Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , Ο ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥ ΕΣΥ !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

pth_108

Ego ta elega eseis den me akougate Την ώρα που η κ. Γεννηματά απειλεί με αγωγές για την χθεσινή αποκάλυψη της Δημοκρατίας, η εφημεριδα επανέρχεται με… έγγραφο μέσα από το Ερρίκος Ντυνάν, για το οποίο πλέον η κυρία Γεννηματά οφείλει να απαντήσει με επιχειρήματα. Όχι κραυγές και απειλές..

Σ’ αυτή την διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά ενώ είχε υπογράψει σύμβαση με το νοσοκομείο ότι «θα απασχολείται 36 ώρες εβδομαδιαίως σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυουσών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας», αμειβόμενος με 2.500 ευρώ μηνιαίως, από τα επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο δεν παρουσιαζόταν καθόλου στην εργασία του και αμειβόταν κανονικά ενώ στα υπόλοιπα χρόνια πήγαινε τα απογεύματα Τρίτης και Πέμπτης.10945617_1019731424727742_6630876188535063747_n———————-
-..και η ιδια προσωπικα …μια απο τα ιδια και τουλαχιστον και λιαν επιεικως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Πλήρωνε μαλ@κα για να τρώει η Φώφη Γεννηματά τρώει σούσι στην ταράτσα του Χίλτον και να διασκεδάζει τη νύχτα.

Το εισόδημα της (εξωκοινοβουλευτι- κής) αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας για το 2008 ήταν 79.495 ευρώ και για το 2009 42.000 ευρώ, ενώ του συζύγου της, οδοντιάτρου κ. Α. Τσούνη, ήταν 26.899 ευρώ και 29.570 ευρώ αντιστοίχως. Το ζεύγος διαθέτει 29 ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στη Σκύρο, και πέρασαν στην ιδιοκτησία του συζύγου της το 2009 με δωρεά, όπως αναφέρεται στη δήλωση.

-«…οι φωνές που κατηγορούσαν την 51χρονη πολιτικό για διπλοθεσία. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονταν ότι από τον μισθό της στην Εθνική Τράπεζα και από αυτόν της υπερνομάρχη έβαζε μηνιαίως στον λογαριασμό της περί τα 7.600 ευρώ…»
-«… οι πολίτες φρόντισαν στις εκλογές του 2012 να της γυρίσουν την πλάτη, μη επιτρέποντάς της την είσοδο στη Βουλή, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να την τοποθετεί αρχικά εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Ομως, επειδή προφανώς ο τέως πλέον πρόεδρος του κόμματος της χρωστούσε (την είχε τοποθετήσει το 2012 πίσω από τον Πύρρο Δήμα στο Επικρατείας και το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε μόνο έναν), τη διόρισε τον Ιούνιο το 2013 στη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Αμυνας. Η προσφορά της εκεί, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ήταν ελάχιστη έως μηδαμινή.»
-«Κρίθηκε ανίκανη σε ηλικία 45 ετών για εργασία, πήρε όμως σύνταξη και θέλει να γίνει πρωθυπουργός! όταν οι ταλαίπωροι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ και του ΟΓΑ θα πρέπει να φτάσουν 67 χρονών για να πάρουν μια πενιχρή σύνταξη που δεν καλύπτει στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσης.

Αυτοι θελουν να κανουν κουμαντο στη χωρα ψηφισε τους παλι..Για να κανουν τα ακινητα τους 40-50 και εσυ μαλακα να τρεχεις στην δωρεαν διανομη τροφιμων …

……………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ Α/Δ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ! ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥ ΕΣΥ !

ΟΙ ΤΑΧΑ… ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ! ΑΓΚΑΖΕ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ! ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥ ΕΣΥ !

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΗ !!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ! ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΚΙ ΕΛΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ.

LAFAZAN JEW Ή … ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ; … MARDAS JEW Ή … ΜΑΡΔΑΣ ; AXEL SIPRA JEW Ή … ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ DNA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ MONO ΥΒΡΙΔΙΟ [ ΥΒΡΙΣ ΔΙΟΣ ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ [ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ] ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΘΕΤΟΣ ΣΑΣ

ΥΒΡΙΣΑΝ… , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΑΤΙΣ… , Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΤΙΣΙΣ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ…

Αφήστε μια απάντηση