ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΡΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΑΡΙΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΓΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΙΧΩΡ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ , ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ… !!!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΕΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ( 60.000 ΕΚΑΣΤΟΣ )…

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΕΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ-ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΤΡΙΣ ( 550.000 ΕΚΑΣΤΟΣ )

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 100.000.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ , ΠΩΣ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΗΔΗ ΚΟΝΔΥΛΙ-ΠΟΣΟΝ 2,3.000.000.000.000 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ( 180.000 ΕΚΑΣΤΟΣ ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛ-ΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟ-ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ… !!!!

ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ… !!!

ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ…

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΣΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙ-ΔΙΩ(Α)ΜΑ=ΕΛ-ΛΑΝΙΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ… !!!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑ-ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞ-ΟΥΣΙΑ ( ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛ-ΛΗΝΑ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟ-ΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞ-ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ… !!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑ-ΒΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ… ???

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. <=> ΜΟΣΣΑΝΤ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ… ???

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ή Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ… !!!! ???

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΡΩ-ΔΡΑΧΜΗΣ… ???

Ή ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛ-ΛΑΝΙΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΙ-ΔΙΟ(Α)… ????

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛ-ΛΑΝΙΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ”ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ” ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ… !!!! ????

ΠΟΤΕ !!!!!!!!

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΡΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ???

ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ???

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ???

ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ… ????

ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ= ΖΩΑ-ΠΤΗΝΑ-ΨΑΡΙΑ… ???

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝ-ΔΙΕ(Α)ΦΕΡΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Ή ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ???

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ…

ΕΙΜΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΘΗΚΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛ-ΛΑΝΙΑ 2 ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝ-ΘΗΚΕΣ…

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ???

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟ-ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ… ???

ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ????

ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΥΠΩΣΑΝΕ ΟΜΟΛΟΓΑ-ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ( ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ) ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΚΟΠΙΘΗΚΟΙ , ΟΙ ΑΝΑΦΥΗΣΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΟΙ ΥΒΡΙ-ΔΔΙΑ-ΚΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ , ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ”ΠΟΛΙΤΙΣΣΜΕΝΟΙ”… ???

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ( ΝΟΜΙΖΟΥΝ ) ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑ(ΔΥΣ)ΦΗΜΙΖΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣΣ ΜΜΕ ( ΕΣΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ) ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ… ???

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕ… ???????

ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ… !!!!

ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ-ΠΩ… ????

ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΕΛ-ΛΑΝΙΟ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΛ-ΛΑΝΙΟ ΓΟΝΙ-ΔΙΩ(Α)ΜΑ ΕΙΤΕ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ: Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ-ΚΤΗΣΙΑ-ΕΛ-ΛΑΝΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ…

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ-ΔΙΑ-ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ…

ΕΝ-ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΙΚΙΣΤΕΙ…

ΕΝ-ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΝ-ΤΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑ-ΔΡΟΜΗ…

ΑΠΟΤΑΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ…

ΘΑ ”ΠΕΡΑΣΟΥΝ” ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ…

ΕΑΝ ”ΚΟΠΕΙΣ” ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

Α-Ω

…………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση