ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

11951153_10205945729496440_7252255460295551751_nΜΙΑ ΝΕΑ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

Η Μυθολογική Τιτανομαχία, είναι μία αιώνια ζύμωση, μία πάλη που ολοκληρωτικά δεν τελειώνει, καθ’ ότι ο κόσμος μας βαίνει στον χρόνο σπειροειδώς. Ήδη από το 2012 έχουμε μπει σε μία νέα σπείρα. Τόσο σαν πλανήτης, αλλά και σαν ατομικότητες και συνειδήσεις. Το ίδιο και με την χώρα μας. Είχαμε αγγίξει το χαμηλότερο αρνητικό σημείο απαξίωσης και απόγνωσης. Πλέον όμως οι Ελεύθεροι Ενεργοί Έλληνες, έχουμε αφήσει πίσω μας αυτές τις σκέψεις και έχουμε εισέλθει σε μία νοοτροπία πάλης. Ένα αγώνα, για να επαναφέρουμε την Συμπαντική Νομοτέλεια στον πλανήτη μας, στην χώρα μας, στους εαυτούς μας…

Μην ξεχνάτε όμως Συνέλληνες ! Η πάλη αυτή είναι πιο έντονη από ποτέ τώρα, γιατί το θηρίο ξεκινάει αυτή τη στιγμή να βιώνει αντιπαλότητα. Αυτό το θηρίο δεν βρίσκεται μόνο γύρω μας, με το πρόσωπο εταιριών, οργανισμών, βουλευτών, δημοσιογράφων, ανθρώπων που έχουν γίνει φερέφωνά του γενικά, αλλά και μέσα στον καθένα μας, ξεχωριστά. Μέσα στην ψυχή μας… προσπαθώντας να μας κατασπαράξει και να μας εκτροχιάσει από το έργο μας. Τι πιο εύκολο από το να καταστρέψει μέσω ημών σχέσεις και φιλίες και δεσμούς και κατ’ επέκταση σωματεία μας, όπως τις Ε.ΣΥ.

Μην αφήνετε λοιπόν αρνητισμούς να μπαίνουν ανάμεσά σας. Όσα άτομα έχουν συνταχθεί στο πλάι μας, βοηθήστε τα. Αν εκδηλώνουν το θηρίο, χρειάζονται νουθεσία, όχι πόλεμο. Κριτική καλοπροαίρετα είναι συνετό να τους ασκείτε, μπροστά τους όμως, ώστε να τους επιδείξετε τα λάθη τους και να τους ανοίξετε τα μάτια να τα διορθώσουν οι ίδιοι. Έχετε καθήκον να πράξετε έτσι και όχι καταστρεπτικά. Όχι με άκαρπες κατηγορίες. Μην δίνετε τροφή στο θηρίο ! Θυμηθείτε ότι σε αυτή την Τιτανομαχία, πρέπει να βγούμε νικητές, γιατί αν δεν το πράξουμε, δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. 

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !

Marios Drosos

Αφήστε μια απάντηση