“ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ”. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ

αρχείο λήψηςΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/5/2015 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ε4 ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ .

ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ , ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ .

ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ .

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ , ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ , ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ-ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ , ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ , ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ , ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Η Ε4 ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ
ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ , ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ .

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ , ΣΗΜΑΔΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ .

ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Ε4
ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

…………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση