Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

τσιπρας-σορος

Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013.

H υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, ο George Soros και το Iνστιτούτο Levi

Γιάνης Βαρουφ άκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ»

H LAZARD που «έτρεξε» το PSI επί Παπανδρέου και Παπαδήμα, αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφ άκη

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

…………………………………………

ΕΓΓΡΑΦΟ: Ο Σορος πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας!

soros1

Email του George Soros που βγήκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει τον έλεγχο που έχει πάνω στην ναζιστική Κυβέρνηση της Ουκρανίας

Σε 3 εκπληκτικά έγγραφα, φέρεται από την αλληλογραφία μεταξύ του Soros του Πρόεδρου Poroshenko, ο Σόρος προβλέπει  «Μια βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη ολοκληρωμένη στρατηγική για τη νέα Ουκρανία» και «εκφράζει την πεποίθησή του ότι οιΗΠΑ θα πρέπει να παράσχει στην Ουκρανία  στρατιωτική βοήθεια , «με το ίδιο επίπεδο εξειδίκευσης σε όπλα άμυνας με το επίπεδο αντίπαλης δύναμης» και, τέλος, εξήγησε στο Poroshenko με «πρώτη προτεραιότητα να επανακτήσουν τον έλεγχο των χρηματοπιστωτικών αγορών» , η οποία διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος θα μπορούσε να βοηθηθεί από την Fed ! ! !

Αναρωτιέται κανείς τι άλλα θέματα εθνικής σημασίας διαχειρίζεται ο George Soros και δίνει γραμμή στον αμερικανό υπουργό να δινεις σχεδόν απεριόριστα κεφάλαια της Federal Reserve των ΗΠΑ μόνο και μόνο για να προωθήσει την προσωπική του ατζέντα;

Τα πλήρη έγγραφα είναι οι παρακάτω:

Σόρος στρατηγική για την Ουκρανία

Κατά ειρωνικό τρόπο, το πρώτο έγγραφο «βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες συνολικής στρατηγικής για την νέα  Ουκρανίας» και υπογράφεται από τον George Soros, «έναν αυτόκλητο υπερασπιστή της Νέας Ουκρανία» και τα «σύμπτωση» γράφτηκε από την Tamiko Bolton , την τρίτη σύζυγο του Σόρος πριν από αρκετά χρόνια.

[hellasforce.com]

http://www.triklopodia.gr/engrafo-o-soros-piso-apo-tin-nazistiki-kivernisi-tis-oukranias/

Αφήστε μια απάντηση