ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΧΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΝΩΘΕΙΤΕ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 
Dimitris Gialipsos
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ… ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ.. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ: 
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ; 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ …ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ..ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ???
ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ 
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!! 

 

ΣΩΡΡΑΣ 1

ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΙΩΝΙΟΙ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ-ΤΟΥ-ΦΩΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση