Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος β” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7-6-2015

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ο σφετερισμός του πλούτου των ΕΛΛΗΝΩΝ από το 1500-2015) (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ

…… συνέχεια από το προηγούμενο… 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods)

Θυμηθείτε ότι στις 6 Ιουνίου, σήμερα έχει 7 ο μήνας, σαν εχτές 6, γίνεται η απόβαση στην Νορμανδία. Πάνε πλέον πάνω στην Ευρώπη οι σύμμαχοι και οι Αμερικανοί. 5 μήνες πριν το έχουνε σχεδιάσει καλά και τους καλούνε πριν τελειώσει ο πόλεμος, γιατί ξέρουν ότι τελειώνει, τους διοικητές των κεντρικών τραπεζών, ας είναι οι χώρες υπό κατάληψη αλλά και από όλο τον πλανήτη μέσω του Χένρυ Μοργκεντάου ( Henry Morgenthau ) στην Αμερική, σε μια κομητεία που λέγεται Νιου Χάμσαϊρ (New Hampshire) και σε ένα χωριό που λέγεται Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) για να κάνουνε λέει την παγκόσμια οικονομική και δημοσιονομική διάσκεψη. Μαζεύουνε λοιπόν όλους τους τραπεζίτες τους κεντρικούς, οι τράπεζες είναι όλες ιδιωτικές αλλά είναι κεντρικές τράπεζες των χωρών άρα οι διοικητές των τραπεζών είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, έχει σημασία αυτό. Άρα είναι των μετόχων των ιδιοκτητών των τραπεζών υπάλληλοι. Τους μαζεύουνε το 1944, 1η Ιουλίου στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods), τους έχουνε ενημερώσει 5 μήνες πριν και πρέπει να είναι όλοι την 1η του Ιουλίου του 1944 στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) στο χωριό αυτό στην Αμερική για να κάνουν την παγκόσμια οικονομική και δημοσιονομική διάσκεψη, και τι γίνεται εκεί πέρα ;

40 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Έχουνε πάει λοιπόν οι τραπεζίτες όλων των χωρών, ξεκινάνε την συνδιάσκεψη και φτιάχνουνε μία συνθήκη, την περίφημη συνθήκη του Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods). Αυτήν την συνθήκη που τώρα τελευταία άρχισε να ακούγεται και έφτασε να το παραδεχτεί και επίσημα και ο Βαρουφάκης μέσα στην Βουλή πριν από 2 μήνες ότι «είμαστε δεσμευμένοι στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) και στο διεθνές νομισματικό ταμείο». θα σας εξηγήσω με δύο λόγια τι είναι, είναι πολύ απλό να το καταλάβετε. Το Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) από το όνομα του χωριού, είναι η συνθήκη η οποία δημιούργησε, ξεκίνησε, ίδρυσε την παγκόσμια τράπεζα, το διεθνές νομισματικό ταμείο, αυτά τα δύο τα έχετε ακούσει όλοι, το Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) δεν είχατε ακούσει, και άλλα 8 ταμεία. Η ίδρυση του διεθνούς νομισματικού ταμείου έχει τεράστια σημασία γιατί αυτή είναι η πατέντα, και όλα αυτά τα κάνουν τον Ιούλιο του 1944. Το Ιούλιο του 1944 μέσα στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, μέσα στον κλαυθμό, και στον σκοτωμό και στον οδυρμό και στην γκρεμίλα του πολέμου κανένας δεν δίνει βάση. Ποιος Έλληνας κατάλαβε αν έφυγε ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος από την Αθήνα και πήγε στην Αμερική; κανένας. Δεν το έμαθε καν ο Έλληνας. Στην ίδρυση του διεθνούς νομισματικού ταμείου που έγινε τότε η κάθε τράπεζα του κάθε κράτους έβαλε κάποια λεφτά. Στην Ελλάδα το λέει επίσημα το Φ.Ε.Κ. της Ελληνικής κυβέρνησης, έβαλε 40 εκ. δολάρια το 1944 επί Γερμανών ως μετοχικό κεφάλαιο για να ιδρυθεί το διεθνές νομισματικό ταμείο. Εδώ είναι η λίστα του Φ.Ε.Κ. περασμένη με τα λεφτά του κάθε κράτους. Κρατήστε όμως το εξής, εδώ είναι η Ελλάδα 40 εκ. , εδώ είναι οι Ρώσοι κουμουνιστές προσέξτε εδώ Ε.Σ.Σ.Δ. 1 δις 200 εκ. δολάρια. Έχει σημασία γιατί σας τονίζω τους κουμουνιστές τους Ρώσους.

25 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΒΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1944 ΩΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Ελλάδα λοιπόν βάζει 40 εκ. δολάρια για να ιδρυθεί το διεθνές νομισματικό ταμείο και βάζει και άλλα 25 εκ. για να ιδρυθεί η παγκόσμια τράπεζα, 65 εκ. σύνολο, σωστά; Προσέξτε, αυτά τα κάνει ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος ο Βαρβαρέσος το 1944 τον Ιούλιο. Δηλαδή το 1944 που είναι οι Γερμανοί στην Ελλάδα και στην Αθήνα, φεύγει ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος από την Πανεπιστημίου που είναι η τράπεζα της Ελλάδος τότε, παίρνει μαζί του μία βαλίτσα με 65 εκ. δολάρια για να πάει να γίνει συνέταιρος, παίρνει και κάτι ψηλά ξεχωριστά για τα έξοδά του γιατί πρέπει να φάει να πιει, κατεβαίνει με το τραμ στο λιμάνι του Πειραιά, δε του μιλάει κανένας Γερμανός, περνάει τελωνείο στο λιμάνι με 65 εκ. δολάρια στην βαλίτσα, μπαίνει μέσα στο καράβι, υπάρχει υποτίθεται καράβι υπό Γερμανικής κατοχής που πάει υποτίθεται Αμερική, προσέξτε το αυτό έχει σημασία, γιατί αεροπλάνο δεν υπήρχε τότε που να πηγαίνει Αμερική. Άρα οι Γερμανοί τον αφήνουν να φύγει από την τράπεζα της Ελλάδος, να κατέβει στο Πειραιά να περάσει τελωνείο με 65 εκ. δολάρια να μπει στο καράβι, ένα μήνα τότε το καράβι να πάει στην Αμερική, να έχει φύγει από τον Απρίλη αρχές Μάη για να είναι στην Αμερική γιατί 1η Ιουλίου ξεκινάει η συνδιάσκεψη. Δεν σας το συνδύασα τυχαία με την απόβαση στην Νορμανδία σαν χτες που ξεκίνησε. Γίνεται λοιπόν η συνδιάσκεψη βάζει τα 65 εκ. δολάρια και ιδρύει την παγκόσμια τράπεζα και το διεθνές νομισματικό ταμείο.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1951 ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Ακούστε λοιπόν τώρα τους σκοπούς ίδρυσης του διεθνούς νομισματικού ταμείου, εδώ θα καταλάβετε τα πάντα, και εδώ θα καταλάβετε γιατί είμαι σήμερα εγώ εδώ, και θα καταλάβετε τι ήρθε να κάνει στην Ελλάδα ο Αρτέμης ο Σώρρας, στην Ελλάδα ήτανε πάντα, αλλά τι κάνει τώρα για την Ελλάδα ο Αρτέμης ο Σώρρας. Ιδρύεται το παγκόσμιο, διεθνές νομισματικό ταμείο και υποχρεούνται όλες οι χώρες που συμμετέχουν και ενώ το ξεκινάνε 45 χώρες μέσα σε 3-4, χρόνια μέχρι το 1951 υπογράφουνε όλες οι χώρες και μπαίνουν υποχρεωτικά γιατί τους ελέγχει τα καύσιμα την ενέργεια το πετρέλαιο και όλα τα μέταλλα, οπότε όλοι υποχρεωτικά θα περάσουν από εκεί. Θα σας το αναλύσω όμως να το καταλάβετε πως είμαστε δεσμευμένοι μέχρι σήμερα και γιατί το είπε ο Βαρουφάκης.

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.

Παραδίδουνε στο διεθνές νομισματικό ταμείο, προσέξτε, αυτή είναι η πατέντα για να πάρουνε οριστικά τον πλούτο των Ελλήνων όπως σας είπα πριν, έχει σημασία να το καταλάβετε. Παραδίδουν όλες οι χώρες που υπογράφουν την συνθήκη ες αεί και για πάντα, όλο τους το χρυσό σε μέταλλο σε πλάκες ράβδους χρυσού, όλα τους τα χρυσά νομίσματα, όλα τα ομόλογα ιδιοκτησίας χρυσού, αυτά δεν τα λέω εγώ τα λέει επίσημα Φ.Ε.Κ. του Ελληνικού κράτους γιατί ο χρυσός είναι στα αποθετήρια αλλά έχουν τα συμβόλαια ιδιοκτησίας, τα ομόλογα, τις ομολογίες ότι υπάρχει χρυσός. Τα παραδίδουμε και αυτά στο διεθνές νομισματικό ταμείο για διαχείριση. Όλα μας τα έργα τέχνης, μα έργα τέχνης ποιος έχει; μόνο οι Έλληνες, άντε και οι Αιγύπτιοι, δεν έχει κανένας άλλος έργα τέχνης στον πλανήτη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Τι να δώσει ο Γερμανός ή ο Γάλλος; κανά πίνακα ζωγραφικής; Έργα τέχνης στον πλανήτη υπάρχουν μόνο Ελληνικά. Παραδίδουμε και το εθνικό μας νόμισμα στο διεθνές νομισματικό ταμείο.

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Και ενώ ακούγεται διεθνές νομισματικό ταμείο, μπορεί να νομίσετε ότι είναι κρατικό ή ότι το έφτιαξαν τα κράτη, όμως το καταστατικό του διεθνούς νομισματικού ταμείου λέει ότι το συμβούλιο του ταμείου θα διοικείται από το συμβούλιο των διοικητών. Ποιων διοικητών; των διοικητών του στρατού; των διοικητών της τροχαίας; της πυροσβεστικής; το συμβούλιο των διοικητών των κεντρικών τραπεζών !! ώπα !! είπαμε πριν ότι όλες οι κεντρικές είναι ιδιωτικές άρα οι διοικητές τους είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Δηλαδή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, αυτά τα προδοτόσκυλα, τα εβραιόσκυλα θα απαρτίζουν το συμβούλιο διοίκησης του διεθνούς νομισματικού ταμείου που του έχει παραδοθεί όλος ο πλούτος του πλανήτη; δυστυχώς αυτό υπογράψανε όλοι. Αυτά όμως γίνονται τον Ιούλιο του 1944 μέσα στον πόλεμο, δεν έχει καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρετε ποιο προδοτόσκυλο μεγάλο, και έχουμε αποδείξεις και φωτογραφίες παρίσταται στην συνδιάσκεψη το 1944 τον Ιούλιο στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods); Ο Αντρέας ο Παπανδρέου 25-26 χρονών, απίστευτο. Όλος ο πλούτος όλων των χωρών παραδίδεται στην διαχείριση του παγκόσμιου ιδιωτικού ταμείου, διεθνούς νομισματικού ταμείου. πρέπει αυτό να το καταλάβετε καλά.

Η FEDERAL RESERVE ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Και τι λένε; το διεθνές νομισματικό ταμείο θα ιδρύσει τώρα το κεντρικό του ταμείο. Που; στην τράπεζα της χώρας που έβαλε τα ποιο πολλά λεφτά. Τα ποιο πολλά λεφτά τα έβαλε η Federal Reserve, δεν τα έχει βάλει η Αμερική. Η Αμερική είναι πτωχευμένη και παραδομένη στην Federal Reserve που είναι ο δανειστής της. Η Federal Reserve βάζει 2 δις 750 εκ. δολάρια τότε ως μετοχικό κεφάλαιο. Επίτηδες αυτή στήνει την συνδιάσκεψη, αυτή στήνει το ταμείο ουσιαστικά για να πάρει την διαχείριση του πλούτου του πλανήτη φαίνεται ότι έχει βάλει τα ποιο πολλά λεφτά. Όλα μαζί τα λεφτά που μπήκανε στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) δεν είναι 6 δις τότε. Εμείς μόνο στους Γερμανούς δώσαμε 3,5 δις δολάρια δάνειο, γιατί δεν βάζαμε και άλλα 10 εκεί πέρα; δεν είχαμε; είχαμε, και 50 δις είχαμε να βάλουμε, να είμαστε εμείς το πρώτο ταμείο διοίκησης του πλανήτη του διεθνούς νομισματικού ταμείου και όχι η Federal Reserve, τέλος πάντων δεν το κάνανε. Η Ελλάδα έβαλε μόνο 40 εκ. . Πρώτο λοιπόν ταμείο διοίκησης του διεθνούς νομισματικού ταμείου η τράπεζα που έχει βάλει τα ποιο πολλά λεφτά η Federal Reserve. Προσέξτε όμως τι ακούτε γιατί αυτό το βλέπετε μέχρι τώρα στον Ο.Η.Ε. και δεν ξέρετε να το εξηγήσετε.

ΤΟ 50% ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE

Κοινό: Δεύτερη δεν είναι η Ρωσία;

Γιάννης Καλογερόπουλος: 2η είναι η Αγγλία, 3η η Γαλλία, 4η η Ρωσία, 5η η Κίνα. Και τι λέει τώρα, το 50% του χρυσού όλων των κρατών, με την μία το δέχονται όλοι, θα πάει στην Federal Reserve. Θα μετακινηθεί το μέταλλο και μάλιστα οι κυβερνήσεις των κρατών θα πληρώσουν τα έξοδα, λέει η Συνθήκη, και το 50% του παγκόσμιου χρυσού που κυκλοφορεί θα πάει στην Federal Reserve ως κεντρικό ταμείο του διεθνούς νομισματικού ταμείου. Μας μένει ένα άλλο 50%, το 40% από αυτό το 50% που μένει, δηλαδή το 80% από το 50% που μένει για την ακρίβεια, θα πάει πάλι στα 5 μεγαλύτερα ταμεία. Ποια είναι τα 5 μεγαλύτερα ταμεία; Αμερική Federal Reserve, Αγγλία τράπεζα της Αγγλίας, Γαλλία τράπεζα της Γαλλίας, Ρωσία τράπεζα της Μόσχας, Κίνα τράπεζα του Πεκίνο.

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ

Προσέξτε τώρα όμως εδώ, αυτά γίνονται το 1944, η Κίνα δεν είναι κουμμουνιστική το 1944. Η Κίνα τον κουμμουνισμό το κάνει το 1946 αλλά την άφησε το διεθνές νομισματικό ταμείο που την έχει μπλοκαρισμένη, τέλος πάντων. Το 10% τώρα του χρυσού που μένει, θα μείνει μέσα στις χώρες που στην κεντρική τράπεζα, η οποία κεντρική τράπεζα κάθε χώρας θα είναι το ταμείο του διεθνούς νομισματικού ταμείου. Και μέσα στην κάθε χώρα το διεθνές νομισματικό ταμείο θα έχει θεματοφύλακά του υπάλληλο, προσέξτε τον όρο ξανά θεματοφύλακα, το ξανά συναντάμε, τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας. Ο οποίος και ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας και όλοι οι εκτελεστικοί διευθυντές γύρω του, ακούστε καλά τι ακούτε, θα έχουνε ασυλία και δεν μπορεί κανείς να τους ελέγξει και δεν τους πιάνει κανένας νόμος εφ’ όρου ζωής. Ένας βουλευτής έχει ασυλία όσο είναι βουλευτής, μόλις τελειώσει η θητεία του δεν έχει ασυλία. Ο διοικητής της κεντρικής σου τράπεζας 1 μέρα να γίνει διοικητής έχει ασυλία για όλη του την ζωή. Πόσο έγκλημα μπορείς να κάνεις μέσα σε μία μέρα που χρειάζεται ασυλία για όλη του την ζωή; Η ουσία λοιπόν είναι ότι είναι εναντίον σου και δεν είναι υπέρ σου ποτέ ο διοικητής της τράπεζας. Κατάλαβες τώρα τον Στουρνάρα γιατί τον ενημερώνει ο Σώρρας;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Πάμε ένα βηματάκι παρακάτω, τα κράτη έχουνε παραδώσει τα πάντα και λέει, όποιο κράτος θέλει μπορεί να ζητήσει τα λεφτά του από το ταμείο, πρώτον θα πρέπει το ταμείο να θέλει να του τα δώσει, δεύτερον θα του τα δώσει δίνοντας το κράτος στο ταμείο διαχειριστή, το διεθνές νομισματικό ταμείο, αντασφάλειες εξασφαλίσεις εγγυήσεις. Από εκείνη την στιγμή και η Ελλάδα, φεύγοντας οι Γερμανοί το 1945 ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1945 επικυρώνει την συνθήκη του Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods), και υπάρχει Φ.Ε.Κ. του ίδιου του κράτους που το βλέπετε. Ανήμερα τα Χριστούγεννα της πρώτης χρονιάς ελεύθερη από τους Γερμανούς που γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα κανένας τι γίνεται μέσα στην βουλή τότε, έτσι; ο πρώτος που το επικυρώνει μέσα στην βουλή, προσέξτε, ο βασιλιάς έχει πεθάνει και λέει βασιλεύς ΄Β των Ελλήνων, αλλά επειδή δεν υπάρχει βασιλεύς γιατί έχει πεθάνει, εν ονόματι του βασιλέως, προσέξτε ποιος το επικυρώνει τώρα το Φ.Ε.Κ., είναι ο Δαμασκηνός ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών ως αντιβασιλέας, πάλι η εκκλησία που ασκεί κυριαρχία.

Και για να καταλάβετε, γιατί όταν πέθανε ο βασιλιάς μέχρι να ανακηρυχθεί καινούριος γινόταν αντιβασιλέας ο αρχιεπίσκοπος. Γιατί από το 1844, σας είπα στο Φ.Ε.Κ. με νούμερο 5 του έχει δώσει ο Όθωνας του αρχιεπισκόπου της αυτοκέφαλης Ελληνικής εκκλησίας εδώ της Ελλάδος την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Γι’ αυτό πάντα γίνεται ο αρχιεπίσκοπος αντιβασιλιάς, δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα είναι νομικά. Μας κάνουνε κουμάντο στην ζωή μας, στην ύπαρξη μας, τέλος πάντων. Από τότε μέχρι σήμερα έπρεπε να παίρνουμε τα λεφτά μας από το διεθνές νομισματικό ταμείο δίνοντας ομόλογα. Δηλαδή το Ελληνικό κράτος αποφάσιζε, και έκανε αίτημα το υπουργείο οικονομικών ότι θέλουμε 1 δις δολάρια από τα δικά μας, δίνανε εντολή λοιπόν ότι θέλουν 1 δις. Τους έλεγε το διεθνές νομισματικό ταμείο «εκδώστε ένα ομόλογο από το υπουργείο εσωτερικών», το ομόλογο όμως, το οποίο είναι ένα γραμμάτιο, για να έχει ισχύ θέλει εγγύηση. Είναι όπως τα γραμμάτια που υπογράφουμε εμείς δεν υπάρχει διαφορά στο τραπεζικό σύστημα.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ)

Γι’ αυτό στήσανε τον οργανισμό διαχείρισης δημοσίου χρέους. Ο οργανισμός αυτός τι είναι; είναι ο Ελληνικός κρατικός οργανισμός που έρχεται και βάζει εγγυήσεις περιουσιακά στοιχεία του έθνους για να εγγυηθεί τα ομόλογα που εκδίδει το υπουργείο οικονομικών, το κράτος δηλαδή. Αυτά τα ομόλογα λοιπόν που το υπουργείο οικονομικών που τα εγγυοδοτούσε ο οργανισμός διαχείρισης δημοσίου χρέους, και όλες οι εγγυήσεις έχουν δοθεί βασισμένες στα ομόλογα μέχρι σήμερα που μιλάμε, άμα δείτε τα Φ.Ε.Κ. είναι με κωδικό. Δεν σου λέει ξεκάθαρα δηλαδή αν έβαλε το τάδε οικόπεδο, αν έβαλε το τάδε απόθεμα χρυσού, αν έβαλε το απόθεμα του πετρελαίου, δεν στο λένε, είναι με κωδικό οι εγγυήσεις για να μην καταλάβεις τι περιουσιακό στοιχείο έχει μπει εγγύηση. Το έπαιρνε λοιπόν το υπουργείο οικονομικών μόλις το εγγυοδοτούσε ο οργανισμός διαχείρισης δημοσίου χρέους το έδινε στον θεματοφύλακα του διεθνούς νομισματικού ταμείου τον τραπεζίτη, τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος και τράβαγε λεφτά.

Μέχρι εδώ αυτό γινόταν, μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό γινόταν, λεφτά ελεύθερα δεν υπάρχουν στον πλανήτη. Άρα όποιος πει ότι έχω 1 εκ. ή 10 εκ. ή 50 εκ. ή 1δις και το έχει οπουδήποτε, δεν το έχει !! λεφτά μετρητά ελεύθερα δεν υπάρχουν. Είναι δεσμευμένα από το 1944, επικυρωμένα και στην Ελλάδα από το 1945 στις 27 Δεκέμβρη που κυκλοφόρησε το Φ.Ε.Κ. 1,5 μέρα μετά τα Χριστούγεννα και αντίο φτώχια, μετρητά γιοκ. Από οπουδήποτε και να τα φέρεις, πες ότι τα έχεις έξω, θα πρέπει να στο επιτρέψει ο θεματοφύλακας του διεθνούς νομισματικού ταμείου, μέσα στην χώρα. Ο θεματοφύλακας του διεθνούς νομισματικού ταμείου μέσα στην χώρα είναι ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας. 10.000 ευρώ να θέλεις να φέρεις, 5.000 δολάρια αν θέλεις να φέρεις αν δεν θέλει ο διοικητής δεν έρχονται, κι αν έρθουν θα δεσμευτούνε, κι όποιος μπορεί ας με διαψεύσει.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ

Μέχρι τώρα λοιπόν τι κάνουμε; δίνουμε ομόλογα και παίρνουμε τα λεφτά μας και γι’ αυτό ποτέ δεν είχε τόκο. Τα λεφτά που παίρνουμε από το διεθνές νομισματικό ταμείο επειδή είναι τα δικά μας από τους λογαριασμούς που διαχειρίζεται δεν πληρώνουμε τόκο, έξοδα φακέλων πληρώναμε 0,2 0,3, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε το 2010 που μας είπανε κρίση.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ 2010

Τι έγινε το 2010; ποιος Έλληνας έχει καταλάβει; παρουσιάζεται ο Γιώργος ο Παπανδρέου ως νέος κυβερνήτης, πρωθυπουργός που βγήκε από τις εκλογές και λέει «ανακαλύψαμε τώρα που παραλάβαμε ότι τα ελλείματα ψευδός λένε οι άλλοι ότι είναι 3% και 4% είναι πολύ μεγάλα, είναι 15 %» , είναι συνεννοημένοι να γίνει αυτό έτσι; Το ακούνε τάχα μου οι τραπεζίτες οι παγκόσμιοι της Στάνταρ εντ πουρς Standard & PoorsGoldman Sachs, δηλαδή οι μεγάλες εβραϊκές τράπεζες παίζουνε το ρόλο του διεθνούς οικονομικού ελεγκτικού μηχανισμού, του παγκόσμιου τειρεσία αν το θέλετε, οίκοι αξιολόγησης χωρών, έρχονται βιαστικά στην Ελλάδα αναλαμβάνουνε να δούνε να ψάξουν τα ελλείματα να δούνε τι γίνεται με την Ελλάδα…

-και λένε «ωπ, η Ελλάδα είναι τιναγμένη στον αέρα»

-γιατί βρε παιδιά;

-γιατί έχει 15% 16% 17% ελλείματα και πλέον δεν έχει πιστοληπτική ικανότητα, δεν είναι φερέγγυα έγινε αφερέγγυα.

-Γιατί έγινε αφερέγγυα;

-διότι έχει ελλείματα έχει πέσει έξω, γράφτηκε στον τειρεσία με απλά λόγια.

-Και τι κάνουμε;

-Παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνετε, λένε οι αξιολογητές πάντως από ΑΑΑ+ που ήσασταν μέχρι χτες σήμερα γίνατε ΒΒΒ.

-Και τι σημαίνει αυτό;

-Ότι, ότι έχετε εκδώσει ομόλογα μέχρι σήμερα, προσέξτε τώρα να δείτε από δω και πέρα τι δουλειά κάνει το διεθνές νομισματικό ταμείο, δεν έχουνε άρτιο 100% αξία αλλά υποβαθμίζονται 85% κάτω.

Αυτά τα λέει ο ίδιος ο Βενιζέλος ο υπουργός οικονομικών, δεν είναι δικά μου λόγια, και μπορώ να σας βάλω το βίντεο, που δασκάλευε τους διοικητές των ταμείων να πάρουνε με 85% κάτω της αξίας τα Ελληνικά ομόλογα και όταν θα ξανά αυξηθεί θα κέρδιζαν αυτό το 85% και θα ισοφάριζαν το χάσιμο των ταμείων τάχα μου, γι’ αυτό λέω δεν είναι δικά μου λόγια. Και τι γίνεται τώρα, με το που μαθαίνουν αυτό από τους παγκόσμιους τραπεζίτες που έχουν κάνει την αξιολόγηση της Ελλάδος, ποιος μας έρχεται εδώ πέρα και μας ζαλίζει τ’ αυτιά; δεν ήρθε ούτε Γερμανός, ούτε Αμερικανός, ούτε Κινέζος, ούτε Γιαπωνέζος, ούτε Βραζιλιάνος, μόνο το διεθνές νομισματικό ταμείο ήρθε, η Λαγκάρντ δεν ήρθε ρε παιδιά; Μόνο η Λαγκάρντ, δεν ήρθε κανένας άλλος. Γιατί ήρθε η Λαγκάρντ ως επικεφαλής του διεθνούς νομισματικού ταμείου; για ένα λόγο, συνεννοημένοι είναι όλοι βέβαια, έτσι; ήρθε εδώ και τους είπε κύριοι, επειδή ότι λεφτά έχετε πάρει μέχρι σήμερα μου δίνατε ομόλογα που είχανε 100% αξία και τα έπαιρνα εγώ σαν εγγύηση και σας έδινα τα δικά σας τα λεφτά τώρα τα ομόλογά σας αφού γραφτήκατε στον τειρεσία και υποβαθμιστήκατε έπεσε η αξία τους στο 15% άρα ή μου δίνετε την διαφορά σε μετρητά, που δεν υπάρχει μία γι’ αυτό έχουν 15% ή 10% ή 5% ελλείματα που να τα βρούνε να τα δώσουνε; Ή βρέστε τρόπο και συμπληρώστε μου με εγγυήσεις, γιατί οι δικές σας εγγυήσεις τα δικά σας τα ομόλογα κάνουνε μόνο 15% δεν μου κάνουνε.

-Πω πω, λένε οι Έλληνες, τι θα κάνουμε τώρα; ρωτάνε εκεί τους Ευρωπαίους,

-ακούστε τους λένε οι Ευρωπαίοι θα κάνουμε μια μαγκιά, μια πατέντα καινούρια για να σας σκοτώσουμε όπως θέλουμε εμείς.

-Σωπάτε ρε τους λένε, πως θα γίνει αυτό;

-α, λένε, είναι πολύ εύκολο.

-Για πέστε μας; θα βάλουμε εδώ τους δικούς μας τραπεζίτες τους ιδιώτες να φτιάξουνε ένα ταμείο, δεν έχει ξανά γίνει, πρώτη φορά θα γίνει και εσείς θα πάρετε την παρθενιά.

-Τι ταμείο;

-Θα φτιάξουμε ένα ταμείο που λέγεται το Ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

-Ναι, μπράβο και τι θα γίνει με αυτό; τους λένε οι Έλληνες τώρα. Αυτό το ρώτησε ο Παπακωνσταντίου ο υπουργός οικονομικών με την Εβραία γυναίκα. Αυτό το ταμείο λοιπόν τι θα κάνει;

-θα αναλάβετε να κάνει μία συμφωνία δανεισμού με το ταμείο το ιδιωτικό των τραπεζών που θα φτιάξουμε, το οποίο θα εκδώσει ομόλογα, γραμμάτια τα οποία θα κάνουνε στο διεθνές νομισματικό ταμείο αλλά την εγγύηση θα την πάρετε πάλι εσείς οι Έλληνες με περιουσία των Ελλήνων.

-Σώπα ρε και πως θα γίνει αυτό;

-Θα τα φτιάξουμε εμείς στην σύμβαση. Θα την γράψουμε έτσι την σύμβαση θα την πούμε και μνημόνιο που θα σας σκοτώσουμε όλους και δεν θα καταλάβει κανένας τίποτα. Θα σας κατασχέσουμε την Ελλάδα με μια υπογραφή, προσέξτε καλά τι ακούτε, και δεν θα το καταλάβουν οι Έλληνες. Θα κάνετε διαδήλωση και θα λένε μπράβο μας σώσατε.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ 2010

Και έτσι κάνανε το ταμείο ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής σταθερότητας έκδωσε κωλόχαρτα που τα λένε ομόλογα, ήρθε το Ελληνικό δημόσιο πάλι με τον οργανισμό διαχείρισης δημοσίου χρέους και υπέγραψε εγγύηση με περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος. Υπογράψανε όλοι την παράδοση της Ελλάδος με το πρώτο μνημόνιο, σωστά; το ξέρετε αυτό, η Ελλάδα κατασχέθηκε, το 2010 η Ελλάδα κατασχέθηκε, έχει τελειώσει η Ελλάδα. Γι’ αυτό και φτιάξανε το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. που παίρνει τάχα μου τα Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία και τα ξεπουλάει. Είναι το ταμείο των δανειστών το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. και έχουνε κατασχέσει την Ελλάδα. Δηλαδή εγώ σου κατάσχεσα την περιουσία αλλά για να μην φαίνομαι εγώ ότι κατάσχεσα το σπίτι σου, το χωράφι σου, το οικόπεδό σου, κάνουν ένα γραφείο εκεί πέρα και κάνουν το μεσίτη. Αυτό έχει γίνει.

Θυμόσαστε όμως τότε που μας λέγανε ότι γίνεται χαμός και διεθνώς καλώς ή κακώς και όλα τα άλλα και κάνανε το μνημόνιο – οι μισοί θα πεθάνουνε οι άλλοι θα δούμε τι θα γίνει – τι λέγανε οι δημοσιογράφοι τότε στα κανάλια; Ότι τη δανειακή σύμβαση μνημονίου μόνο ένας μπορεί να την πληρώσει. Γιατί αφού κατασχέθηκε η Ελλάδα και παραιτηθήκανε της εθνικής κυριαρχίας, σημαίνει ότι παραδώσανε όλη την Ελλάδα. Κάθε Ελληνικό περιουσιακό στοιχείο, παραδώσανε την κυριαρχία τους στους δανειστές, στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Εμείς όμως οι αυτόχθονες ιθαγενείς, είπαμε, δεν μπορούμε να παραιτηθούμε της κυριαρχίας, γιατί αν μπορούσαμε να παραιτηθούμε δεν θα πληρώναμε φόρους και δεν θα πηγαίναμε στον στρατό, άρα εκ των πραγμάτων μπαίνει αναγκαστικά μία νομική φόρμουλα, ένας όρος, που λέει, ο αυτόχθονας – γιατί είναι ο κυρίαρχος – εάν και εφόσον έχει λεφτά είναι ο μόνος που μπορεί να πληρώσει ότι χρωστάει η Ελλάδα και να κάνει άρση της κατάσχεσης, δεν μπορεί κανένας άλλος. Κανένας άλλος δεν μπορεί, αλλά μπορούν όλοι οι Έλληνες που είναι αυτόχθονες.

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤτΑ 

Και έρχεται ο Σώρρας για πρώτη φορά, χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα, στον πρώτο υπουργό τον Παπακωνσταντίνου και του φέρνει πρόταση οικονομικής επένδυσης 514 δις, δεν τα ακουμπάει ο Παπακωνσταντίνου, του λέει όχι, αντίο.

Έρχεται στη συνέχεια ο Αρτέμης Σώρρας, αφού τελειώνει όλη την διαδικασία την νομική με δικαστήρια και φτάνει σε επίσημες δωρεές σε δύο μη κυβερνητικούς οργανισμούς 8 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής οι οποίες είναι σε χρυσό και της περνάει μέσω της ΔΟΥ Πατρών μέχρι και στο Υπουργείο Οικονομικών στην Υπηρεσία Κεφαλαίου Α΄ και στη συνέχεια στη Βουλή με επικύρωση με κοινοβουλευτικό έλεγχο για την αξία της μετοχής. Και η επίσημη αξία της μετοχής, λέει το Ελληνικό κράτος μετά από και κοινοβουλευτικό έλεγχο, μόνο από την αξία της κατάθεσης του χρυσού το παθητικό δηλαδή της μετοχής χωρίς τα κέρδη είναι 675 δις ευρώ η μία. Και για αυτό τον λόγο η εφορία και για τις 8 μετοχές του καταχωρεί στο ΑΦΜ του και του χρεώνουνε 27,2 δις φόρο, γιατί έχει 0,5% σε μη κερδοσκοπική όταν κάνεις δωρεά. Άρα έχουμε συνολικά 8 αριθμούς πρωτοκόλλων γιατί είναι δύο τα χαρτιά της δωρεάς και έχει 4 πρωτόκολλα επάνω.

Η μία δωρεά λοιπόν είναι 2,714 τρις (οι 4 μετοχές) και ή άλλη είναι άλλα τόσα (οι άλλες 4 μετοχές) και η δωρεά γίνεται για να τα χρησιμοποιήσουνε οι Έλληνες μέσω δύο μη κερδοσκοπικών εταιριών για να ξεχρεωθεί το χρέος της Ελλάδος, δηλαδή να δοθούν ως ομόλογα χρυσού πλέον που είναι, χρεωστικά ομόλογα όπως τα χαρακτηρίζει και η δικαστική απόφαση, στο σύστημα να τραβήξουν τα λεφτά, αντί να παίρνουμε με μνημόνια ομόλογα ψεύτικα χαρτιά με δική μας εγγύηση περιουσία της Ελλάδος από τους διεθνής τραπεζίτες για να δίνουμε στο ΔΝΤ για να πάρουν τα λεφτά μας και να τα κάνουνε μνημόνια και να μας σκοτώσουνε, σου λέει ο Αρτέμης Σώρρας πάρτε δωρεά οκτώ μετοχές που κάνουνε 5,5 τρις (επίσημα το Ελληνικό κράτος λέει ότι κάνουνε 5,5 τρις, δεν το λέει ο Σώρρας) χρησιμοποιήστε τες στο σύστημα ως εγγύηση να τραβήξετε τα λεφτά, ομόλογα χρυσού είναι. Δεν τα ακουμπάνε. Δεν τα παίρνουνε τα λεφτά, δεν τα δέχεται η κυβέρνηση.

Η ΔΩΡΕΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ

Πάμε τώρα στην Εκκλησία – για να καταλάβετε τώρα πόσο συνεννοημένα είναι τα παιδιά. Είπαμε ότι από το 1844 η Εκκλησία ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα. Αφού έχει κυριαρχικά δικαιώματα, νομικά μόνο η Εκκλησία και οι αυτόχθονες ιθαγενείς μπορούνε να ξεχρεώσουν την Ελλάδα, γιατί η κυβέρνηση – η άλλη πλευρά που ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα – έχει παραιτηθεί της εθνικής κυριαρχίας υπέρ των δανειστών, έχει παραδώσει την Ελλάδα και την έχει αφήσει να κατασχεθεί. Και έχουμε μόνο δύο ακόμα πόλους για να πληρώσουμε το χρέος της Ελλάδας, τους αυτόχθονες Έλληνες και την Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο Σώρρας λοιπόν κάνει δωρεά μία μετοχή που αξίζει 675 δις – από κοινοβουλευτικό έλεγχο – επίσημα στην Εκκλησία της Ελλάδος, τους λέει πάρτε την και ξεχρεώστε την Ελλάδα. Γιατί η Εκκλησία της Ελλάδος μπαίνει ότι ώρα θέλεις στους λογαριασμούς τους παγκόσμιους του συστήματος τους Ελληνικούς στο παγκόσμιο σύστημα και κατεβάζει χρήματα, αυτό το έχει κάνει εκατοντάδες φορές τόσα χρόνια, δεν το έχει κάνει μία φορά μόνο, έχουμε ένα σωρό αποδείξεις, και μάλιστα με μετοχές της Ανατολής. Όπως έχουνε κάνει πάρα πολλά πράγματα από τα παγκόσμια ταμεία με μετοχές της Ανατολής. Από τα χαλυβουργεία του Αγγελόπουλου, μέχρι τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, μέχρι τη γραμμή του ηλεκτρικού το Μποδοσάκη από τον Πειραιά έως Κηφισιά, με μετοχές της Ανατολής είναι όλα αυτά φτιαγμένα και με τραβηγμένα λεφτά από τα Ελληνικά λεφτά του παγκόσμιου συστήματος των Ελληνικών λογαριασμός.

Και τι λέει η Εκκλησία στον Αρτέμη Σώρρα, απαντάει επίσημα η Ιερά Σύνοδος με το ακόλουθο έγγραφο:

Πατήστε το λινκ για να δείτε όλο το ιστορικό http://alfeiospotamos.gr/?p=14409
Πατήστε το λινκ για να δείτε όλο το ιστορικό http://alfeiospotamos.gr/?p=14409

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας πω κάτι, το οποίο διαβάζοντας απλά το κείμενο της επιστροφής της δωρεάς, που δεν το αντιλαμβάνεστε αμέσως. Εδώ, οι ψεύτες της Εκκλησίας της Ελλάδος – προσέξτε το λέω δημόσια μας παρακολουθεί όλος ο πλανήτης και θα μείνει και το βίντεο από το ραδιόφωνο, γιατί μεταδίδεται από ράδιο και τονίζω τις λέξεις μία-μία – οι ψεύτες της Εκκλησίας της Ελλάδος της Ιεράς Συνόδου επικαλούνται τον νόμο 18 του 1944. Αυτός ο νόμος ξέρετε τι λέει; Καταργούνται τα χαρτονομίσματα με τα πολλά μηδενικά, δεν έχει καμία σχέση με ομολογίες και ομόλογα χρυσού και με χρυσό.

Η ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Η μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής δεν είναι λεφτά με την έννοια χαρτονομίσματος ή αντίκρισμα σε χαρτονόμισμα, είναι η απόδειξη ότι κατέθεσες στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας ένα κιλό χρυσό. Γιατί η Τράπεζα της Ανατολής έκανε τρεις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου σε χρυσό, μία το 1904 που ιδρύθηκε, μία το 1906, μία το 1910. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σημαίνει ότι καταθέτεις χρυσό σε μέταλλο και παίρνεις την μετοχή. Ο νόμος 18 του 1944 δεν μιλάει για το χρυσό, δεν μπορεί να καταργήσεις το χρυσό, αν ο παππούς σου είχε βάλει ένα κιλό χρυσό σε μια τράπεζα και έχει την απόδειξη δεν καταργείται γιατί έχει βάλει ένα κιλό χρυσό, κάπου πήγε αυτός ο χρυσός, κάπου υπάρχει, δεν χάνεται. Απόδειξη ότι υπάρχει – και ξαναλέω να δείτε οι ψεύτες της Εκκλησίας της Ελλάδος – απόδειξη ότι υπάρχει ο χρυσός της Τράπεζας της Ανατολής είναι ο ειδικός νόμος του 1932 που κάνει το Ελληνικό κράτος, ο οποίος τι κάνει ο νόμος αυτός;

Υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα (η Εθνική Τράπεζα έχει κάνει προσπάθειες αφομοίωσης της Τράπεζας της Ανατολής να της κάνει εκκαθάριση για να την απορροφήσει, δεν έχει γίνει ποτέ αυτή η εκκαθάριση γιατί δεν συμπληρώνουνε το 50,01% της γενικής συνέλευσης για να πάρει απόφαση η γενική συνέλευση της Τράπεζας της Ανατολής ότι θέλει να πάει σε εκκαθάριση). Οπότε αφού μένει μετέωρη η εκκαθάριση και δεν έγινε ποτέ αναγκάζεται το Ελληνικό κράτος το 1932 και τι κάνει; Κάνει αναγκαστικό νόμο και λέει, η Εθνική Τράπεζα θα λειτουργήσει έναν αλληλόχρεο λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί το χρυσό των μετοχών.

Άρα επίσημα το Ελληνικό κράτος το 1932 τι λέει με αυτόν τον νόμο; Πρώτον, υπάρχει ο χρυσός των μετοχών, δεύτερον, για να μην ψάχνετε τι θα κάνετε μέχρι να βρείτε άκρη, θα δημιουργηθεί κατευθείαν στην Εθνική Τράπεζα ένας λογαριασμός σε χρυσό αλληλόχρεος και θα κατατεθεί ο χρυσός των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής και θα τοκίζεται με 7% τον χρόνο. Άρα οι ψεύτες της εκκλησίας της Ελλάδος που το ξέρουνε πολύ καλά αυτό γιατί είναι και αντιπρόεδροι της Εθνικής ξέρουνε πολύ καλά τι γίνεται σήμερα, γιατί ξέρουνε τότε ότι το Ελληνικό κράτος έκανε τον νόμο τον υποχρεωτικό ότι το χρυσό των μετοχών κατατίθεται σε αλληλόχρεο λογαριασμό.

Άρα δεν ισχύει ο νόμος 18 που τον επικαλούνται. Επικαλούνται όμως έναν άλλον νόμο, τον 2961 του 2001. Αυτός ο νόμος λέει ότι εγώ που σου κάνω δώρο θα πληρώσω τον φόρο. Εδώ φάσκουν και αντιφάσκουν. Δεν γίνεται από την μια να μου λες ότι αυτό που σου χαρίζω είναι ψεύτικο (με τον νόμο 18) αλλά από την άλλη να μου λες δεν μου πλήρωσες φόρους. Που το μόνο εύκολο είναι να ρευστοποιήσει και από την ρευστοποίηση της δωρεάς να δώσει για την Εκκλησία της Ελλάδος – όπως οι ΜΚΟ είχανε 0,5% φόρο – να δώσει τον φόρο, εξάλλου δωρεά τις έκαναν. Και δεν δέχεται λοιπόν να ξεχρεώσει την Ελλάδα και επιστρέφει πίσω την μετοχή. Αυτά γίνονται τον Ιούνιο του 2012.

Ο Σώρρας όμως επειδή ξέρει το πανηγύρι πως είναι με όλους αυτούς που είναι εναντίον μας και επειδή γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, κάνει κινήσεις νομικές για να τους ξεμπροστιάσει όλους, να δείξουνε πόσο προδότες είναι εναντίον των Ελλήνων.

Ξαναγυρίζω στο πρώτο μνημόνιο. Λέγανε οι δημοσιογράφοι, την δανειακή σύμβαση του μνημονίου μόνο ένας μπορεί να την πληρώσει (δύο μπορούν να την πληρώσουν, η Εκκλησία της Ελλάδος και αυτός που είπανε οι δημοσιογράφοι «Έλληνας ιθαγενής»). Ο Σώρρας τώρα αφού του κάνει επιστροφή τον Ιούνιο του 2012 και η Εκκλησία της Ελλάδος την μετοχή και δεν θέλουν να ξεχρεώσουν την Ελλάδα – έχει γίνει την άνοιξη του 2012 το δεύτερο μνημόνιο – κάνει μία άλλη κίνηση. Ανοίγει λογαριασμό και καταθέτει σε όλους τους Έλληνες τους αυτόχθονες, στο όνομα της κυρίαρχης Ελληνικής δημοκρατίας, είναι νομικοί οι όροι, δεν ανοίγει στην Ελληνική δημοκρατία αλλά ανοίγει στην κυρίαρχη Ελληνική δημοκρατία και αυτομάτως ιδιοκτήτες είναι μόνο οι κυρίαρχοι αυτόχθονες ιθαγενείς. Δηλαδή, ένας τσιγγάνος η ιθαγένειά του είναι τσιγγάνος, μπορεί να έχει Ελληνική υπηκοότητα δεν είναι όμως Έλληνας αυτόχθονας ιθαγενής. Ο Πακιστανός που λένε ότι θα του δώσουν ιθαγένεια; Εξαιρείται, γιατί δεν είναι Έλληνας αυτόχθονας ιθαγενής.

ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρα ο Σώρρας τι κάνει, αφού έτσι και αλλιώς οι Έλληνες έχουνε την εθνική κυριαρχία και δεν έχουνε παραιτηθεί γιατί δεν μπορούνε να παραιτηθούνε – ας λένε ότι παραιτήθηκε η κυβέρνηση – ανοίγει έναν λογαριασμό στο όνομά τους και καταθέτει στο όνομά τους 600 δις Αμερικανικά ομόλογα. Δεν μπορεί να καταθέσει 600 δις μετρητά, δεν υπάρχουνε μετρητά, είναι δεσμευμένα στο παγκόσμιο σύστημα τα μετρητά, πρέπει να περάσουνε υποχρεωτικά μέσα από την κεντρική τράπεζα, μέσα από τον κεντρικό τραπεζίτη της κάθε χώρας τα λεφτά. Αυτή την δέσμευση δεν την έκανε ο Σώρρας, την έκαναν το 1944, την επικυρώσανε στην Ελλάδα το 1945 και ισχύει μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε. Άρα ενώ έχει περιουσία στα χέρια του τεράστια την έχει σε τίτλους, διαχειρίζεται τεράστια ποσά σε τίτλους. Ποσά που είναι συμβόλαιο με το Αμερικανικό δημόσιο, που απορρέει μία υποχρέωση του Αμερικανικού δημοσίου 2,875 τρις δολάρια και ένα τμήμα του 600 δις δολάρια τα κόβει και καταθέτει τα ομόλογα από αυτό το συμβόλαιο στον λογαριασμό των Ελλήνων κυρίαρχων.

Αυτομάτως, επειδή η κατάθεση είναι εθνικής σημασίας στους Έλληνες αυτόχθονες γίνεται εθνικό περιουσιακό στοιχείο. Ναι αλλά την ώρα που γίνεται εθνικό περιουσιακό στοιχείο το κατασχέτουν οι άλλοι, γιατί έχουνε παραδοθεί και βάση Αγγλικού δικαίου, το ξέρουμε όλοι αυτό και ανήκουμε στα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Ούτε η Ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να επέμβει. Πρέπει δηλαδή ο Σώρρας από την μία να σου δώσει εθνικό περιουσιακό στοιχείο στα χέρια σου να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και από την άλλη να το προστατέψει νομικά για να μην στο κατάσχουνε και να μην σου το πάρουνε. Πως μπορεί να το κάνει αυτό; Την ώρα που τα καταθέτει στους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς αυτομάτως μπορούν να τα κατασχέσουν οι δανειστές. Για να μην τα κατασχέσουνε μόνο ένας τρόπος νομικός υπάρχει: να βάλει όρο, γι αυτό και φτιάχνει κηδεμονευόμενο λογαριασμό, ότι εμείς οι ιδιοκτήτες που έρχεται στο όνομά μας ο λογαριασμός θα υπογράψουμε σύμβαση δανεισμού (γιατί έχουμε αγγλικό δίκαιο απέναντι) ότι δεχόμαστε να τα δανειστούμε για να τα κάνουμε χρήση. Άρα η κυβέρνηση που υποτίθεται είναι αντιπρόσωπός σου ως διαχειριστής, αν πάει να τα ακουμπήσει υποχρεωτικά θα πάει να υπογράψει σύμβαση δανεισμού, δεν μπορεί να τα πάρει ελεύθερα. Οι κατασχέτες, οι δανειστές αν πάνε να τα κατασχέσουνε δεν μπορούνε. Μόνο έτσι προστατεύονται τα λεφτά και γι αυτό τα κατέθεσε με αυτόν τον τρόπο.

Τα χρήματα είναι εκεί και η κυβέρνηση ενώ ενημερώθηκε κατ΄ εξακολούθηση δεν τα ακούμπησε ποτέ. Γιατί δεν τα ακούμπησε ποτέ; Γιατί από την ώρα που θα έπαιρνε έστω και μόνο 1 δις, αυτομάτως πρώτον, θα παρουσιαζότανε πόσο πραγματικότητα είναι ο Σώρρας και τα λεφτά αυτά. Δεύτερον, θα έπρεπε να τα πάρει να τα χρησιμοποιήσει για να ελευθερώσει την Ελλάδα οικονομικά και να κάνει άρση των κατασχέσεων. Από την στιγμή που οι Έλληνες θα το βλέπανε αυτό θα τους πιάνανε και θα τους κρεμάγανε όλους γιατί θα καταλαβαίνανε πόσο προδομένοι είναι.

Άρα όλοι αυτοί οι προδότες που είναι στον σβέρκο μας αγωνίζονται για το τομάρι τους. Πλέον ξέρουνε ότι θα πάνε στην κρεμάλα και το ξέρει και το τελευταίος σας διαβεβαιώνω. Αγωνίζονται για την ίδια τους την ζωή, δεν υπάρχει να υποχωρήσουνε και να σας κάνουνε καμία χάρη. Αν εσείς οι ίδιοι δεν θελήσετε αφού ενημερώνεστε να πάρετε τα στοιχεία να τα δείτε, να καταλήξετε το τι θα κάνετε και να ενεργοποιηθείτε να το κάνετε, μην περιμένετε από κανέναν πολιτικό, από καμία πολιτική κυβέρνηση, από καμία βουλή, από κανένα κόμμα. Τα κόμματα υπάρχουν μόνο για έναν λόγο: κάνουνε διαχείριση του χρέους μας. Άμα ξεχρεωθούμε τελειώσανε τα κόμματα. Δεν έχουνε λόγο ύπαρξης, τι να σου πούνε; Τώρα υπάρχουνε για να σου πούνε «τώρα θα σε πάω σε λιγότερο βαθιά χρέη», ο άλλος «σε περισσότερο βαθιά χρέη», «εγώ μπορεί να σου ελαφρύνω τους τόκους λίγο», αυτό διαχειρίζονται. Έγκειται σε εμάς, ενεργοποίηση δική μας.

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου , Βασιλική Δρόσου , Αλεξάνδρα Τσίκου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 

Αφήστε μια απάντηση