“ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ” , “ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΕΠΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ , “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΠΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥ , ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ 2

[Ο Ισοκράτης στον «Πανηγυρικό» του συμβούλευε τους Έλληνες να ομονοήσουν και να πολεμήσουν τους βαρβάρους , στον «προς Φίλιππο» λόγο του προέτρεπε το Μακεδόνα βασιλιά , να ηγηθεί των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και ο Γοργίας στον «Ολυμπικό» του λόγο προέτρεπε τους Έλληνες να ομονοήσουν και να πολεμήσουν κατά των βαρβάρων … ]

* Ο Αλφειός δεν διεκδικεί δάφνες ιστοριογνωσίας !  Επιβάλλεται όμως , να επανατεθεί η ΙΣΤΟΡΙΑ στις σωστές της βάσεις και να σβηστούν τα αποστατικά χαράγματα ! Δεν γίνεται όλος ο πλανήτης να φέρει ελληνικά τοπωνύμια και να μας δουλεύουν οι τσοπαναραίοι της ερήμου… ( που όσο κι αν σκάβουν στο σύγχρονο τεχνητό κράτος τους για να βρουν κάτι δικό τους πέφτουν πάνω στα ελληνικά αποδεικτικά στοιχεία ) ! Και στην επανάθεση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις σωστές της βάσεις , επαναφέροντας την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ , έχουν υποχρέωση όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στις σωστές πηγές και φέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA !

Είναι ΔΙΑ – ΤΑΓΗ να συγκεντρωθεί η γνώση της Ιστορίας μας σε μια… “ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” !

“ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ” . Ευριπίδης

“Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει”Αριστοτέλης

“Η ιστορία είναι φιλοσοφία μέσω των παραδειγμάτων” . Θουκυδίδης

“Φως της αλήθειας , μάρτυρας των καιρών δάσκαλος της ζωής είναι η ιστορία” . Κικέρων

“Νιώθοντας περηφάνια για τους προγόνους σου, μη στερήσεις αυτήν τη δυνατότητα και απ’ τους απόγονούς σου” . Κικέρων

…………

ΚΟΡΙΝΘΟΣ πριν 2353 έτη… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ! 

[ Ορκίζομαι στον Δία , τη Γαία , τον Ήλιο , τον Ποσειδώνα και όλους τους θεούς και τους θεούς … ]

Artemis Sorras Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………

Ο Φίλιππος , αλλά και όλοι οι Έλληνες γνώριζαν ποιοί ήταν οι “βάρβαροι” ! Γιατί εκείνοι είχαν καταφέρει από παλαιά με δόλο να χωθούν στην Βαβυλώνα , την μεγάλη πόλη των παμπάλαιων Ελλήνων που κυριαρχούσε σε όλη την Ασία !

ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΧΑΙΩΝΠολύ πριν εμφανιστούν εκείνοι οι βάρβαροι “ερχόμενοι εξ ανατολών” , όλη η Οικουμένη ήταν Ελλάδα ! Ο πλανήτης όλος ήταν Ελλάδα ! Παμπάλαιες πόλεις όπως η Βύβλος που χτίστηκε από τον Κρόνο , η Νινευή που κτίστηκε από τον Νίνο , η Διονυσόπολις (Νύσα) στην Ινδία που κτίστηκε από τον Διόνυσο , που οι κάτοικοί της καλωσόρισαν τον Αλέξανδρο , δηλώνουν και βεβαιώνουν την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ! 

Το ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν από την αρχή ο οργανισμός της κοινωνίας των Ελλήνων , από την εποχή των Ελλήνων Θεών ! 

Μὰ ὁ γῦρος σὰν τελέστηκε τῶν χρόνων, κι ἦρθε ἡ ὥρα,
ποὺ τό ‘χανε οἱ θεοὶ γραφτὸ στὸ Θιάκι νὰ ξανάρθη
στὸ σπιτικό του, μήτ’ ἐκεῖ δὲν τοῦ ‘λειψαν οἱ ἀγῶνες,

καὶ σὲ δικοὺς κοντά. Κι οἱ θεοὶ τὸν συμπονοῦσαν ὅλοι,
Βρισκόταν στοὺς Αἰθίοπες ὁ Ποσειδώνας τότες,
ποὺ ζοῦνε μοιραστοὶ μακριὰ στοῦ κόσμου τὶς ἀκροῦλες,
στοῦ Ἡλιοῦ τὸ βούλημα οἱ μισοί, στ’ ἀνάβλεμμά του οἱ ἄλλοι,
Ἐκεῖ γλυκοξεφάντωνε· οἱ θεοὶ ὡς τόσο οἱ ἄλλοι
στοὺς πύργους μαζωχτήκανε τοῦ Δία τοῦ Ὀλυμπήσου,
κι ὀμπρός τους, ὅλων τῶν θεῶν κι ἀνθρώπων ὁ πατέρας
ἄνοιξε λόγο, τὶ στὸ νοῦ ξανάρθε του ὁ μεγάλος
ὁ Αἴγιστος, ποὺ ὁ ξακουστὸς τὸν ἔκοψε ὁ Ὁρέστης,
τοῦ Ἀγαμέμνου ὁ γιός. Ἐκειὸν ὁ Δίας ἀνιστορώντας,
στοὺς ἄλλους τοὺς ἀθάνατους αὐτὰ τὰ λόγια κρένει·
“Ἀλλοί, καὶ πῶς γυρεύουνε παντοτινὰ οἱ ἀνθρῶποι
νὰ ρίχτουνε τὸ φταίξιμο σ’ ἐμᾶς γιὰ τὰ δεινά τους,
καὶ λένε ἐμεῖς τὰ φέρνουμε· μὰ ἀπὸ δική τους τύφλα
παθαίνουν πέρα ἀπ’ τὸ γραφτό· ( Ὁμήρου Ὀδύσσεια
Ραψωδία α ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ )

………….

*** [ Εις το υπό τον τίτλον: “Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 10000-2000 π.χ.” έργον του , ο ιστορικός Παντελής Κ. Ιωαννίδης , αναφέροντας ενίας μόνον εκ των ενδεικτικών ιστορικών πληροφοριών , των σχετικών με τας πορείας των κοινών των ΕΛΛΗΝΩΝ Στρατιών εις τας Ινδίας , εις τας σελ. 188-189 , και υπό τον τίτλον: “ΕΠΙΤΥΜΒΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ” , γράφει:

Οι άνδρες του στρατού του Ελληνικού Κοινού αι οποίαι έπεσαν στις πεδιάδες του Ινδού ποταμού στην Ινδία , για την εκεί στερέωση της εξουσίας των Αρίων των Ινδιών , φέρονται ότι ήταν πολλοί και επιφανείς , τους απονεμήθηκαν δε μετά την νίκη εξαιρετικές τιμές.

Ανάμεσα σ’ εκείνους τιμητική διάκριση έγινε για τον Κρήτα στρατηγό Οφέλτη , γόνο της πόλης της Κνωσού
Η ιστορία παρουσιάζει τον νεκρόν στρατηγό ντυμένο την πολεμική του στολή.

Γύρω του είναι παραταγμένες μονάδες του στρατού του Ελληνικού Κοινού
Του απονέμουν διακριτικές τιμές. 
Στο πλευρό του ορθώνουν το μεγαλοπρεπές ανάστημά τους Κρήτες πολεμιστές. 
Επί κεφαλής του φέρεται ο πρεσβύτης βασιλέας της Κρήτης Αστέριος, γεννήτωρ του Μίνωα του Α’.

Ο νεκρός τοποθετείται στο νεκρικό κιβούρι, κι εναποτίθεται εν όψει του Ινδού ποταμού με ορίζοντα το πεδίον της μάχης. 
Ομηρικές σκηνές φέρονται ότι έλαβον χώραν στην τότε εποχή στις Ινδίες κατά την ταφή των νεκρών της μάχης εκείνης.

Μετά την ταφή του νεκρού για τον οποίο ανεγέρθηκε τύμβος κατά την προγονική συνήθεια , ο Διόνυσος προκήρυξε αγώνες προς τιμή του νεκρού , κι όρισε και διάφορα έπαθλα.

