ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΘΑΝΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ1Γιάννης Καλογερόπουλος

Η ΘΑΝΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ …… ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ …….. ΔΙΑΓΡΑΦΗ …….. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ !!!
ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΕΚΡΩΠΙΑΣ ….. ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ
ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ . ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ……
ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!..
ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ … ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ……. ΞΕΧΑΣΕ …. ΤΟ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ !!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ???? ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ … ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ????

https://www.facebook.com/310645835751246/videos/486370128178815/

Ιωαννης Καζακος ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΘΑΝΟΥ….. [ ΝΑΙ , ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ]… ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ. Γ-Ν-Ω-Ρ-Ι-Ζ-Ο-Υ-Ν ΟΛΟΙ !!!!

ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Ρ-Α-Γ-Ι-Α-Δ-Ε-Σ….. ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΖΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ… ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ…. ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΘΕΟΥΣ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ , ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΠΟΙ. ΖΩΑ !!! ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ , ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Α-Κ-Ρ-Ο-Α-Τ-Ε-Σ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ Θ-Ε-Α-Τ-Ε-Σ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ……. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ… ΑΥΤΗ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ !!!

Αφήστε μια απάντηση