Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ.

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11760176_10206131838407147_4194664185226325372_n1Vicky Kanta Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΟΛΑΚΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ. 

ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. . ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΟΥΤΟ.

ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. 

http://www.ohchr.org/Documents/Publications/GuideIPleaflet1en.pdf

…….Μετάφραση σελ. 3 του αρχείου , πρώτη παράγραφος…….
Όπως υπογραμμίζεται από τον Μηχανισμό Εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Λαών στην έκθεση προόδου σχετικά με τη «μελέτη για τους αυτόχθονες λαούς και το δικαίωμα συμμετοχής τους στη λήψη των αποφάσεων” , το δικαίωμα της συμμετοχής είναι υπαρκτό σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών μέσων συμπεριλαμβανομένων των : 
Διεθνούς Συμφώνου για τα αστικά και πολιτικά δικαιώματα ((ICCPR), 
Διεθνής Σύμβαση για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (ICERD), 
το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα (ICESCR),
Σύμβαση (ILO) σχετικά με τους ιθαγενείς και τις φυλές σε ανεξάρτητες χώρες (ILO Νο 169), 
η Διακήρυξη του ΟΗΕ σχετικά με τα δικαιώματα των αυτοχθόνων λαών, καθώς και των περιφερειακών μέσων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

http://undesadspd.org/IndigenousPeoples/AboutUsMembers/MembersoftheForum/Members20142016.aspx

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ » ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ.

…………………………………………………………

Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.

…………………………………………………………

DC Capitol Overtaken by Patriots, Police and Military (vid). The United States of America, στασίασαν απέναντι στο UNITED STATES CORPORATION

Το Συμβούλιο των Αυτοχθόνων Αμερικανών προσφέρει αμνηστία στα 240 εκατομμύρια λευκών μεταναστών χωρίς χαρτιά

«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ «ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος α” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος β” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ! Πωλούνται νησιά, λένε, αλλά η Εθνική Περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Bretton Woods. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. (NEW RADIO 15/6/2899 απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΜΑΘΕ ΚΡΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ; ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ !

Αφήστε μια απάντηση