ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ! ΤΟ “ΟΧΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ “ΝΑΙ” ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !

ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΣΙΠΡΟΜΆΡΚΑΛΟ 111537812_420977618098700_3176839948989701324_n

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΣΥΚΟΚΑΡΒΟΥΝΟ… ΤΟ… ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ «ΓΕΦΥΡΑ» (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦEUROGROUPΑΚΗ // ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEMORANDUM(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ EFSF ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ… «ΜΑΓΚΑ»! // EUROGROUP. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο… ΜΠΑΡΟΥΦ (ΑΚΗΣ) ΚΙ Ο ΑΛΕΞ (ΗΣ)… ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!! // Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ ! // Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013. // ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

image

Αλέξανδρος Μακεδών ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ !

ΤΟ “ΟΧΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ “ΝΑΙ” ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !

ΣΟΛΟΜΟΝ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ: “ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ “ΚΟΥΝΑΕΙ“ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΣ ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ “ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ“ ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΥΝΑΣ“ !!!

1) «To δημοψήφισμα δεν αφορά στην παραμονή στην Ευρωζώνη. Αφορά στο αν θα δεχτούμε την πρόταση ή θα ζητήσουμε μια βιώσιμη λύση. Στόχος είναι η συμφωνία με τους εταίρους με όρους βιώσιμους. Ήδη μετά το δημοψήφισμα έπεσαν στο τραπέζι καλύτερες προτάσεις. Αμέσως καταθέσαμε τις αντιπροτάσεις μας και συνεκλήθη Eurogroup» ανέφερε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, υπεραμυνόμενος την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.
ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΕΙΤΕ ΠΕΙΣ ΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΠΕΙΣ ΟΧΙ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ !
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

2) «Εάν υπάρξει θετική κατάληξη θα ανταποκριθούμε άμεσα. Θα παραμείνουμε στις διαπραγματεύσεις μέχρι τέλους. Και τη Δευτέρα θα είμαστε εκεί μετά το δημοψήφισμα».
ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ “ΘΕΣΜΟΥΣ“, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

3) «Δεν περίμενα η δημοκρατική Ευρώπη να μην δώσει χώρο και χρόνο σε έναν λαό να αποφασίσει για τον τόπο του. Εκβιάζουν την κυβέρνηση και τους πολίτες με το κλείσιμο των τραπεζών. Είναι απαράδεκτο. Τις κλείνουν επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να δοθεί ο λόγος στον λαό και να οδηγούν σε δυσκολία ηλικιωμένους ανθρώπους. Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε μια εξήγηση».
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΑΡΑ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ“ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ“, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΩ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !

4) «Για τις δικές σας συντάξεις δίνουμε μάχη τόσους μήνες. Οι προτάσεις που μας ζήτησαν εκβιαστικά να υπογράψουμε ήθελαν δραστική μείωση των συντάξεων. Γι’ αυτό σήμερα μας εκδικούνται».
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !

5) «Τώρα σας καλούν να ψηφίσετε ‘ναι’ σε όλα αυτά που λένε οι δανειστές. Να γίνετε και εσείς ένα με αυτούς. Το ‘όχι’ δεν αποτελεί απλά ένα σύνθημα αλλά ένα αποφασιστικό βήμα για συμφωνία που θέλουμε να υπογραφεί μετά το δημοψήφισμα». 
ΤΟ ΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !

6) «Όχι’ δεν σημαίνει ρήξη αλλά επιστροφή στην Ευρώπη. ‘Όχι’ σημαίνει ‘ναι’ σε μια συμφωνία που δεν θα εκτινάσσει το χρέος. ‘Όχι’ σημαίνει πίεση για μια συμφωνία που τα βάρη δεν θα πέφτουν σε αυτούς που δεν μπορούν να τα σηκώσουν. Με μεταρρυθμίσεις που θα τιμωρήσουν τους θύλακες της διαπλοκής και θα αντιμετωπίζει την ανθρωπιστική κρίση».
ΤΟ ΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΤΟ “ΟΧΙ“ ΕΙΝΑΙ “ΝΑΙ“ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ “ΝΑΙ“ ΕΙΤΕ “ΟΧΙ“ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ !

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ΕΥΓΕΝΙΟ ΣΠΑΘΑΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΣΟΛΟΜΟΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ: “ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ “ΚΟΥΝΑΕΙ“ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΣ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ “ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ“ ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΥΝΑΣ“!!!

7) «Η κατάσταση αυτή δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Οι καταθέσεις δεν θα χαθούν στον βωμό των εκβιασμών. Αναλαμβάνω την ευθύνη της άμεσης λύσης μετά την δημοκρατική διαδικασία και σας καλώ να πούμε όχι στις συνταγές των μνημονίων που καταστρέφουν την Ευρώπη. Να ανοίξουμε μια λαμπρή σελίδα δημοκρατίας»
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΗΣ, ΟΣΟ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ “ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ“. ΓΙΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

8) »Σας καλώ να πείτε όχι στις συνταγές των μνημονίων».
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ “ΟΧΙ“ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6) ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΝΑΙ“ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ…

……………………………………………………

Eurogroup: Ράβεται νέο κοστούμι μέτρων για την Ελλάδα. Επώδυνοι οι όροι χορήγησης τρίτου δανείου στην Αθήνα

…………………………………………………..

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»-ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ! ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ” ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ! ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ; ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» ! ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ…

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση