ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ” ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ” 2/6/2015

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

10289871_1489350484612848_309928634416553471_n-300x296ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 2/6/2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ε4 ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε4 ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΜΤΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΕΚ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ 600ΔΙΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 6 ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΞΙΑΣ 1ΟΟ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΕΚΑΣΤΟΝ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Η/ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΕΓΝΩΣΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

2. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ , ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΤΟΣΟ ΤΑ ΦΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΛΑΣΤΑ Η ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ. ΄΄393Κ.ΠΟΛ.Δ,αρχη εγγράφου αποδείξεως “ . ΤΑ ΦΕΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ , ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Ή ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

3. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.6341/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. Η ΔΕ ΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 678 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΕΦΕΞΗΣ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΜΕ ΦΕΚ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΣΕ , ΠΟΥ ΤΟΚΙΖΟΤΑΝ ΜΕ 7 %.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ε4

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΟΙ Π. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ – Γ. ΜΟΜΤΣΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ 2/6/2899

Αφήστε μια απάντηση