Αιματηρές συμπλοκές και εξέγερση μεταναστών στον καταυλισμό Καρά – Τεπέ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

metanastes-ejegersi-1

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έχουν συγκεντρωθεί 500 περίπου εξεγερμένοι μετανάστες οι οποίοι έφυγαν από τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες μεταναστών περίπου 20 ατόμων πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια με αποτέλεσμα να γίνουν εκτεταμένες αιματηρές συμπλοκές.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν περίπου 10 άτομα μεταξύ των οποίων και μία εγκυμονούσα γυναίκα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τις πρώτες βοήθειες.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών οι μετανάστες πολιόρκησαν το κοντέϊνερ των ανδρών του Λιμενικού Σώματος τους οποίους εγκλώβισαν μέσα για αρκετή ώρα.

metanastes-ejegersi-2

Στη συνέχεια 1.000 περίπου μετανάστες έφυγαν από τον καταυλισμό με προορισμό το λιμάνι όπου βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα διαμαρτυρόμενοι με πλακά και συνθήματα..

Στο σημείο βρίσκεται δύναμη του Λιμενικού Σώματος για κάθε ενδεχόμενο.

Το LesvosNews.gr ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στο σημείο των γεγονότων και κατέγραψε καρέ – καρέ τα γεγονότα.

metanastes-ejegersi-3

http://www.lesvosnews.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3/

Αφήστε μια απάντηση