Στον αγώνα εκείνο νικητές ήλθαν , ο Αιακός ο βασιλέας της Τροιζήνας , ο Ακταίων ο βασιλέας της Δυτικής Μακεδονίας , και άλλοι. 
Τέλος , χαράκτηκε στον τάφο του δοξασμένου νεκρού κι ένα επίγραμμα αντάξιο του ηρωισμού του.

Όλα αυτά τα γεγονότα αναφέρονται στ’ αρχαία κείμενα , έντονα:

{…Αμφί δε νεκρώ Αστέριος Δικαίος… 
…Και τότε Βάκχος έθηκε ποδών ταχύτητος αγώνας , πρώτο αθλητήρι τίθει κειμήλια νίκης αργύριον κρατήρα… Δευτέρω απήσατο θεσσαλικόν Ίππον και πημάτων ξίφος… 
Νεκρός ενθάδε κείται Κνώσιος Ινδοφόνος , βρομίου ούναθλος Οφέλτης…}

Γράφει ο Νόννος , σημειώνοντας τον βασιλέα Αστέριο στο πλευρό του νεκρού Οφέλτη , την προκήρυξη των επιτυμβίων αγώνων , τα έπαθλα που όρισε ο Διόνυσος για τους νικητές , και το επιτάφιο επίγραμμα το οποίο χαράκτηκε στον τάφο του ήρωα της Κρήτης , στρατηγού Οφέλτη” ] .

…………

Και ο Θησεύς , ο Βασιλιάς που αυτοκαταργήθηκε και ίδρυσε την Δημοκρατία ίδρυσε για όλους τους Έλληνες της Ατθίδος (Αττικής) ένα πρυτανείο και ένα βουλευτήριο , ενώ την πόλη ονόμασε Αθήνας (Αθήναι) καθιερώνοντας μία κοινή θυσία (εορτή) , τα Παναθήναια.  

………….

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Η Αμφικτυονική σύνοδος συνεκροτήθη διά πρώτην φοράν στα αρχαιότατα χρόνια από τον Αμφικτύονα, τον υιόν του Δευκαλίωνος και της Πύρρας, όταν εκείνος εβασίλευεν στους Επικνημιδίους Λοκρούς, γύρω από τις Θερμοπύλες.

………….

Σήμερα , καλούμαστε εμείς οι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς , ομόμητροι απόγονοι Θεών και Ανθρώπων , να επαναφέρουμε , να ξαναδημιουργήσουμε , να ξαναεφαρμόσουμε στην πράξη , αυτό που πολύ καλά είναι γραμμένο στην μνήμη των κυττάρων μας , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ! Είναι συμπαντική νομοτέλεια η εμφάνιση την ώρα που έπρεπε , του Αρτέμη Σώρρα , του αυτόχθονα Έλληνα που μας έπρεπε , για να ηγηθεί της επανελλήνισης στην Χθόνα , όπως επί Φιλίππου και Αλεξάνδρου , όπως επί Διονύσου και κάτω από τις Αξίες και τις Αρχές και τους Νόμους , τα Πρωτόκολλα που έχει αποφασίσει και θέσει ως βάση απ’ αρχής το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ ! 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ… ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ… Ε.ΣΥ. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ !

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ.

………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 

Προ 45.000 ετών περίπου ξεκίνησαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ !!!

Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΚΑΪΑΦΑ»!

Η Αρσινόη Β” και αγάλματα που αιωρούντο μαγνητικά!

ΟΙ ΜΕΛΑΜΠΟΔΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΝ

«ΜΙΝΩΪΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ». ΕΡΕΥΝΑ: ΜΗΝΑΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΙΝΟΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΟΥΔΑΙΑ, και ο πανεπόπτης κύριος ο θεός του Ισραήλ

Ο Φλάβιος Ιώσηπος μπεν Ματθίας. Ο διπλός κατάσκοπος που άλλαξε τον κόσμο

Ισραήλ: Βασίλειο με ΘEΪKH ENTOΛH;

Νετανιάχου: Η βίβλος είναι η πηγή της δύναμής μας, είναι το μυστικό της ύπαρξης μας

Και περιστρεφόμενος ο κύκλος του χρόνου… νάμαστε πάλι ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ στο δια ταύτα… ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ». ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ»…

ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ «ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ; ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση