ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ; !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

10431209_10202962824305166_3250724661487242230_o

5/8/2015 ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ !!!

– Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ! 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 δις $ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! 

– ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΛΛΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟ ΑΔΩΝΑΪ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΓΝΟΙΑ !!!

…………

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΡΩΤΑΓΕ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΙΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ ΡΩΤΑΓΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΧΑΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΓΙΑ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !

( ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 111 ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 12 , ΚΑΤΑ 96 , ΠΑΡΩΝ 3 !!! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 83.10 ΛΕΠΤΟ … http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#9ba3499a-e8eb-4774-b640-a4eb010da460  ΔΩΔΕΚΑ ;;; !!! ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ; )

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΔΩΝΙ… ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΞΕΦΩΝΗΤΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ , ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΟΧΙ” ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΟΥ ;;; !!!

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΑΤΗ” ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ” ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΝΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ;;; !!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ , ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ !!!

22/11/2012 [ Αρτέμης Σώρρας:  ‘‘Από σήμερα που είμαι εδώ η χώρα μου δεν χρωστάει, θα τους επιστρέψω πίσω τα μνημόνια.” 

”Το όνομά μου (Σώρρας) σημαίνει κόρακας, κι εγώ δεν το ήξερα, το έψαξα, ο κόρακας είναι το αγαπημένο πτηνό του Απόλλωνα, το μικρό μου όνομα είναι Αρτέμης, κάνετε τον συνειρμό σας.” 

”Ενα κλαδί ελιάς, ένα αμπέλι και μια βάρκα είναι η Ελλάδα.” 

Το κλού της εκπομπής ήταν η παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη που είπε ότι ο Σώρρας δεν έχει φράγκο, η πληρωμένη απάντηση του ήρθε από τον Αρτέμη Σώρρα άμεσα: ”ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ”.  

 ”Αυτό το ζόμπι που λέγεται Γεωργιάδης το προκαλώ να έρθει εδώ…” ]

29 Νοεμβρίου 2012 • Μήνυση Σώρρα για εσχάτη προδοσία στους 300 της Βουλής

11/7/2013 Αρτέμης Σώρρας ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ Η ΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΘΑ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ. 

ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ E.N.D. ΘΑ ΖΗΤΟΥΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

[ ΟΠΩΣ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ… “ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ  ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ”… ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ] 

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΠΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

[ 28/12/2013 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ( ΣΚΟΥΠΙΔΙ ) ΕΒΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤV ΣΠΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ [ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ] ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΒΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΗΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ]
………………………………..
ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ , ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ !!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΣΕΣ !!!  

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ 600 δις $ , ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ !!! ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ! …

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

50 δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 50 δις ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. , 100 δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Ε;

33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ;;;;  

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

ΞΥΠΝΑΑΑ

Αφήστε μια απάντηση