόλης ο οποίος έχει ρητή εντολή από τους πολίτες να πασχίζει για το συμφέρον του Δήμου του και των Πολιτών . Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα ευημερήσει ο τόπος . Σύντομα θα αντιληφθούν όλοι , μηδενός εξαιρουμένου , ‘’περί ού ο λόγος’’ .

Δυστυχώς για μερικούς διότι ο χρόνος τους , τελείωσε και δεν γυρίζει πίσω , και σύντομα θα πρέπει να λογοδοτήσουν , διότι μάλλον δεν είχαν αντιληφθεί ότι οι θέσεις που τους ανέθεσαν οι πολίτες είναι για να εκτελούν προς το συμφέρον των πολιτών και όχι προς άλλο συμφέρον .

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν ενημερώθηκαν σχετικά …. Τώρα έχουν δημόσια ενημερωθεί και καλά θα κάνουν , λόγω θεσμικής υποχρέωσης να ψάξουν τον φάκελο και να τον μελετήσουν ή να περάσουν από το γραφείο της Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ , για λεπτομερή ενημέρωση . Διότι , ούτε αυτοί θα μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν .

Δεν υφίσταται κανένας λόγος εκφοβισμού , παρά μόνο λόγος επισήμανσης προς αρμοδίους για την άδικη πράξη εγκληματικής αμέλειας που διεπράχθει προς τους πολίτες , εσκεμμένης ή μη , από όπου και αν προέρχονταν .

‘’Ελήληθεν η ώρα’’ που όλα θα βγουν στην επιφάνεια και τίποτα δεν θα μπορεί να κρυφτεί .
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ )11424726_769035153214371_6410527131964234577_nΕ.ΣΥ ΝΑΟΥΣΑΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΩΝΟΥ 28

Αφήστε μια απάντηση