ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΛΙ Η “Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ” ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12002883_10206298041683516_4195863244175246014_n

Πάνος Σώζος ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!!! 

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ»

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. 
ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟΣ !!!! 

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ….. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΏΚΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ !!! 

ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ….. ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΒΙΤΡΊΝΑ ΖΩΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΜΟΥ …… ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΚΎΤΤΑΡΆ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΈΑΥΤΟΝ ??? 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΖΩΑΑΑ Ε ΖΩΑΑΑ !!!! 
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση