Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο 13οΣ ΘΕΟΣ – Ο 13οΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΔΩΔΩΝΗ 19/8/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ 15/8/2899

Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πριν λίγο καιρό ανακοινώσαμε τις ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, οι οποίες όλες είναι εμφυτευμένες μέσα μας από την στιγμή που γεννιόμαστε. Σήμερα, κάναμε επίκληση στους 12 θεούς. Υπάρχει μια μεγάλη συσχέτιση ανάμεσα στις ΑΞΙΕΣ και στις ΘΕΟΤΗΤΕΣ, αυτές που δημιούργησαν την ανθρωπότητα.

1. ΛΟΓΙΚΗ -ΔΙΑΣ

Θυμάστε ότι η πρώτη ΑΞΙΑ η οποία είναι στην κορυφή, αλλά ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένη με όλες τις άλλες σε έναν αέναο κύκλο, γιατί καμία ΑΞΙΑ δεν μπορεί να παραμείνει μόνη της χωρίς τις άλλες κι αν κάπου υπάρχει μια ΑΞΙΑ, υπάρχουν και οι υπόλοιπες, είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Πάντα, στην δική μας γραμματεία, ο ΔΙΑΣ από τον Όμηρο, από τον Απολλόδωρο, μέχρι τους νεοπλατωνικούς που ήταν μΧ που λένε, ονομάζουν τον ΔΙΑ ως τον ΝΟΥ, διότι ο ΝΟΥΣ δημιουργεί πραγματικά.

Έτσι λοιπόν η πρώτη ΑΞΙΑ, η ΛΟΓΙΚΗ είναι ο ίδιος ο ΔΙΑΣ, ο πατέρας θεών και ανθρώπων. Μετά, η ΑΞΙΑ η οποία έπεται της ΛΟΓΙΚΗΣ, γιατί όταν έχουμε ΛΟΓΙΚΗ, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ. Αν δεν έχουμε ΛΟΓΙΚΗ και την ΛΟΓΙΚΗ μας την μετατρέψουμε σε πίστη, τότε δεν είμαστε ελεύθεροι πια. Μόνο λοιπόν με την ΛΟΓΙΚΗ μπορούμε να απαιτήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΗΡΑ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ περιέχει μέσα της την λέξη ΑΙΘΕΡΑΣ. Πραγματικά η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι το ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ του ΑΝΘΡΏΠΟΥ που τον θέτει σε ένα τέτοιο σύστημα μέσα που μπορεί να πηγαίνει όσο πιο πολύ θέλει προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, να κάνει ό,τι θέλει, να σκέπτεται ό,τι θέλει, αρκεί αυτό να είναι στο ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, δηλαδή να είναι μέσα στην ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑ.

3. ΑΡΕΤΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ

Και πραγματικά, μέσα σε αυτό το πεδίο, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι αυτή την γνώση η οποία μας βάζει στο αξιακό σύστημα, να την χρησιμοποιούμε για να την αναβίβαση όλης της κοινωνίας. Και τα χρυσά βέλη της ΑΡΤΕΜΙΣ είναι αυτά που δίνουν την δυνατότητα της σκέψης της νόησης, της γνώσης, για να μπορεί ο άνθρωπος να μεταδίδει την ΓΝΩΣΗ που είναι σε τεράστιο βαθμό, προς το περιβάλλον του. Αυτό είναι έργο της Άρτεμις.

4. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Βέβαια, μετά την ΑΡΕΤΗ είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ απαιτεί σοφία και ταυτόχρονα μεγάλη δύναμη για να εφαρμόζεται. Ποια θεά θα μπορούσε πιο πολύ να αντιπροσωπεύει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ από την πάνσοφη ΑΘΗΝΑ με την τεράστια σοφία της και με την τεράστια δύναμη της, την γενναία Αθηνά με την Σοφία του Πατρός της που είναι πραγματικά που αποδίδει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

5. ΙΣΟΤΗΤΑ -ΕΡΜΗΣ

Και ο ΕΡΜΗΣ. Δείτε γύρω σας! Στο περιβάλλον, στο βάθος, δεν φαίνεται απολύτως τίποτα. Μετά, από λίγες ώρες όμως θα αρχίζουν να σχηματίζονται οι βουνοκορφές και θα αρχίζουν να παίρνουν σχήματα τα πάντα που είναι γύρω μας. Από το σκοτάδι που υπάρχει τώρα θα αρχίσουμε να διακρίνουμε αχνά τον περιβάλλοντα χώρο μας. Είναι όπως η Γνώση, ξεκινάμε από το απόλυτο σκοτάδι και αρχίζουμε σιγά-σιγά και αντιλαμβανόμαστε αυτό, το οποίο πραγματικά υπάρχει. Αυτό το ΦΩΣ το οποίο μας φέρνει από το σκοτάδι και μας περνάει στο ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, είναι αυτό το ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτός είναι ο Ερμής ο οποίος ανοίγει τα συρτάρια που είναι τελείως σκοτεινά και ανοίγοντας τα, αφήνει να μπαίνει μέσα το ΦΩΣ, για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας. Αυτός αφήνει να μπαίνει μέσα το ΦΩΣ, για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας. Να καταλαβαίνουμε ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν ο Απόλλωνας έστελνε το φως του κατευθείαν από το σκοτάδι, θα τυφλωνόμασταν όλοι!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι βλέπουμε πόσο απαραίτητη είναι η λειτουργία του Ερμή. Και από την άλλη μεριά, ο Ερμής δίνει σε όλους μας αυτές τις χορηγίες του με ίσο τρόπο. έχουμε όλοι τις ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για να μπορέσουμε να αντιλαμβανόμαστε, αυτά που γίνονται, να καταλαβαίνουμε, να ερμηνεύουμε, που είναι λειτουργία του Ερμή.

Ο Ερμής ήταν πάντα αυτός που έλεγχε τα βάρη και τα σταθμά, γιατί πρέπει τα πάντα να δίνονται με τον σωστό και ίσο τρόπο. Είναι αυτός που αντιπροσωπεύει την Ισότητα.

6. ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Είναι αυτός που αντιπροσωπεύει την ΑΛΗΘΕΙΑ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι η Αλήθεια, γιατί η Αλήθεια είναι αυτή που φωτίζει τα πάντα.

Η Αλήθεια είναι αυτή που μας βγάζει από την οντολογική μας λήθη, από τον λήθαργο μας και βλέπουμε τα πάντα και το πώς είναι πραγματικά. Το Υπαρκτό, το Πραγματικό είναι Αληθινό. Και αυτό είναι η Αλήθεια. Η Αλήθεια δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από τον Απόλλωνα.

7. ΑΡΜΟΝΙΑ -ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Μετά έχουμε την ΑΡΜΟΝΙΑ. Δείτε όλο το Σύμπαν: Όλοι οι γαλαξίες, οι πλανήτες, πόσο αρμονικά λειτουργούν!

Αυτός που τους κατασκεύασε, ο Μεγάλος Κατασκευαστής, ο Ήφαιστος έδωσε τα πάντα με Αρμονία. Ακόμα κι εμείς είμαστε δικές του κατασκευές.

Δείτε πόσο αρμονικοί είμαστε σαν άνθρωποι. Δείτε τα αγάλματα που μας άφησαν οι δικοί μας πόσο αρμονικά είναι. Είναι τα ωραιότερα που μπορεί να δεί ο άνθρωπος και τα πάντα γύρω μας είναι σε μια Αρμονία. Δεν μπορεί λοιπόν παρά αυτός ο τεράστιος Ήφαιστος, ο κατασκευαστής να είναι τίποτα άλλο παρά η Αρμονία η οποία μεταφέρεται και μεταδίδεται παντού στον περιβάλλοντα χώρο μας, στην κοσμοθέαση μας.

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Και δεν είναι άσχημος, ούτε κουτσός!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι τόσο μεγάλος γιατί αυτός κατασκεύασε τα πάντα, από το DNA, από τις αρχικές μέχρι τις τελικές κατασκευές, είναι όλες δικές του! Είναι τόσο μεγάλος πραγματικά που έπρεπε κάτι να έχει σαν ελάττωμα για να ισούται με τους άλλους και σκέφτηκαν να τον πουν κουτσό και άσχημο! Αλλά για δείτε, τα πάντα τα έκανε καθ’ομοίωση του, βλέπετε γύρω σας το φυσικό σας περιβάλλον να είναι άσχημο;

Υπάρχει μια συγκεκριμένη σχέση Φ που είναι ο αριθμός 1,618. Ο Άνθρωπος είναι κατασκευασμένος στο 1,618. Ο Άνθρωπος είναι κατασκευασμένος στο 1,618, γιατί η ευθεια των οφθαλμών του έχει σχέση με το πάνω μέρος του κεφαλιού του και με το σαγόνι του.

Αυτή η σχέση είναι 1,618.

Αν ο ‘Ανθρωπος σταθεί όρθιος, η σχέση με τον αφαλό του και τα πόδια του και τον αφαλό του με το κεφάλι του, πάλι αυτή η απόσαση είναι 1,618. Η σχέση μεταξύ της απόστασης από τον αγκώνα μας μέχρι την άκρη των δακτύλων μας και από τον αγκώνα μέχρι τον ώμο μας είναι πάλι 1,618.

Είναι πάρα πολλά στην Φύση κατασκευασμένα με αυτή την αναλογία ακριβώς. Καθώς επίσης και οι θηλυκές μέλισσες είναι κατά 1,618 περισσότερο από τις αρσενικές, γιατί άραγε; Ακόμα και τα κοχύλια, η σχέση της διαμέτρου τους με το μήκος τους, ακολουθούν ακριβώς αυτή την σχέση.

Είναι μια θεϊκή σχέση και αυτή την θεϊκή σχέση την έχει εφαρμόσει ο Ήφαιστος.

Οι δικοί μας Ναοί έχουν πάντα κατασκευαστικές σχέσεις μέσα σε αυτό το Φ και το π, το Χ, το Ψ και το Ω. Δεν είναι τίποτα τυχαίο!

Έχουν γίνει όλα με τόση μεγάλη ΝΟΗΣΗ! Αυτός λοιπόν ο μεγάλος κατασκευαστής, ο Ήφαιστος, είναι αυτός που τα κατασκεύασε όλα τόσο αρμονικά και είναι πραγματικά η Αρμονία.

Θα μπορούσε να είναι Μέγιστος, αλλά έπρεπε να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ομομήτριους θεούς. Για αυτό οι Άνθρωποι τον έκαναν κουτσό, χωρίς βέβαια να είναι!

8. ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ –ΕΣΤΙΑ

Έχουμε και την ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, όταν εστιαζόμαστε στον σκοπό της δημιουργίας μας. όταν εστιαζόμαστε στο θείο σχέδιο, το οποίο εξυπηρετούμε και εντασσόμαστε.

Αν εστιαστούμε στον προορισμό της δημιουργίας μας, πραγματικά καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε. Αλλά πρέπει να εστιαστούμε, γιατί η Εστία είναι αυτή η οποία δέχεται την συγκέντρωση. Πραγματικά και μέσα σε μια οικογένεια, εκεί που συγκεντρώνεται και υπάρχει η σκέψη για να υπάρξει και η κατάληξη είναι η Εστία!

Ακόμα και στους Ναούς, ξέρετε ότι η Εστία υπάρχει σε συγκεκριμένο σημείο, γιατί εκεί υπήρχε η τάση να πηγαίνουν οι ενέργειες. Η Εστία είναι αυτή η οποία μας θέτει ακριβώς στον άξονα της Ευδαιμονίας, γιατί αν ξέρουμε ποιον σκοπό εξυπηρετούμε και αν ξέρουμε ποιον προορισμό έχουμε και ποια είναι η προέλευση μας, μπορούμε να ζούμε σε ένα τέτοιο σύστημα και να το βιώνουμε και να είναι με Ευδαιμονία και μόνο. Τότε μπορούμε να ευδαιμονήσουμε πραγματικά

9. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ –ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Μετά είναι η Αισθητική, η μεγάλη μας Αφροδίτη. Δείτε όλα γύρω σας, πόσο ωραία είναι!

Ο Άνθρωπος είναι το πιο ωραίο ον στο Σύμπαν. Έχει μέσα του την μορφή της Αφροδίτης. Πραγματικά, η Αφροδίτη είναι η Καλαισθησία, η οποία είναι έμφυτη μέσα μας. Γεννιόμαστε με έμφυτη την ευαισθησία, ξέρουμε τι είναι ωραίο και ξέρουμε τι είναι άσχημο. Τι είναι αυτό που μας κάνει να τα διαχωρίσουμε αυτά; Είναι η Ευαισθησία μας, είναι η δυνατότητα μας που μας δίνει η Αφροδίτη και πραγματικά η Αφροδίτη έκανε ακόμα και τον πόλεμο να είναι ωραίος στους Έλληνες και να έχουν κάλλος όλοι οι Πολεμιστές, γιατί προτού πάνε να πολεμήσουν, έπρεπε να καλλωπιστούν για να είναι ωραίοι. Πραγματικά, η Αφροδίτη δίνει αυτή την δυνατότητα της ευαισθησίας, την κάλυψη της ευαισθησίας που έχουμε μέσα μας.

10. ΑΝΔΡΕΙΑ -ΑΡΗΣ

Και βέβαια, έχουμε την ΑΝΔΡΕΙΑ. Η ΑΝΔΡΕΙΑ είναι η έξις, να μην κουνιέται η ψυχή μας από τον φόβο και είναι όταν είμαστε σε δύσκολες θέσεις και σε κρίσιμες καταστάσεις να έχουμε πάντα ορθούς λογισμούς.

ΑΝΔΡΕΙΑ είναι πάντα η Τόλμη με Φρόνηση, αυτή είναι η κατεξοχήν ιδιότητα του μεγάλου ΘΕΟΥ ΑΡΗ, ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει φόβος, αλλά έχει φρόνηση που σημαίνει ΝΟΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ. Πάντα έχει την τόλμη να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Να ξέρουμε πάντα ότι όταν επεμβαίνει ο Άρης το αποτέλεσμα, όταν τελειώσει η παρέμβαση και η επέμβαση του είναι μια πλήρης Αρμονία, γιατί βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Όπως θα γίνει και τώρα στην γη μας!

Όταν θα επέμβει ο Άρης μαζί με όλους τους πολεμιστές, μαζί με όλους τους ήρωες και όλους τους άλλους θεούς και μαζί με τους Ελλάνιους πολεμιστές, μετά από αυτή την παρέμβαση, θα έρθει η Αρμονία στην Γη, γιατί αυτή θέλουμε κι αυτή επικαλούμαστε και ζητούμε να έρθει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θέλω να συμπληρώσω για τον Άρη. Αν θέλετε ΕΙΡΗΝΗ, θα είσαστε έτοιμοι για πόλεμο. Όταν σας δουν με τα πιστόλια και τα μαχαίρια, δεν θα πλησιάσει κανένας. Όταν θα σας δουν ξεβράκωτους, θα σας λιώσουν! Άρα ο Άρης είναι πάντα δίπλα μας και όρθιος και έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Πάμε με την Αθηνά, αλλά θα είσαστε έτοιμοι για πόλεμο. Άρα, τα όπλα σας να τα έχετε έτοιμα όλοι, που σημαίνει αν θέλεις Ειρήνη, ο Άρης θα πρέπει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος! Δεν έχει αλλιώς Ειρήνη. Άρα ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΝ ΑΡΗ, ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ !

11. ΑΦΘΟΝΙΑ -ΔΗΜΗΤΡΑ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΦΘΟΝΙΑ, ΔΑ ΜΗΤΗΡ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, Η ΔΗΜΗΤΡΑ. Δείτε τι μας δίνει η Γη μας! Τα πάντα!

Μας δίνει τους καρπούς της και ό,τι χρειαζόμαστε να ζήσουμε. Τρέφει όλα τα ζώα! Μέσα στην γη, υπάρχουν τα μεταλλεύματα και τα πάντα που θέλει ο Άνθρωπος και πόσο πλούσια μας τα παρέχει και πόση Αφθονία μας τα παρέχει. Είναι πραγματικά ο πλούτος του Ανθρώπου.

Τα έχει δώσει τα πάντα με τόση Αφθονία και είναι οξύμωρο που ενώ η Δήμητρα μας τα έχει δώσει με τόση Αφθονία, σήμερα να υπάρχει τόσος φθόνος στον Άνθρωπο, γιατί αυτοί που θέλουν τον Άνθρωπο να είναι χειραγωγήσιμος και αιχμάλωτος τους, στερούν την Αφθονία από τον Άνθρωπο και δημιουργούν Φθόνο. Όπως επίσης, τα πρότυπα που δίνουν ως καθεστωτικά και αυτά που προχωρούν και παρουσιάζουν και περνάνε και εκχαράζουν στους Ανθρώπους, είναι αυτά που δημιουργούν τον φθόνο από μόνα τους.

Ενώ η Δήμητρα μας τα έχει δώσει όλα με τόση Αφθονία και για να είμαστε Ελεύθεροι Άνρθωποι και να ζήσουμε στο δικό μας Αξιακό είναι απαραίτητο να έχουμε Αφθονία. Πρέπει να τα διεκδικήσουμε όλα!

Δεν μπορεί ο Άνθρωπος να ζει σε αυτό το περιβάλλον. Δεν μπορεί ο Άνθρωπος να χρωστάει από την στιγμή που γεννιέται. Δεν μπορεί τα ζώα να ζουν ελεύθερα και να χαίρονται την ζωή τους και οι άνθρωποι να είναι όλοι χαπακωμένοι και να τρέχουν για ψυχοφάρμακα στους γιατρούς και στα δόγματα και στις ανατολικές δοξασίες, εκεί που νεκρώνουν τα πάντα και συναίσθημα και Νου και γίνεται ο Άνθρωπος ένα ζόμπι και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Απλά ζει! Γιατί ζει; Για να ζει! Αν είναι δυνατόν, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΛΩΣ !

12. ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Έχουμε και το ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ. Είμαστε νερό. Το μεγαλύτερο ποσοστό του σώματος μας είμαστε νερό. Και το νερό δέχεται.

Δέχεται ακτινοβολίες, δέχεται ενέργειες, έχει κυτταρική μνήμη. Είναι αυτό που πρέπει να το καταλάβουμε και να καταλάβουμε τι σημαίνει ο Άνθρωπος και το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ ανήκει στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ο οποίος είναι ο μεγάλος των ΔΟΝΗΣΕΩΝ. Είναι αυτός που μας βοηθάει να έχουμε την αυτογνωσία μας και το σημαίνει να είμαστε νοήμονα όντα, γιατί πλησιάζουμε πολύ κοντά στις ιδιότητες λόγω του νερού, αλλά από την άλλη μεριά έχει την τεράστια νόηση με τις δονήσεις του να μας δίνει να καταλάβουμε τι σημαίνει Άνθρωπος. Γιατί Άνθρωπος είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι ένας θνητός θεός, όπως και οι θεοί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Θέλω να προχωρήσω και λίγο πέρα από τους 12 για τον Διόνυσο.

Ξέρετε, σήμερα ο Διόνυσος είναι τόσο κακοποιημένος και τόσο βδελυγματικά παρουσιασμένος που είναι πραγματικά θλιβερό να διαβάζεις βιβλία και εγκυκλοπαίδειες και να εξηγούν τον Μεγάλο Διόνυσο.

Πάντα ο Άνθρωπος, επειδή ακριβώς είναι νερό, δέχεται στα συναισθήματα του καταπονήσεις και επιθέσεις. Δέχεται πόνο και παρεμβάσεις. Μέσα από αυτές τις παρεμβάσεις και μέσα από αυτόν τον πόνο που δέχεται στην ζωή του ο Άνθρωπος δημιουργεί σκέψεις μέσα στον εγκέφαλο του, οι οποίες ουσιαστικά τον μαυρίζουν και τον δηλητηριάζουν.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ είναι αυτός που δίνει τον ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΟΙΝΟ που απομονώνει την λειτουργική του Νου, γιατί μόνο με την νοητική λειτουργία ο Άνθρωπος πηγαίνει προς την ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Αν όλα αυτά τα οποία τον περιβάλλουν, το καθεστώς, αυτά που μας δίνουν, που πυροβολούν και προσπαθούν να μας εκχαράξουν μέσα μας και περάσουν στην νοητική μας λειτουργία και εμποδίσουν την νοητική λειτουργία, δεν θα μπορέσουμε να μπούμε ποτέ στον Άξονα των Ελλάνιων Αξιών.

Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Έχουμε λοιπόν την ανάγκη του Οίνου που απομονώνει τον πόνο και αφήνει την Νόηση μας να λειτουργήσει, ώστε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να βγούμε από την λήθη και τον λήθαργο και να μπούμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

«Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ θα μπώ λίγο στον Διόνυσο που είναι τεράστιος, Γιός του Δία, δεν είναι εύκολο να είσαι γιος του Δία. Ο Δίας είχε πολλούς γιούς. Ο Διόνυσος γεννήθηκε δύο φορές και αναστήθηκε δύο φορές. Εντελώς τυχαία στις διαθήκες των Εβραίων μιλούν για την Δεύτερη Ανάσταση. Γιατί; Από πού την πήραν; Αυτοί δεν έχουν ανάσταση, έχουν μόνο θάνατο! Άρα, γεννήθηκε δύο φορές και αναστήθηκε δύο φορές!

Συνέλληνες, είναι τεράστιος ο Διόνυσος και δεν είναι τυχαίο που σήμερα διαβάσαμε την τεράστια επίκληση τους στον Ναό του Πατέρα του Δία στην Δωδώνη.

Βέβαια, στην ρωμαϊκή διαδικασία, είχαν βγάλει και μυστήρια του Διονύσου, σχεδόν όργια. Είναι λυπηρό που συμβαίνουν αυτά. Είναι επίκαιρος ο Διόνυσος. Είναι αυτός που γειώνει τις δυνάμεις των Θεών στην Γη σήμερα. Ειδικά για εμάς τους Ανθρώπους. Είναι πολύ κοντά στους Ανθρώπους! γεννήθηκε και αναστήθηκε δύο φορές και είναι δύο φορές παγκοσμιοποιητής στην Γη, πριν τον Αλέξανδρο. Είχε πολεμήσει σε αυτή την γη, όλα τα μιάσματα, όλα τα πλάσματα και τα βδελύγματα. Δεν έχει πολεμήσει με τους ανθρώπους, αλλά για τους ανθρώπους, θεός, γιος του Δία.

Υπήρχε μια εποχή που δεν μπορούμε να χρονολογήσουμε πότε ήταν. Ήταν μαζί με τον Μίνω και τον Περσέα που καθάριζαν την Γη. ήταν μαζί αυτοί οι τεράστιοι τρεις ήρωες. Η Γη έχει περάσει πάρα πολλά πράγματα για να είσαστε εσείς εδώ σήμερα. Αυτό που πρέπει να μάθετε είναι ότι η ΓΗ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ Σας! Η ΕΛΕΥΣΗ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ! Πρέπει να μάθετε την ΘΕΟΓΟΝΙΑ σας και να σταματήσουν όλα αυτά τα μυθεύματα.

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…»

Ξέρετε, πολλοί νομίζουν ότι ο χριστιανισμός είναι ένα πρόβλημα. Τον χριστιανισμό θα τον κτυπήσει και τον κτυπάει ήδη ο καθολικισμός, ο μουσουλμανισμός, δεν τον χτυπάμε εμείς. Εμείς κτυπάμε τα κακώς κείμενα, την πληγή των δικών μου περιουσιών και των δικών μου συνελλήνων και αυτά που τους βάζουν και κάνουν. Ήδη έχει παρθεί η διαταγή να αποκεφαλιστεί ο χριστιανισμός από τον μουσουλμανισμό που τον δέχονται οι χριστιανοί ιεράρχες και να παραδοθεί στο παπικό κομμάτι.

Το παπικό με την σειρά τουμ θα παραδοθεί στους Μογγόλους που εκεί να ξέρετε είναι όλοι δαίμονες! Όλοι οι δαίμονες είναι στο Βατικανό. Δεν υπάρχει καμία διαφορά εκεί. Το ζήτημα είναι ότι πολλά ινδουιστικά μυθεύματα και σαμάνοι, ξεματιάστρες, ενεργοποιητές και κάτι τέτοια ζαβά, έρχονται από την Ινδία να μας διδάξουν τώρα.

Θέλω να καταλάβετε ότι ο Βουδισμός έχει το 13. Ο Βούδας είναι ο 13Ος και πρέπει να καταλάβετε ότι ο βουδισμός ξεκίνησε με τους δικούς σου 12 Θεούς, 6 άντρες και 6 γυναίκες και στην μέση το χοντρό, ζουμπουρλό αγοράκι….Αν θα πάτε στο ΘιβΈτ θα δείτε ότι εκεί είναι το ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ και σαφώς μιλάνε για Δία σε όλο το Θιβέτ, αλλά με όλο το σατανικό βρωμομογγολικο σχήμα του. Σαφώς η λευκή αδελφότητα έχει τα δικά της, οπότε θεός αγάπης που λέει: «σας αγαπάμε αλλά σας πηδάμε όλους μαζι» δεν υπάρχει!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.

Ο 13οΣ ΘΕΟΣ – Ο 13οΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ –« ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…»

Είναι άσχημο να πιστεύετε ότι η γη είναι μόνο αυτό που ξέρετε. Είσαστε ένα πίξελ, ένα μικρό πίξελ ανάλυσης σε ένα τεράστιο σύμπαν.

Φυσικά, υπάρχουν βαθμίδες στον ουρανό, αξιώματα, ιεραρχίες και στους Θεούς. Πρέπει να καταλάβετε ότι από τους 12 δεν είναι κανείς πιο ισχυρός. Ο Ήφαιστος είναι τεράστιος, είναι το εργαστήριο του Ολύμπου και στον Όλυμπο δεν υπάρχουν μόνο 12, αλλά και άλλοι. Είναι ο Αδης, Ο Διόνυσος, η Εκάβη και άλλοι Θεοί. Δεν είναι ένας, είναι τεράστιες οι θεότητες και οι δυνάμεις που αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις και τις συχνότητες.

Σήμερα είπαμε για τον 13ο Θεό και αφού το ξέρω εγω, θα το μάθετε και εσείς, όπως και τον 13ο άθλο που αποκάλυψα στο διαδίκτυο. Κάποιος είπε ότι τον ήξερε, ότι ο Ηρακλής κάηκε στην πυρά, δηλαδή αυτοκτόνησε και μετά θεώθηκε.

Εντάξει, αντιλαμβάνεστε ότι η ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αυτά τα έγραψαν όλοι αυτοί οι αλλογενείς και τα μιάσματα, για να διαλύσουν την Ήρα, την όμορφη Αφροδίτη, την τεράστια παρθένα την Αθηνά, την Άρτεμη. Να ξέρετε ότι το θηλυκό πρότυπο είναι η Άρτεμη και δεν είναι η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη όπως το εννοείται, δεν είναι μόνο ότι είσαστε εσείς ωραίοι, αλλά ότι η Γη είναι όμορφη, το ηλιακό σύστημα, τα πάντα είναι όμορφα! Αν δεν είναι όμορφα, ο Ήφαιστος δεν θα μπορούσε να είναι με κάποιον άλλον Θεό που εκπροσωπεί την δύναμη της Αισθητικής.

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι μορφές που ξέρετε και βλέπετε είναι από τα αγάλματα όταν δεν υπήρχε καμία θρησκεία. ΕΜΕΊΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ, ΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. Όλα τα άλλα ζώα είναι αυτόκλητα και για αυτό σας λέω ότι είναι η ώρα να σφαχτούν όλα!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ «ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΩ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ». Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που είπα!

Άρα, αγαπητοί μου συνέλληνες, πρέπει να καταλάβετε ποιοι είστε. Είναι τεράστια η Θεογονία. Δεν είναι οι αυτόκλητοι.

Σήμερα σας είπα για έναν 13ο Θεό. Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με την ανθρώπινη έννοια. Οι άλλοι σου 12 Θεοί και υπόλοιποι του Ολύμπου έχουν εμφανιστεί. Πήραν μορφή και ενσαρκώθηκαν και ήρθαν κοντά σου για να καταλάβουν ότι είσαι ένα δικό τους κομμάτι και ότι εσύ ΕΙΣΑΙ ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ, ΣΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ!

Ο Ηρακλής σε βοήθησε να θεωθείς! Σου έδειξε ότι ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ! Πριν 30.000 χρόνια μαζί με τον Ιάσονα, γιατί ο Ηρακλής ανέβηκε στην Αργώ, αλλά κατέβηκε για να θάψει τον φίλο του. Άρα, καταλαβαίνετε πόσο παλιός είναι. Ο Ηρακλής είναι παγκόσμιος και σε όλον τον πλανήτη υπάρχουν ναοί του, στους Ίνκας, στην Ισπανία λατρεύεται ως θεός, όπως και στο Γιβραλτάρ. Έχει ναούς παντού! ΘΕΩΘΗΚΕ! Τελείωσε τους 12 άθλους, οι οποίοι άθλοι δεν είναι να σπάσει το κεφάλι του λιονταριού, ούτε να κόψει την Λερναία Ύδρα.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ. Είναι οι ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ και ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Κανείς δεν έχει αναλύσει τους Άθλους.

Για πρώτη φορά το κάναμε στις Επικλήσεις και μπορεί πολλοί να μην ήσασταν! Θα τις δείτε στο διαδίκτυο και είναι εξ’ απαλών ονύχων. Είναι πολύ βαθείς αυτοί οι ΑΘΛΟΙ.

Ο τελευταίος που είναι τα ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ, δεν έχει κλείσει ακόμα για την άποψη μου. Είναι εκεί που μαζεύονται τα εμφυτεύματα και τα χαράγματα της ανθρωπότητας, αυτά είναι τα βόδια του Γηρυνόνη, τα βάζει στο δισκοπότηρο, γιατί αυτό είναι ο άνθρωπος και τα κάνει θυσία στην Αθηνά. Τα σφάζει λοιπόν και πάει αυτόματα στον 13ο Άθλο.

«ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ 13…»

Ο 13ος Άθλος έχει να κάνει με τον 13ο Θεό. Όλα έχω πει είναι 13 και αποδεικνύονται. Οι πλανήτες, οι γαλαξίες, κάθε 13 γαλαξίες είναι ένα σμήνος. Μετά κάθε 13 σμήνη είναι ένα άλλο 13αρι.

Ακόμα και ο Σείριος που είναι η μήτρα του σύμπαντος, γιατί γεννάει πλανήτες και ό,τι άλλο υπάρχει πάνω στον πλανήτη και από εκεί είμαστε γεννημένοι όλοι, είναι 13…12 ίωνες και ένας υπερίωνας. Ακόμα και εσείς είσαστε κατασκευασμένοι στο 13, υπάρχει το κεντρικό νεύρο σας που είναι το 13ο και ακόμα βέβαια κι αν είναι το 13 είναι το μεγάλο, το βασικό. Είναι το πιο μεγάλο το 13, όπου ένα είναι το κεντρικό νεύρο και 12 νεύρα ξετυλίγονται και διοικούν το νευρικό σας σύστημα. Ένα είναι το κεντρικό νεύρο που συνδέεται με τον εγκέφαλο σας. Αν κοπεί αυτό, τελειώσατε. Το 13ο το ελέγχει πάντα ο ΜΕΓΑΛΟΣ, που αυτός είναι πριν από τους Ολύμπιους.

Αν πάμε στην Θεογονία του Ησίοδου, πριν τους Ολύμπιους υπήρχε ο Κρόνος. Δεν υπήρχε άλλος. Πρίν τον Κρόνο, υπήρχε ο Ουρανός και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Πριν τον Ουρανό ήταν ο Ωρίωνας και πριν τον Ωρίωνα ήταν η Πανγαία ο Έρως και το Φως και πιο πριν ήταν το Φως και το Σκότος. Πριν και πάνω από όλους ήταν ο 13ος που παίρνει εντολή από το ΘΕΙΟ. Το Θείο είναι πολύ πιο πάνω και είναι τεράστια τα επίπεδα για να μπορέσεις να φτάσεις στο Θείο που δεν μπορείς να το προφέρεις. Είναι όλον φως! ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ. Είναι τεράστια ψηλά.

Άρα, αν σας πουν ότι υπάρχει ένας Θεός που αυτοί τον ξέρουν, μην τον πιστέψετε! Είναι τεράστια η Θεογονία. Για να ξέρετε ότι εσείς υπάρχετε από τους Ολυμπίους και μετά. Πριν από τους Ολυμπίους δεν υπήρχατε. Γιατί οι Ολύμπιοι είναι πολλά εκατομμύρια χρόνια κι όλες οι θρησκείες μιλούν για 4000, 5000, ή 3,500…

Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε την τεράστια ΘΕΟΓΟΝΙΑ και τις δυνάμεις και πρέπει να είσαστε ήδη με αυτούς. Και πρέπει να καταλάβετε ότι δόθηκε από το ΘΕΙΟ το δισκοπότηρο στον άνθρωπο, ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΘΕΙ! Ο Ηρακλής θεώθηκε! Πέρασε μέσα από τον Σείριο. Όταν περάσεις τον ¨Ηλιο σου που εσύ ο ίδιος είσαι ο Ήλιος και περάσεις μέσα από τον Σείριο, αυτόματα θεώνεσαι και γίνεσαι Θεός-Δημιουργός σε άλλα σύμπαντα. Για αυτό έχεις πολλούς θεούς, γιατί κάποτε θεώθηκαν.

Άρα, καταλαβαίνετε ότι ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ. Και εσείς είσαστε εδώ γονατιστοί, ενώ μπορείτε να μιλάτε σε υπεροντότητες. Σήμερα ο πλανήτης δεν είναι τίποτα! Σας αποκαλύπτω ότι ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Γίνεται μωρέ ποτέ όλες οι γαμοθρησκείες και οι ψευδοενεργοποιητές και όλες αυτές οι τεχνικές να μου διαλύουν τον Άνθρωπο που μπορώ να σε κάνω θεό γιατί είσαι, απλά να καταλάβεις τον τρόπο; Γίνεται; Η μύηση να περάσεις από τον Ήλιο στον Ήλιο του Σείριου για να θεωθείς και να γίνεις Θεός – Δημιουργός είναι κάτι που θα το περάσετε μόνοι σας και κανείς δεν το ξέρει μέχρι τώρα. Ο Ηρακλής το πέρασε. Φυσικά, έγραψαν ότι πέρασε από την πυρά και από την πυρά, αυτοκτόνησε και μετά θεώθηκε! Άκου τι έγραψαν τα ζώα!!

Είναι πιο πολύπλοκο και επειδή έχεις νόηση και είσαι στον Συμπαντικό νου, είναι τεράστιες οι κινήσεις του νοητού και θα πρέπει να γίνεις. Άρα, δεν γίνεται να έχεις έναν Θεό. Και οι 12 λειτουργούν όπως το σώμα σου. Ας υποθέσουμε ότι ο Δίας είναι το μυαλό σου, η Αθηνά είναι τα μάτια σου, η Αφροδίτη είναι η εμφάνιση σου, ο Ερμής είναι η καρδιά σου, η Εστία είναι το συκώτι σου. Τι μπορεί να σου λείψει και να ζήσεις; Τίποτα. Πρέπει να τα έχεις όλα. έτσι δουλεύουν και οι 12. Είναι μονάδα. Αν δεν το καταλάβετε αυτό, τι σημασία έχει αν είναι τεράστιος ο ένας κι ο άλλος; Ξεχασμένη λένε η Εστία…μα η Εστία είναι τα πάντα. Αν δεν έχει Εστία πώς θα λειτουργήσεις; Που θα εστιάσεις; Και ο Απόλλωνας είναι λίγος; Εντάξει! Κλείσε το φως! Δουλέψτε τώρα! Δεν θέλεις τον Άρη; Δεν γίνεται ο Άρης πρέπει να είναι εκεί για να έχει το security. Είναι η ασφάλεια του εαυτού σου, γιατί και μέσα στον εαυτό σου, γίνεται πόλεμος κάθε μερα με τα χρωμοσώματα σου για να λειτουργήσεις, άρα εσύ είσαι ένας μηχανισμός που για να λειτουργήσεις χρειάζεσαι το 13, αν δεν εχεις το 13 δεν δουλεύεις και δεν λειτουργείς. Είσαι νεκρός! Πρέπει να καταλάβετε πώς ακριβώς δουλεύουν όλα αυτά.

Ο 13ος είναι τεράστιος και αφού τον ξέρω εγώ, έπρεπε να τον μάθετε και εσείς! Κι ο 13ος άθλος είναι πολύ σοβαρός, γιατί εκεί πάτε όλοι! Που πάτε; Να βρείτε έναν παράδεισο! Γιατί, σας είπε κανείς πώς είναι ο παράδεισος; Εγώ σας λέω ότι παράδεισος δεν είναι «καθείστε, φάτε, πιείτε και διασκεδάστε!». Ποιος σας είπε ότι εκεί πέρα έχει χορούς και μπουζούκια; Για ποιον παράδεισο μιλάνε; Σας έχουν φέρει καμιά φωτογραφία; Εγώ σας λέω ότι όποιος θεωθεί, που θα περάσετε σε μια μεγάλη διαδικασία, μετά θα μπείτε στην δημιουργία. Κι όποιος φαντάζεται ότι όλη μέρα θα είναι ξάπλα, μπάνιο και πισίνες, αυτά δεν υπάρχουν εκεί παιδιά! Ταλαιπωριούνται πιο πολύ κι από εσάς. Είναι όλοι σε μια τεράστια δημιουργία, σε μια διαρκής κίνηση. ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΠΕΘΑΝΕ ! Η ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Αυτά είχα να πω σήμερα. Ξέρετε ακριβώς τι τεράστιο πόλεμο κάνουμε όλοι! Ξέρετε ότι πρέπει όλοι να οργανωθούμε σε όλη την Ελλάδα και όλη η Ελλάδα να γίνουμε Ένα.

Βλέπετε όμως ότι το σημερινό ήταν απαραίτητο. Σήμερα διαβάστηκαν όλες οι επικλήσεις. Θα τις έχετε στο διαδίκτυο και θα πρέπει να τις μελετήσετε καλά! διαβάστε τι ακριβώς είναι η κάθε δύναμη και η κάθε δυνατότητα. Αυτές οι δυνάμεις που διαβάσαμε είναι για τον Θεό σας, αλλά είναι και ακριβώς μέσα σας. Είσαστε φτιαγμένοι από αυτές. Μην τις ξεχάσετε! Είναι πολύ σημαντικό σήμερα αυτό που μερικοί ένιωσαν και είναι τεράστια τα συναισθήματα.

Τι ένιωσες Πάνο σήμερα; Ξένια; Δώσε μας ένα δείγμα. Εγώ έχω πάει σε πολλούς τόπους «ιερούς», αλλά ιεροί είναι μόνο οι δικοί μου, αλλά έχω πάει σε πολλά θρησκευτικά μέρη και για αυτό μιλάω έτσι κι έχω άποψη, αλλιώς δεν θα μπορούσα να μιλάω. Άρα, γνωρίζω για να μιλάω με σιγουριά και ασφάλεια και πατάω στα πόδια μου με τις συγκεκριμένες απόψεις μου. Ας μιλήσουν οι συνέλληνες μας, να καταλάβουν όλοι που πηγαίνει και μέχρι πού θα φτάσει; Μπορούμε να εξελιχθούμε πάρα πολύ στο ενεργειακό μας κομμάτι.

ΞΕΝΙΑ ΣΩΖΟΥ: Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό και οφείλω να ομολογήσω και πολλοί συνέλληνες θα το γνωρίζουν ότι εγώ δεν έχω ξαναέρθει σε επίκληση και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε κάτι τέτοιο. Είχα ανάμικτα συναισθήματα και μπορώ να πω ότι υπήρχε ένα πολύ έντονο συναίσθημα και επειδή το μοιράστηκα με τον άντρα μου, για μένα ήταν πολύ βασικό και πολύ δυνατό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ έζησαν οι πρόγονοι σου και αυτό έχει τεράστια σημασία!

Ξ. ΣΩΖΟΥ: Γενικά, όταν βρίσκομαι σε τέτοιους τόπους, νιώθω δέος. Και στους Δελφούς όταν είχα πάει με τους συνέλληνες, ένιωσα πάρα πολύ όμορφα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ξένια, ο Δίας και η Αθηνά είναι οι πρόγονοι σου! Πάνο θέλεις να μας πεις την άποψη σου βάση της λογικής σου; Δεν θέλω συναίσθημα καθόλου. Από εδώ και πέρα μιλάει η Λογική. Όταν μουδιάζουν τα πόδια τους, αν το κεφάλι σου μυρμηγκιάζει και ο κόσμος λιποθυμάει, δεν είναι από αγάπη ή θλίψη. Είναι καθαρά από το ενεργειακό κομμάτι που είναι συνδεδεμένο με σένα. Ο Γερμανός εκεί δεν θα καταλάβαινε τίποτα. Ο Εβραίος δεν θα μπορούσε να μπει. Εσείς είσαστε Έλληνες. Για αυτό το νιώθετε !

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………..

ΔΩΔΩΝΗ ΜΥΘΩΔΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ… ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΩΔΩΝΗ 19/8/2899 ΖΕΥ ΑΝΑ ΔΩΔΩΝΑΙΕ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕ !!! ΖΕΥ ΠΑΤΕΡ ΘΕΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΟΗ ΘΕΙΑ ΕΠ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΛΗΘΗΜΕΝ !!!11885106_119547571725974_3316628640328587662_n

………………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση